Günaydın canlar....o kadar yorgun ve halsizim ki.....bulantılar devam ediyo....ayrıca ayakta 5 dk dan fazla duramıyorum midem bi garip oluyo basım dönüyo hemennn...ne zaman geçecekkkkkkkkkkk
günaydın günaydın nasılsınız minnoslarınn anneleriii :)))
Bende aynıyım inşallah çabucak geçer şekilden çıktım artık ;(
Hepinize günaydın anneler ve bebişleriSayfa başına anket açtım. Cinsiyeti belli olan arkadaşları da listeye ekledim. Buyrun bakalım anketimize
gunaydın kızlar nasılsınız ?
biz c.tesi doktorumuza gittik herşey yolunda çok şükür
bebeğimizi hareketli gördük bu kez enine boyuna uzun bir süre izledik usgde
ensemiz 1,5 çıktı değerimiz çok iyi
ikili test için kan verdik
vede yine kıza benziyor dedişuanda herşey yolunda çok şükür
bir daha randevu için 1 ay sonra dedi ama ben 17 sinde gidicem sanırım çünkü tatile gidicem gitmeden önce gelir görünümüm dedi tamam dedi
çok güzel çok sevindim herşey yolunda..
bende heycanla günümü bekliyorum. sonra dr izne gidecek 1 ay sonra gel der büyük ihtimalle
Canım gözün aydın ne güzel haberler bunlar hep böyle güzel haberler alalım verelim bebeklerimizi kucağımıza alalım :)gunaydın kızlar nasılsınız ?
biz c.tesi doktorumuza gittik herşey yolunda çok şükür
bebeğimizi hareketli gördük bu kez enine boyuna uzun bir süre izledik usgde
ensemiz 1,5 çıktı değerimiz çok iyi
ikili test için kan verdik
vede yine kıza benziyor dedişuanda herşey yolunda çok şükür
bir daha randevu için 1 ay sonra dedi ama ben 17 sinde gidicem sanırım çünkü tatile gidicem gitmeden önce gelir görünümüm dedi tamam dedi
sağol canım senin randevunda cumamış galiba az kalmış görüş gününe
benimkide izne gidecektir belki ya aslına bakarsan tam biz odadan çıkarken tlf geldi bende tatile gitmeden önce gelirim dedim tamam dedi ama tarih vermedim belki izne gidecektir aslında bilmiyorum :44::44: çünkü tam tatil zamanı
cumartesi 11:30 da gideceğiz ve kp ile kv gelecek bu sefer
sekreterini ara bir sor istersen bir de tatil zamanlarınız çakışmasın ona göre gidersin tekrar
kendini ararım cepten hele yaklaşsında bayram geçsinde bayram tebriğine ararım olmassa
kp mi gelecek çok şaşırdım
arkadaşlar merak ediyorum buraya sık sık giremesemde arada bir giriyorum...neden selamım alınmıyor yazıyorum yazıyorum bir yazan dahi yok..çok ilginç...illa hergün girmekmi gerekiyor selamımızın dahi alınması için...
bnde randevumu aldım.15 temmuzda gitmiştim 3 hafta sonra gel demişti.pazartesi 3 hafta oluyo ama 3 gün erkene aldım :18:
napim özledim ama cuma gidicem 2 bucuktaa
:) sabırsız anne seniiiiiiiiiiiiiii
herketlensinler hissettiğimiz için daha raht olcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?