Çok sağol canım güldürdün beni
Allah yardımcın olsun canım...Üzülmemek mümkün değil biliyorum ama Allah'tan ümit kesilmez rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tez zamanda bebeğini...
lamezi arkadaşım rabbim yardımcın olsun çok zor bi durum inş en yakın zamanda bebişine kavuşursun..
kızlar karın ağrısı yaşayan varmı hafif bi karın ağrım var
Ben varım mesela canım
Doktora sorduğumda gaz sancısıda olabilir vücut adet tarihlerinde adet olacakmış gibi sancı yapar ya da karnın genişleyeceği için sızı şeklinde ağrıların olabilir doğal dedi.İçin rahat olsun derim ben[/QUOTE
anladım canım rahimin büyümeside etkili oluyomuş sanırım bide gaz sancısı karnımı ovuyorum yan yatıyorum ama hafiften devam ediyo
ayrıca bir sorum daha var size
ben izmirdeyim ve şifaya gidiyorum
dün aradım bayramdan sonra 2li testimiz var hani hazırlıklı olalım diye nekadara yapılıyor dedim
telefondan fiyat veremiyoruz dediler
izmir şifada yaptıran var mı aramızda
şubat anneleri listesinden beni çıkarır mısınız...meleğimi kaybettimmm. şimdiden hepinize hayırlı saglıklı doğumlar diliyorumm rabbim yardımcınız olsun
şubat anneleri listesinden beni çıkarır mısınız...meleğimi kaybettimmm. şimdiden hepinize hayırlı saglıklı doğumlar diliyorumm rabbim yardımcınız olsun
kızlar nereye gittiniz
Güzel hamişlerim bu gün benim doğum günüm bakalım kim hatırlayacak malum bebişte var ya sanırım bu doğum günüm biraz daha farklı olacak Allah'ıma çok şükür dünyanın en güzel hediyesini verdi bana
canım bir toplantıya girmem gerekti, ben geldim siz yoksunuz...(
merhaba ben de izmir karşıyakadayım,9 haftalık hamileyim,başkent üni.gidiyorum,3 hafta sonra bana da 2li test yapılacak fiyatı sordum 100 tl ymiş. başkenti seçmemin asıl sebebi de dr un prof oluşu.daha güvenilir geldi bana. medical çok pahalı,belki denersin
Ben varım mesela canım
Doktora sorduğumda gaz sancısıda olabilir vücut adet tarihlerinde adet olacakmış gibi sancı yapar ya da karnın genişleyeceği için sızı şeklinde ağrıların olabilir doğal dedi.İçin rahat olsun derim ben[/QUOTE
anladım canım rahimin büyümeside etkili oluyomuş sanırım bide gaz sancısı karnımı ovuyorum yan yatıyorum ama hafiften devam ediyo
Aynen canım rahim büyümesininde büyük etkisi var tabi ki geçer hayatım sıkıntı yapma
doğum günün kutlu olsun tatlımmm inş seneyede bebişinle kutlarsın bu sene allah sana çok büyük bi hediye vermiş seneyede kucağında kutlarsınız inş
Çok teşekkürler canımcım inşallah dualarımız kabul olsun da hepimiz harika doğum günleri harika seneler olur önümüzde
Aynen canım rahim büyümesininde büyük etkisi var tabi ki geçer hayatım sıkıntı yapma
Çok teşekkürler canımcım inşallah dualarımız kabul olsun da hepimiz harika doğum günleri harika seneler olur önümüzde
amin inşallah canım hergün hepimiz için dua ediyorum inş sağlıklı sıhhatli doğumlarımızı yaparız ve bebişlerimizi kucağımıza alırız rabbim bebişlerimizide bizide korusunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?