2014 Şubat Anneleri

yok kuzum kalmassın.burada takvim bir hafta önden gidiyor

doktor baktığında da bana buradaki günümle birebir aynı haftada ve günde olduğumu söylemişti ultrasonda da öyle çıkmıştı.. heralde farkındadır doktorda. önümüzdeki hafta tsh ve t3 t4 kontrollerini yaptırcam sağlık ocağında sonra dahiliyeciye gitcem en son kendi doktoruma bakalım :S

kızlar gene başladı migrenim gene artık çok yoruldum bu ağrıdan yaaaa.
doktor minoset ya da parol içebilirsin dedi ama ben hiç riske atmak istemiyorummmm.zaten o ilaçlar migrene çokta etki etmez ama doktor biraz rahatlatır dedi

geçmiş olsun canım benimde migrenim var seni çok iyi anlıyorum en son 2 hafta önce ağrıdı ve tam 4 gün sürdü normalde de 3 günden aşağı geçmiyor zaten. ben de geçen hafta doktoruma söyledim bana da parol ve minoseti rahatlıkla içebilirsin çok kötü olursan acile gelip beni ara minoset ve parolun iğnesi var onları yaparız daha etkili olur dedi. gerçi migrene çok etki etmiyor bu ilaçlar ama ağrı çoğalmadan ilk hissettiğn anda içersen belki faydalı olabilir ben de tekrar ağrıycak diye çok korkuyorum ve daha ilk hissettiğim anda içmeyi düşünüyorum bu sefer sonra zaten ağrı başlayınca faydası olmuyor. bu arada geçende nette okudum nemli bir havluyu burun ve gözlerinin üzerine gelecek şekilde koyarsan o da rahatlatabiliyormuş.

kızlar bide uyku gözlükleri varya ben onlardan kullanıyorum sürekli daha nadir tutuyor migren hergün karanlık uyuyunca.. başınızı yıkayın bide direk yıkamak da iyi geliyor nemli havludansa...

tatlım nescafe dene bana iyi geliyor

kızlar bide uyku gözlükleri varya ben onlardan kullanıyorum sürekli daha nadir tutuyor migren hergün karanlık uyuyunca.. başınızı yıkayın bide direk yıkamak da iyi geliyor nemli havludansa...

tatlım nescafe dene bana iyi geliyor

kızlar çok teşekkür ederim duş 10 dk rahatlatıyor sonra geri başlıyor düşük paranoyamdan kahve hiç içmiyorum ilaç içmektende çok korkuyorum bu kaçıncı krizim gözümden damla yaş gelse ağrıyor e hergün ağlıyorum hormonlardanALLAH sizlerede şifa versin önerileriniz için çok teşekkür ederim umarım ilaçsız atlatabilirim

Kızlar gündüz yazdım ama kimse cevap vermedi 8 hafta 3 günlük hamileyim ayın 1 inde randevum var bugün akıntım olduğunu hissettim lavoboya gittim açık kahverengi akıntım olmuştu gündüz 5 gibiydi şuana kadar hiç olmadı dün bi tanıdığımıza yemeğe gittik evleri biraz uzak arabayla gittik ama yollarda kötüydü biraz acaba ondanmı olduki diyorum . Kahverengi akıntısı olan varmı rengi miktarı nasıldı bana yardım edin .....

kum dküyorum yine 3 gün yattım evde
kızım olacakmış
canım gözün aydın kızı olucakmışşşş allah kuçağına nasip etsinnnnnnn
canım sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim buarada gözün aydın kızın olucakmışş allah kucağına nasip etsinnnnnn
Kimlerin kahverengi akıntısı oluyor nasıl rengi felan miktarı ??
canım ben dün gece koyu kahveringi akıntı gördümmmmm buğün doktora gittim bebeğinnn durumu iyidir bi sorun yokk bana düşük tehlikesi için ilaç verdi.
oooo deseneee kızlarımız çoğalıyorrr canım gözün aydınnnnnn allah kucağına nasip etsin darısı bizim başımızaaaaaaa

canım sorma bende o durumdayımmmmm akşamlarıııı karnım davul gibiiii

canım tam o gün benim de olmuştu kahverengi akıntım doktora gittim kahverengiler genelde tehlkesiz ama sürekli kontrol et azalıyor mu artıyor mu...bu tarihler çk riskli mümkün olduğu kadar yat dinlen kendini yorma dedi. için rahat etmezse bir doktora git ama hiç korkma ve stres yapma....

yiyebiliyorsanız,seviyorsanız acı yiyin..bağırsakları süper çalıştırıyo..bende işe yarıyo..

canım hamile,emziren,hasta,seferi ve güçsüz dayanıksız kişilerin oruç tutmamalarına sonradan kaza şartıyla ruhsat verilmiş..neden bu hakkını kullanmıyorsun?hamile kadının ve emziren kadının çocuğunun oruç yüzünden aç kalması seni vebal altına sokar...çünkü allah onun rızkını senin bedeninden tayin etmiş..ve sana tutma diye ruhsatda vermiş.neden kendinide bebişinede eziyet ediyorsun..yinede yanlış söylemekten allaha sığınırım...

