keşke öyle olsaydıantepte nerde oturuyonuz ve hangi dr a gidiyosun canım...
bizim de
normal doğum 350 TL sezeryan 450 TL extra epidural olur ise 100 er TL farkı oluyormuş
tam detaylı konuşamadım ama epey uygun
ben şaşin korkmaza gidiyorum yaşam hastanesinde karataşta otuyordum aynı zamanda sen?
sen kime gidiyordun ?
baya iyiymiş fiyatlar bizim burda 1000 li fiyatlar var hep böyle ucuz ilk defa duydum neresiymiş orası ki :26:
baya iyiymiş fiyatlar bizim burda 1000 li fiyatlar var hep böyle ucuz ilk defa duydum neresiymiş orası ki :26:
canım ben önce başka dr a gittim. sonra hemen değiştirdim. hatem hastanesinde yılmaz genco ya gitmeye başlamıştım... mükemmel bi dr. tugay da oturuyoruz canım...yaşam has dr ların çok iyi oldugunu çok kez söylediler...
yılmaz gencoyu bende duydum birde o hastanede başka bir doktor var erkek aynı yaşlarda bülent kahramandı sanırım onada çok iyi diyorlar
şahin korkmazda önce hatemdeydi oğlumu orda doğurdum ben zaten ama şahin bey nereye ben oraya küçük bir tıp merkezine bile gitse ben oraya giderim yani benimki doktor seçimi yoksa hastanenin yerini falan sevmiyorum ben
her ne kadar kızlar küçükken babaya çok hayran olsa da büyüdüklerinde annenin en büyük desteği dayanağı dert ortağı olduklarını düşünüyorum.erkek çocukların ergenliği gençliği vs. inanılmaz zor belli bir yaştan sonra iyice iletişim kopuyor. anneyi bırak babayla bile zor iletişim kuruyorlar.ben de bir kız olarak zor bir ergenlik geçirdim annemle çok kavga ederdik ama şu an 2 arkadaş gibiyiz zor günlerde hep birbirimizin yanındayız. Hayatta yaptığım en güzel şey sensin iyi ki varsın der hep :) ben de annemin kızı olduğum için çok mutluyum walla. anne ile kız arasındaki bağ daha farklı erkeklerle öyle olamıyor yapıları gereği. o sebeple hep içimden kız geçiyor ama ne olursa olsun tek isteğim sağlıklı olması.erkek de olsa kız da olsa başımızın üstünde yeri var:)
zaten artık kendimi çok çirkin hissediorum normalde kocam saç yapmamdan makyajdan gcık olur doğal halimi sever amma kilo sevmez:) bişi demedi ama ya beni artık beğenmiosa die kendimi kemiriorum tostoparlak karı olcam:) önce bbeğim sağlıklı olsun rabbim inşallah napimmm
laurana nereye gittin yavru kuşum sustun kız
istanbul hemde
özel okmeydanı hastanesidoğuma karar verince kesin fiyatı da söylerim
ayy uzak olmasa bana gelirdim oraya ama çok ucuz yaaaa ben dandik yenibosnada oturuyorum burada bile öyle ucuzu yok:))) benim gittiğim hastanenin aralık 2012 ücretlerini buldum;normal 650,mecburi sezeryan 1250,isteğe bağlı sezeryan 1950 artık 2014 şubatta ne olur bilememtezeği avuçla yedirecekler bizeee:)))))))))))))
sene sonuna burası sadece doğum evi olacak fiyatlar belki çoğalır
inşallah dedikleri gibi olur epey uygun valla
merhaba hanımlar, 2 gündür karnıma dokundukça acıyor, normal mi bu durum, yaşayanınız var mı? ya da duyanınız?
Kizlar bugun yemek yaptim bir cesit nefes nefese kaldim.Sizde biraz is yapinca veyaz ayakta kalinca nefes nefese kalip hemen yoruluyormusunuz?
aynen oluyor iş yaparken bir de özellikle konuşurken nefes nefese kalıyorum. ama normal olduğunu düşünüyorum oksijen ihtiyacı artıyor.
hiç duymadım kuzummerhaba hanımlar, 2 gündür karnıma dokundukça acıyor, normal mi bu durum, yaşayanınız var mı? ya da duyanınız?
Kizlar bugun yemek yaptim bir cesit nefes nefese kaldim.Sizde biraz is yapinca veyaz ayakta kalinca nefes nefese kalip hemen yoruluyormusunuz?
yahu biliyorlar içimizde tutamayacağımızı basıyorlar kazığı:)))) yaşam hastanesini duyan var mıı???? iyi mi ve uygun mu???? onu övenler de olmuşlar da hatta erkan beyi çok övmüşler.....ayyy ben çok acıktıımmmmmm
oyyy medicalparka kurban olim1200 sezeryan.700 normal doğum.bir gecelik oda parasıda dahil.acaba bebişin adını medicalpark mı koysam
Canım medikal park izmirdeki mi fiyatlar çok iyi ben kent hastanesine gidiyorum normal doğuma 4000 lira dediler doktorumdan memnunum ama sizin yazdığınız fiyatlara göre yüksek baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?