yok kuzum kalmassın.burada takvim bir hafta önden gidiyor
kızlargene başladı migrenim gene artık çok yoruldum bu ağrıdan yaaaa.
doktor minoset ya da parol içebilirsin dedi ama ben hiç riske atmak istemiyorummmm.zaten o ilaçlar migrene çokta etki etmez ama doktor biraz rahatlatır dedi
geçmiş olsun canım benimde migrenim var seni çok iyi anlıyorum en son 2 hafta önce ağrıdı ve tam 4 gün sürdü normalde de 3 günden aşağı geçmiyor zaten. ben de geçen hafta doktoruma söyledim bana da parol ve minoseti rahatlıkla içebilirsin çok kötü olursan acile gelip beni ara minoset ve parolun iğnesi var onları yaparız daha etkili olur dedi. gerçi migrene çok etki etmiyor bu ilaçlar ama ağrı çoğalmadan ilk hissettiğn anda içersen belki faydalı olabilir ben de tekrar ağrıycak diye çok korkuyorum ve daha ilk hissettiğim anda içmeyi düşünüyorum bu sefer sonra zaten ağrı başlayınca faydası olmuyor. bu arada geçende nette okudum nemli bir havluyu burun ve gözlerinin üzerine gelecek şekilde koyarsan o da rahatlatabiliyormuş.
doktor minoset ya da parol içebilirsin dedi ama ben hiç riske atmak istemiyorummmm.zaten o ilaçlar migrene çokta etki etmez ama doktor biraz rahatlatır dedi
geçmiş olsun canım benimde migrenim var seni çok iyi anlıyorum en son 2 hafta önce ağrıdı ve tam 4 gün sürdü normalde de 3 günden aşağı geçmiyor zaten. ben de geçen hafta doktoruma söyledim bana da parol ve minoseti rahatlıkla içebilirsin çok kötü olursan acile gelip beni ara minoset ve parolun iğnesi var onları yaparız daha etkili olur dedi. gerçi migrene çok etki etmiyor bu ilaçlar ama ağrı çoğalmadan ilk hissettiğn anda içersen belki faydalı olabilir ben de tekrar ağrıycak diye çok korkuyorum ve daha ilk hissettiğim anda içmeyi düşünüyorum bu sefer sonra zaten ağrı başlayınca faydası olmuyor. bu arada geçende nette okudum nemli bir havluyu burun ve gözlerinin üzerine gelecek şekilde koyarsan o da rahatlatabiliyormuş.
kızlar bide uyku gözlükleri varya ben onlardan kullanıyorum sürekli daha nadir tutuyor migren hergün karanlık uyuyunca.. başınızı yıkayın bide direk yıkamak da iyi geliyor nemli havludansa...
tatlım nescafe dene bana iyi geliyor
canım gözün aydın kızı olucakmışşşş allah kuçağına nasip etsinnnnnnnkum dküyorum yine 3 gün yattım evde
kızım olacakmış
canım sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim buarada gözün aydın kızın olucakmışş allah kucağına nasip etsinnnnnnMerhaba kızlarr, eşim bugün labarotuarı basmışş, çok şükür test sonucumuz temiz:))) detaylı sonucu 1 ay sonra verecekler ama önemli olanları öğrendik, onlar da temiz çıkar inşallah.. O kadar sıkmışım ki kendimi eşim sonucu söyler söylemez başıma çok şiddetli ağrı girdi ağlamaya başladım..Rabbim kimseyi böyle endişelendirip korkutmasın hepimiz güzel sonuçlar alalım.. Bu arada kızımız oluyor:)) birkaç arkadaşın da kızı oluyomuşş hayırlı olsunn:)) demin kafamı dağıtmak için girdiğimde birinizin aldığı pembe takımı görünce bayılmıştım ben de pembeleri alıcam inşallah yaşasın:)) içime hep erkek doğuyor hep erkek bebek görüyordum rüyamda tam tersi oldu
canım ben dün gece koyu kahveringi akıntı gördümmmmm buğün doktora gittim bebeğinnn durumu iyidir bi sorun yokk bana düşük tehlikesi için ilaç verdi.Kimlerin kahverengi akıntısı oluyor nasıl rengi felan miktarı ??
