2014 Şubat Anneleri

Benimde bir sorum vaaarrrr ..
Bende tam bugün 3 aylık hamileyim 12 haftalık..
Son 2-3 gündür grip oldum hiç birşey yiyemedim..
Şimdi hastalığım geçti düzeldim yine de birşey yiyemiyorum ..
Neden acaba ?

Benimde bir sorum vaaarrrr ..
Bende tam bugün 3 aylık hamileyim 12 haftalık..
Son 2-3 gündür grip oldum hiç birşey yiyemedim..
Şimdi hastalığım geçti düzeldim yine de birşey yiyemiyorum ..
Neden acaba ?

bende 13 haftalıgım 3 aya kadar yemem cok guzeldı şuan bende hiçbirsey yiyemiyorum

bende nefes alırken zorlanıyorum canım

Ozaman gaz çoğalmadan kurtulmaya bak istersen yoksa hastanelik olursun ben anlamadım önceleri birikmiş birikmiş o kadar ağrıyordu ki ağlıyordu. Resmen hastanelik oluyordum çok şükür şimdi olmuyor.kavun ye yatmadan :) rahatlatsın inşAllah

Ben gece yatarken sağ veya sola dönüp yatıyorum bir süre sonra ağrıögiriyor sırt üstü de yapamıyorum alışkın olmadığım için yüz üstü yatmaya da bayılıyorum onu da yapamıyorum doğru düzgün uyuyamıyorum ..

deniyecegim canım tesekürederim bilgin için :44:

geceyatarken bende çok zorlanıyorum ya yan yatmaya hiç alışkın degilim doktorumda ya sağa yada sola yat dedi gece çok uyanıyorum doncem diye baska tarafa :18:

geceyatarken bende çok zorlanıyorum ya yan yatmaya hiç alışkın degilim doktorumda ya sağa yada sola yat dedi gece çok uyanıyorum doncem diye baska tarafa :18:

Benim karnımda çok ağrıyor iyice büyüse daha da zorlanırız haa :) Allah kolaylık versin bizeeee :)
Ben kızken yani evlenmeden önce hiç kilo alamıyordum şimdi de birden kilo almaya başlayınca sıkıntı ağrı ondan mı oluyor caba ?

Son düzenleme:

bende aynı durumdayım canım agırlık var üzerimde ama hemileligimden beri hiç kilo almadım ben 3 aydan beri aynı kilodayım doktorumda kilo almanı istemiyom dedi dogumun kolay olması için :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…