2014 Şubat Anneleri

Günaydın canlar....o kadar yorgun ve halsizim ki.....bulantılar devam ediyo....ayrıca ayakta 5 dk dan fazla duramıyorum midem bi garip oluyo basım dönüyo hemennn...ne zaman geçecekkkkkkkkkkk

günaydın günaydın nasılsınız minnoslarınn anneleriii :)))

günaydın cnm hosgeldin.iyiyim demeyi cok isterdim ama durum belli benim.sen nasılsın?

Bende aynıyım inşallah çabucak geçer şekilden çıktım artık ;(

Rabbim gücüne gitmesin diyorum her seferinde ama bazen dayanılmaz oluyo..psikoloji yerle bir....kadınlıktan insanlıktan çıktım....evimle işimle kocamla kendimle hiçbir şeyle ilgilenemiyorum....iyi olmak istiyorum artıkkkk

Rabbim gücüne gitmesin diyorum her seferinde ama bazen dayanılmaz oluyo..psikoloji yerle bir....kadınlıktan insanlıktan çıktım....evimle işimle kocamla kendimle hiçbir şeyle ilgilenemiyorum....iyi olmak istiyorum artıkkkk[/QUOTE]

Aynen canım herşey kötü kokuyor mide bulantısı kusma koltukla lavoba arasında yaşıyorum eşime ilgi sıfır kendimle bile ilgilenemiyorum bi krem bile süremeiyorum ama geçicek bu günler bebekler iyi olsun vardır bundada hayır ama hamileliğimin tadını çıkarmak istiyorum

gunaydın kızlar nasılsınız ?

biz c.tesi doktorumuza gittik herşey yolunda çok şükür
bebeğimizi hareketli gördük bu kez enine boyuna uzun bir süre izledik usgde
ensemiz 1,5 çıktı değerimiz çok iyi
ikili test için kan verdik
vede yine kıza benziyor dedi şuanda herşey yolunda çok şükür
bir daha randevu için 1 ay sonra dedi ama ben 17 sinde gidicem sanırım çünkü tatile gidicem gitmeden önce gelir görünümüm dedi tamam dedi

çok güzel çok sevindim herşey yolunda..
bende heycanla günümü bekliyorum. sonra dr izne gidecek 1 ay sonra gel der büyük ihtimalle

çok güzel çok sevindim herşey yolunda..
bende heycanla günümü bekliyorum. sonra dr izne gidecek 1 ay sonra gel der büyük ihtimalle

sağol canım senin randevunda cumamış galiba az kalmış görüş gününe
benimkide izne gidecektir belki ya aslına bakarsan tam biz odadan çıkarken tlf geldi bende tatile gitmeden önce gelirim dedim tamam dedi ama tarih vermedim belki izne gidecektir aslında bilmiyorum :44::44: çünkü tam tatil zamanı

Canım gözün aydın ne güzel haberler bunlar hep böyle güzel haberler alalım verelim bebeklerimizi kucağımıza alalım :)

cumartesi 11:30 da gideceğiz ve kp ile kv gelecek bu sefer
sekreterini ara bir sor istersen bir de tatil zamanlarınız çakışmasın ona göre gidersin tekrar

günaydınlarrrrrr bizde kızımla kahvaltı yapacağız şimdi bi bakayım dedim gene gelirim sonra görüşürüz canlarrr

bak canım bir gün sonra bile olsa selamını alanlar var neden öyle düşünüyorsun ki... :))

bnde randevumu aldım.15 temmuzda gitmiştim 3 hafta sonra gel demişti.pazartesi 3 hafta oluyo ama 3 gün erkene aldım :18:

napim özledim ama cuma gidicem 2 bucuktaa

:) sabırsız anne seniiiiiiiiiiiiiii

herketlensinler hissettiğimiz için daha raht olcaz

evet yaaa....bi hissetseydik

elim karnımda sürekli daha küçük ama belki diyorum...bide sırt üstü yattığımda kımıl kımıl bişeyler hissediyorum karnımda acaba diyorum :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…