bana doktorum her gün kahve içebilirsin dedi.. canın çok kola isterse 1 bardak iç hiç kendini kasma zaten yaz ayındayız belki istersin dedi.. gerçi ben pek sevmiyorum zaten kolayı içmiyorum ama öyle söyledi.. çay kahveden daha zararlı halk tarafından hep kahve daha zararlı gibi görülse de öyle değil dedi.. çayı da 1 fincan sabah kahvaltısında içiyorum bazen 2 oluyo o kadarda kalıyor. kalamar yiyebilir miyim dedim çok yemedikten sonra yiyebilirsin dedi hatta midye bile çok canın çekerse tadımlık ye hiç bişey olmaz dediböyle yani hiç sınırlama koymadı bana
Günaydın arkadaşlar. Bugün kimse olmaz sanırım :26::26::26:
canım yanlış anladın sanırım, ben özel bir çaba sarfetmiyorum zaten, mesela gecen esim sallama cay aldı ben çok severdim diye, yok içemiyorum yani midem istemiyor.. artık bilinç altım nasıl ele gecirdiyse kontrolü, zararlı şeyleri istemiyor vücudum.. yani çayı vs içmek istedim yine icemedim:)))
ama dediklerine katılıyorum arkadaslarım burger dan cıkmazlardı inan, kola da içtiler, cipste yediler, gayet sağlıklı bebişleri var dünyalar tatlısı, kendini zorlayarak 9 ay gecmez ben artık iş vs yapıyorum baya, sadece mutfağa giremiyorum mide bulantımdan:/
ya bayanlar buradan bir çok şey öğreniyoorum ve rahatlıyorum...Allah hepimize hayırlısıyla şubatta bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.. bu arada bende doktor değiştirenlerdenim ilk doktorum resmen bunalıma soktu beni..ağır kaldırma düşük olur eşinle ilşkiye girme düşük olur spor yapma düşük olur havuza denize girme mikrop kaparsın düşük olur vs bisürü şey..o kadar üzüldüm ki ilk iki gün geceleri rüyamda düşük yaptığımı gördüm manyak gb uyanıyordum.. şimdiki doktorumu tavsiye üzerine buldum..inanılmaz bir adam gerçekten .anne olacağım için beni o heyecanlandırdı diyebilirim..bütün değerlerime vs baktı folik asit falan istiosan kullan ama kimyasala gerek yok sen doğal beslen dedi..kilo alacaksın ama bunu sakin dert etme hem bırak tombik desinler ne olacakki sen anne olacaksın dedi...tatile git eşinle denize gir uçağa bin hafif tempolu yürüyüşlerini yap istediğinden ye iç dedi..mesela sana direk kola kahve içme demeyeceğim yasaklar ilgi çeker çnkü ama içtiğinde midende yanar zaten kendi kendine istemezsin dedi..maydonoz vs bilmem ne kafana takıp psikolojini bozma oturup tarlayı yiyecek halin yok yemek içinde salatada yediğinden üç bes daldan hiç bişey olmaz dedi.. ayrıca düşük dediğin olay bir tür bozukluk ve düşüğün en büyük sebebi stres dedi..stres yapma tadini çıkar illaki annelik içgüdüsü ile dikkat edeceksin zaten edersinde fazlaca abartıp her an kötü düşünmenin anlamı yok dedi.. sonrada bebişimin kesesini gösterdi:))çok mutlu oldum o an bittim resmen:))şimdi daha rahatım... sol tarafımda kasık ağrım var hafif hafif onada dediki annesi bebeğinn buradayım sana sarılıyorum diyor bu yüzden kanama yada aşırı kusma olmadığı sürece sakın korkma dedi:) doktor çok önemli..
merhaba duygu arkadaşım sanırım istanbul'dasın bu yazdığın dr hangi hastanede ve adını öğrenebilir miyim?
