2014 Şubat Anneleri

ben şaşin korkmaza gidiyorum yaşam hastanesinde karataşta otuyordum aynı zamanda sen?
sen kime gidiyordun ?

canım ben önce başka dr a gittim. sonra hemen değiştirdim. hatem hastanesinde yılmaz genco ya gitmeye başlamıştım... mükemmel bi dr. tugay da oturuyoruz canım...yaşam has dr ların çok iyi oldugunu çok kez söylediler...

baya iyiymiş fiyatlar bizim burda 1000 li fiyatlar var hep böyle ucuz ilk defa duydum neresiymiş orası ki :26:

bizim burda dahada ucuz sanırım benim gittiğim hastanede 250 tl olması lazım sormadım ama şuan birde yılbaşından sonra fiyatlar güncellenir falan

ama burdaki en kral hastanede bile normal doğum 250 sezeryan 500 herşeyi içinde

yılmaz gencoyu bende duydum birde o hastanede başka bir doktor var erkek aynı yaşlarda bülent kahramandı sanırım onada çok iyi diyorlar
şahin korkmazda önce hatemdeydi oğlumu orda doğurdum ben zaten ama şahin bey nereye ben oraya küçük bir tıp merkezine bile gitse ben oraya giderim yani benimki doktor seçimi yoksa hastanenin yerini falan sevmiyorum ben

anladım canım... abimin eşi de hamile. geçen hafta onu yılmaz genco ya götürdük... 12+6 haftalıktı. dr yüzde yüz erkek, alışwerişe başlayın dedi... bu kadar küçükken nasıl bu kadar emin söyledi anlayamadım:))) ama acayip şirin bi dr:))

aynen ben de sorunlu bir ergenlik geçirdim ama şimdi aynen sizin gibiyiz:))) rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin...

kıs ben de nasıl kilo verdim nasıl üzülüyorum yaaaaaa......almak istiyorum artık yemek istiyorum tam tersiz seninle:))

laurana nereye gittin yavru kuşum sustun kız

kıs telefon geldi annemle konuşuyordum maşallah yokluğumda döktürmüşsünüz....az sonra da ev işi yapmaya başlicam veee saçlarımı kısacık kestirmeye gitcem üşenmezsem:)

istanbul hemde
özel okmeydanı hastanesi doğuma karar verince kesin fiyatı da söylerim

ayy uzak olmasa bana gelirdim oraya ama çok ucuz yaaaa ben dandik yenibosnada oturuyorum burada bile öyle ucuzu yok:))) benim gittiğim hastanenin aralık 2012 ücretlerini buldum;normal 650,mecburi sezeryan 1250,isteğe bağlı sezeryan 1950 artık 2014 şubatta ne olur bilemem tezeği avuçla yedirecekler bizeee:)))))))))))))

sene sonuna burası sadece doğum evi olacak fiyatlar belki çoğalır
inşallah dedikleri gibi olur epey uygun valla

sene sonuna burası sadece doğum evi olacak fiyatlar belki çoğalır
inşallah dedikleri gibi olur epey uygun valla

yahu biliyorlar içimizde tutamayacağımızı basıyorlar kazığı:)))) yaşam hastanesini duyan var mıı???? iyi mi ve uygun mu???? onu övenler de olmuşlar da hatta erkan beyi çok övmüşler.....ayyy ben çok acıktıımmmmmm

merhaba hanımlar, 2 gündür karnıma dokundukça acıyor, normal mi bu durum, yaşayanınız var mı? ya da duyanınız?

Kizlar bugun yemek yaptim bir cesit nefes nefese kaldim.Sizde biraz is yapinca veyaz ayakta kalinca nefes nefese kalip hemen yoruluyormusunuz?

merhaba hanımlar, 2 gündür karnıma dokundukça acıyor, normal mi bu durum, yaşayanınız var mı? ya da duyanınız?

merhaba canım, ben hiç yaşamadım duymadım da ama rahim genişledikçe karın gerilip daha sert hale geliyor belki ondandır.doktorun varsa sor istersen

Kizlar bugun yemek yaptim bir cesit nefes nefese kaldim.Sizde biraz is yapinca veyaz ayakta kalinca nefes nefese kalip hemen yoruluyormusunuz?

aynen oluyor iş yaparken bir de özellikle konuşurken nefes nefese kalıyorum. ama normal olduğunu düşünüyorum oksijen ihtiyacı artıyor.

hiç duymadım kuzum

evet kuzum ya.bende çok dinlerek yapıyorum

dimi öyle de böyle de çıkacak dışarı
doktorundan memnun değil misin ? yaşam hastanesini duydum ama detayını bilmiyorum

oyyy medicalparka kurban olim 1200 sezeryan.700 normal doğum.bir gecelik oda parasıda dahil.acaba bebişin adını medicalpark mı koysam

Canım medikal park izmirdeki mi fiyatlar çok iyi ben kent hastanesine gidiyorum normal doğuma 4000 lira dediler doktorumdan memnunum ama sizin yazdığınız fiyatlara göre yüksek baya

Arkadaşcağızlarım ne güzel erkencikten belli olmuş bebişlerinizin cinsiyetleri... Ben de daha tık yok :) Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah... :)

Canım medikal park izmirdeki mi fiyatlar çok iyi ben kent hastanesine gidiyorum normal doğuma 4000 lira dediler doktorumdan memnunum ama sizin yazdığınız fiyatlara göre yüksek baya

canım huzunbaz samsun da samsun medical park tan bahsediyor. ben izmir medical parka gidiyorum normal 2000 sezaryen 2500 civarı diye biliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…