2014 Şubat Anneleri

bendede sertlik var karnımda.birde zor dalıyorum uykuya dün uyuduğumda 4 e gelioyrdu saat

bende bazen görünmezmiim diye düşünüyorum tatlım

ne güzel haberler bunlarrrr.cinsiyet konusunda bende muzdaribim.neye benzediğini bile sölemedi ama bende senin giibi 2 hafta sonra başka doktora gidip öğrenicim

sağol kuzummmmm sanadaaa.senin bebişin hareketlerini hissedebiliyomusun tatlım.bende ne hareket var ne cinsiyet belli

Yok canım bir keresinde Ramazanın ilk günleri..Gece yatarken güm diye iki kere içimden bir şey vurdu gibi olmuştu..Arada seğirme gibi birşeyler oluyor ama onların bebişle alakası yok sanırım..Olur canım olur cinsiyeti belli olsa da insan tam emin olamıyor yinede bize erkek dedi ama kesin olmayınca insanın için de şüphe oluyor....

Herkese merhaba. Ozel msj gonderen arkadaslar yarin sabah listeyi hemen duzeltiyoru. Cinsiyetlerle ilgili anketi de becerebilirsem yapacagim :)) ya evde internetim yok ve ben 2 haftadir evdeyim. Gecikmeler icin kusura bakmayin. 2 li test sonuclari cikmaya baslamis. Gerkesin gozu aydin. Darisi bekleyenlerin basina...
Galiba cinsiyeti merak etmeyenler daha cabuk ogrendi. Ben acikcasi erken oldugunu dusunup pek meraklanmamistim. Cuma gunu baska bir doktora daha gittim. Yanimda 16 haftalik hamile olan baska bir hamis arkadasim vardi. Once ben girdim ve doktor direk kizin olacak dedi :)) benden sonra arkadasim girdi. Doktor ne yapti etti ama onun bebis ne do.du,nd de bacaklarini acti. Yine ogrenemefi. Bizim kiz biraz zilli olacak galiba. :)) bacallar falan acik,heryer meydanda :)) yani bu biraz da sans isi.
Arkadaslar gaz probleminden bahsetmisler. Vallaha ben nerdeyse 1 yildir folik asit kullaniyorum. E tabii gaz da var. Arada pirt pirt kacabiliyor da( utanc verici ama yapacak bisey yok. :)) hepinizi cok optum.

sağol cnm hepimizin temiz çıkar inşallah
evet dayanan dayanıyor ama çevre çok soruyor onlardan bunaldım valla
inşallah canım sizinde çok iyi çıkar
bende çok merak ediyorum ya düşünsene bacaklar açık bize bakıyordu fıngır fıngır oynuyordu ya az baksaydı bacak arasına görürdü zaten ama yok presedür müdür nedir
inşallah elevitin bende yan etkisini görmem
bende 12 ci hafta gittim cinsiyeti söylemedi canım erkege benziyo ama kesin degil dedi 16 agustosta kesin belli olurdedi bu arada eleviti kullandım ilk 3 ay bi sorun olmadı bende şuan başka birşey kullanıyorum canım
benziyo dese bişeye benzetse en azından azcık fikir oluşur ama yok
gerçi bi yandan iyi ediyolar kızımda yanılma oldu 2 hafta erkek diye sevdik sonra kıza döndü ama beklemek çok kötü işte
sanada gönlünüze göre versin inşallah kız erkek
ne güzel haberler bunlarrrr.cinsiyet konusunda bende muzdaribim.neye benzediğini bile sölemedi ama bende senin giibi 2 hafta sonra başka doktora gidip öğrenicim

evet cnm sonuç güzel olunca korkular yarıdan düşüyor darısı hepinize
seninde söylemediğine göre drlarda bi ön yargı var anlaşmış yarısı diğerleri söylüyor tabi bizim şansımıza böyle
bende yakında var bi yer 10tl muayenesi hemde ona gidicem inş hafta içi

evet canım burda sana katılıyorum merak edenin merağı içinde kalıyo valla konu ne olursa olsun fazla merak iyi değil
senin kız olması kesin artık pembeler kızmızılar ne güzel biz kızımda en çok pembe beyaz almışız çok ta yakışıyor pembe beyaz tenine
bende gaz sıkıntısı hiç yok folbiol bişey yapmadı

canım senle günlerimiz aynı saylır, benim de kontrol 5 agustosta, bakarsın aynı gün öğreniriz cinsiyetleri, gönlünden gecen ne? ben kız istiyorum ama tabi oğluşta olsa cok sevinirim sonucta..

:) evet canım belki söyler bişeyler:) ben sağlıklı olsun da diorrum öncelikle..ama içinden ne geçio dersen ilk öğrendiğimden beri içimden geçen sey erkek... hatta bir kaç kez bizimkine oğlun rahat durmuo babası dedim midem bulandığında:) çok güldü nerden anladın diye.. herşeyden önce sıpalarımız sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün aklı başında olsun da inşşallah...

bende erkek hissediyorum canım ya hadi hayırlısı bakalım

geceyatarken bende çok zorlanıyorum ya yan yatmaya hiç alışkın degilim doktorumda ya sağa yada sola yat dedi gece çok uyanıyorum doncem diye baska tarafa :18:

off aynı sıkıntı bende de var ya :) son 3-4 gündür kendimi alıştırayım diyorum sola ya da sağa yatmaya ama zorlanıyorum uykum bölünüyor. yüzüstü yatmayı seviyorum ben :) nası alışıcaz bilmiyorum dönmekten her tarafım tutuk :) kızlar benim karnım çıkıyor ya baya belli son günlerde acaba gaz mı diyorum ama galiba değil :)

nerdesiniz kızlar geziyosunuz dimi hepiniz günlerden pazar hava sıcacık oh gezin bakalım ben daha dışarı çıkmadım bu pazarda kendimi temizliğe çamaşıra bulaşığa yemeğe adadım ama 1 saat içinde çıkıcaz bizde gezmeye

Kızlar selam nasıl gidiyor hamilelik benim çok enteresan ya mutfaktan yemeklerden midem bulanmıyor çok şükür ama banyoya giremiyorum deterjan kokusundan:) en sevdiğim yumuşatıcı kokusundan bile şimdi nefret ediyorum

hamilelik garip şey canım bende kokular fazla olmadığı sürece sıkıntı yok ama deterjan kokusu bile çok gelse vay halime.. hıı bide tek çeşit yemeğe tutundum iki üç gündür ..yedikçe bıkacağıma canım istio aynı şeyi...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…