2014 Şubat Anneleri

Ben çok şükür herşeyden yiyorum ama az yiyebiliyorum iştahım yok hiç

off kızlar bende acayip sinir ve duygusallık var. çok gerginim ve sürekli ağlıyorum çok gıcık bir durum. başladı mı durduramıyorum ağlamayı

ben dünden beri mısırdaki kardeşlerimize ağlıyorumkızlar lütfen ordaki zulmün bitmesi için fetih suresini okuyalım ve bol bol dua edelim..malum hamile kadınların duası çabuk kabul olurmuş.lütfen dua edin..

kızlar dereotu yememizin bir sakıncası var mı acaba maydonoz gbi ben biyerden duydum ama bugün yedim

kızlar dereotu yememizin bir sakıncası var mı acaba maydonoz gbi ben biyerden duydum ama bugün yedim

tatlım maydonoz da dahil herşeyden yiyebiliyorsun salataya yada yemeğe doğranmış bir kaç dal maydonozdan dereotundan hiçbirşey olmaz aksine maydonozdaki demir ıspanakta yok dedi doktor.. ama abartıpta suyunu içmemek yada bir bağ temizleyip yememek lazım sanırım dereotuda aynı şekilde.. az yemenin bir zararı yok abartmadığın sürece hani aşerip deste deste yıkayıp yiyorsan o zaman kendi doktoruna iyice danış.. benimki bu şekilde açıklamıştı kalbini ferah tut

sağol canım ay aksi çok seviyorum bende bunları:) şimdi kardeşim bilmeden salataya doğramış dayanamadım yedim zaten salata manyağı oldum yahu bi tek onu istio canım

sağol canım ay aksi çok seviyorum bende bunları:) şimdi kardeşim bilmeden salataya doğramış dayanamadım yedim zaten salata manyağı oldum yahu bi tek onu istio canım

gönlünü ferah tut canım.. takılma böyle ufak şeylere.. Allah nasip edecek olduktan sonra neleri neleri veriyor.. benim bir arkadaş iğne ile korunuyordu hamile kalmış bilmeden ve regl ine 3 gün kala sehir dışıne çıkacak diye adet söktürücü iğnler vuruldu erken bitsinde yolda rezil olmiim diye...düşün ona rağmen maşallah boncuk gibi bir bebeği oldu ne düştü ne bişey.. benim doktorun dediği gibi düşecekse Allah korusun ne yaparsan yap bişey bahane olur ama kalacaksa kocanı sırtına al 45 km maraton koş durur:) Allah acılarını yaşatmasın nokta kadar bile olsalar şu mübarek günler yüzüne...

aminnnnnnnnnnnnnnnn canım inşallah rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almmaızı nasip etsin kesinlikle haklısın geçen konştuk teyzem çocuğunu çok geç anladı:) ip atladı bzizimle çocuktuk daha :) şaşırmıştık koca koca halıları çırptı tek başına:) geçen itiraf etti ama bişi olmadı

iyi geceler kızlar birisi karnım çıktı demiş gaz değil sanırım demiş benim de karnım acayip çıktı son 2-3 gündür resmen belli oluyor daha 9+5 iz ama bu kadar çabuk çıkar mı :26: yoksa gerçekten gaz mı :26: sizin nasıl göbeğiniz

cnm eyer sabah kalktığındada karnın çıkıksa bebiştendir..yok sabah göbüş yok gün içinde yavaş yavaş şişiyorsa gazdırbenm önceden sabahları göbek düz akşama doğru 6 aylık oluyoduson bir haftadır sabahlarıda var..yani karnım belli olmaya başladı benm

Hepinize günaydın anneler ve bebişleri Sayfa başına anket açtım. Cinsiyeti belli olan arkadaşları da listeye ekledim. Buyrun bakalım anketimize

Hepinize günaydın anneler ve bebişleri Sayfa başına anket açtım. Cinsiyeti belli olan arkadaşları da listeye ekledim. Buyrun bakalım anketimize

Bizimkide bayramdan sonra belli olacak Sosyoloji beni listeye ekleyebilir misin.

Muhtemel doğum tarihi 25 şubat ilk çocuk istanbuldayım yaşımda 26

Günaydınnnn , bir kaç gündür giremedim sayfalar almış başımı gitmiş valla bulantılaröa başım dertte ne yesem çıkıyor geri çok üzülüyorum bugün 10. Haftamıza başladık cuma günü doktor randevumuz var çok merAk ediyorum inşallah bi sorun yoktur

günaydın:=)
canım beni de listeye eklermisin.
yaş 27 ilk bebek tahmini doğum 8 şubat istanbul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…