insan hep temiz gezmek istiyor istiyorda olmuyor zaten artık bacaklarım falan bile bie haftada fışkırıyor zaten halim yokbide onlar var başıma:)
laurana korkma kız annem benim elime ilk jileti verdi,malum yer için ama ben bu yaşıma kadar hiç jilet kullanmadım.göbek büyüse bile senin yöntemi kullanarak ağdayla daha iyi oluyor.kuaföre de gidemem utanıyorum ne yapayım.
günaydin hanımlar bugün nasılsınız bebişler nasıl
150 tl fark war canım ya,tek test parasına 2 test çıkmış olur neredeyseşemiklerde oturuyorum,tam şemikler sayılmaz aslında mavişehir metro ist.orada sen neredesin :)[/QUOTE
Ben de yeni girne tarafındayım. Senin yerin de güzelmiş :)
sosyolojinin eline sağlık anketi oyladım da şimdi ben hep pipi görmeye alıştığım için bir tuhaf oldum ya.eşime diyorum dr.o kadar emin konuştuki eğer bir dahaki sefere burda pipi var derse masaya çıkar yakasına yapışırım.kaç gündür tuhaf tuhaf sırıtarak geziniyorum.
hahahahahaha şimdi kafamda canlandırdım da senin doktorun masasına çıkıp yakasını sarstığın hahahahahhahahhaha çok güldüm yaaa....keseceksin o pipiyi uleyynnnnn:)))))))))))) ama çok sevindim kızın olacağına kendi kızım olacakmış gibi:))))
uff ya bizim de cinsiyetimiz belli olsa da biz de anket oylasak. ben rüyamda hep kız görüyorum tersi çıkmaz inşallah:) aranızda hiç rüyasını gören var mı :)
hep erkek gördüm ama eşim doktor sana erkek dediği an yıkılırsın diyor.....aslında yanılıyor ben sadece kızı daha çok istiyorum ama oğlum olursa da çok sevinirim tabii....bir pipi daha katılır evimize napim:)))))[/:))
:))))))))))))))))))))))))))))))))
buldun dimi kendine bir gelin daha:)
yok alphinrosanın kızını almam:)))) onun iki tane abisi olacak benim oğlumu tenhada döverler felan yavrumu yolda bulmadım ben:))))))))))))))))))))
aynen yaa ben ağda yapardım kendime ne güzel uzun süre cirlop gibi gezerdim hep hazır ve nazır:)))) ama şimdi memeli hayvan katagorisine giriyorum:))))
biri zararlı dedi diye yaptırmadım ağda...ilk düşükten sonra mecbur kaldım jilet yapmaya sonra da kendim yapmaya korktum....aslında pek utanmam ağdacıya gitmeye ama ne bilim çok acır diye korkuyorum yoksa bir kaç defa ağdacıya gidip alıştırsan sonra yine kendim devam ederim:)))
iyiyiz tatlım siz nasılsınız küçük yavrunla??? testinin sonucu belli oldu mu bir de cinsiyet belli mi????
hep erkek gördüm ama eşim doktor sana erkek dediği an yıkılırsın diyor.....aslında yanılıyor ben sadece kızı daha çok istiyorum ama oğlum olursa da çok sevinirim tabii....bir pipi daha katılır evimize napim:)))))
ana bacım sen doktora gittinmi geri yazdında benmi görmedimkisosyolojinin eline sağlık anketi oyladım da şimdi ben hep pipi görmeye alıştığım için bir tuhaf oldum ya.eşime diyorum dr.o kadar emin konuştuki eğer bir dahaki sefere burda pipi var derse masaya çıkar yakasına yapışırım.kaç gündür tuhaf tuhaf sırıtarak geziniyorum.
bende de tam tersi geç çıkıyor tüyler ilginç bir durum :)
evet canım belli oldu doktorum cok iyi dedi insallah bütün arkadasların iyi cıkar
uff ya bizim de cinsiyetimiz belli olsa da biz de anket oylasak. ben rüyamda hep kız görüyorum tersi çıkmaz inşallah:) aranızda hiç rüyasını gören var mı :)
ana bacım sen doktora gittinmi geri yazdında benmi görmedimki
kızmı dediler şimdi kesin ay ne güzel ya hadi inş.
ya biliyormusun yazdım bi kaç sayfa önce benimde 10.haftaya kadar çok hızlı uzayan kıllarım şimdi acayip yavaş uzamaya başladı ilginç bi şekilde :44::44:
biri bebeğin cinsiyetiyle ilgili olabileceğini söylemişti
kıllar hızlı uzarsa erkek yavaş uzarsa bebek kız oluyormuş sanırım erkeğin ürettiği testosterondan kaynaklı
ama geçerliliğini bilimsel olarak araştırmak lazım tabiki
evet canım belli oldu doktorum cok iyi dedi insallah bütün arkadasların iyi cıkar
kaynanaya bak hizaya gel ama :) herşeyide hesaplıyor:) hiç güleceğim yoktu seni kayseriye doğru alıyım ben:)
ben iki oğlumda da hep erkek rüyası gördüm.bu seferde hep kız bebek görüyorum üstelik hamile olmadan rüyamda gördüğüm kız bebeği geçenlerde yine rüyamda gördüm.bakalım bu da rüyamdakine benzeyecek mi?
ana bacım sen doktora gittinmi geri yazdında benmi görmedimki
kızmı dediler şimdi kesin ay ne güzel ya hadi inş.
aşk olsun.boyboy pipi diye şaka yap yazdığımı görme.cinsiyet öğrenenleri duyunca bende bayramdan sonrayı bekleyemedim.dr.ben bir defa söylerim bu kız deyince kafayı sıyırdım valla bu hızla anneme hamile olduğumu itiraf ettim vicdan azabında kurtuldum.
Aynısını ben de okudum ama çaktırmıyom :) inşallah öyledir. doktor sana kıza benziyor demişti galiba demi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?