2014 Şubat Anneleri

tabi canım hiçbir şey için sıkma canını sen iyi ol ki bebiste iyi olsun

bebişlerinle,ailenle sağlıklı,hayırlı,uzun ömürler diliyorum.

tünaydın annişler...
bizim göbüş 2-3 gündür bayagı sertleşti ve acayip bağırsak sesleri duyuyorum
böle göbek deliğinin az altı sert, eşim sanki burda bebiş diyo
sizdede sertleşme varmı?

ayrıca bir sorum daha var size
ben izmirdeyim ve şifaya gidiyorum
dün aradım bayramdan sonra 2li testimiz var hani hazırlıklı olalım diye nekadara yapılıyor dedim
telefondan fiyat veremiyoruz dediler
izmir şifada yaptıran var mı aramızda

şu telefonda fiyat vermeme mevzusuna var ya sinir oluyorum. bize de istanbulda böyle bir yer yapmaya kalkmıştı, oraya gitmekten vaz geçtik.

ewet ya cok gıcık bir durum
zaten 2gün izin alıcam bide çok uçuk bir fiyatsa yeni bir yer bulma zorlugu var
sanki oraya gidince yaptırmak zorundayım,
yine fiyata göre gitmeyebilirim
anlamıyorum buhastaneleri

şubat anneleri listesinden beni çıkarır mısınız...meleğimi kaybettimmm. şimdiden hepinize hayırlı saglıklı doğumlar diliyorumm rabbim yardımcınız olsun

canım benim
doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene
eşinle bebişinle daha çok çok doğum günleri kutlayın hep mutlu olun canım

Çok sağol canım güldürdün beni

İyiki doğdun kuzummm.biz evlilik yıl dönümümüzü unutmuşuz

Ah be canım biz onu geçen sene yaptık bir de bebek olmamasına rağmen

bebişlerinle,ailenle sağlıklı,hayırlı,uzun ömürler diliyorum.

Çok teşekkürler canım amin cümlemize inşallah

şubat anneleri listesinden beni çıkarır mısınız...meleğimi kaybettimmm. şimdiden hepinize hayırlı saglıklı doğumlar diliyorumm rabbim yardımcınız olsun

Allah yardımcın olsun canım...Üzülmemek mümkün değil biliyorum ama Allah'tan ümit kesilmez rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tez zamanda bebeğini...

merhaba ben de izmir karşıyakadayım,9 haftalık hamileyim,başkent üni.gidiyorum,3 hafta sonra bana da 2li test yapılacak fiyatı sordum 100 tl ymiş. başkenti seçmemin asıl sebebi de dr un prof oluşu.daha güvenilir geldi bana. medical çok pahalı,belki denersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…