iyiyim şükür..bulantılar ara ara olsada umursamıyorum daha kolay atlatıyorum böyle.. hiç bişeyy keyfimi kaçıramazzz:)))göbüşüm büyüdü birazzzzz ona bakıp bakıp mutlu oluyorum.. sanırım kocaman kocaman dünyalar sığabiliyor o göbüşün içinee:))
valla bilmiyorum ki canim bende ayakta zor duruyorum
merhaba, aranıza ben de katıldım. umarım sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız. cinsiyeti belli olanlar var mı?
Güzel hamişlerim bu gün benim doğum günüm bakalım kim hatırlayacak malum bebişte var ya sanırım bu doğum günüm biraz daha farklı olacak Allah'ıma çok şükür dünyanın en güzel hediyesini verdi bana
kızlar bu yastık konusunda ne düşünüyorsunuz??? Eki Görüntüle 765427
bayildim ya çok güzel
son bir tane kalmıştı ve aldım... :))
tünaydın annişler...
bizim göbüş 2-3 gündür bayagı sertleşti ve acayip bağırsak sesleri duyuyorum
böle göbek deliğinin az altı sert, eşim sanki burda bebiş diyo
sizdede sertleşme varmı?
ayrıca bir sorum daha var size
ben izmirdeyim ve şifaya gidiyorum
dün aradım bayramdan sonra 2li testimiz var hani hazırlıklı olalım diye nekadara yapılıyor dedim
telefondan fiyat veremiyoruz dediler
izmir şifada yaptıran var mı aramızda
şu telefonda fiyat vermeme mevzusuna var ya sinir oluyorum. bize de istanbulda böyle bir yer yapmaya kalkmıştı, oraya gitmekten vaz geçtik.
şubat anneleri listesinden beni çıkarır mısınız...meleğimi kaybettimmm. şimdiden hepinize hayırlı saglıklı doğumlar diliyorumm rabbim yardımcınız olsun
canım benim
doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene
eşinle bebişinle daha çok çok doğum günleri kutlayın hep mutlu olun canım
İyiki doğdun kuzummm.biz evlilik yıl dönümümüzü unutmuşuz
bebişlerinle,ailenle sağlıklı,hayırlı,uzun ömürler diliyorum.
şubat anneleri listesinden beni çıkarır mısınız...meleğimi kaybettimmm. şimdiden hepinize hayırlı saglıklı doğumlar diliyorumm rabbim yardımcınız olsun
arkadaşım hangi medical park a gidiyorsun? ben izmirdeyim medical park a gidiyorum ve 2 li test için 250 tl dediler dudağım uçukladı. hayır neden başka illerde ucuz da burada böyle kazık anlamadım aynı hastane sonuçta.
cok uzuldum canım allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?