2014 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar nasılsınız ne zamandir giremedim sohpet etmeyi özledim sizinle nasilsiniz nasil gidiyor hayat

kızlar limonportakalın sonuçu ne çıkmış biraz geçmişi okudum ama gözlerim yoruluyo okurken bilen varsa yazabilirmi çok merak ediyorum inş iyi çıkmıştır sonucu

bende izmir aliagada oturuyorum doktorum manisada kontrole oraya gidiyorum canım 2 li test yaptırdım 80 tl ödedim

herkese günaydınnn.. bulantısı az bebişlerinizin iyi olduğunu bildiğiniz bir haftasonu olsun.. öncelikle sizler çok mutlu olun ki bal arılarınızda kıpır kıpır musmutlu olsun...:) nasılsınız bakalım?

herkese merhablar güzeller:)
ay kızlar yaaaaa baş ağrım hadi normal bir ağrıya döndüde ya ayakta durmayı geçtim yaniiii azcık sandalyede bile otursam belim kopuyor şimdiden böle karın büyüyünce ne olcak bilmmem ben nasıl öğretmenlik yapıcam

bende izmir aliagada oturuyorum doktorum manisada kontrole oraya gidiyorum canım 2 li test yaptırdım 80 tl ödedim

arkadaşlar anladığım kadarıyla ikili test hastaneyle, işin içine uzman perinatolog girmesiyle ve de perinatoloğun ne kadar meşhur olduğuyla orantılı.
biz risk olunca ve de kendi doktorumuz önerdiği için çaresiz vericez parayı...

valla bilmiyorum ki canim bende ayakta zor duruyorum

günaydın canim iyiyim sen nasılsın

iyiyim şükür..bulantılar ara ara olsada umursamıyorum daha kolay atlatıyorum böyle.. hiç bişeyy keyfimi kaçıramazzz:)))göbüşüm büyüdü birazzzzz ona bakıp bakıp mutlu oluyorum.. sanırım kocaman kocaman dünyalar sığabiliyor o göbüşün içinee:))

tabi canim önemli olan bebwgin sağlıklı olmasi oylede boylede veriliyo para her şekilde

önce paralel gibi geldi ama dr.baş popoyu işaretlemiş.eğer işaretlediği yeri popo olarak görüyorsam nubu dik yani erkek.allah gönlüne göre ve sağlıklısını ve hayırlısını versin.

onu bende düşünüyorum Allahtan benim çocuklar üçe geçti büyüdüler biraz ya bir olsaydım ne olurdu halim..en azından anlayış gösterirler şimdi diye düşünüyorum biraz yürücez biraz oturacaz olmadı minder yastık desteği :) neyseki yarım dönem sonra iznimiz başlayacak kısmetse sıcaklara kalmadan

merhaba, aranıza ben de katıldım. umarım sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız. cinsiyeti belli olanlar var mı?

ayyyyyy benimkiler lise ama anlarlar mı emin değilim canım ya:) ek ders istemesem diyorum ama idare kabul etmez muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…