tabikide önemli olan hayırlısı ve sağlıklı sıhhatli olması zamanda çabuk geççek gibime geliyo bayramdan sonra izine çıkcaz sonra sonbahar sonra kışş ayyy yapcak çok şeyler var şu cinsiyeti belli olsun bebişime battaniyeler hırkalar örcem hem zaman geçer hemde malum kışa dek geliyo miniminnacığım sıcacık giysin bide ya benim canım cips istiyoo yememek için kendimi tutuyorum ama dayanamıyorumm bugün yedim inş bidaha yemem çok pişmanımmm
fadik iki hafta çok uzun değilmi?
ben cuma verdim pazartesi belli olacak.acaba bu ikili testlerinde çeşitlerimi var
Hoşbulduuukkk , yok canım ne darılması bugün de forum sakinmiş..
bende aynı durumdayım tatlımm .ruffles favorim.sen hangisinden yedin
sen ikili testi nasıl yaptırdın canım
kuzum senin ilk bebişmi.listede bulamadım seni
ayy bende ketçaplı ruffles bide doritos bahaaratlı aman başkalarınıında canı çekçek hamile kaldığımı öğrendiğimden beri 3. yiyişim her seferinde bidaha yemicem diyorum ama nefsime hakim olamıyorum yemezsemde aklım orda kalıyoo(((
kuzum,doktorum ense kalınlığına baktı.kan verdim.kanda trizzomal 18 ve trizomal 21 in riskinin belirleneceğini söyledi doktorum
bende kuzum yaaa.ama hep söylerim ;insana mutluluk veren herşey ya ahlak dışı ya yasa dışı ya sağlık dışı
benimde aynısı oldu canım ama niye 1 hafta sürdü anlamadım ya neyse alllaha şükür sonoçlarım çok iyi çıktı canım bide listeye nasıl üye olcam canım ya
aynen süt içemiyorumm yoğurt zorla yiyorum cevizi aklıma gelirse çok canım çekerse yiyorum allahım bebeğime faydalı şeyler yiyemiyorum diye kızıyom kendime zararlı şeylere gelince yiyorum nolcak bilmiyom bu canada kızıyorum cips isticene süt istese daha iyi olcakkk:))))))
istemez anacımmm,nerde andin gungin şeyler var onları yemek istiyoruz
aynen napcaz bilmiyorum yaa bi arkadaş battaniye örmeye başlamış tavşanlı falan çok hoşuma gitti bende şu bayram geçsin örmeye başlıcam pek anlamam ama yapamazsan anneme göndercem yapsın annenne olmak kolay değil :))
aynen napcaz bilmiyorum yaa bi arkadaş battaniye örmeye başlamış tavşanlı falan çok hoşuma gitti bende şu bayram geçsin örmeye başlıcam pek anlamam ama yapamazsan anneme göndercem yapsın annenne olmak kolay değil :))
resmini yayınlarsın kuzummm battaniyenin
ben uyuyam azcık :) öpüyorum hepinizin bebişkosunu
bende kirpi yünden battaniye başlıcam canım ablama yaptım gecen sene cok güzel olmuştu
resmini yayınlarsın kuzummm battaniyenin
ben uyuyam azcık :) öpüyorum hepinizin bebişkosunu
kirpi yünü nasıl oluyo ilk defa duydum gerçi pek ip çeşidinden anlamm sadece kedi ipini biliyorumm resmini koyarmısın belki beraber yaparız
iyi geceler hatunlar bu gece topiğimiz baya kalabalık:) baya da döktürmüşsünüz...selam verimm dedim bakacam şimdi yazdıklarınıza:) kayınvaldemlerdeyim bugün ve burda kalacam anca p.tesi rahattça takılabilirim burada hayırlısı tabii....sizleri çok özlüyorum,birbirimizin halinden anca bizler anlarız....hem çenem yorulmadan konuşabilme fırsatı da var tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?