kirpi yünü nasıl oluyo ilk defa duydum gerçi pek ip çeşidinden anlamm sadece kedi ipini biliyorumm resmini koyarmısın belki beraber yaparız
canım bu ama nasıl yapıldığını araştırcamm sanada haber verimm burda bi arkadaş başlamış belki o yardımcı olurr
kedi ipi nasıl oluyo canım bende onu duymadım
tüylü ip oluyoya paspas falan örüyolar ipleri çıkık gibi kedi falan örüyolar ne bilim öle işte anladınmı bilmiyom ondan battaniyede örüyolar yumuşacık oluyoo inş anlatabilmişimdir
tüylü ip oluyoya paspas falan örüyolar ipleri çıkık gibi kedi falan örüyolar ne bilim öle işte anladınmı bilmiyom ondan battaniyede örüyolar yumuşacık oluyoo inş anlatabilmişimdir
kız belkide aynı iptenmi bahsediyoz acaba :)))))
kızlar aranızda soğuk algınlığı geçiren ve öksüren varmı abimin eşi 8 haftalık hamile aşırı derecede öksürüyo öksürürken kusma derecesine geliyo doktora gitmiş hapla boğaz spreyi vermiş annemde ıhlamur kaynatıyomuş ama fayda etmemiş bende size sorayım dedim başına böle bişey gelen önerisi olan varmıı
iyi geceler canım nasılsın
yok canım büyüklerim ve doktorum ikinci ayda seyirme olabileceğini söylediler ama herkesde olmazmış
doktorlar genelde öyle diyorlar zaten canım. aynen benimkide pıtpıtlıyor, genelde erkek bebekler erken kıpırdarmış. bağırsak hareketleri çok farklı ayrıca bebeğimizin ne tarafta olduğunu biliyoruz sadece orası seyriyor
ayyy bu arada çok beceriklisiniz ben hayatta örgü felan yapamam....bir ara eşimle sevgiliyken atkı ördüm ona 2 düz bi ters:))))
kızlar hamileyken viks kullanılıyormu bilgisi olan varmııı
kızlar benim karnım taş gibi ya neden acaba
kızlar hamileyken viks kullanılıyormu bilgisi olan varmııı
ayy bende ketçaplı ruffles bide doritos bahaaratlı aman başkalarınıında canı çekçek hamile kaldığımı öğrendiğimden beri 3. yiyişim her seferinde bidaha yemicem diyorum ama nefsime hakim olamıyorum yemezsemde aklım orda kalıyoo(((
ben de 1 kez yedim 24 haziranda:))) pişman değilim çatır çatır yedim valla, ama gün sayıyorum şimdi... 1 aydır ne cay, ne kola kahve, ne cips.. çok şükür canımda istemiyor yani zorlamıyorum kendimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?