2014 Şubat Anneleri

Canım ben daha yaptırmadım ayın 1 inde gidicem doktor 210 tl dedi.Maşallah bebeğine

Günaydın canım bu gün gayet iyiyim çok şükür.Gün sana kısacık gelsin de iş bitsin inşallah

Canım testi hangi hastanede yaptırıcaksin bazı arkadaşlar daha ucuza yaptırmışlar ama ben sanırım senden de pahalıya yaptırıcam.

amin canım şimdilik geçiyor ama cumartesileri işe gelmek hakikaten bayıyor insanı.

ooooo... kız doğum günü çocuğu, hadi bakalım Allah sevdiklerinle ve sevenlerinle nice sağlıklı mutlu yıllar nasip etsin....

Canım testi hangi hastanede yaptırıcaksin bazı arkadaşlar daha ucuza yaptırmışlar ama ben sanırım senden de pahalıya yaptırıcam.

amin canım şimdilik geçiyor ama cumartesileri işe gelmek hakikaten bayıyor insanı.

ooooo... kız doğum günü çocuğu, hadi bakalım Allah sevdiklerinle ve sevenlerinle nice sağlıklı mutlu yıllar nasip etsin....

Burda özel bir tıp merkezi var doktorumdan çok memnunum sanki başka yerde yaptırsam doktoruma haksızlık olacakmış gibi geliyor olsun :)
Bu arada çok teşekkürler canım amin inşallah

Kizlar ikili test icin ben 50tl verdim ozelde.. 210tl falan cok fazla bence...

Biliyorum canım çok pahalı olduğunu ama ben desemde eşim orada yaptırıcaz dedi bende uzatmıyorum yoksa bende buldum ucuza yapan yer ama heralde güvenemiyor pimpirikli benden çok

Günaydın uzun zamandır yazmamadım epey ağır geçiriyorum bi tane daha çocuk olunca çok daha zorlaştı ikili test yaptırmamaya karar verdim doktoruma da sordum tedavisi olan bi hastalık belirlemiyor dedi biraz araştırdım Allah korusun bebeğimden ne olursa olsun vazgeçmem o yüzden yaptırmayacağız biraz daha büyüsün detaylı ultrasonlar bütün organlarına bakarız diye düşünüyorum ilk bebekte ne derlerse yaptırmıştım :)

ayyy kızlar ya sabahtan beri foto yuklemek içn uğraşıyorum ya..boyutu buyukmuş meger... cinsiyet tahmini yapabilecek var mı?
ben pek anlayamıyorum dr.um da söylemedi bişey bayramdan sonraya kadar beklemek cok zor

Ay maşallah bebişe ya kendi bebeğimi görmüş kadar mutlu oldum valla nazar değmesin canım ama inan ben de anlamadım hiçbirşey cinsiyet konusunda ama o nub dedikleri şey her neredeyse çıksın ortaya merak ediyoruz burda ya

tesekkur ederim canım y bakıyorum bakıyorum ama o nub denen şey nerde anlayamıyorum

canm bebiş yan yatıyor,anlamak mümkün değilbiraz daha sabret bence..bende meraktan ölüyorum ama beklicez mecbur

aynısı bende de oldu 3 4 sefer doktorumda bana aynısını deddi sancın olmadıgı sğrece korkma dedi bisey olmadı cok sükür simdi girmiorum ilişkiye falan eşimden kacacak yer arıorum hatta adam bi ayrı kokuo burnuma hayırlısı olsun
=)

ya bu nub dedikleri şey neyinnesi kaçtır duyuyorum ama ne olduğunu bilmiyorum:44:

arkadaşım hangi medical park a gidiyorsun? ben izmirdeyim medical park a gidiyorum ve 2 li test için 250 tl dediler dudağım uçukladı. hayır neden başka illerde ucuz da burada böyle kazık anlamadım aynı hastane sonuçta.

ya bu nub dedikleri şey neyinnesi kaçtır duyuyorum ama ne olduğunu bilmiyorum:44:

Bebebğin sırt üstü yatış pozisyonunda ultrason görüntüsünde beli olabilen cinsiyet belirleyici bir bölge canım ama çoğumuz anlayamıyor

günaydın kızlar tünaydınmı deseydim
kızımla kahvaltımızı yaptık evi topladık o odasına oyun oynamaya ben buraya :)
bugün daha iyiyim bulantı yok henüz dün allahım yarabbim gidiyodum yani
bugün akşam 7den sonra dr gidicez 2linin sonucunu alalım hem belki cinsiyette tahmin eder dr geçen haftaki dr denk gelirsem 16yı bekliycez yani sizler ne güzel erkenden öğrendiniz bizim dr erken diyip duruyor

canım benim
doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene
eşinle bebişinle daha çok çok doğum günleri kutlayın hep mutlu olun canım

samsun medikal parkk tatlım.20 tl idi sendika üyesi olduğum için %20 de indirim aldık.allah allah ne kadar fark var yahu arada

aynen çiçem yaa banada sölmedi doktorum 16 hafta deyip duruyor :26:

Bencede çok iyi değil her hafta doktor kontrolü.Ne kadar zararsız dense de sonuçta ultrason

evet canım biz de gittik durduk da sonra pişman olduk...bi de ılkını kaybettim ben kalbı durdu....korkuyorum hep merak ediyorum

ayy çok tatlısın...ben bazen yanaşıyorum da eşim tehlikeli korkuyorum deyip duruyo..zaten doktor yasak demişti bana

İyiki doğdun kuzummm.biz evlilik yıl dönümümüzü unutmuşuz
olur tatlım önemli değil o akıntı
limonportakal ve alphinrosacığımmmm çok sevindimmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…