2014 Şubat Anneleri

eeee sen neler yapıyonnn benim haftaya 2li testim varr sen yaptırdınmı inş cinsiyetinide öğrenirimm

evde otur kalk yat ye iç iş güç butun gun oylegım canım ben 2 hafta önce yaptırdım 2 li testi allaha şükür sonoçlarım çok iyi cıktı cinsiyeti agustosun 16 sında gittim zaman belli olcak dedi doktorum

çok sevindim canım hemen çıkmıyo dimi sonuçlar hayırlısı olsun inşallah valla bende yat kalk durumundayım canım hiçbişey yapmk istemiyo inceden inceden başım ağrıyo uyuyunca geçiyoo sen ne hissediyosun cinsiyet hakkında ben kızmış gibi hissediyom ama kocakarı laflarına görede erkek galiba tatlı et türü şeyler yiyorum hayırlısı bakalım çok meraklardayımm

Benimde bir sorum vaaarrrr ..
Bende tam bugün 3 aylık hamileyim 12 haftalık..
Son 2-3 gündür grip oldum hiç birşey yiyemedim..
Şimdi hastalığım geçti düzeldim yine de birşey yiyemiyorum ..
Neden acaba ?
kuzum hamilelikte olur öyle
bende 13 haftalıgım 3 aya kadar yemem cok guzeldı şuan bende hiçbirsey yiyemiyorum
aynen yaa birgün harikayım diğer gün felaket
canım bugün herkes kaçak galiba bende çok sıkıldım kimse yok soru soruyorum cevaplayan yokk evde eşimm yok yok anam yokkkkk

Ben de geldim geriiii :) tabletin şarkı bitmişti ..
bende ne zaman gelsem kimse olmuyor bugün şansıma siz varsınız

bende hiç tatlı yiyemiyorum kuzum
yatış yatış yatış :)

fadik iki hafta çok uzun değilmi?
ben cuma verdim pazartesi belli olacak.acaba bu ikili testlerinde çeşitlerimi var

vallaha benım 1 hafta sonra cıktı canım sonuçlar ama her yerde aynımı bilmem ben erkek hissediyorum ya baştan beri test yapmaya gittim zaman doktorumda erkege benzi dedi ama kesin degil dedi obur ay kesin ogreniriz dedi cinsiyetini allah sağlık versin gerisi onemli degil ya erkek kız farketmez hiç

tabikide önemli olan hayırlısı ve sağlıklı sıhhatli olması zamanda çabuk geççek gibime geliyo bayramdan sonra izine çıkcaz sonra sonbahar sonra kışş ayyy yapcak çok şeyler var şu cinsiyeti belli olsun bebişime battaniyeler hırkalar örcem hem zaman geçer hemde malum kışa dek geliyo miniminnacığım sıcacık giysin bide ya benim canım cips istiyoo yememek için kendimi tutuyorum ama dayanamıyorumm bugün yedim inş bidaha yemem çok pişmanımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…