2014 Şubat Anneleri

canım yanlış anladın sanırım, ben özel bir çaba sarfetmiyorum zaten, mesela gecen esim sallama cay aldı ben çok severdim diye, yok içemiyorum yani midem istemiyor.. artık bilinç altım nasıl ele gecirdiyse kontrolü, zararlı şeyleri istemiyor vücudum.. yani çayı vs içmek istedim yine icemedim:)))
ama dediklerine katılıyorum arkadaslarım burger dan cıkmazlardı inan, kola da içtiler, cipste yediler, gayet sağlıklı bebişleri var dünyalar tatlısı, kendini zorlayarak 9 ay gecmez ben artık iş vs yapıyorum baya, sadece mutfağa giremiyorum mide bulantımdan:/

Günaydın arkadaşlar. Bugün kimse olmaz sanırım :26::26::26:

günaydıın:)
eh pazar pazar olmayabilirler ama ramazan ya evde olanlarda olabilir:)

aynen ben de böyleyim canım
çikolata tatlı bu tip şeylere dayanamazdım anında yerdim
evde hepsi var ama şimdi gidip yemiyorum canım çekmiyor
çay zaten sevmezdim
arada nescafe içerdim onu da istemiyorum
cola cips hiçbiri çekici gelmiyor garip ama böyle yani gerçekten de beden reddediyor heralde zararlı şeyleri:)

günaydın güzeller....)
artık uyrken cok dıkkatli olmak gerek ben unutuyorum hamile oldugumu bıraz gevsemıs gbi oldum yırtılacak gbi oldum:)

günaydın güzeller....)
artık uyrken cok dıkkatli olmak gerek ben unutuyorum hamile oldugumu bıraz gevsemıs gbi oldum yırtılacak gbi oldum:)

günaydın canm evet canım aynen. bende bir an hızla kalktım yataktan suan midem bi değişik geçti sandığım bulantılar meğerse sinsi sinsi bekliyormuş...dün akşamda misafirim geldi biraz hızlı kalktım kapı açmak için uzanıyorsum kasığıma sancı girdi

Günaydın kızlar . . )))))

günaydın canım nasılsınnnn??

Günaydın arkadaşlar. Bugün kimse olmaz sanırım :26::26::26:

günaydın güzeller....)

Günaydın kızlar . . )))))

Günaydın hepinize güzellerim

Ben hala uykudan kafayı kaldıramamanın yorgunluğunu yaşıyorum.Yatmaktan ağrır oldu heryerim.Tam uykuyu azalttı derken yine uyku yapmaya başladı bebişim

gunaydın annelerr:)) yaa bendekkı su sarı akıntı ve kokulu ıdrar gtmıyo yaa? nnıye ola kı?

merhaba canım.. benim doktorum kocaelide.izmitte..özel bir hastanede.. ama istanbulda nerede olduğunu söylersen sana yakın bildiğim bir doktor varsa tavsiye edebilirm...2003ten beri istanbuldayım çünkü.. benm kendi evim kocaelide eş durumu tayinim cıkar diye burada başladım doktora[/QUOTE]

çok tşk ederim canım... ben doğal beslenmeyi tavsiye eden folik asit ıvır zıvır vermeyen bir dr bulamadım da seninkini o yüzden merak ettim:) gittiğim dr da iyi ama daha iyisi varsa neden olmasın demiştim. gopaşa veya kağıthane civarları uygun yerler benim için.. bu arada ilgine gerçekten tşk ederim.. Tüm arkadaşların da bebeklerini hayırlısıyla sorunsuz bir şekilde
kucaklarına almalarını Allah'tan dilerim

iyiyim canim sen nasılsın

iyi canim 16 ağustosta var cinsiyetini ogrencez bakalım gostercek mi

ayy kıyamamm bennn:) benimde ayın 5inde bakalım.. bazı arkadaşlara 13. haftada söylemişler cinsiyeti belki bizimkide büyüdüyse gösterir. bide hareketlerini hiseetmeye başlasam kalbim daha rahat etcek şimdi var mı yokmu anlamıoruz ya pek.. en azından oynayınca içimiz rahat eder:)

selam güzel anneler... gününüz güzel geçer inşallahh....

ben güne sabahın 6:30 da kıızmın sayesinde sinirle başladım... çok yaramaz oldu çok

buarada sarı akıntı bendede var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…