yaptım galiba
herkese merhablar güzeller:)
ay kızlar yaaaaa baş ağrım hadi normal bir ağrıya döndüde ya ayakta durmayı geçtim yaniiii azcık sandalyede bile otursam belim kopuyor şimdiden böle karın büyüyünce ne olcak bilmmem ben nasıl öğretmenlik yapıcam
aynen spse yaa dun ıftara mısafrım vardı...tutuldum kaldım yaa sol kalçamı hareket ettremedımm hadı smdı ttatıldeyız napcaz okulda cıdden yaa
şubat anneleri listesinden beni çıkarır mısınız...meleğimi kaybettimmm. şimdiden hepinize hayırlı saglıklı doğumlar diliyorumm rabbim yardımcınız olsun
Eki Görüntüle 765385
ayyy kızlar ya sabahtan beri foto yuklemek içn uğraşıyorum ya..boyutu buyukmuş meger... cinsiyet tahmini yapabilecek var mı?
ben pek anlayamıyorum dr.um da söylemedi bişey bayramdan sonraya kadar beklemek cok zor
merhaba, aranıza ben de katıldım. umarım sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız. cinsiyeti belli olanlar var mı?
Öyle canım sorma yaa bir de görseydin çooook güzeldine güzel rüya bu kuzummmm
Aynen canım ben şimdiden kötüyüm belim falan..Okul zamanı napacağız hiç bilmiyorumaynen spse yaa dun ıftara mısafrım vardı...tutuldum kaldım yaa sol kalçamı hareket ettremedımm hadı smdı ttatıldeyız napcaz okulda cıdden yaa
aynen spse yaa dun ıftara mısafrım vardı...tutuldum kaldım yaa sol kalçamı hareket ettremedımm hadı smdı ttatıldeyız napcaz okulda cıdden yaa
demin biir yerde okudum ilginç geldi;
Burnumuzun neden 2 deliği var ?
Nefes alırken her iki deliği birden kullanırız. Sağ taraf sıcağı (güneşi), sol taraf soğuğu (ayı) temsil eder.BAŞINIZ AĞRIYORSA sağ burun deliğinizi kapatın 5 dakika süreyle sol burun deliğinizden nefes alın..KENDİNİZİ YORGUN HİSSEDİYORSANIZ sol burun deliğinizi kapatın, sağ burun deliğinizden nefes alın. Zihninizi de açar.
İnanmıyor olabilirsiniz. Çok eski bir doğu kültürüdür. Deneyin, farkı görün.↓↓
selaam kızlardoktora gittik her şey yolundaymış çok şükür 9+4 olmuşuz ikitane kistim varmış ama onlar kaybolur dedi doktorum..bebişimiz uslu uslu duruyodu bekledik baştan hiç oynamadı sonra elini ayağını falan kıpırdattı çoook güzeldi poposunun üstünde falan zıpladı 15inde 2li testimiz var :18:
kızlar aranızda soğuk algınlığı geçiren ve öksüren varmı abimin eşi 8 haftalık hamile aşırı derecede öksürüyo öksürürken kusma derecesine geliyo doktora gitmiş hapla boğaz spreyi vermiş annemde ıhlamur kaynatıyomuş ama fayda etmemiş bende size sorayım dedim başına böle bişey gelen önerisi olan varmıı
Bulantım geçiomu demiştimkızlar afedersiniz resmen öğürüyorum çıkartamaıyorumda ve en sonuncusunda resmen kasığımda bişiler koptu gbi çok canım acıdı bebeğe bişi olmmaıştır inşallah ya
kızlar hamileyken viks kullanılıyormu bilgisi olan varmııı
benim genelde biri açık diğeri kapalıdır neden bilmem:)
bunu yaparsam nefessizlikten giderim heralde
ohh ohh ne güzel
benimkide yatıo duruo
doktorda iki dürtmediki oynasın azcık:))
hiç gelmedi ama öksürdüçe boğazı daha da tahriş olur o da daha fazla oksürmesine neden olur
boğazını yumuşatacak şeyler içsin
ılık ballı süt falan da iyi gelir belki
çok öğürme canım
olmadı parmak at boğazına kusuver gitsin
o ne desem
ya şu göğüsü yumuşatmak için kullanılıyoya kokulu bi merhemm hiç duymadınmı kızzz
tatlım seninki için çok erken değilmi
bendede oluyo ama bugün dr sordum.mümkün değilhissetmen bağırsak hareketidir onlar dedi.bende hadi cnm bu üçüncü çocuk tecrübe konuşuyo burda resmen bebişim pıtpıtlıyor..demedim tabi saygısızlık olmasın diye
yok canım büyüklerim ve doktorum ikinci ayda seyirme olabileceğini söylediler ama herkesde olmazmış
doktorlar genelde öyle diyorlar zaten canım. aynen benimkide pıtpıtlıyor, genelde erkek bebekler erken kıpırdarmış. bağırsak hareketleri çok farklı ayrıca bebeğimizin ne tarafta olduğunu biliyoruz sadece orası seyriyor
kızlar benim karnım taş gibi ya neden acaba
duymadım sanırım en azından hiç kullanmadım kullananda çevremde olmadı
oyüzden nası etki ediyor yorum yapamicam ama dediğim gibi ballı ılık süt falan içsin
yoksa öksürük krizleri kızcağızı çok zorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?