oooo deseneee kızlarımız çoğalıyorrr canım gözün aydınnnnnn allah kucağına nasip etsin darısı bizim başımızaaaaaaaselam kızlar cinsiyet öğrenenleri okuyunca yerimde duramaz oldum.bayram sonunu beklemeden bugün kendimi dr.da buldum.eve gelene kadar ağladım güldüm,elim ayağım titredi valla.benim de bir pembişim olacakmış.emin misiniz dedim dr.benden söz bir kere çıkar dedi,pembeler alayım mı dedim .al dedi.inşaallah sağlıkla doğar ve değişmez.şubat uğurlu geldi sanırım.
limonportakal gözün aydın,bir daha hiçbirimiz stres yaşamayız umarım.
bu arada bugün anneme sonunda söyleyebildim,bir kızım olacakmış dedim,annem öptü tebrik etti,tabiki ocakta doğumu duyunca hangi arada hamile kaldın söylemedin diye de çok şaşırdı.
hepinizi çok seviyorum.sonra görüşürüz artık.
saolun kizlar cevaplariniz icin :)
dun orucumu tutabildim cok sukur, ama aksama dogru baya sinirli bi insan oldum acliktan heralde. esime yolladgm mesajlar gitmemis bi suru ona kizdim, bu problemi cozmen lazim diyorum. cok komikti.. neyse iftara gidecegimiz yere gec kaldik filan, ama sonunda iftari edince rahatladim cok sukur..
ya bi sey daha sorcam, ben simdi kac gunlerdir lavaboya cikamiyorum, gece kayisi falan da yedim ama.
karnim da boyle sis oluyor haliyle. napsam ne etsem bilemedim. :26:
Kızlar gündüz yazdım ama kimse cevap vermedi 8 hafta 3 günlük hamileyim ayın 1 inde randevum var bugün akıntım olduğunu hissettim lavoboya gittim açık kahverengi akıntım olmuştu gündüz 5 gibiydi şuana kadar hiç olmadı dün bi tanıdığımıza yemeğe gittik evleri biraz uzak arabayla gittik ama yollarda kötüydü biraz acaba ondanmı olduki diyorum . Kahverengi akıntısı olan varmı rengi miktarı nasıldı bana yardım edin .....
canım gözün aydın kızı olucakmışşşş allah kuçağına nasip etsinnnnnnn
canım sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim buarada gözün aydın kızın olucakmışş allah kucağına nasip etsinnnnnn
canım ben dün gece koyu kahveringi akıntı gördümmmmm buğün doktora gittim bebeğinnn durumu iyidir bi sorun yokk bana düşük tehlikesi için ilaç verdi.
oooo deseneee kızlarımız çoğalıyorrr canım gözün aydınnnnnn allah kucağına nasip etsin darısı bizim başımızaaaaaaa
canım sorma bende o durumdayımmmmm akşamlarıııı karnım davul gibiiii
Allah Allah niye oyle oldun ki canim, sen de oruc tutuyo musun? ilik dus alip uyuman iyi olmus canim ins bi da olmaz, tansiyon degilse bile halsizlik olmus olabilir. acliktan veya vitaminsizlikten de olmus olabilir. doktora bi sor bakalim arayabiliyorsan. cok gecmis olsun cnm..
canım tam o gün benim de olmuştu kahverengi akıntım doktora gittim kahverengiler genelde tehlkesiz ama sürekli kontrol et azalıyor mu artıyor mu...bu tarihler çk riskli mümkün olduğu kadar yat dinlen kendini yorma dedi. için rahat etmezse bir doktora git ama hiç korkma ve stres yapma....
