Canım ben daha yaptırmadım ayın 1 inde gidicem doktor 210 tl dedi.Maşallah bebeğine
Günaydın canım bu gün gayet iyiyim çok şükür.Gün sana kısacık gelsin de iş bitsin inşallah
Güzel hamişlerim bu gün benim doğum günüm bakalım kim hatırlayacak malum bebişte var ya sanırım bu doğum günüm biraz daha farklı olacak Allah'ıma çok şükür dünyanın en güzel hediyesini verdi bana
ooooo... kız doğum günü çocuğu, hadi bakalım Allah sevdiklerinle ve sevenlerinle nice sağlıklı mutlu yıllar nasip etsin....
Kizlar ikili test icin ben 50tl verdim ozelde.. 210tl falan cok fazla bence...
Eki Görüntüle 765385
ayyy kızlar ya sabahtan beri foto yuklemek içn uğraşıyorum ya..boyutu buyukmuş meger... cinsiyet tahmini yapabilecek var mı?
ben pek anlayamıyorum dr.um da söylemedi bişey bayramdan sonraya kadar beklemek cok zor
Ay maşallah bebişe ya kendi bebeğimi görmüş kadar mutlu oldum valla nazar değmesin canımama inan ben de anlamadım hiçbirşey cinsiyet konusunda ama o nub dedikleri şey her neredeyse çıksın ortaya merak ediyoruz burda ya
Eki Görüntüle 765385
ayyy kızlar ya sabahtan beri foto yuklemek içn uğraşıyorum ya..boyutu buyukmuş meger... cinsiyet tahmini yapabilecek var mı?
ben pek anlayamıyorum dr.um da söylemedi bişey bayramdan sonraya kadar beklemek cok zor
canm bebiş yan yatıyor,anlamak mümkün değilbiraz daha sabret bence..bende meraktan ölüyorum ama beklicez mecbur
Kızlar günaydın.
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri eşimle ilişkiye girmiyorduk. Doktor herhangi bi kanama alanı olmadığını ve kısıtlamadığını söyleyince dün ilişkiye girdik ve aradan uzunn zaman geçtiğinden biraz zorlandım.
ilişkiden yarım saat sonra falan kanamam oldu. Doktorumu arayıp sordum ilişki sonrasıysa normal hiç canını sıkma dedi.
Böyle bir durumla karşılaşanınız veya fikri olan var mı? Korkuyorum.
Bu arada ağrım acım yok ve kanın rengi bildiğiniz kıpkırmızı..
Ay maşallah bebişe ya kendi bebeğimi görmüş kadar mutlu oldum valla nazar değmesin canımama inan ben de anlamadım hiçbirşey cinsiyet konusunda ama o nub dedikleri şey her neredeyse çıksın ortaya merak ediyoruz burda ya
canlarımmm,bugün ikili test için medikal park gittim.bebişin ense kalınlığı 1.1mm.kan verdim yarın belli olacak.ücret olarak 16 tl fark verdim.sizler kaç tl ye yaptırdınız.çok mutlu oldum bebişi görünce 43 mm olmuş çok hareketliydi.darısı hepimizin başına
Eki Görüntüle 765385
ya bu nub dedikleri şey neyinnesi kaçtır duyuyorum ama ne olduğunu bilmiyorum:44:
Güzel hamişlerim bu gün benim doğum günüm bakalım kim hatırlayacak malum bebişte var ya sanırım bu doğum günüm biraz daha farklı olacak Allah'ıma çok şükür dünyanın en güzel hediyesini verdi bana
arkadaşım hangi medical park a gidiyorsun? ben izmirdeyim medical park a gidiyorum ve 2 li test için 250 tl dediler dudağım uçukladı. hayır neden başka illerde ucuz da burada böyle kazık anlamadım aynı hastane sonuçta.
günaydın kızlar tünaydınmı deseydim
kızımla kahvaltımızı yaptık evi topladık o odasına oyun oynamaya ben buraya :)
bugün daha iyiyim bulantı yok henüz dün allahım yarabbim gidiyodum yani
bugün akşam 7den sonra dr gidicez 2linin sonucunu alalım hem belki cinsiyette tahmin eder dr geçen haftaki dr denk gelirsem 16yı bekliycez yani sizler ne güzel erkenden öğrendiniz bizim dr erken diyip duruyor
Bencede çok iyi değil her hafta doktor kontrolü.Ne kadar zararsız dense de sonuçta ultrason
:)))) olmadı dimi çünkü ben de kocamı çok özledim:))) libidolarım da hiç azalmadı yahu hamileysem kadın değilmiyim:)))))
dün duştan sonra eşimin yanında giyinmek istedim acaba bir kaçamak olur mu diye ama çabuk giyin üzerini üşütme dedi....önceden olsa bir duş daha yapmak zorunda kalırdım:)))))))
İyiki doğdun kuzummm.biz evlilik yıl dönümümüzü unutmuşuzGüzel hamişlerim bu gün benim doğum günüm bakalım kim hatırlayacak malum bebişte var ya sanırım bu doğum günüm biraz daha farklı olacak Allah'ıma çok şükür dünyanın en güzel hediyesini verdi bana
olur tatlım önemli değil o akıntıKızlar gündüz yazdım ama kimse cevap vermedi 8 hafta 3 günlük hamileyim ayın 1 inde randevum var bugün akıntım olduğunu hissettim lavoboya gittim açık kahverengi akıntım olmuştu gündüz 5 gibiydi şuana kadar hiç olmadı dün bi tanıdığımıza yemeğe gittik evleri biraz uzak arabayla gittik ama yollarda kötüydü biraz acaba ondanmı olduki diyorum . Kahverengi akıntısı olan varmı rengi miktarı nasıldı bana yardım edin .....
limonportakal ve alphinrosacığımmmm çok sevindimmmmmmmselam kızlar cinsiyet öğrenenleri okuyunca yerimde duramaz oldum.bayram sonunu beklemeden bugün kendimi dr.da buldum.eve gelene kadar ağladım güldüm,elim ayağım titredi valla.benim de bir pembişim olacakmış.emin misiniz dedim dr.benden söz bir kere çıkar dedi,pembeler alayım mı dedim .al dedi.inşaallah sağlıkla doğar ve değişmez.şubat uğurlu geldi sanırım.
limonportakal gözün aydın,bir daha hiçbirimiz stres yaşamayız umarım.
bu arada bugün anneme sonunda söyleyebildim,bir kızım olacakmış dedim,annem öptü tebrik etti,tabiki ocakta doğumu duyunca hangi arada hamile kaldın söylemedin diye de çok şaşırdı.
hepinizi çok seviyorum.sonra görüşürüz artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?