saolun kizlar cevaplariniz icin :)
dun orucumu tutabildim cok sukur, ama aksama dogru baya sinirli bi insan oldum acliktan heralde. esime yolladgm mesajlar gitmemis bi suru ona kizdim, bu problemi cozmen lazim diyorum. cok komikti.. neyse iftara gidecegimiz yere gec kaldik filan, ama sonunda iftari edince rahatladim cok sukur..
ya bi sey daha sorcam, ben simdi kac gunlerdir lavaboya cikamiyorum, gece kayisi falan da yedim ama.
karnim da boyle sis oluyor haliyle. napsam ne etsem bilemedim. :26:[/QUO
Kabızlıktan ben de çektim, hala da çekiyorum
Yine de kendimce önlemlerim var her gün düzenli deneyemesemde faydasını gördüm.
Şöyle ki;patates, pirinç, şeftali den uzaklaşmak lazım ben mesela en rahat bu yiyecekleri yiyebildiğim için çok zorlandım, artık yememeye çalışıyorum . Midem bulanmasın diye katı yedikçe yedikçe içim beton tuttu
Sonra sebze, yoğurt..iyi geliyor
Bir de bitki çayı!Ihlamur, tarçın, karanfil, limonla ilaç niyetine içtm..İçtikten yarım saat sonra mutlu son
Bir deee son olarak daha önce doğum sonrası kullanıp anında rahatladğım Nurse Harvey's bitkisel şurubunu öneriyorum bu iş için
kızlar benim karnım taş gibi ya neden acaba
Gaz mı acaba :44:
Gaz mı acaba :44:
Benimde bir sorum vaaarrrr ..
Bende tam bugün 3 aylık hamileyim 12 haftalık..
Son 2-3 gündür grip oldum hiç birşey yiyemedim..
Şimdi hastalığım geçti düzeldim yine de birşey yiyemiyorum ..
Neden acaba ?
Gaz olsa kımıldayamaz :) bena çok iyi biliyorum o acıyı nefes alırken bile zorlanır..
bende nefes alırken zorlanıyorum canım
kızlar hamileyken viks kullanılıyormu bilgisi olan varmııı
Ozaman gazçoğalmadan kurtulmaya bak istersen yoksa hastanelik olursun ben anlamadım önceleri birikmiş birikmiş o kadar ağrıyordu ki ağlıyordu. Resmen hastanelik oluyordum çok şükür şimdi olmuyor.kavun ye yatmadan :) rahatlatsın inşAllah
deniyecegim canım tesekürederim bilgin için :44:
Ben gece yatarken sağ veya sola dönüp yatıyorum bir süre sonra ağrıögiriyor sırt üstü de yapamıyorum alışkın olmadığım içinyüz üstü yatmaya da bayılıyorum onu da yapamıyorum doğru düzgün uyuyamıyorum ..
nereye kullancana baglı canım birazda
geceyatarken bende çok zorlanıyorum ya yan yatmaya hiç alışkın degilim doktorumda ya sağa yada sola yat dedi gece çok uyanıyorum doncem diye baska tarafa :18:
canım sıkılıyo ya kimse yokmu muhapet etcek :18:
Benim karnımda çok ağrıyor iyice büyüse daha da zorlanırız haa :) Allah kolaylık versin bizeeee :)
Ben kızken yani evlenmeden önce hiç kilo alamıyordum şimdi de birden kilo almaya başlayınca sıkıntı ağrı ondan mı oluyor caba ?
canım yengem hamilede çok aşırı öksürüyomuş acaba göğsüne sırtına boğazlarına falan sürse biraz yumuşatır ve rahatlar diye düşündüm ama zararı olurmu bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?