2014 Şubat Anneleri

insan hep temiz gezmek istiyor istiyorda olmuyor zaten artık bacaklarım falan bile bie haftada fışkırıyor zaten halim yok bide onlar var başıma:)

aynen yaa ben ağda yapardım kendime ne güzel uzun süre cirlop gibi gezerdim hep hazır ve nazır:)))) ama şimdi memeli hayvan katagorisine giriyorum:))))

biri zararlı dedi diye yaptırmadım ağda...ilk düşükten sonra mecbur kaldım jilet yapmaya sonra da kendim yapmaya korktum....aslında pek utanmam ağdacıya gitmeye ama ne bilim çok acır diye korkuyorum yoksa bir kaç defa ağdacıya gidip alıştırsan sonra yine kendim devam ederim:)))

günaydin hanımlar bugün nasılsınız bebişler nasıl

iyiyiz tatlım siz nasılsınız küçük yavrunla??? testinin sonucu belli oldu mu bir de cinsiyet belli mi????

hahahahahaha şimdi kafamda canlandırdım da senin doktorun masasına çıkıp yakasını sarstığın hahahahahhahahhaha çok güldüm yaaa....keseceksin o pipiyi uleyynnnnn:)))))))))))) ama çok sevindim kızın olacağına kendi kızım olacakmış gibi:))))

uff ya bizim de cinsiyetimiz belli olsa da biz de anket oylasak. ben rüyamda hep kız görüyorum tersi çıkmaz inşallah:) aranızda hiç rüyasını gören var mı :)

buldun dimi kendine bir gelin daha:)

uff ya bizim de cinsiyetimiz belli olsa da biz de anket oylasak. ben rüyamda hep kız görüyorum tersi çıkmaz inşallah:) aranızda hiç rüyasını gören var mı :)

hep erkek gördüm ama eşim doktor sana erkek dediği an yıkılırsın diyor.....aslında yanılıyor ben sadece kızı daha çok istiyorum ama oğlum olursa da çok sevinirim tabii....bir pipi daha katılır evimize napim:)))))

yok alphinrosanın kızını almam:)))) onun iki tane abisi olacak benim oğlumu tenhada döverler felan yavrumu yolda bulmadım ben:))))))))))))))))))))

kaynanaya bak hizaya gel ama :) herşeyide hesaplıyor:) hiç güleceğim yoktu seni kayseriye doğru alıyım ben:)

evet canım belli oldu doktorum cok iyi dedi insallah bütün arkadasların iyi cıkar

ana bacım sen doktora gittinmi geri yazdında benmi görmedimki
kızmı dediler şimdi kesin ay ne güzel ya hadi inş.
bende de tam tersi geç çıkıyor tüyler ilginç bir durum :)

ya biliyormusun yazdım bi kaç sayfa önce benimde 10.haftaya kadar çok hızlı uzayan kıllarım şimdi acayip yavaş uzamaya başladı ilginç bi şekilde :44::44:
biri bebeğin cinsiyetiyle ilgili olabileceğini söylemişti
kıllar hızlı uzarsa erkek yavaş uzarsa bebek kız oluyormuş sanırım erkeğin ürettiği testosterondan kaynaklı
ama geçerliliğini bilimsel olarak araştırmak lazım tabiki

ben iki oğlumda da hep erkek rüyası gördüm.bu seferde hep kız bebek görüyorum üstelik hamile olmadan rüyamda gördüğüm kız bebeği geçenlerde yine rüyamda gördüm.bakalım bu da rüyamdakine benzeyecek mi?

Aynısını ben de okudum ama çaktırmıyom :) inşallah öyledir. doktor sana kıza benziyor demişti galiba demi :)

evet canım belli oldu doktorum cok iyi dedi insallah bütün arkadasların iyi cıkar

ayyy amiinnnnn benim testim de yarın ama bayramdan sonra çıkar sonuçlar....yaşın kaç senin bu arada güzelim???

kaynanaya bak hizaya gel ama :) herşeyide hesaplıyor:) hiç güleceğim yoktu seni kayseriye doğru alıyım ben:)

hahaha tabi hesaplicam bir kere çok kalabalık bir ailesi olmaması lazım kızın öyle anası danası uğraşmasın evladım:)))))))))) ayy fena havaya girdim niye uzun zamandır oğlum olacak gibi davranıyorum anlamadım:))))) herkes içime öyle doğuyor diyip durdu beni de havaya soktular töbeeee şimdi de kız denince şok olacam:))))

:) ne güzel :) ben gebeliğimden bir kaç ay önce de sürekli kız bebek görüyordum şu anda da aşağı yukarı her gece görüyorum:) bir gece erkek bir bebek gördüm ama benim değildi başkasınınmış sadece emzireyim diye bana veriyorlar. o benim değil ama o geçerli olmaz demi

Aynısını ben de okudum ama çaktırmıyom :) inşallah öyledir. doktor sana kıza benziyor demişti galiba demi :)

evet aynen öyle dedi hatta o uzantıyı öyle bir gösterdiki bana tam orda dondurdu görüntüyü dediki bak bu çıkıntı vucuda paralel ama birazcık büyük normalde kız diye düşünüyorum ama büyük olması bana acaba dedirtiyor dedi
bende içimden "ayol bizim sülalede tüm kadınların şeyleri büyüktür dedim güldüm"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…