2014 Şubat Anneleri

aynen çiçem yaaa,yok 600 gr almışın yok şöle.sanane yaaaa diyetisyenmisin hoş diyetisyenim var o bile böle değil
ama ben gitcem 2 hafta sonra başka bir doktora.eylüle kadar bekleyemem

benimki kaydettimi bi yere emin değilim yani :) görmedim nasıl bir acıbadem anlamadım doğumda en az 3500

kuzumm,iyi haberi alınca bi enerji patlaması yaşıyorum çok iyiiym.sanki hamile değilmiim gibi senin bulantı falan azaldımı sen ne durumdasın çiçem

huzunbaz gözün aydın tatlım her şeyin yolunda olmasına sevindim.bundan sonra bizler için dua et yeter

her ne kadar kızlar küçükken babaya çok hayran olsa da büyüdüklerinde annenin en büyük desteği dayanağı dert ortağı olduklarını düşünüyorum.erkek çocukların ergenliği gençliği vs. inanılmaz zor belli bir yaştan sonra iyice iletişim kopuyor. anneyi bırak babayla bile zor iletişim kuruyorlar.ben de bir kız olarak zor bir ergenlik geçirdim annemle çok kavga ederdik ama şu an 2 arkadaş gibiyiz zor günlerde hep birbirimizin yanındayız. Hayatta yaptığım en güzel şey sensin iyi ki varsın der hep :) ben de annemin kızı olduğum için çok mutluyum walla. anne ile kız arasındaki bağ daha farklı erkeklerle öyle olamıyor yapıları gereği. o sebeple hep içimden kız geçiyor ama ne olursa olsun tek isteğim sağlıklı olması.erkek de olsa kız da olsa başımızın üstünde yeri var:)

çizelgemi değiştirdim kızlar bu daha güzel oldu
süper oldu buuu

kuzum,benim başka bir rahatsızlığım sebeiyle her hastaneye gittiğimde ince bir kitap şeklinde kan sonuçlarımı alıyorum.şükür uana kadar bir sorun çıkmadı.bizde kan uyuşmalığıda görülebilir.umut yani benim koca :) b+ ben 0-.inşallah sorunsuz atlatırız
senin bebiş erkekti değilmi

zaten artık kendimi çok çirkin hissediorum normalde kocam saç yapmamdan makyajdan gcık olur doğal halimi sever amma kilo sevmez:) bişi demedi ama ya beni artık beğenmiosa die kendimi kemiriorum tostoparlak karı olcam:) önce bbeğim sağlıklı olsun rabbim inşallah napimmm

çok güzel inşallah bundan sonra da hiç sıkıntı çıkmaz sağlıkla atlatırsın doğuma kadar.
artık kan uyuşmazlığı bile prpblem değil hemen iğne ile hallediyorlar doğumdan sonra

benimki kaydettimi bi yere emin değilim yani :) görmedim nasıl bir acıbadem anlamadım doğumda en az 3500
not ediyorlar yaaa.yazıp çiziyo 3500 müü belki acıbademde senin yerine doğumu onlar yapıyordur.bu paranın başka açıklaması olmaz
huzunbaz gözün aydın tatlım her şeyin yolunda olmasına sevindim.bundan sonra bizler için dua et yeter

sağol kuzummm.hepimize her namazdan sonra topluca dua ediyorumm b,tanem.senin sonuçlar ne zaman

kız hiçbişiye yazıp çizmedi görmedim yaaaaaaa.bu arada 3500 de en alt paket içi en boş olan yani

yok beee.bende sıkıştırıyorum benim adamı güzelmiyim diye.
çok güzel inşallah bundan sonra da hiç sıkıntı çıkmaz sağlıkla atlatırsın doğuma kadar.
artık kan uyuşmazlığı bile prpblem değil hemen iğne ile hallediyorlar doğumdan sonra

evet kuzum.hayırlısıyla kucaklarımıza alırız inşallah hepimiz

kız hiçbişiye yazıp çizmedi görmedim yaaaaaaa.bu arada 3500 de en alt paket içi en boş olan yani

oyyy medicalparka kurban olim 1200 sezeryan.700 normal doğum.bir gecelik oda parasıda dahil.acaba bebişin adını medicalpark mı koysam

annemde öle dedi bebeği kendilerimi veriormuş dedi:) temiz falan die çok istiorum nezih die ama o da basamak basamak hadi onada kıydım dielim.doktorum böle ilgisiz olursa çok zor yani.normalde çok ilgili die gittim o doktora bilemedim:)bi sorun olursa arayabilirmiyim dedim yok dedi yoğunmuş:)

oyyy medicalparka kurban olim 1200 sezeryan.700 normal doğum.bir gecelik oda parasıda dahil.acaba bebişin adını medicalpark mı koysam

e olabilir bu şartlarda:) yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bakalım ikili test içinde gidicem sonra gene böle ilgisiz olursa gitmicem o kadar para verip

daha testim bile yapılmadı ki kuzum...cuma günü gidicem dr a bende...bayramdan sonra sonuçları alırım sanırım.inş bayrama kadar 4-5 gün oluyo çıkar bende meraktan ölmem

vay yaa nasıl doktor o
daha testim bile yapılmadı ki kuzum...cuma günü gidicem dr a bende...bayramdan sonra sonuçları alırım sanırım.inş bayrama kadar 4-5 gün oluyo çıkar bende meraktan ölmem

iyi haberlerini alcaz kuzum allahın izniyle

canlarımmm az çıkam ben

arkadaşlar tayinimiz rizeye çıktı... antepten kalkıp rizeye gidicem.. hiç bilmediğim bir yer.. aranızda rizeli olan, rize de oturan var mı? dr alışmıştım şimdi mecbur değişecek... içimde bir korku var...dr konusunda en azından beni aydınlatırsa sevinirim...

bizim de

normal doğum 350 TL sezeryan 450 TL extra epidural olur ise 100 er TL farkı oluyormuş
tam detaylı konuşamadım ama epey uygun

canım sen anteptemiydin ilk kez gördüm antep olduğunu yazdığını
bende antepteyim ama sen gidiyormuşsun keşke rizedena antebe geliyor olsaydın

canlarımmmm,doktorumla konustum ikili test sonuçlarım çok güzel.darısı sonuç bekleyenlere.okadar sevindimki.malum yaş 34 ve ilk bebek olunca çok endişeliydim.size ne ısmarliiim söleyin bakalım

arkadaşım senden daha tedirgin biri var burada, yaş 37 ve ilk bebek ve bu cumartesi ikili teste gideceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…