aynen çiçem yaaa,yok 600 gr almışın yok şöle.sanane yaaaa diyetisyenmisinhoş diyetisyenim var o bile böle değil
ama ben gitcem 2 hafta sonra başka bir doktora.eylüle kadar bekleyemem
kuzumm,iyi haberi alınca bi enerji patlaması yaşıyorum çok iyiiym.sanki hamile değilmiim gibisenin bulantı falan azaldımı sen ne durumdasın çiçem
bencede anlamıyorlar...benim 4 tane erkek kardeşim var ve annemin her hamileliğinde acaba bu seferki kız mı diye hep istedim ama maalesef(((( çok istedim bir kız kardeşim olsun diye....sonra erkek kardeşimin bir kızı oldu ve görüyorum o kadar güzel giyiniyorki....pembiş pembiş...bir de tombik birşey....bakıyorum hep annesinin yanında...daha bir tatlı dilli,geçen bezelye ayıklıyordu annesi hemen oturdu yanına yardıma işte dedim kız evlat:))) erkekleri ne kadar süsleyebilirsin kii??? iş yaptırmaya kalksan ki yaradılışlarında yok hemen laf yaparlar aman oğlanı bi hoş edeceksin felan filan.....offf offfff sanki oğlan olursa benden kopuk olurmuş gibi geliyor nebilim işte....
süper oldu buuuçizelgemi değiştirdim kızlar bu daha güzel oldu
mutlaka ama dikkat etmesi açısından bahsettim.
26. haftasın teyzem son 14 haftası
bide oğlu olacak sürekli tatlı şeker yiyordu şimdi mecbur kesti
ilk aylarda tsh hormonu da yüksek çıktı guatr ilacı da içiyor 2. doğumu ilki öyle rahattı ki
kuzum,benim başka bir rahatsızlığım sebeiyle her hastaneye gittiğimde ince bir kitap şeklinde kan sonuçlarımı alıyorum.şükür uana kadar bir sorun çıkmadı.bizde kan uyuşmalığıda görülebilir.umut yani benim koca :) b+ ben 0-.inşallah sorunsuz atlatırız
senin bebiş erkekti değilmi
not ediyorlar yaaa.yazıp çiziyobenimki kaydettimi bi yere emin değilim yani :) görmedim nasıl bir acıbadem anlamadım doğumda en az 3500
huzunbaz gözün aydın tatlım her şeyin yolunda olmasına sevindim.bundan sonra bizler için dua et yeter
not ediyorlar yaaa.yazıp çiziyo3500 müü belki acıbademde senin yerine doğumu onlar yapıyordur.bu paranın başka açıklaması olmaz
sağol kuzummm.hepimize her namazdan sonra topluca dua ediyorumm b,tanem.senin sonuçlar ne zaman
yok beee.bende sıkıştırıyorum benim adamı güzelmiyim diye.zaten artık kendimi çok çirkin hissediorum normalde kocam saç yapmamdan makyajdan gcık olur doğal halimi sever amma kilo sevmez:) bişi demedi ama ya beni artık beğenmiosa die kendimi kemiriorum tostoparlak karı olcam:) önce bbeğim sağlıklı olsun rabbim inşallah napimmm
çok güzel inşallah bundan sonra da hiç sıkıntı çıkmaz sağlıkla atlatırsın doğuma kadar.
artık kan uyuşmazlığı bile prpblem değil hemen iğne ile hallediyorlar doğumdan sonra
kız hiçbişiye yazıp çizmedi görmedim yaaaaaaa.bu arada 3500 de en alt paket içi en boş olan yani
not ediyorlar yaaa.yazıp çiziyo3500 müü belki acıbademde senin yerine doğumu onlar yapıyordur.bu paranın başka açıklaması olmaz
sağol kuzummm.hepimize her namazdan sonra topluca dua ediyorumm b,tanem.senin sonuçlar ne zaman
oyyy medicalparka kurban olim1200 sezeryan.700 normal doğum.bir gecelik oda parasıda dahil.acaba bebişin adını medicalpark mı koysam
vay yaa nasıl doktor oannemde öle dedi bebeği kendilerimi veriormuş dedi:) temiz falan die çok istiorum nezih die ama o da basamak basamak hadi onada kıydım dielim.doktorum böle ilgisiz olursa çok zor yani.normalde çok ilgili die gittim o doktora bilemedim:)bi sorun olursa arayabilirmiyim dedim yok dedi yoğunmuş:)
daha testim bile yapılmadı ki kuzum...cuma günü gidicem dr a bende...bayramdan sonra sonuçları alırım sanırım.inş bayrama kadar 4-5 gün oluyo çıkar bende meraktan ölmem
arkadaşlar tayinimiz rizeye çıktı... antepten kalkıp rizeye gidicem.. hiç bilmediğim bir yer.. aranızda rizeli olan, rize de oturan var mı? dr alışmıştım şimdi mecbur değişecek... içimde bir korku var...dr konusunda en azından beni aydınlatırsa sevinirim...
canlarımmmm,doktorumla konustum ikili test sonuçlarım çok güzel.darısı sonuç bekleyenlere.okadar sevindimki.malum yaş 34 ve ilk bebek olunca çok endişeliydim.size ne ısmarliiim söleyin bakalım
canım sen anteptemiydin ilk kez gördüm antep olduğunu yazdığını
bende antepteyim ama sen gidiyormuşsun keşke rizedena antebe geliyor olsaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?