2014 Şubat Anneleri

amin cnm inş. hayırlısıyla hepimize kucağııza almayı nasip etsin.

kızlar karın ağrısı yaşayan varmı hafif bi karın ağrım var

Ben varım mesela canım

Doktora sorduğumda gaz sancısıda olabilir vücut adet tarihlerinde adet olacakmış gibi sancı yapar ya da karnın genişleyeceği için sızı şeklinde ağrıların olabilir doğal dedi.İçin rahat olsun derim ben

canım, bende gecen yıl sıfaya gıtmıstım.. ya 75 demıslerdı ya 85 muane ucretı harıc tabı bu gecen yılın fıyatı yıne yanlıs yonlendırmıs olmayım. bende tepecıkten randevu alıp orda yaptırmıstım hem sonuclar 1gunde cıkıyo....

şubat anneleri listesinden beni çıkarır mısınız...meleğimi kaybettimmm. şimdiden hepinize hayırlı saglıklı doğumlar diliyorumm rabbim yardımcınız olsun

Canım, cok uzuldum coook coook gecmıs olsun Allah buyuk yıyecek ekmegı yokmus o yuzden sakın ısyan etme.. bende ılkbebegımı kaybettım suan ılk hamılelıgıme kaldıgım anda Rabbim bıdaha nasıb ettı guldurdu yuzumu.. Umarım tez zamanda sende bıdaha yasarsın bu mutlulugu... Buarada cvp vermek ıstersen (kac hafalıktn ve bı gerekce soyledımı doktorun )

selam şubat anneleri 1 gün girmedim maşallah sayfalar almış başını gitmiş yine..sohpetinizede doyum olmuyo valla..

speedy; geçmiş olsun cnm inşallah en kısa zamanda rahatlarsın ve aynı zamanda tebrik ederim kızın oluyomuş çok sevindim

limonportakal; sonucunu çok merak ediyodum cnm çok şükür temiz çıkmış çok sevindim..seninde kızın oluyomuş sağlıkla gelsin inşallah

alphinrosa;gözünaydın cnm seninde kızın oluyomuş maşallah hep kız bebiş haberleri alıyoruz ne güzel..

hepinize bebişlerinizle birlikte güzel haftasonları

şubat anneleri listesinden beni çıkarır mısınız...meleğimi kaybettimmm. şimdiden hepinize hayırlı saglıklı doğumlar diliyorumm rabbim yardımcınız olsun

canım allah sabır versin vardır bundada bi hayır ilk düşüğünmü onu merak ettim doktorlar ilk düşüklerin herzaman doğal olduğunu ve sağlıklı kromozomlardan oluşmadığı için olduğunu söylüyolar inş en kısa zamanda tekrar bebek sahibi olursun allahım sana ve eşine sabırlar versin

doğum günün kutlu olsun tatlımmm inş seneyede bebişinle kutlarsın bu sene allah sana çok büyük bi hediye vermiş seneyede kucağında kutlarsınız inş

bugün çok sıkıcı bir gün kızlar tvdede bişi yok.dışarı çıkamayaınca çok zor:)

canım yanıtın için teşekkür ederim ben de az önce arayıp başkentten fiyat aldım aynen 100 tl dediler. sanırım başkente gidip yaptırıcam en azından üniversite hastanesi. ben medicalde doktorumdan çok memnunum doktor değiştirmem ama fazladan da 100 tl veremicem 2 li test için. zaten ne eşim tarafında ne benim tarafta sıkıntılı bir durum yok. eltim laborant iki tarafta da sıkıntı yoksa hiç dert etmeyin temiz çıkar diyor. başkent üni. ye yaptırmaya karar verdim teşekkür ederim :) fadikk cim sana da teşekkür ederim cevabın için :) secerko ne tarafta oturuyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…