Ben varım yaa beni istemiyor musuuuunnn
canım bugün herkes kaçak galiba bende çok sıkıldım kimse yok soru soruyorum cevaplayan yokk evde eşimm yok yok anam yokkkkk
Ben varım yaa beni istemiyor musuuuunnn
ben varım canım bitane daha arkadaş var yazışan
eeee sen neler yapıyonnn benim haftaya 2li testim varr sen yaptırdınmı inş cinsiyetinide öğrenirimm
eeee sen neler yapıyonnn benim haftaya 2li testim varr sen yaptırdınmı inş cinsiyetinide öğrenirimm
çilekkızılı laurana falanda yok onlar nerdeki acabaa
evde otur kalk yat ye iç iş güç butun gun oylegım canım ben 2 hafta önce yaptırdım 2 li testi allaha şükür sonoçlarım çok iyi cıktı cinsiyeti agustosun 16 sında gittim zaman belli olcak dedi doktorum
kuzum hamilelikte olur öyleBenimde bir sorum vaaarrrr ..
Bende tam bugün 3 aylık hamileyim 12 haftalık..
Son 2-3 gündür grip oldum hiç birşey yiyemedim..
Şimdi hastalığım geçti düzeldim yine de birşey yiyemiyorum ..
Neden acaba ?
aynen yaa birgün harikayım diğer gün felaketbende 13 haftalıgım 3 aya kadar yemem cok guzeldı şuan bende hiçbirsey yiyemiyorum
canım bugün herkes kaçak galiba bende çok sıkıldım kimse yok soru soruyorum cevaplayan yokk evde eşimm yok yok anam yokkkkk
bende ne zaman gelsem kimse olmuyor bugün şansıma siz varsınızBen de geldim geriiii :) tabletin şarkı bitmişti ..
çok sevindim canım hemen çıkmıyo dimi sonuçlar hayırlısı olsun inşallah valla bende yat kalk durumundayım canım hiçbişey yapmk istemiyo inceden inceden başım ağrıyo uyuyunca geçiyoo sen ne hissediyosun cinsiyet hakkında ben kızmış gibi hissediyom ama kocakarı laflarına görede erkek galiba tatlı et türü şeyler yiyorum hayırlısı bakalım çok meraklardayımm
evde otur kalk yat ye iç iş güç butun gun oylegım canım ben 2 hafta önce yaptırdım 2 li testi allaha şükür sonoçlarım çok iyi cıktı cinsiyeti agustosun 16 sında gittim zaman belli olcak dedi doktorum
çok sevindim canım hemen çıkmıyo dimi sonuçlar hayırlısı olsun inşallah valla bende yat kalk durumundayım canım hiçbişey yapmk istemiyo inceden inceden başım ağrıyo uyuyunca geçiyoo sen ne hissediyosun cinsiyet hakkında ben kızmış gibi hissediyom ama kocakarı laflarına görede erkek galiba tatlı et türü şeyler yiyorum hayırlısı bakalım çok meraklardayımm
kuzum hamilelikte olur öyle
aynen yaa birgün harikayım diğer gün felaket
bende ne zaman gelsem kimse olmuyor bugün şansıma siz varsınız
Eveeeettt ben varımın :)
Ben de geldim geriiii :) tabletin şarkı bitmişti ..
fadik iki hafta çok uzun değilmi?
ben cuma verdim pazartesi belli olacak.acaba bu ikili testlerinde çeşitlerimi var
hoşgeldin canım bende bana darıldın ondan yazmıyon sandım
iki hafta degil canım bir hafta sonra belli oldu test yaptıralı iki hafta oldu
vallaha benım 1 hafta sonra cıktı canım sonuçlar ama her yerde aynımı bilmem ben erkek hissediyorum ya baştan beri test yapmaya gittim zaman doktorumda erkege benzi dedi ama kesin degil dedi obur ay kesin ogreniriz dedi cinsiyetini allah sağlık versin gerisi onemli degil ya erkek kız farketmez hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?