hamilelik garip şey canım bende kokular fazla olmadığı sürece sıkıntı yok ama deterjan kokusu bile çok gelse vay halime.. hıı bide tek çeşit yemeğe tutundum iki üç gündür ..yedikçe bıkacağıma canım istio aynı şeyi...:)
Ben çok şükür herşeyden yiyorum ama az yiyebiliyorum iştahım yok hiç
yok bende herşey yiyorum sorun yok.. az az sık yiyorum da son iki üç gündür tutundum keyif alıorum resmen..anlamadım:)
Afiyet olsun o zaman bebişine yarasın:)
kızlar bende allah nasip ederse şubat annesi olacağım tahmini doğgum tarihi 24 şubat gözüküyor sat 19 mayıs
kızlar dereotu yememizin bir sakıncası var mı acaba maydonoz gbi ben biyerden duydum ama bugün yedim
tatlım maydonoz da dahil herşeyden yiyebiliyorsun salataya yada yemeğe doğranmış bir kaç dal maydonozdan dereotundan hiçbirşey olmaz aksine maydonozdaki demir ıspanakta yok dedi doktor.. ama abartıpta suyunu içmemek yada bir bağ temizleyip yememek lazım sanırım dereotuda aynı şekilde.. az yemenin bir zararı yok abartmadığın sürece hani aşerip deste deste yıkayıp yiyorsan o zaman kendi doktoruna iyice danış.. benimki bu şekilde açıklamıştıkalbini ferah tut
sağol canım ay aksi çok seviyorum bende bunları:) şimdi kardeşim bilmeden salataya doğramış dayanamadım yedim zaten salata manyağı oldum yahu bi tek onu istio canım
gönlünü ferah tut canım.. takılma böyle ufak şeylere.. Allah nasip edecek olduktan sonra neleri neleri veriyor.. benim bir arkadaş iğne ile korunuyordu hamile kalmış bilmeden ve regl ine 3 gün kala sehir dışıne çıkacak diye adet söktürücü iğnler vuruldu erken bitsinde yolda rezil olmiim diye...düşün ona rağmen maşallah boncuk gibi bir bebeği oldu ne düştü ne bişey.. benim doktorun dediği gibi düşecekse Allah korusun ne yaparsan yap bişey bahane olur ama kalacaksa kocanı sırtına al 45 km maraton koş durur:) Allah acılarını yaşatmasın nokta kadar bile olsalar şu mübarek günler yüzüne...
iyi geceler kızlarbirisi karnım çıktı demiş gaz değil sanırım demiş benim de karnım acayip çıktı son 2-3 gündür resmen belli oluyor daha 9+5 iz ama bu kadar çabuk çıkar mı :26: yoksa gerçekten gaz mı :26: sizin nasıl göbeğiniz
Hepinize günaydın anneler ve bebişleriSayfa başına anket açtım. Cinsiyeti belli olan arkadaşları da listeye ekledim. Buyrun bakalım anketimize
Hepinize günaydın anneler ve bebişleriSayfa başına anket açtım. Cinsiyeti belli olan arkadaşları da listeye ekledim. Buyrun bakalım anketimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?