2014 Şubat Anneleri

bana da öyle geliyor ondan tırsıyorum
dr aradım ilaç vermedi her ilacı içemezsin kum döküyorsun biraz dayan çok daha kötü olursan yarın konuşalım dedi
ama şuanda iyiyim zaten öğleden sonra 1 tane soda içiyorum hergün

insan hep temiz gezmek istiyor istiyorda olmuyor zaten artık bacaklarım falan bile bie haftada fışkırıyor zaten halim yok bide onlar var başıma:)

laurana korkma kız annem benim elime ilk jileti verdi,malum yer için ama ben bu yaşıma kadar hiç jilet kullanmadım.göbek büyüse bile senin yöntemi kullanarak ağdayla daha iyi oluyor.kuaföre de gidemem utanıyorum ne yapayım.

rabbim şifa versin ama dayan dayanabildiğin kadar içme ilaç bencede ben hergün migrenle boğuşuyorum nerdeyse ama yapcak bişi yok dayanmaya çalışıorum canım herşey bebişler için

ayyy iyi güldüm tombikim yaaa

ben npormalde agda yaptırıyorum sürekli şimdi de devam ağdaya....eger acil bi durum olursa doğuma yakın hemen jilete başvururum.ama o zamana kadar no jilet

ayy var ya bu kıl tüy konusuna da en çok takan millet de biziz ha. milletin umurunda değil. bir kaç gebelik belgeseli izledik walla kadınların doğumdaki halini bi bilseniz tövbe yarabbi o ne öyle.

rabbim şifa versin ama dayan dayanabildiğin kadar içme ilaç bencede ben hergün migrenle boğuşuyorum nerdeyse ama yapcak bişi yok dayanmaya çalışıorum canım herşey bebişler için

inşallah daha da azalır sabah kötüydüm şimdi hafifledi
sende bol bol buz koy istersen biraz rahatlatır migren de zor :26:

ayy var ya bu kıl tüy konusuna da en çok takan millet de biziz ha. milletin umurunda değil. bir kaç gebelik belgeseli izledik walla kadınların doğumdaki halini bi bilseniz tövbe yarabbi o ne öyle.

doğru söylüyorsun özellikle sezeryan belgesellerinde ameliyata başlamadan hemşire temizliyor onlarda.burda bir sürü laf işitiriz herhalde.doğum yapan tanıdıklarım var yurt dışında böyle şeyler hiç problem değil diyor.bence bizim yaptığımız daha iyi.yazın iki hft,kışın üç dört haftada bir yapmak güzel.birde bende kaza felan olursa kötü görünmek istemem ya.

sizdede tuy sorunu asirimi eskisen 3 -4 hafta giden bacaklarim 1 hafta dayanmiyo bacak yolmaya biktim resmen yaz olmasa bu kadar umursamam ama elbise giyorum sort giyorum offfff esimde iyi gorunuyosun takma hem sen hamilesin bosver diyor

sizdede tuy sorunu asirimi eskisen 3 -4 hafta giden bacaklarim 1 hafta dayanmiyo bacak yolmaya biktim resmen yaz olmasa bu kadar umursamam ama elbise giyorum sort giyorum offfff esimde iyi gorunuyosun takma hem sen hamilesin bosver diyor

aynı durumdayım canım ya napcaz bılmıyorum

bende de tam tersi geç çıkıyor tüyler ilginç bir durum :)

sosyolojinin eline sağlık anketi oyladım da şimdi ben hep pipi görmeye alıştığım için bir tuhaf oldum ya.eşime diyorum dr.o kadar emin konuştuki eğer bir dahaki sefere burda pipi var derse masaya çıkar yakasına yapışırım.kaç gündür tuhaf tuhaf sırıtarak geziniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…