- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
valla hamileyken daha hassas olacak diye biliyorum güzelim.....inşallah acımaz ama benimkiler bana bak bizi ağdayla alma çok pis canını yakarız dercesine bakıyorlar:))))))) mide yanmasına elmanın iyi geldiğine inanmıyorum çünkü ben elma yedikten sonra yandı(((( soda rahatlatıyor biraz ama geçirmiyor çok rahatsızsan gaviscon şurup varmış o çok iyi geliyormuş ve hamilelere veriliyormuş güzelim....
yok ya neden bişi olsunki olmaz bence çocuklar teknolojik epilatöre alışsın kızsa
yerim seni ben yaa:))) bak korkma sen normal üstleri al jiletle sonra altlarıda elinden geldiği kadar temizle normal yolla sonra ıvırını zıvırını almak için de koy aynayı çömel üzerine eski usul wc misali:)))))) ama banyonun buhar olmamasına dikkat et çünkü ayna da buharlaşıyor göremiyorsun tecrübeyle sabittir:))))))))))))))))))
durun bir yere ayrılmayın acil alarm veriyor bağırsaklarım hatunlar:))))))))))
bana da öyle geliyor ondan tırsıyorum
dr aradım ilaç vermedi her ilacı içemezsin kum döküyorsun biraz dayan çok daha kötü olursan yarın konuşalım dedi
ama şuanda iyiyim zaten öğleden sonra 1 tane soda içiyorum hergün
ayyy iyi güldüm tombikim yaaa
ben npormalde agda yaptırıyorum sürekli şimdi de devam ağdaya....eger acil bi durum olursa doğuma yakın hemen jilete başvururum.ama o zamana kadar no jilet
rabbim şifa versin ama dayan dayanabildiğin kadar içme ilaç bencede ben hergün migrenle boğuşuyorum nerdeyse ama yapcak bişi yok dayanmaya çalışıorum canım herşey bebişler için
günaydın cnm hosgeldin.iyiyim demeyi cok isterdim ama durum belli benim.sen nasılsın?
allaha sükürler olsun iyiim karnım acıkmaya basladı suanda :) sizede oluyo mu bir anda hissediyorum aclıgımı :)))
inşallah daha da azalır sabah kötüydüm şimdi hafifledi
sende bol bol buz koy istersen biraz rahatlatır migren de zor :26:
günaydin hanımlar bugün nasılsınız bebişler nasıl
ayy var ya bu kıl tüy konusuna da en çok takan millet de biziz ha. milletin umurunda değil. bir kaç gebelik belgeseli izledik walla kadınların doğumdaki halini bi bilseniz tövbe yarabbi o ne öyle.
iki gündürde ağzımda çok enteresan bir tat var demir gbi kömür gbi
benim hep öyle canım.hiç geçmiyor,hiçbir yemekten zevk almıyorum.
Günaydın canım genel olarak iyiyiz galiba kıl-tüy konuşuyoruz :) sen nasılsın :)
sizdede tuy sorunu asirimi eskisen 3 -4 hafta giden bacaklarim 1 hafta dayanmiyo bacak yolmaya biktim resmen yaz olmasa bu kadar umursamam ama elbise giyorum sort giyorum offfff esimde iyi gorunuyosun takma hem sen hamilesin bosver diyor
sizdede tuy sorunu asirimi eskisen 3 -4 hafta giden bacaklarim 1 hafta dayanmiyo bacak yolmaya biktim resmen yaz olmasa bu kadar umursamam ama elbise giyorum sort giyorum offfff esimde iyi gorunuyosun takma hem sen hamilesin bosver diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?