canım yanıtın için teşekkür ederim ben de az önce arayıp başkentten fiyat aldım aynen 100 tl dediler. sanırım başkente gidip yaptırıcam en azından üniversite hastanesi. ben medicalde doktorumdan çok memnunum doktor değiştirmem ama fazladan da 100 tl veremicem 2 li test için. zaten ne eşim tarafında ne benim tarafta sıkıntılı bir durum yok. eltim laborant iki tarafta da sıkıntı yoksa hiç dert etmeyin temiz çıkar diyor. başkent üni. ye yaptırmaya karar verdim teşekkür ederim :) fadikk cim sana da teşekkür ederim cevabın için :) secerko ne tarafta oturuyorsun :)
Selam herkese.ben bugun ise gittim ama kotulestim biraz eve getirdiler saolsunlar.uzaniyorum simdi.ne guzel geciyo galiba bulantilar diyodum ama kotuyum 2 gundur.bygun daha hic su icemedim
Lamezi Allah sabir versin canim....hayirli zamn da tekrar nasip etsin Rabbimmm...
Adallyyy dogum gunun kutlu olsun.sevdiklerinle nice senelere.
Alphinrosa gozun aydin canim pembisin geluyomus
gecmiş olsun canım şimdi nasılsın
şubat anneleri listesinden beni çıkarır mısınız...meleğimi kaybettimmm. şimdiden hepinize hayırlı saglıklı doğumlar diliyorumm rabbim yardımcınız olsun
şubat anneleri listesinden beni çıkarır mısınız...meleğimi kaybettimmm. şimdiden hepinize hayırlı saglıklı doğumlar diliyorumm rabbim yardımcınız olsun
Kızlar merhaba doktora götürdü eşim bugün hadi kalk gidelim dedi . Hiç mutlu gitmedim ama şuan içim rahat bebeğim iyiymiş kalp atışları var dedi doktor . Bol bol dinlen dedi bende eve gidip yatmayı düşünüyorum pazarteside kendi doktorum bakıcak inşalllah leke bi daha gelmez dua edin kızlar bebeğime bişey olmasın ...
Saol canım gerçekten çok korltum sabaha kadar hiç uyumadım gözlerim acıdı . Pazarteside kendi doktoruma gidicem allahım bebeklerimizi korusun . Bu arada 70.000 tane subhanallah ve bihamdihi çekicekmişiz bebeğimizin daha iyi tutunması için bende ona başladım allahım korur inşallah bizi be bebeklerimizi ..canım benim de bir defa gelmişti bir daha gelmedi.bak doktora da gitmişsin bebeğin kalp atışları varmış çok şükür.en önemlisi bu.9.haftanın içinde plesenta shift diye bir şey oluyormuş yani yumurtalıklar görevini plesentaya devrediyrmuş diğer adı da devir teslimmiş.bu haftalarda bazı hamilelerde lekelenme görülebilirmiş.bak daha ayrıntılısı burada :
Bu hafta içinde bebeğin yerleştiği rahim iç tabakasının gelişimi ve idamesinden sorumlu olan hormonun üretim işlevi yumurtalık dokusundan plasenta adı verilen yapıya devredilecektir. Bu devir esnasında bazı anne adaylarında az miktarda lekelenme tarzında kanamalar olabilmektedir ("plasental shift", yani "devir teslim" kanaması).
Yine çok ilginç bir şekilde rahminiz gebelik öncesi dönemin alışkanlıklarını sürdürerek bu hafta içinde, tam adet kanamanıza denk gelen günlerde, adet sancılarına benzer kramp tarzı ağrılar oluşmasına ve hatta bazen kanama bile görmenize neden olabilir. Rahimin bu "programlı davranışı" %20 anne adayının bu kramplar nedeniyle endişelenmesine neden olmaktadır. Gerçekte gebelik devam etmekte, rahim ise sanki adet kanaması olacakmışçasına kurulu bir saat gibi zamanı geldiğinde kasılmaktadır. Bu durum önümüzdeki aydan itibaren büyük olasılıkla normale dönecek olsa bile çok az anne adayında her ay belli zamanlarda kramp tarzı sancılar devam edebilir.
canım yanıtın için teşekkür ederim ben de az önce arayıp başkentten fiyat aldım aynen 100 tl dediler. sanırım başkente gidip yaptırıcam en azından üniversite hastanesi. ben medicalde doktorumdan çok memnunum doktor değiştirmem ama fazladan da 100 tl veremicem 2 li test için. zaten ne eşim tarafında ne benim tarafta sıkıntılı bir durum yok. eltim laborant iki tarafta da sıkıntı yoksa hiç dert etmeyin temiz çıkar diyor. başkent üni. ye yaptırmaya karar verdim teşekkür ederim :) fadikk cim sana da teşekkür ederim cevabın için :) secerko ne tarafta oturuyorsun :)
Slm kızlar bugün rüyam da oğluşumu gördümböylelikle rüyamda da erkek olacağını test etmiş onaylamış oldum Üstelik ilk gece gördüm sonra eşimi işe yolladım yattım tekrar gördüm tam 2 kez çoook tatlıydı maşşallah allahım bir an önce kucağıma almak istiyorum..
Anneannemle annem den fırsat bulup da bi kucağıma alamadım yavrumuBir de çok ağırdı diyorum ki oğlum ya azıcık daha hafif olamadın mı nasıl taşıyacağım ben seni böyle kucağım da diyodum o da sürekli gülüyordu çok akıllıydı ya uykudan uyanıyodu gidip bakıyodum ki uyanmış hiç ağlamamış
Oyyy yavrum rüyası bile böyleyse kimbilir gerçeği nasıldır
Bu arada lamezi allah sabırlar versin canım benim de 2. hamileliğim tekrar olur inş tez zamanda
Jack sana da geçmiş olsun canım dikkat et kendine..
Adallyyy doğum günün kutlu olsun canım iyiki doğdunnn
Bir de benim 2 gündür her yerim kırılıyo sanki ya hiç halim yok bacaklarım falan sızlıyor belim zaten apayrı yere eğilemiyorum bi ağrı saplanıyor..Odadan mutfağa gitsem nefes nefese kalıyorum neden böyle oluyor ki acaba? :18:
kızlar selam bağlantım sorunlu olduğu için arada kopuyorum
ne yaptınız bebişler nasıl ...
birde geçen sene temmuz anneleri anket yapmışlar sayfa başına bebişlerin cinsiyetlerini bizde yapsakta öğrenenler girmeye başlasa ne güzel olur demi
daha iyiyim kuzum ben şahsım adına.ama cinsiyeti hala öğrenemediğim için doktoruma kıl olmuş durumdayımsen nasılsın bebişko nasıl
iyiyim aslında ama şimdi geçmişi okudum biraz lameziyi gördüm çok üzüldüm kaç haftalıktı onun ki neden oldu acaba ...
çok üzüldüm ya
biz de kısmet olursa inşallah salı günü doktora gideceğiz ikili test için kısmet olursa.
hiç fikrim yok tatlım.bende çok üzüldüm lameziye
sen hamilelik takvimi neden kullanmıyousn
nerdeki o nasıl kullanıcam
aslında ben bide ifadeleri, nasıl kullandığınızıda merak ediyorum ama cahilce görünmeyeyim die sormuyorum hehe
manyuk :) şunu tıkla kuzum
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...hamile-uyelerimiz-icin-hamilelik-gunlugu.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?