Eki Görüntüle 765385
ayyy kızlar ya sabahtan beri foto yuklemek içn uğraşıyorum ya..boyutu buyukmuş meger... cinsiyet tahmini yapabilecek var mı?
ben pek anlayamıyorum dr.um da söylemedi bişey bayramdan sonraya kadar beklemek cok zor
arkadaşım hangi medical park a gidiyorsun? ben izmirdeyim medical park a gidiyorum ve 2 li test için 250 tl dediler dudağım uçukladı. hayır neden başka illerde ucuz da burada böyle kazık anlamadım aynı hastane sonuçta.
Merhaba kızlar nasılsınız ne zamandir giremedim sohpet etmeyi özledim sizinle nasilsiniz nasil gidiyor hayat
kızlar limonportakalın sonuçu ne çıkmış biraz geçmişi okudum ama gözlerim yoruluyo okurken bilen varsa yazabilirmi çok merak ediyorum inş iyi çıkmıştır sonucu
kızlar limonportakalın sonuçu ne çıkmış biraz geçmişi okudum ama gözlerim yoruluyo okurken bilen varsa yazabilirmi çok merak ediyorum inş iyi çıkmıştır sonucu
nasıl olalım fadikk, hep aynı beyaaaaa.... :)
evet canım iyi çıkmış çok şükür...
herkese günaydınnn.. bulantısı az bebişlerinizin iyi olduğunu bildiğiniz bir haftasonu olsun.. öncelikle sizler çok mutlu olun ki bal arılarınızda kıpır kıpır musmutlu olsun...:) nasılsınız bakalım?
bende izmir aliagada oturuyorum doktorum manisada kontrole oraya gidiyorum canım 2 li test yaptırdım 80 tl ödedim
herkese merhablar güzeller:)
ay kızlar yaaaaa baş ağrım hadi normal bir ağrıya döndüde ya ayakta durmayı geçtim yaniiii azcık sandalyede bile otursam belim kopuyor şimdiden böle karın büyüyünce ne olcak bilmmem ben nasıl öğretmenlik yapıcam
günaydın canim iyiyim sen nasılsın
arkadaşlar anladığım kadarıyla ikili test hastaneyle, işin içine uzman perinatolog girmesiyle ve de perinatoloğun ne kadar meşhur olduğuyla orantılı.
biz risk olunca ve de kendi doktorumuz önerdiği için çaresiz vericez parayı...
Eki Görüntüle 765385
ayyy kızlar ya sabahtan beri foto yuklemek içn uğraşıyorum ya..boyutu buyukmuş meger... cinsiyet tahmini yapabilecek var mı?
ben pek anlayamıyorum dr.um da söylemedi bişey bayramdan sonraya kadar beklemek cok zor
herkese merhablar güzeller:)
ay kızlar yaaaaa baş ağrım hadi normal bir ağrıya döndüde ya ayakta durmayı geçtim yaniiii azcık sandalyede bile otursam belim kopuyor şimdiden böle karın büyüyünce ne olcak bilmmem ben nasıl öğretmenlik yapıcam
onu bende düşünüyorum Allahtan benim çocuklar üçe geçti büyüdüler biraz ya bir olsaydım ne olurdu halim..en azından anlayış gösterirler şimdi diye düşünüyorum biraz yürücez biraz oturacaz olmadı minder yastık desteği :) neyseki yarım dönem sonra iznimiz başlayacak kısmetse sıcaklara kalmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?