2014 Şubat Anneleri

evet yaaa....bi hissetseydik

elim karnımda sürekli daha küçük ama belki diyorum...bide sırt üstü yattığımda kımıl kımıl bişeyler hissediyorum karnımda acaba diyorum :44:

daha çok erken aslında onun kasları henüz çok zayıf hissetmen biraz güç
hele o 7.aydan sonraki tekmeleri yokmu çok güzel ya o günler gelince yine konuşur mutlu oluruz

malesef tatlım
renin biraz fayda ediyor çok yanarsa kullan ben çok yandığında kullanıyorum doktorum yazmıştı

Rennie duo şurup önerdi doktorum canım

bu gittiğimde doktora sorayım o zaman belki bana da verir kafama göre almayım..

bol su içiyorum oda artık midemi bulandırmaya başladı

Kızlar bende bu ara mutsuzluk, bezginlik, üşengeçlik, endişe... Garip garip duygular var kalkıp bi iş yapmaya üşenir oldum Bazen kendimi anne olmaya hiç hazır değilmişim gibi hissediyorum Sizde de var mı bu gibi duygular

kızlar bişi diyeceğim
benim gebeliğimi öğrendiğimden beri kıllarım hızlı uzuyordu bir çok kişininde sorunu aynıydı sanırım
ama son 10 gündür uzaması durdu adeta yada çok yavaşladı diyim, kaşlarımı aldıracaktım planda geçen hafta sonu ama hiç çıkmamışlar bıyıklar yine öyle

slm annişlerr hepimize iyi haftalar olsun inşallah....
kızlar acayip depresyondayım,
ben yüzüstü yatma manyağıyım, ilk evlendiğimizde eşim çok çaba verdi uykumdan uyandırıp kucağıma geliceksin diyodu
tam adam pes etti artık uğraşmayı bıraktı, ama şimdi bebişim beni uyutmuyooooo
uykusuzluktan ölücem acayip sinirli oluyorum uykusuzluktan
siz bir çare bulabildiniz mi ya
yüksek yastık koyuyorum, dönüyorum napıyosam olmuyo
yüzüstü olmayınca yatamıyorum
accık göbişte çıktı ve sertleşti yatamıyorum üstüne
napıcaz biz

günaydıın :)bendim o karnım çıktı diyen:))ben de bugün itibariyle 12. haftaya girdim canım walla bünyeye göre değişiyor galiba.ilk gebelikte karın geç çıkar diyorlar ama bence kişiden kişiye değişiyor. yabancı sitelere de bakıyorum onlar bu konuda maşallah çok ilgililer hafta hafta göbek fotolarını çekip koyuyorlar. ilk gebeliği olup da bu haftalarda benim gibi karnı çıkmış olanları gördüm bence olabilir. bir de şu iç karın geniş-dar meselesi var gerçek mi bilemiyorum doktorlar öyle bir şey yok diyor. Ama kimi insanların da rahmi büyük oluyormuş falan bir sürü şey okuyorum kafam karışık:)) ya kızlar ben geçen hafta doktor kontrolunde 60.8 kg çıkmıştım bu sabah aç karnına 58.5 çıktım yani hamile kaldığım kadar. bu güne kadar sabah aç karnına hep 59,2 çıkıyordum. yani ben kilo almamış mıyım. bundan öncekiler hep ödem miydi neydi anlamadım.kilo vermiş olamam bulantım bitti bir haftadır normal yiyorum.iyice kafam karıştı :)

var ya olmaz mı ben sürekli yatıyorum kolumu kaldırmak istemiyorum. evde neredeyse her işi eşim yapıyor. ama çok da gerginim her şeye takıyorum ufacık şeyleri büyütmeye çok meyilliyim. eşim kötü bişey yapmasa bile takıyorum ağlamaya başlıyorum hemen alınıyorum. dün saatlerce ağladım sebepsiz yere sen benimle ilgilenmiyorsun diye. Bebek olunca da böyle ilgilenmicek mi bizle diye kafaya takıyorum. Tek başıma her şeyle nasıl başa çıkıcam diye düşünüyorum.Halbuki eşim çok ilgili bi insan.adamcağız ne yapacağını şaşırıyor. sonra onu üzdüm diye üzülüyorum.sonra da ağlarken bebeğime bişey olmuş mudur diye üzülüyorum. Ay çok çaresiz bir durum :)

