2014 Şubat Anneleri

vallaha canım bende kıpırdasin diye dua ediyom ne zaman başlar ki canim

ben on ikinci haftada gittim canim konrole o zaman doktorum erkege benziyo dedi ama kesin degil 4 aylık olmadan kesin bişey söyleyemem dedi

selam güzel anneler... gününüz güzel geçer inşallahh....

ben güne sabahın 6:30 da kıızmın sayesinde sinirle başladım... çok yaramaz oldu çok

buarada sarı akıntı bendede var...

cinsiti belli oldu mu canım yoksa sen içinden geldi için mi kızım diyon

arkadaşlar merak ediyorum buraya sık sık giremesemde arada bir giriyorum...neden selamım alınmıyor yazıyorum yazıyorum bir yazan dahi yok..çok ilginç...illa hergün girmekmi gerekiyor selamımızın dahi alınması için...

canım senle günlerimiz aynı saylır, benim de kontrol 5 agustosta, bakarsın aynı gün öğreniriz cinsiyetleri, gönlünden gecen ne? ben kız istiyorum ama tabi oğluşta olsa cok sevinirim sonucta..

günaydın kızlar nasılsınız
biz dün 2li sonuçlarını dr göstermeye gittik sonuç tertemiz buna çok sevindik hamdlar olsun
tekrar ultrasona girdim bebek resmen bacaklarını açmış bize bakıyordu dr illa inat etti yine cinsiyet için 17 hafta gel dedi ya 1 ay cinsiyet bekliycekmişiz ben haftaya başka dr gidip öğrenirim 1 ay onu bekleyemem herkez 12.13te öğreniyor bizimki çin işkencesi oldu
birde ben 3 ay folbiol kullandım dr onu bıraktırıp ferro sanola geçirmişti ama bu dr ferroyu bırak elevite geçiyosun dedi 16.hafta yine ferroya geçersin dedi neyse eleviti aldık dün akşam başladım elevit kullananlar sıkıntı olmadı dimi bulantı artmasında falan

günaydııınnn nabersiniz bugün bakalım keyifler iyi mi ? ben 12ye kadar uyumuşum hayret ettim kendime şimdi tiroid ilacımı içtim 45 dakika bekliyorum sonra ama karnım çoook aaçç

çok tşk ederim canım... ben doğal beslenmeyi tavsiye eden folik asit ıvır zıvır vermeyen bir dr bulamadım da seninkini o yüzden merak ettim:) gittiğim dr da iyi ama daha iyisi varsa neden olmasın demiştim. gopaşa veya kağıthane civarları uygun yerler benim için.. bu arada ilgine gerçekten tşk ederim.. Tüm arkadaşların da bebeklerini hayırlısıyla sorunsuz bir şekilde
kucaklarına almalarını Allah'tan dilerim[/QUOTE]

bana folik asit acayip gaz yapıyodu bi de içtikten sonra çok fazla mide bulantısı yapıyodu söyledim doktoruma bırak o zaman dedi her gün 1 avuç fındık 1 avuç ceviz semiz otu yeşillik yersen aynı şey olur dedi bunlarda folik asit varmış.. eskiden folik asit mi vardı dedi ama artık herkes verdiği için hamileler soruyo içelimmi diye biz de için diyoruz ama şart değil doğal olarak da alabilirsin dedi ben de bıraktım dün folik asiti zaten 3-5 tane bişey kaldı bitti yani sen de sorsan belki böyle der seninki de

selam kızlar rüyamda bugün karnımda bebeğimi gördüm aynı bana benziyordu 2 kere gülüşünü yakaladım Allahım ya böyle mutluluk yok bence birde doğsa demekki neler yaşatacak bize. daha cinsiyeti belli değil kaç gündür hep erkeke bebebk görüyordum bugün kız gördüm hayırlısı bakalım

selam canım sevindim sonucun temiz çıkmasına inşallah bizimkide hayırlısıyla temiz çıkar cinsiyet konusunda haklısın ya beklemek çok zormuş. benim annem bende ve kardeşimde hiç cinsiyetini öğrenmemiş merak etmedim diyo ay nasıl dayanmış ya anneme hiç çekmemişim

kızlar günaydın (

ben önceden hiç yemek seçmezdim ne bulursam yerdim şimdide hiç seçmiyorum hiç bişey yiyemiyorum...

insan herşeyden tiksinir mi ya herşeyden tiksiniyorum..

domates bile kokuyor ya..

kızlar günaydın (

ben önceden hiç yemek seçmezdim ne bulursam yerdim şimdide hiç seçmiyorum hiç bişey yiyemiyorum...

insan herşeyden tiksinir mi ya herşeyden tiksiniyorum..

domates bile kokuyor ya..

bende hiçbirşey yiyemiyorum canım ya bu aralar varsa yoksa meyve yiyorum dogru düzgün

gözün aydın canım darısı bizim ikili testlerimize off bu cinsiyet iişini ben de çok merak ediyorum inşallah çok bekletmeden söyler doktorumuz elevit ben de alıyorum bulantı yapmadı bana henüz bi yan etkisini görmedim :26:

bende 12 ci hafta gittim cinsiyeti söylemedi canım erkege benziyo ama kesin degil dedi 16 agustosta kesin belli olurdedi bu arada eleviti kullandım ilk 3 ay bi sorun olmadı bende şuan başka birşey kullanıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…