ya bayanlar buradan bir çok şey öğreniyoorum ve rahatlıyorum...Allah hepimize hayırlısıyla şubatta bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.. bu arada bende doktor değiştirenlerdenim ilk doktorum resmen bunalıma soktu beni..ağır kaldırma düşük olur eşinle ilşkiye girme düşük olur spor yapma düşük olur havuza denize girme mikrop kaparsın düşük olur vs bisürü şey..o kadar üzüldüm ki ilk iki gün geceleri rüyamda düşük yaptığımı gördüm manyak gb uyanıyordum.. şimdiki doktorumu tavsiye üzerine buldum..inanılmaz bir adam gerçekten .anne olacağım için beni o heyecanlandırdı diyebilirim..bütün değerlerime vs baktı folik asit falan istiosan kullan ama kimyasala gerek yok sen doğal beslen dedi..kilo alacaksın ama bunu sakin dert etme hem bırak tombik desinler ne olacakki sen anne olacaksın dedi...tatile git eşinle denize gir uçağa bin hafif tempolu yürüyüşlerini yap istediğinden ye iç dedi..mesela sana direk kola kahve içme demeyeceğim yasaklar ilgi çeker çnkü ama içtiğinde midende yanar zaten kendi kendine istemezsin dedi..maydonoz vs bilmem ne kafana takıp psikolojini bozma oturup tarlayı yiyecek halin yok yemek içinde salatada yediğinden üç bes daldan hiç bişey olmaz dedi.. ayrıca düşük dediğin olay bir tür bozukluk ve düşüğün en büyük sebebi stres dedi..stres yapma tadini çıkar illaki annelik içgüdüsü ile dikkat edeceksin zaten edersinde fazlaca abartıp her an kötü düşünmenin anlamı yok dedi.. sonrada bebişimin kesesini gösterdi:))çok mutlu oldum o an bittim resmen:))şimdi daha rahatım... sol tarafımda kasık ağrım var hafif hafif onada dediki annesi bebeğinn buradayım sana sarılıyorum diyor bu yüzden kanama yada aşırı kusma olmadığı sürece sakın korkma dedi:) doktor çok önemli..
merhaba duygu arkadaşım sanırım istanbul'dasın bu yazdığın dr hangi hastanede ve adını öğrenebilir miyim?
merhaba canım.. benim doktorum kocaelide.izmitte..özel bir hastanede.. ama istanbulda nerede olduğunu söylersen sana yakın bildiğim bir doktor varsa tavsiye edebilirm...2003ten beri istanbuldayım çünkü.. benm kendi evim kocaelide eş durumu tayinim cıkar diye burada başladım doktora
günaydın güzeller....)
artık uyrken cok dıkkatli olmak gerek ben unutuyorum hamile oldugumu bıraz gevsemıs gbi oldum yırtılacak gbi oldum:)
Günaydın kızlar . . )))))
Günaydın arkadaşlar. Bugün kimse olmaz sanırım :26::26::26:
günaydın güzeller....)
artık uyrken cok dıkkatli olmak gerek ben unutuyorum hamile oldugumu bıraz gevsemıs gbi oldum yırtılacak gbi oldum:)
Günaydın kızlar . . )))))
gunaydın annelerr:)) yaa bendekkı su sarı akıntı ve kokulu ıdrar gtmıyo yaa? nnıye ola kı?
günaydın canm evet canım aynen. bende bir an hızla kalktım yataktan suan midem bi değişik geçti sandığım bulantılar meğerse sinsi sinsi bekliyormuş...dün akşamda misafirim geldi biraz hızlı kalktım kapı açmak için uzanıyorsum kasığıma sancı girdi
günaydın canım nasılsınnnn??
gunaydın annelerr:)) yaa bendekkı su sarı akıntı ve kokulu ıdrar gtmıyo yaa? nnıye ola kı?
iyiyim canim sen nasılsın
bende iyiyim sabah hızlı kalktım biraz midem tuhaflaşmıştı ama sanırım benim sıpanın annneeeeeee yemek yemelisin diye isyanıydı oo :) şimdi daha iyiyim kahvaltı zamanı dedik bakalım
afiyet olsun canım yarasin bebisine :) :)
saol teysesii:) senin bebiş nasıl yeni yakın kontrolün var mıydı?
iyi canim 16 ağustosta var cinsiyetini ogrencez bakalım gostercek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?