Aynen ben de öyleyim ya... Sanki bu ruh halinden hiç çıkamayacakmışım gibi geliyo.. Allah yardımcımız olsun vallahi :)

aynen özellikle bu sabah çok tuaf uyandım kalkasım gelmiyor yataktan ve bende bebek konusunda bazen endişeleniyorum acaba bakabilirmiyim diye bide bu sabah eşim aradı kaynanamda karaciğer büyümesi varmış canım çok sıkıldı ya ben mide bulantıma dert diyordum bu hastalığı araştırırken ne çok hastalık varmış dedim ve morelim çok bozuldu zaten herşeye ağlıyorum bu bebek şimdiden hayata bakış açımı değiştirdi şimdiden

bende oluyo bazen ama psikolojimiz bozuluyor işte kendimizi iyi hissedemeyince ama öyle düşünme geçecek nasıl olsa bunlar

zaten evimi gören ne kadar kötü olduğumu anlıyo çünkü benim evim hep derli toplu olurdu...yıkanacak camasır var 2 mak.ütü var...ev süpürüp silinecek,wc banyo yıkanacak...ama gel gör ki umrumda değil...halim de yok zaten....dün bi kahvaltı hazırlayım dedi..bi çatal koyuyorum masaya.2 dk uzanıyorum..bi tabak koyuyorum 2 dk uzanıyrm.hatta su an ofiste bile yan yatıom resmen 2 sandalyeyi birlestirdim

oyy ne güzel iste kuzubenim göbüş kıllandı yaaa....az biraz vardı alıyodum şimdi alamayınca sinir oluyom

canım zamanla alışacaksın işte şu dönemin biraz zor geçsede bi müddet sonra alışacaksın vucutta uykusuz duramayacak ve uyumayı öğrenecek o şekilde

bence sende kendimi uyuyabileceğine şartlandır bu sayade belki daha kolay uykuya dalabilirsin
insanoğluyuz nelere alışmıyoruz ki

göbek kıllarım bana oğlumdan yadigar kaldı zaten
onda çıktı bi dahada dökülmediler malesef ben almaya çalışıyorum muayene eldiveniyle yoluyorum napıym

Aynen ben de öyleyim ya... Sanki bu ruh halinden hiç çıkamayacakmışım gibi geliyo.. Allah yardımcımız olsun vallahi :)

walla arkadaşım Allah hepimizin yardımcısı olsun. Fiziksel sorunlar geçiyor psikolojik sorunlar başlıyor.İçimde bir mucizenin büyüdüğünü, onu kollarıma alacağım anı düşünerek sakinleşmeye ve iyi olmaya çalışıyorum:)

Aynen biz de 2 gün önce kayın validemde karaciğer büyümesi olduğunu öğrendik. Allah çaresi olmayan dert vermesin arkadaşım.Ay dizilere bile ağlıyorum günlerdir.Dün kadın kızııım diye sarıldı kızına dizide ay nasıl ağlıyorum hıçkıra hıçkıra. bambaşka bişey oldum çıktım :)

göbek kıllarım bana oğlumdan yadigar kaldı zaten
onda çıktı bi dahada dökülmediler malesef ben almaya çalışıyorum muayene eldiveniyle yoluyorum napıym

valla ben ağdayla alıyorum aldırıyorum daha doğrusu kuaförde.su eldiveni bi ben denemedim sanırım

ya daha önce doğum yapmış deneyimli arkadaşlara sormak istiyorum buradan. gebelikte genital bölgedeki kıllara tüylere ne yapıyorsunuz. ben ağda yaptırıyordum fakat şimdi acıyınca bişey olursa diye çok korkuyorum. o yüzden yaptıramıyorum. bir de doğum yaklaştıkça karın büyüdükçe zorlaşmıyor mu o işler. doğuma yakın zamanda ağda mı yaptınız. hadi bebek beklenen zamanda değil de erken ya da geç doğacak olursa ya o sırada tüyler çıkma aşamasında olursa ve ağdayla alınamazsa ya da ağdanın acısından rahim kasılmaları başlarsa:) ben bu konuya kafayı çok takıyorum ne olur bi yardım edin tecrübeli anneler:)

sabahları daha düz evet gece yatarken bakıyorum baya çıkmış oluyor korkuyorum çok kilo alıcam diye :18:
Bizimkide bayramdan sonra belli olacak Sosyoloji beni listeye ekleyebilir misin.

Muhtemel doğum tarihi 25 şubat ilk çocuk istanbuldayım yaşımda 26

bizim de 25 şubatmış öyle dedi doktorum benim doğum tarihim de 25 şubat dedim, o zamana kadar gelmezse bebek sana çok güzel bi hediye olucak desene dedi inşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…