2014 Şubat Anneleri

canım bu ama nasıl yapıldığını araştırcamm sanada haber verimm burda bi arkadaş başlamış belki o yardımcı olurr

tüylü ip oluyoya paspas falan örüyolar ipleri çıkık gibi kedi falan örüyolar ne bilim öle işte anladınmı bilmiyom ondan battaniyede örüyolar yumuşacık oluyoo inş anlatabilmişimdir

benim bahsettigim ip canım o bendekedi ördüm o ipten çegizime yatak odasına koymak için bizim burda kirpi yün diyolar ona

canım benim ilk hamileliğimde böyle bir şey başıma gelmişti....gerçi düşük oldu ama griple alakası yok:))) parol aldım bir tane çünkü onun içinde gribe iyi gelen parasetemol var ve ayrıca hamilelerde kullanılabilir...ıhlamur içtim içine limon koyarak bir de ballı çörek otu yedim acaip iyi geliyor....illa antibiyotik alacaksa largopen hamilelikte kullanılıyor 1000mg biliyorum çok büyük ama ben dişim apse yapınca kullanmıştım:) neler yaşamışım ilk hamileliğimde yaaa:))))))))))) ama antibiyotiğe hiç gerek yok aslında çaksın bir tane parol ve içsin ballı sütler biraz dayansın geçecek:))) çok geçmiş olsun şimdiden güzelim...

iyi geceler canım nasılsın

çok iyiyim tatlım ama sen kaçtın galiba iyi geceler:)

ayyy bu arada çok beceriklisiniz ben hayatta örgü felan yapamam....bir ara eşimle sevgiliyken atkı ördüm ona 2 düz bi ters:))))

aynen canlarm öyle..benm üçüncü hamileliğim bağırsak hareketiyle bebişi ayırt edecek kadar tecrübeliyim..hoş bunun için tecrübeye bile gerek yok bağırsak hareketinden çok farklı bişey ayırt edilebiliyor..erkek çocuklarının erken kıpırdadığını bende duymuştum..ama benm diğer iki kızımdada aynı şeyleri hissetmiştim...ilgisi olduğunu pek düşünmüyorum

ayyy bu arada çok beceriklisiniz ben hayatta örgü felan yapamam....bir ara eşimle sevgiliyken atkı ördüm ona 2 düz bi ters:))))

bende eşime örmüştüm bi heves ama ben seviyorum örgüyü geçen kız bir sürü kız yeleği ördüm arkadaşlarıma götürürüm diye ama ben gidene kadar çocuklar büyüdü hepsi kaldı başıma kız olursa yelekleri hazır :)) sağol bilgilerin içinde onada doktor parol vermiş ağrım yok diye içmiyo söliyimde içsin bari çok fena öksürüyoo
bu arada iyi geceler canım bende kaçar uykumuz geldii

güzeller ben çıkıyorum midem buladı yine hem daha yatsıyı da kılmadım(( sizleri çok öpüyorum...
bu arada 2kg daha vermişim 56 oldum(( göbeğimde zerre büyüme yok,seyirme yok hiç bir şey yok....
beni hamileyim diye kandırdılar mı acaba:))) mide bulantılarım da olmasa anlamıcam ama çok istiyorum yavrumu kucağıma almayı..
iyi geceler hepinize güzel anne adayları...çok melankoliğim bu gece çoookkkk

ben de 1 kez yedim 24 haziranda:))) pişman değilim çatır çatır yedim valla, ama gün sayıyorum şimdi... 1 aydır ne cay, ne kola kahve, ne cips.. çok şükür canımda istemiyor yani zorlamıyorum kendimi...

ben de 1 kez yedim 24 haziranda:))) pişman değilim çatır çatır yedim valla, ama gün sayıyorum şimdi... 1 aydır ne cay, ne kola kahve, ne cips.. çok şükür canımda istemiyor yani zorlamıyorum kendimi...

bana doktorum her gün kahve içebilirsin dedi.. canın çok kola isterse 1 bardak iç hiç kendini kasma zaten yaz ayındayız belki istersin dedi.. gerçi ben pek sevmiyorum zaten kolayı içmiyorum ama öyle söyledi.. çay kahveden daha zararlı halk tarafından hep kahve daha zararlı gibi görülse de öyle değil dedi.. çayı da 1 fincan sabah kahvaltısında içiyorum bazen 2 oluyo o kadarda kalıyor. kalamar yiyebilir miyim dedim çok yemedikten sonra yiyebilirsin dedi hatta midye bile çok canın çekerse tadımlık ye hiç bişey olmaz dedi böyle yani hiç sınırlama koymadı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…