2014 Şubat Anneleri

aynen spse yaa dun ıftara mısafrım vardı...tutuldum kaldım yaa sol kalçamı hareket ettremedımm hadı smdı ttatıldeyız napcaz okulda cıdden yaa

demin biir yerde okudum ilginç geldi;
Burnumuzun neden 2 deliği var ?
Nefes alırken her iki deliği birden kullanırız. Sağ taraf sıcağı (güneşi), sol taraf soğuğu (ayı) temsil eder.BAŞINIZ AĞRIYORSA sağ burun deliğinizi kapatın 5 dakika süreyle sol burun deliğinizden nefes alın..KENDİNİZİ YORGUN HİSSEDİYORSANIZ sol burun deliğinizi kapatın, sağ burun deliğinizden nefes alın. Zihninizi de açar.
İnanmıyor olabilirsiniz. Çok eski bir doğu kültürüdür. Deneyin, farkı görün.↓↓

şubat anneleri listesinden beni çıkarır mısınız...meleğimi kaybettimmm. şimdiden hepinize hayırlı saglıklı doğumlar diliyorumm rabbim yardımcınız olsun

canım çok üzüldüm Allah yardımcın olsun. Bakara Sure-i Celilesi 216.ayet-i Kerimesinde "sizin hayır gördüklerinizde şer, şer gördüklerinizde hayır vardır, siz bilemezsiniz, onu ancak ben bilirim" diyor o yüzden bunu bir dert bela olarak göre canım daha nice annelik tecrübeleri yaşayacaksın inşallah

aynen canım bende çok merak ediyorum cinsiyetini.senin bebiş bana erkek gibi geldi ama bu sadece tahmin

ne güzel rüya bu kuzummmm
Öyle canım sorma yaa bir de görseydin çooook güzeldi

aynen spse yaa dun ıftara mısafrım vardı...tutuldum kaldım yaa sol kalçamı hareket ettremedımm hadı smdı ttatıldeyız napcaz okulda cıdden yaa
Aynen canım ben şimdiden kötüyüm belim falan..Okul zamanı napacağız hiç bilmiyorum
siz yine oturursunuz arada ben mecburi olarak Sınıf Öğrt. olmama rağmen eş özründen gelebilmek için alanımı değiştirdim
Zihin Engelliler Öğrt. yapıyorum onlarla nasıl olacak hiçbir fikrim yok
beş dakika oturamam ayrıca arada vuruyorlar çok korkuyorum terso karnıma falan gelir diye korkuyorum

selaam kızlar doktora gittik her şey yolundaymış çok şükür 9+4 olmuşuz ikitane kistim varmış ama onlar kaybolur dedi doktorum..bebişimiz uslu uslu duruyodu bekledik baştan hiç oynamadı sonra elini ayağını falan kıpırdattı çoook güzeldi poposunun üstünde falan zıpladı 15inde 2li testimiz var :18:

kızlar aranızda soğuk algınlığı geçiren ve öksüren varmı abimin eşi 8 haftalık hamile aşırı derecede öksürüyo öksürürken kusma derecesine geliyo doktora gitmiş hapla boğaz spreyi vermiş annemde ıhlamur kaynatıyomuş ama fayda etmemiş bende size sorayım dedim başına böle bişey gelen önerisi olan varmıı

Bulantım geçiomu demiştim kızlar afedersiniz resmen öğürüyorum çıkartamaıyorumda ve en sonuncusunda resmen kasığımda bişiler koptu gbi çok canım acıdı bebeğe bişi olmmaıştır inşallah ya

benim genelde biri açık diğeri kapalıdır neden bilmem:)
bunu yaparsam nefessizlikten giderim heralde

ohh ohh ne güzel
benimkide yatıo duruo
doktorda iki dürtmediki oynasın azcık:))

hiç gelmedi ama öksürdüçe boğazı daha da tahriş olur o da daha fazla oksürmesine neden olur
boğazını yumuşatacak şeyler içsin
ılık ballı süt falan da iyi gelir belki

çok öğürme canım
olmadı parmak at boğazına kusuver gitsin
kızlar hamileyken viks kullanılıyormu bilgisi olan varmııı

o ne desem

ya şu göğüsü yumuşatmak için kullanılıyoya kokulu bi merhemm hiç duymadınmı kızzz

ya şu göğüsü yumuşatmak için kullanılıyoya kokulu bi merhemm hiç duymadınmı kızzz

duymadım sanırım en azından hiç kullanmadım kullananda çevremde olmadı
oyüzden nası etki ediyor yorum yapamicam ama dediğim gibi ballı ılık süt falan içsin
yoksa öksürük krizleri kızcağızı çok zorlar

tatlım seninki için çok erken değilmi

yok canım büyüklerim ve doktorum ikinci ayda seyirme olabileceğini söylediler ama herkesde olmazmış

doktorlar genelde öyle diyorlar zaten canım. aynen benimkide pıtpıtlıyor, genelde erkek bebekler erken kıpırdarmış. bağırsak hareketleri çok farklı ayrıca bebeğimizin ne tarafta olduğunu biliyoruz sadece orası seyriyor

kızlar benim karnım taş gibi ya neden acaba

valla öksürürken kendini lavobaba buluyomuş çok artmış ballı sütte içiyomuş ıhlamurda ama geçmiyo galiba antibiyotik alması gerekiyo onuda yapamıyo malasef nasıl geççek bilmiyom ayy kışın napcaz biz ya inş grip falan olmadan atltırız hamileliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…