mutlu ol yeter canım maşallah bende çok korkuyorum inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız kaç günde çıktı sonuç ha birde açmı gidiosun ikili teste
benim 164 tü 120-170 arası bebişlerin kalp atım sayısı
canlarımmmm,doktorumla konustum ikili test sonuçlarım çok güzel.darısı sonuç bekleyenlere.okadar sevindimki.malum yaş 34 ve ilk bebek olunca çok endişeliydim.size ne ısmarliiim söleyin bakalım
canlarımmmm,doktorumla konustum ikili test sonuçlarım çok güzel.darısı sonuç bekleyenlere.okadar sevindimki.malum yaş 34 ve ilk bebek olunca çok endişeliydim.size ne ısmarliiim söleyin bakalım
laurana bence sen yarın öğrenirsin gibime geliyor pipimi:) başka bişimi:)
laurana ama bence senden erkek anası olur bana öle gelior valla:)
kuzum aç gitmedim.doktorum ense kalınlığına baktı ultrasondan,burun kemiğine baktı.bir form doldurdu.onunla kan verme yerime gittim.kan aldı bir tüp formuda aldılar.ben cuma verdim.bugün belli oldu.medical park samsun da yaptırdım
kız benim yavrum geriden geliyorya bide annem benim ya:) rabbim hayırlısıyla ver kucağımıza sağlıkla yavrumu ya.başka birşeye odaklanamıyorum ondan başka yok hiçbişi:)
canım aradımda eşimde unutmuş tamamen diyorki ne sonucu yasagol canım ara sor bakalım inşallah iyi haber alırsın
ayyy çok sevindim yaaaa darısı bize gerçekten...annemde son kardeşimi 34 yaşında doğurdu ve çok sağlıklı maşallah darısı hep hayırlı haberler duymaya sen içini ferah tut canım benim....
valla şekerim bakalım gösterirse umarım en hayırlısı olur:) ama benden çok fena kaynana olur yaaa....ben okadar beslicem büyütücem elin kızı alacak ona aşkım hayatım dicek ben birşey diyince off anne diyecek oldu canımmmmmmmmmm:)))))))) zaten oğlun oldumu biraz büyüdükten sonra unut,kızlar daha bir bağlı oluyorlar ailesine bu gerçek...hangi oğlan anasını sıklıkla arıyor????
sağol bitanemmmm bende seninkini şimdi okudummm ohhh dedimgözün aydın canımm çok sevindim
seninde güzel haberlerini duycaz inşallah kuzummmmayyy çok sevindim yaaaa darısı bize gerçekten...annemde son kardeşimi 34 yaşında doğurdu ve çok sağlıklı maşallah darısı hep hayırlı haberler duymaya sen içini ferah tut canım benim....
valla şekerim bakalım gösterirse umarım en hayırlısı olur:) ama benden çok fena kaynana olur yaaa....ben okadar beslicem büyütücem elin kızı alacak ona aşkım hayatım dicek ben birşey diyince off anne diyecek oldu canımmmmmmmmmm:)))))))) zaten oğlun oldumu biraz büyüdükten sonra unut,kızlar daha bir bağlı oluyorlar ailesine bu gerçek...hangi oğlan anasını sıklıkla arıyor????
hmmmm iyi bakalım malum maraştan kayseriye :) aç gitsem telef olurum o yüzden sordum canım benim sağolasın kilona falanda bakıolar galiba
kuzum yaaa aynı dert bendede var.canımmm lazer epilasyonla yok ettiğim binbir acılarla yolladığım tüylerin bir kısmı geri geldiKızlar, benim de tüylerim ölümüne hızlı uzuyordemin arayıp randevu aldım ağdacıdan. Ama çok gerginim tabi. Sizi haberdar ederim daha mı çok ya da az acıyor diye. Ama ben daha önceden ağda yapıp da şimdi korkanları çok anlayamadım. Sonuçta bizim artık çok daha güçlü olmamız gerek. Anne olacağız inşallah. Gerekirse normal doğum yapacağız. İnsan bunları düşününce güç geliyor ona. Zaten acısa da en fazla 10 dk da bitecek. Jiletle alıp gürleştirmeyin oranızı buranızı
canım aradımda eşimde unutmuş tamamen diyorki ne sonucu yadedim hani kan verdik ya haaaa dedi oruçlu olunca kafa gidip geliyor malum
arar sorarım dedi ama henüz çıkmamıştır büyük ihtimal bugün çalışırlar dedi bide bizim test hastanede yapılmıyor tanıdık labda yapılıyor ya ondan ben arayıp sormuyorum ordakiler kendinin arkadaşları çünkü
ha bu arada soranlar olmuştu benim gittiğim hastanede ikili test farkı SADECE 20 TLMİŞ sizin verdiğini rakamlara göre sudan ucuz
Bana bir çay çek ordan
sevindim canım allah tamına erdirsin inş. sağlıkla
sağol bitanemmmm bende seninkini şimdi okudummm ohhh dedim
seninde güzel haberlerini duycaz inşallah kuzummmm
doktorum her gittiğimde kiloma bakıyor o günde baktı kuzum.nalet adam kiloma bakacağına baksana bebişin kutusumu var anahtarımı var diyetutturmuş 16.hafta diye
huzunbaz teyzemle aynı yaştasınız
şekerine dikkat et teyzemle şimdi hamilelik şekeri çıktı bu hafta kontrol altında tutacak eğer düşmezse insülin kullanacak hamilelik boyunca ve bu şekeri bebek emdiği için gereksiz bebek kilo alacak sende dikkat et
herkesya aynı şey olmaz elbetta ama yine de aklında olsun
huzunbaz teyzemle aynı yaştasınız
şekerine dikkat et teyzemle şimdi hamilelik şekeri çıktı bu hafta kontrol altında tutacak eğer düşmezse insülin kullanacak hamilelik boyunca ve bu şekeri bebek emdiği için gereksiz bebek kilo alacak sende dikkat et
herkesya aynı şey olmaz elbetta ama yine de aklında olsun
bende şişko oldum hamile oldum utanıorum tartıya çıktıkça adamda bide kocama sölemiodum kilomu sanki görmüo kocamın yanında verdi veriştirdi kilolu hamile kalmışsın die:) bakalım o cinsiyette sölemez bence:) ayın 5 inde hayırlısıyla inşallah gene gidicem acıbademe şartları aletleri daha güvenilirdir die inşallah
sağol kuzummm.en son normaldi ama 2 hafta oldu baktıralı.teyzen kaç haftalık hamile
speedyim şekerin yaşla ilgisi yok aslında daha çok genetik yatkınlıkla ilgili
ailede şeker varsa kişide şeker olma ihtimali artıyorki
sağol kuzummm.en son normaldi ama 2 hafta oldu baktıralı.teyzen kaç haftalık hamile
şimdi nasıl hissediyon canım kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?