arkadaşlar merak ediyorum buraya sık sık giremesemde arada bir giriyorum...neden selamım alınmıyor yazıyorum yazıyorum bir yazan dahi yok..çok ilginç...illa hergün girmekmi gerekiyor selamımızın dahi alınması için...
günaydın kızlar nasılsınız
biz dün 2li sonuçlarını dr göstermeye gittik sonuç tertemiz buna çok sevindik hamdlar olsun
tekrar ultrasona girdim bebek resmen bacaklarını açmış bize bakıyordu dr illa inat etti yine cinsiyet için 17 hafta gel dedi ya 1 ay cinsiyet bekliycekmişiz ben haftaya başka dr gidip öğrenirim 1 ay onu bekleyememherkez 12.13te öğreniyor bizimki çin işkencesi oldu
birde ben 3 ay folbiol kullandım dr onu bıraktırıp ferro sanola geçirmişti ama bu dr ferroyu bırak elevite geçiyosun dedi 16.hafta yine ferroya geçersin dedi neyse eleviti aldık dün akşam başladım elevit kullananlar sıkıntı olmadı dimi bulantı artmasında falan
Merhaba kızlaarr iyi günler herkese...
sağol kuzummmmm sanadaaa.senin bebişin hareketlerini hissedebiliyomusun tatlım.bende ne hareket var ne cinsiyet belli
bende bazen görünmezmiim diye düşünüyorum tatlım
aqynı şeyi bende düşünüyorum bizi gören kimse yok mu
Söyle be canım yazık adama valla gerçi o da tepkisini en güzel şekilde koymuş ama olsun :))))
sağol cnm hepimizin temiz çıkar inşallahselam canım sevindim sonucun temiz çıkmasına inşallah bizimkide hayırlısıyla temiz çıkar cinsiyet konusunda haklısın ya beklemek çok zormuş. benim annem bende ve kardeşimde hiç cinsiyetini öğrenmemiş merak etmedim diyo ay nasıl dayanmış ya anneme hiç çekmemişim
inşallah canım sizinde çok iyi çıkargözün aydın canım darısı bizim ikili testlerimizeoff bu cinsiyet iişini ben de çok merak ediyorum inşallah çok bekletmeden söyler doktorumuz elevit ben de alıyorum bulantı yapmadı bana henüz bi yan etkisini görmedim :26:
benziyo dese bişeye benzetse en azından azcık fikir oluşur ama yokbende 12 ci hafta gittim cinsiyeti söylemedi canım erkege benziyo ama kesin degil dedi 16 agustosta kesin belli olurdedi bu arada eleviti kullandım ilk 3 ay bi sorun olmadı bende şuan başka birşey kullanıyorum canım
ne güzel haberler bunlarrrr.cinsiyet konusunda bende muzdaribim.neye benzediğini bile sölemedi ama bende senin giibi 2 hafta sonra başka doktora gidip öğrenicim
Herkese merhaba. Ozel msj gonderen arkadaslar yarin sabah listeyi hemen duzeltiyoru. Cinsiyetlerle ilgili anketi de becerebilirsem yapacagim :)) ya evde internetim yok ve ben 2 haftadir evdeyim. Gecikmeler icin kusura bakmayin. 2 li test sonuclari cikmaya baslamis. Gerkesin gozu aydin. Darisi bekleyenlerin basina...
Galiba cinsiyeti merak etmeyenler daha cabuk ogrendi. Ben acikcasi erken oldugunu dusunup pek meraklanmamistim. Cuma gunu baska bir doktora daha gittim. Yanimda 16 haftalik hamile olan baska bir hamis arkadasim vardi. Once ben girdim ve doktor direk kizin olacak dedi :)) benden sonra arkadasim girdi. Doktor ne yapti etti ama onun bebis ne do.du,nd de bacaklarini acti. Yine ogrenemefi. Bizim kiz biraz zilli olacak galiba. :)) bacallar falan acik,heryer meydanda :)) yani bu biraz da sans isi.
Arkadaslar gaz probleminden bahsetmisler. Vallaha ben nerdeyse 1 yildir folik asit kullaniyorum. E tabii gaz da var. Arada pirt pirt kacabiliyor da( utanc verici ama yapacak bisey yok. :)) hepinizi cok optum.
canım senle günlerimiz aynı saylır, benim de kontrol 5 agustosta, bakarsın aynı gün öğreniriz cinsiyetleri, gönlünden gecen ne? ben kız istiyorum ama tabi oğluşta olsa cok sevinirim sonucta..
:) evet canım belki söyler bişeyler:) ben sağlıklı olsun da diorrum öncelikle..ama içinden ne geçio dersen ilk öğrendiğimden beri içimden geçen sey erkek... hatta bir kaç kez bizimkine oğlun rahat durmuo babası dedim midem bulandığında:) çok güldü nerden anladın diye.. herşeyden önce sıpalarımız sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün aklı başında olsun da inşşallah...
geceyatarken bende çok zorlanıyorum ya yan yatmaya hiç alışkın degilim doktorumda ya sağa yada sola yat dedi gece çok uyanıyorum doncem diye baska tarafa :18:
kızlar bende allah nasip ederse şubat annesi olacağım tahmini doğgum tarihi 24 şubat gözüküyor sat 19 mayıs
Kızlar selam nasıl gidiyor hamilelik benim çok enteresan ya mutfaktan yemeklerden midem bulanmıyor çok şükür ama banyoya giremiyorum deterjan kokusundan:) en sevdiğim yumuşatıcı kokusundan bile şimdi nefret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?