ana bacım sen doktora gittinmi geri yazdında benmi görmedimki
kızmı dediler şimdi kesin ay ne güzel ya hadi inş.
aşk olsun.boyboy pipi diye şaka yap yazdığımı görme.cinsiyet öğrenenleri duyunca bende bayramdan sonrayı bekleyemedim.dr.ben bir defa söylerim bu kız deyince kafayı sıyırdım valla bu hızla anneme hamile olduğumu itiraf ettim vicdan azabında kurtuldum.
şimdi geçmişte yazdıklarına baktımda gördüm canım ya
cuma akşam yazmışsın ben hafta sonu giremiyorum nete geçmişede çok gitmiyorum açıkcası ama habere çok sevindim canım ya
sende rahatlıkla giydirirsin artık lilaları pembeleri maşallahh
annende çok sevinmiştir ay çok güzel ya pembe yelek örmeye başlar artık
ayyy amiinnnnn benim testim de yarın ama bayramdan sonra çıkar sonuçlar....yaşın kaç senin bu arada güzelim???
hahaha tabi hesaplicam bir kere çok kalabalık bir ailesi olmaması lazım kızın öyle anası danası uğraşmasın evladım:)))))))))) ayy fena havaya girdim niye uzun zamandır oğlum olacak gibi davranıyorum anlamadım:))))) herkes içime öyle doğuyor diyip durdu beni de havaya soktular töbeeee şimdi de kız denince şok olacam:))))
evet aynen öyle dedi hatta o uzantıyı öyle bir gösterdiki bana tam orda dondurdu görüntüyü dediki bak bu çıkıntı vucuda paralel ama birazcık büyük normalde kız diye düşünüyorum ama büyük olması bana acaba dedirtiyor dedi
bende içimden "ayol bizim sülalede tüm kadınların şeyleri büyüktür dedim güldüm"
27 canım benim 1 hafta sonra cıktı sonuclar
ya yıkılmak değil de anlamıyorlar o hissi:)
geçerli olmaz tabiki.rüyamda gördüğümün aynısıydı oğluşlar.ikincisini o kadar zayıf gördüm ki zaten karnımda gelişemediği için erken aldılar 2 kg.300 gr.doğdu.ilkini de gümüş bir tepside bana veriyorlar beyaz güzel bir bebekti.doğduğunda da beyaz tenliydi gerçekten.:) ne güzel :) ben gebeliğimden bir kaç ay önce de sürekli kız bebek görüyordum şu anda da aşağı yukarı her gece görüyorum:) bir gece erkek bir bebek gördüm ama benim değildi başkasınınmış sadece emzireyim diye bana veriyorlar. o benim değil ama o geçerli olmaz demi
ayyy amiinnnnn benim testim de yarın ama bayramdan sonra çıkar sonuçlar....yaşın kaç senin bu arada güzelim???
hahaha tabi hesaplicam bir kere çok kalabalık bir ailesi olmaması lazım kızın öyle anası danası uğraşmasın evladım:)))))))))) ayy fena havaya girdim niye uzun zamandır oğlum olacak gibi davranıyorum anlamadım:))))) herkes içime öyle doğuyor diyip durdu beni de havaya soktular töbeeee şimdi de kız denince şok olacam:))))
hahaha çok iyi :) ya haftaya gidicem 12+2 olucam umarım görür yaa :)
kızlar bebeğinizin kalp atış hızını hatırlıyormusunuz
geçerli olmaz tabiki.rüyamda gördüğümün aynısıydı oğluşlar.ikincisini o kadar zayıf gördüm ki zaten karnımda gelişemediği için erken aldılar 2 kg.300 gr.doğdu.ilkini de gümüş bir tepside bana veriyorlar beyaz güzel bir bebekti.doğduğunda da beyaz tenliydi gerçekten.
bencede anlamıyorlar...benim 4 tane erkek kardeşim var ve annemin her hamileliğinde acaba bu seferki kız mı diye hep istedim ama maalesef(((( çok istedim bir kız kardeşim olsun diye....sonra erkek kardeşimin bir kızı oldu ve görüyorum o kadar güzel giyiniyorki....pembiş pembiş...bir de tombik birşey....bakıyorum hep annesinin yanında...daha bir tatlı dilli,geçen bezelye ayıklıyordu annesi hemen oturdu yanına yardıma işte dedim kız evlat:))) erkekleri ne kadar süsleyebilirsin kii??? iş yaptırmaya kalksan ki yaradılışlarında yok hemen laf yaparlar aman oğlanı bi hoş edeceksin felan filan.....offf offfff sanki oğlan olursa benden kopuk olurmuş gibi geliyor nebilim işte....
canlarımmmm,doktorumla konustum ikili test sonuçlarım çok güzel.darısı sonuç bekleyenlere.okadar sevindimki.malum yaş 34 ve ilk bebek olunca çok endişeliydim.size ne ısmarliiim söleyin bakalım
sonucunun iyi çıkmasına sevindim canım gözün aydın
benim sonuçlar noldu acaba du bende araryayım bir eşimi sonuçları almışmı?
canım ben hatırlıyorum 139 du benimkinin en son 2 hafta önce umarım yarın da duymak nasip olur ikili testim var....
cadı kaynana seni yok sana kız mız ayyyyyyyyy kızımı ezdirmem :) kız okudum demin bi yerlerde kalp atışı 140 ın üstündeyse kızmış yok değilse erkekmiş gerçiiiiiiiiii söylenti işteeeeeeeeeeeeee:) benimki 170
canım ben hatırlıyorum 139 du benimkinin en son 2 hafta önce umarım yarın da duymak nasip olur ikili testim var....
kızlar bebeğinizin kalp atış hızını hatırlıyormusunuz
yuhhh seninki pompalı gibi kıs maşallahhh:)))))) benimki yine sınırda yahu benim neyim olacak:))))))))) sağ yumurtaysa erkek sol yumurtaysa kız dediler benimki ortadan bakıyor şimdi de kalp atışı ortada yahuuu noluyor benim yavrumaaaaaaa:))))))))))
erkek olursa alacaaaammmm senin kızını hahahahahhahah ev işi yapacak şöyle boylu poslu yapılı gelin lazım bana:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?