herkese günaydııııınnn... bugün nasılsınız kızlar? gerçi galiba en erkenci benim bugün, sabah sabah geldik yine işe.(
Günaydın sincap ben fena değilim.Midemdeki tüm safrayı dışarı çıkararak başladım güne :120::120::120: En azından rahatım bütün gün... Sen nasılsın
en azından safrayı çıkarıp rahatlamışsın, ben dün kötü bir gece geçirdim ama bu sabah biraz daha iyiyim. ne çektik be şu mideden ve safradan ne çektik be kronik.... :))
Çok çektik be...Dün bir arkadaş yazmış sanki bundan sonra tüm hayatım boyunca midem bulanacak gibi geliyor diye.İnanır mısın artık banada öyle gelmeye başlıyor.Sanki hiç geçmeyecek gibi Dün gün boyu çok iyiydim heveslendim dedim kesin geçti artık akşam yemek yemeden çıkardım Bugün sabah çıkardım gün geçtikçe daha kötü oluyor sanki
ayy biz de seni seviyoruz şeker:))) off şu tembelliğim bir gitse üzerimden var yaa iyice çanağı genişlettim yatmaktan kağıt gibi olacak totom:) çok geçmiş olsun dikkatli ol iç bir parol kendine gel zararsızdır:))) ben de yarı doktor sayılırım ah ahhh lise de jinekolog olmaktı hayalim araştırmadığım şey kalmamıştı....ama olmadı zekam yetmedi anca matematikçi oldum:))))
Ben bebegimin cinsiyetini ogrenince bi sure kimseye soylemeyi dusunmuyorum. Kocam da erkek istiyor. Ben de gecen buna dedim ki cinsiyetini ogrenince sana soylemeyecegim. Doktoru da tembihleyecegim benden baska kimseye soylemesin dedimbu da, olur mu be! Ben seni doktora tek basina gonderiyor muyum bakalim diye bi sinirlendi koptum ben de
selam kızlar cinsiyet öğrenenleri okuyunca yerimde duramaz oldum.bayram sonunu beklemeden bugün kendimi dr.da buldum.eve gelene kadar ağladım güldüm,elim ayağım titredi valla.benim de bir pembişim olacakmış.emin misiniz dedim dr.benden söz bir kere çıkar dedi,pembeler alayım mı dedim .al dedi.inşaallah sağlıkla doğar ve değişmez.şubat uğurlu geldi sanırım.
limonportakal gözün aydın,bir daha hiçbirimiz stres yaşamayız umarım.
bu arada bugün anneme sonunda söyleyebildim,bir kızım olacakmış dedim,annem öptü tebrik etti,tabiki ocakta doğumu duyunca hangi arada hamile kaldın söylemedin diye de çok şaşırdı.
hepinizi çok seviyorum.sonra görüşürüz artık.
bende dün akşam ilk defa aşırı kötü oldum.. yemek yedim bi an masadan kalkamadım sanki tüm vücudum bi anda 300 kilo oldu kıpırdayamadım rengim kaçmış o an eşim baya endişelendi..sonra zar zor duşa girdim ama eşime seslendim gel yardımcı ol yürüyemiorum bile dedim..sonra uzandım kafamın içi resmen bütün damarlar atıyor gibiydi..sonra uyumuşum bir saat kadar.. öyle kendime geldim.. ama tüm gece bir sağa yattım sonra sola zorla döndüm resmen süründüm elimi ayağımı sürükleye sürükleye yatağa gittim.. eşim bana vitamin olsun diye meyve falan yedirdi..öyle.. ne olduğunu anlayamadım tansiyonumda normaldi...ona da bağlayamadım..bir fikri olan var mı yada benzer durum yaşayan oldu mu hiç?(
canlarımmm,bugün ikili test için medikal park gittim.bebişin ense kalınlığı 1.1mm.kan verdim yarın belli olacak.ücret olarak 16 tl fark verdim.sizler kaç tl ye yaptırdınız.çok mutlu oldum bebişi görünce 43 mm olmuş çok hareketliydi.darısı hepimizin başına
herkese günaydııııınnn... bugün nasılsınız kızlar? gerçi galiba en erkenci benim bugün, sabah sabah geldik yine işe.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?