2014 Şubat Anneleri

27 canım benim 1 hafta sonra cıktı sonuclar

hahaha çok iyi :) ya haftaya gidicem 12+2 olucam umarım görür yaa :)

ya yıkılmak değil de anlamıyorlar o hissi:)

bencede anlamıyorlar...benim 4 tane erkek kardeşim var ve annemin her hamileliğinde acaba bu seferki kız mı diye hep istedim ama maalesef(((( çok istedim bir kız kardeşim olsun diye....sonra erkek kardeşimin bir kızı oldu ve görüyorum o kadar güzel giyiniyorki....pembiş pembiş...bir de tombik birşey....bakıyorum hep annesinin yanında...daha bir tatlı dilli,geçen bezelye ayıklıyordu annesi hemen oturdu yanına yardıma işte dedim kız evlat:))) erkekleri ne kadar süsleyebilirsin kii??? iş yaptırmaya kalksan ki yaradılışlarında yok hemen laf yaparlar aman oğlanı bi hoş edeceksin felan filan.....offf offfff sanki oğlan olursa benden kopuk olurmuş gibi geliyor nebilim işte....

geçerli olmaz tabiki.rüyamda gördüğümün aynısıydı oğluşlar.ikincisini o kadar zayıf gördüm ki zaten karnımda gelişemediği için erken aldılar 2 kg.300 gr.doğdu.ilkini de gümüş bir tepside bana veriyorlar beyaz güzel bir bebekti.doğduğunda da beyaz tenliydi gerçekten.

cadı kaynana seni yok sana kız mız ayyyyyyyyy kızımı ezdirmem :) kız okudum demin bi yerlerde kalp atışı 140 ın üstündeyse kızmış yok değilse erkekmiş gerçiiiiiiiiii söylenti işteeeeeeeeeeeeee:) benimki 170

ben hiç rüyamda bebek görmedim bendemi bi gariplik var acaba
hoş ben rüyada görmemki :26::26: görsemde gördüğüm rüyalar pek bir garip olur

canlarımmmm,doktorumla konustum ikili test sonuçlarım çok güzel.darısı sonuç bekleyenlere.okadar sevindimki.malum yaş 34 ve ilk bebek olunca çok endişeliydim.size ne ısmarliiim söleyin bakalım

laurana bence sen yarın öğrenirsin gibime geliyor pipimi:) başka bişimi:)

canlarımmmm,doktorumla konustum ikili test sonuçlarım çok güzel.darısı sonuç bekleyenlere.okadar sevindimki.malum yaş 34 ve ilk bebek olunca çok endişeliydim.size ne ısmarliiim söleyin bakalım

mutlu ol yeter canım maşallah bende çok korkuyorum inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız kaç günde çıktı sonuç ha birde açmı gidiosun ikili teste

yuhhh seninki pompalı gibi kıs maşallahhh:)))))) benimki yine sınırda yahu benim neyim olacak:))))))))) sağ yumurtaysa erkek sol yumurtaysa kız dediler benimki ortadan bakıyor şimdi de kalp atışı ortada yahuuu noluyor benim yavrumaaaaaaa:))))))))))

erkek olursa alacaaaammmm senin kızını hahahahahhahah ev işi yapacak şöyle boylu poslu yapılı gelin lazım bana:))))

kız yalnış yazmışım 170 değil 140 benimkide:) zaten burda bi doğru kelime yazamadım yani:) kız anasına çekerse olur boylu posluda yok vermicem sana korktum kaynannalığından:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…