CANIM İÇİMİ RAHATLATTIN .. yazdığım gibi gündüz 5 gibi olmuştu ondan sonra hiç olmadı 1 damla bile gelmedi allaha şükür inşallahda devam etmez çok korkuyorum . doktorum yıllık izinde başkasınada güvenip gidemiyorum perşembe günü randevum var senin hemen geçtimi yoksa devam ettimi ??

herkese günaydııııınnn... bugün nasılsınız kızlar? gerçi galiba en erkenci benim bugün, sabah sabah geldik yine işe. (

herkese günaydııııınnn... bugün nasılsınız kızlar? gerçi galiba en erkenci benim bugün, sabah sabah geldik yine işe. (

Günaydın sincap ben fena değilim.Midemdeki tüm safrayı dışarı çıkararak başladım güne :120::120::120: En azından rahatım bütün gün... Sen nasılsın

Günaydın sincap ben fena değilim.Midemdeki tüm safrayı dışarı çıkararak başladım güne :120::120::120: En azından rahatım bütün gün... Sen nasılsın

en azından safrayı çıkarıp rahatlamışsın, ben dün kötü bir gece geçirdim ama bu sabah biraz daha iyiyim. ne çektik be şu mideden ve safradan ne çektik be kronik.... :))

en azından safrayı çıkarıp rahatlamışsın, ben dün kötü bir gece geçirdim ama bu sabah biraz daha iyiyim. ne çektik be şu mideden ve safradan ne çektik be kronik.... :))

Çok çektik be...Dün bir arkadaş yazmış sanki bundan sonra tüm hayatım boyunca midem bulanacak gibi geliyor diye.İnanır mısın artık banada öyle gelmeye başlıyor.Sanki hiç geçmeyecek gibi Dün gün boyu çok iyiydim heveslendim dedim kesin geçti artık akşam yemek yemeden çıkardım Bugün sabah çıkardım gün geçtikçe daha kötü oluyor sanki

inan ki şöyle tabağımı doldurup da yemek yediğim günleri özledim. midemiz zar kadar filan kaldı herhalde. yesem de çıkarıyorum, yemesem de çıkarıyorum, bazen geceleri uykumdan uyandırıyor beni mide ağrısı. sonra git safrayı çıkar gel yat, hakikaten giderek geçeceğine dair umudumu kaybediyorum (

O tembellik gitsin üstümüzden başka birşey istemiyorum bütün gün halalacanın yoğurtçuları gibi yayıyorum bütün gün kendimi :) Demek ki bak sende birşey var boşuna çekmiyo beni bende ebe hemşire olmak istedim hep halamdan kaynaklı hatta lisede falan sağlık kazandım sağolsun babam şehir dışı diye yollamadı ( neyse hayırlısı buymuş

Söyle be canım yazık adama valla gerçi o da tepkisini en güzel şekilde koymuş ama olsun :))))

Ahanda bir prenses daha yaşassıınnnn .ok sevindim be canım Alla'ım ömrünü güzel etsin inşallah :))

Ah be canım ben onu her akşam yaşıyorum hala inşallah geçecek hani yapılabilecek pek birşey bulamadım ben şahsen yemesemde aynı olduğum için çekmek zorunda kalıyorum.Umarım iyi hissedersin kendini sende uzun sürmez

Canım ben daha yaptırmadım ayın 1 inde gidicem doktor 210 tl dedi.Maşallah bebeğine

Migreennnn ah o lanet migreenn beni de yedi bitirdi zamanında kafamı duvarlara vururdum kötü çok kötü
Ama yaklaşık bir senedir ben naneli sakız ve şeker ile hafiflettim canım.Belki bende işe yaradı ama sanada bir dene derim nane kokusu iyi geliyor

Günaydın canım bu gün gayet iyiyim çok şükür.Gün sana kısacık gelsin de iş bitsin inşallah

Güzel hamişlerim bu gün benim doğum günüm bakalım kim hatırlayacak malum bebişte var ya sanırım bu doğum günüm biraz daha farklı olacak Allah'ıma çok şükür dünyanın en güzel hediyesini verdi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…