ayy kıyamamm bennn:) benimde ayın 5inde bakalım.. bazı arkadaşlara 13. haftada söylemişler cinsiyeti belki bizimkide büyüdüyse gösterir. bide hareketlerini hiseetmeye başlasam kalbim daha rahat etcek şimdi var mı yokmu anlamıoruz ya pek.. en azından oynayınca içimiz rahat eder:)
ayy kıyamamm bennn:) benimde ayın 5inde bakalım.. bazı arkadaşlara 13. haftada söylemişler cinsiyeti belki bizimkide büyüdüyse gösterir. bide hareketlerini hiseetmeye başlasam kalbim daha rahat etcek şimdi var mı yokmu anlamıoruz ya pek.. en azından oynayınca içimiz rahat eder:)
selam güzel anneler... gününüz güzel geçer inşallahh....
ben güne sabahın 6:30 da kıızmın sayesinde sinirle başladım... çok yaramaz oldu çok
buarada sarı akıntı bendede var...
cinsiti belli oldu mu canım yoksa sen içinden geldi için mi kızım diyon
merhaba canım.. benim doktorum kocaelide.izmitte..özel bir hastanede.. ama istanbulda nerede olduğunu söylersen sana yakın bildiğim bir doktor varsa tavsiye edebilirm...2003ten beri istanbuldayım çünkü.. benm kendi evim kocaelide eş durumu tayinim cıkar diye burada başladım doktora
günaydın kızlar nasılsınız
biz dün 2li sonuçlarını dr göstermeye gittik sonuç tertemiz buna çok sevindik hamdlar olsun
tekrar ultrasona girdim bebek resmen bacaklarını açmış bize bakıyordu dr illa inat etti yine cinsiyet için 17 hafta gel dedi ya 1 ay cinsiyet bekliycekmişiz ben haftaya başka dr gidip öğrenirim 1 ay onu bekleyememherkez 12.13te öğreniyor bizimki çin işkencesi oldu
birde ben 3 ay folbiol kullandım dr onu bıraktırıp ferro sanola geçirmişti ama bu dr ferroyu bırak elevite geçiyosun dedi 16.hafta yine ferroya geçersin dedi neyse eleviti aldık dün akşam başladım elevit kullananlar sıkıntı olmadı dimi bulantı artmasında falan
hayır canım kızım var 2 yaşında... busebeple kızım dedim...
kızlar günaydın(
ben önceden hiç yemek seçmezdim ne bulursam yerdim şimdide hiç seçmiyorum hiç bişey yiyemiyorum...
insan herşeyden tiksinir mi ya herşeyden tiksiniyorum..
domates bile kokuyor ya..
Kizlar karninda gaz sikayeti olan var mi
bende hiçbirşey yiyemiyorum canım ya bu aralar varsa yoksa meyve yiyorum dogru düzgün
biz dün 2li sonuçlarını dr göstermeye gittik sonuç tertemiz buna çok sevindik hamdlar olsun
tekrar ultrasona girdim bebek resmen bacaklarını açmış bize bakıyordu dr illa inat etti yine cinsiyet için 17 hafta gel dedi ya 1 ay cinsiyet bekliycekmişiz ben haftaya başka dr gidip öğrenirim 1 ay onu bekleyememherkez 12.13te öğreniyor bizimki çin işkencesi oldu
birde ben 3 ay folbiol kullandım dr onu bıraktırıp ferro sanola geçirmişti ama bu dr ferroyu bırak elevite geçiyosun dedi 16.hafta yine ferroya geçersin dedi neyse eleviti aldık dün akşam başladım elevit kullananlar sıkıntı olmadı dimi bulantı artmasında falan
yok canım ya başındanberi böyle benim hiç birşey yemiyorum.
yemeyi özledim ya artık canımı sıkıyor bu olay.. ama bebiş sağlıklı olsunda inşallah bu da geçecek..
Kizlar karninda gaz sikayeti olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?