2014 Şubat Anneleri

canım ben oğlumda sürekli traş ettim yapcak bişi yok mecburen öyle yaptım yani hem sürekli temiz kalıyor bu sayede nerdeyse her banyoda temizleme imkanın oluyor çünkü alt taraflar daha zor temizleniyor ama bi şekilde hallediyorsun işte

Son düzenleme:
günaydın hatunlar....nasılsınız bakem??çok sıkılıyorum çoook yok mu bana gelecek olan:)))) ya da durun ben geleyim evim çok pis:))))))))))) spse ama sana gelemem maraş çok uzak:)))

y canım aynen ya çok takılıyorum bende bu duruma ama daha önce deneyimim yok ben lazer yaptırıyordum acaip rahatlamıştımn çok seviniyordum 3 seanasta baya rahatlamıştım ama gebe kalınca pörtledi hepsi aynen çok rahatsızım zaten o bölgeyle ilgili çok beceriksizim jiletten başka çaremde yok hatta jiletten bile korkuyoum tam alt bölgeler için nolacak bende bilmiyorumki :) ama ağda hiç yaptıramam yani bi yolunu bulan varsa banada haber versin

günaydın hatunlar....nasılsınız bakem??çok sıkılıyorum çoook yok mu bana gelecek olan:)))) ya da durun ben geleyim evim çok pis:))))))))))) spse ama sana gelemem maraş çok uzak:)))

bi beğendiremedim sanada maraşı yavru kuşum ya:A) bende sıkılıyorum ama bize biz gerekiz gelen evin pisini görmeyecek hizmet beklemeyecek :)

şimdi kayserideki doktora göre bugün 10+6 yım maraştakine göre 10+5 im buraya göre 12 olmuşum hayırlısı olsun:)

bende doktorda 63 çıktım ama orda ayakkabı kıyafet falan da farkediyor. evde ben duşa girmeden önce tartılıyorum orda 62 çıkıyorum :26: amaan 1in 2nin lafı olmaz bebişlerimiz sağolsun çok su içtiğimiz için de tartı yanıltıyo bence

yolu molu yok tatlım sürcen jileti olup bitcek:))) alt taraflarda acaip zorlanıyorum çünkü göremiyorum ve maalesef jilet bi kerede almıyor......ah ağda ahh korkmasam yaptırcam....ben kendim yapardım lapsss diye neyse çömelicen,koycan aynayı görüntü net:)))) bir sabun bir jilet bir su ohhh miss ve acısız:)))

kız hastayım sana hmmmmmmmm aynada bi teknikmiş ay korkuyorummmmmmmmmmmm:) ölemi diosun yani

ay ben de evlenmeden önce lazer yaptırmıştım 6 seans kadar gittim fakat ilk 3 seanstan sonra artık eskisi kadar dökülmüyordu tüyler. azalmıştı ama 10 kere de gitsen tamamen bitmiyor. bir de en son artık çok canım acımaya başlamıştı ben de bıraktım nasılsa azaldı diye. sanırım jilet yapacağız başka çare yok :)

göbek kıllarım bana oğlumdan yadigar kaldı zaten
onda çıktı bi dahada dökülmediler malesef ben almaya çalışıyorum muayene eldiveniyle yoluyorum napıym

selam iyi haberlerine sevindim.

göbek tüylerini epilatörle alsak bir zararı olurmu ki.bayan dr.un birine sordum bebekler bu sesleri çok sever birşey olmaz dedi ama emin değilim.gerçi hala epilatör kullanıyorum ama.

gebelikten önce çıkmışmıydı canım ben çok rahatlamıştım çok mutluydum yaaa ama geblikle bir ormanım oldu gerçi bende genel bir tüylenme oldu normalde tüysüz biriyimdir ama o bölge hariç orasını yıllardır jiletle büyüttüm

elmayı da deneyecğim. üzüm yedim biraz hafifledi sanki

uzun aradan sonra bende ağdaya döneceğim inşallah normalden fazla acı olmaz normalde hiç ağrı hissetmem ama hamilelikte nasıl olur bilmiyorum

valla hamileyken daha hassas olacak diye biliyorum güzelim.....inşallah acımaz ama benimkiler bana bak bizi ağdayla alma çok pis canını yakarız dercesine bakıyorlar:))))))) mide yanmasına elmanın iyi geldiğine inanmıyorum çünkü ben elma yedikten sonra yandı(((( soda rahatlatıyor biraz ama geçirmiyor çok rahatsızsan gaviscon şurup varmış o çok iyi geliyormuş ve hamilelere veriliyormuş güzelim....

hihi çok alemsin hemen pratik bir şekilde olayı çözdün :) iyi jilet yapıcam diye üzülmeyeyim o zaman herkes öyle yapıyo demekki :)

canım gebelikten önce çıkmıştı tabi çünkü ben lazeri yaptıralı 4 sene oldu. bıraktıktan sonra hep sir ağda yaptırdım. öyle olunca iyiydi. vardı ama eskiye oranla daha azdı. ama zaten ben gebelikten önce yaptırılmaması gerektiğini duymuştum hormonlar arttığı için aynen geri dönüyormuş kılcıklar :) o sebeple doğurcağınız kadar doğurun sonra lazer yaptırın diyorlar :)

ayyy iyi güldüm tombikim yaaa

ben npormalde agda yaptırıyorum sürekli şimdi de devam ağdaya....eger acil bi durum olursa doğuma yakın hemen jilete başvururum.ama o zamana kadar no jilet

selam iyi haberlerine sevindim.

göbek tüylerini epilatörle alsak bir zararı olurmu ki.bayan dr.un birine sordum bebekler bu sesleri çok sever birşey olmaz dedi ama emin değilim.gerçi hala epilatör kullanıyorum ama.

yok ya neden bişi olsunki olmaz bence çocuklar teknolojik epilatöre alışsın kızsa

kız hastayım sana hmmmmmmmm aynada bi teknikmiş ay korkuyorummmmmmmmmmmm:) ölemi diosun yani

yerim seni ben yaa:))) bak korkma sen normal üstleri al jiletle sonra altlarıda elinden geldiği kadar temizle normal yolla sonra ıvırını zıvırını almak için de koy aynayı çömel üzerine eski usul wc misali:)))))) ama banyonun buhar olmamasına dikkat et çünkü ayna da buharlaşıyor göremiyorsun tecrübeyle sabittir:))))))))))))))))))

durun bir yere ayrılmayın acil alarm veriyor bağırsaklarım hatunlar:))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…