canım huzunbaz samsun da samsun medical park tan bahsediyor. ben izmir medical parka gidiyorum normal 2000 sezaryen 2500 civarı diye biliyorum :)
meraba kızlar
nasılsınız hamişlik nası gidiyo
Merhaba bol bulantılı onun dışında iyi gibi cumayı bekliyorum sabırsızlıkla senin nasıl gidiyor
y canım aynen ya çok takılıyorum bende bu duruma ama daha önce deneyimim yokben lazer yaptırıyordum acaip rahatlamıştımn çok seviniyordum 3 seanasta baya rahatlamıştım ama gebe kalınca pörtledi hepsi aynen çok rahatsızım zaten o bölgeyle ilgili çok beceriksizim jiletten başka çaremde yok hatta jiletten bile korkuyoum tam alt bölgeler için nolacak bende bilmiyorumki :) ama ağda hiç yaptıramam yani bi yolunu bulan varsa banada haber versin
merhaba arkadaşlar bu topiğe ilk defa yazıyorum
benimde ikizlerim olacak nasip olursa çift yumurta ikizi tüp bebek ile hamile kaldım ... umarım hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip eder rabbimm...
ikiz annesi olan varmı aranızda
kızlar ilk başlarda jilet ile her banyoda temizleniyor sorun olmuyor ama karın büyüyünce göremiyosn malum yeri ve alamıyorsun bu dönemde eczanede satılan kimyasal maddeleri azaltılmış tüy dökücü kremler var . göremesen bile elinle sürüyosun ayıp oldu azcıkazcık bekleyince duruluyosun geçip gidiyo . daha başka cözüm bulanlar olursa yazsın tecrübe olur bizede kızlar :))
merhaba arkadaşlar bu topiğe ilk defa yazıyorum
benimde ikizlerim olacak nasip olursa çift yumurta ikizi tüp bebek ile hamile kaldım ... umarım hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip eder rabbimm...
ikiz annesi olan varmı aranızda
nasılsınız kızlar yazdıklarınızı anca bitirebildim :)) benim 3 gün önce kahve akıntım olmuştu çok korkmuştum . ama şuan hiç yok sadece 1 kere oldu ve bitti . inşallah bidahada olmaz . perşembe gününü iple çekiyorum randevumuz var bebeişimi görmeye gidiceğim . inşallah mutlu haberler alırız hepimiz bu arada sormak istediğim bişey var.bayram sonrası tatile çıkmayı düşünüyoruz sizce bi sorun olurmu ki ?
ayyy öyle sürüp bekleyince ve durulayınca geçen tüğ dökücüler var mı???? ben bir keresinde almıştım öyle piyasadaki tüğ dökücülerden sonra spatulasıyla temizlemeye çalıştım ama krem geldi tüğ gelmedi:)))) tüğler aynen duruyordu yerinde ve sonra duşa girip iyice keselemek zorunda kalmıştım da anca hallettim,hatta tam halledemedim de böyle raptiyeli mantar tabloları gibi saçma bir görüntüsü olmuştu(( acaba benim tüğlerim mi çok inatçı ve sert?
nasılsınız kızlar yazdıklarınızı anca bitirebildim :)) benim 3 gün önce kahve akıntım olmuştu çok korkmuştum . ama şuan hiç yok sadece 1 kere oldu ve bitti . inşallah bidahada olmaz . perşembe gününü iple çekiyorum randevumuz var bebeişimi görmeye gidiceğim . inşallah mutlu haberler alırız hepimiz bu arada sormak istediğim bişey var.bayram sonrası tatile çıkmayı düşünüyoruz sizce bi sorun olurmu ki ?
meraba ben varım bende ikiz annesi olcam (inş.)
ne tesadüf benimde tüp bebek ve çift yumurta ikizi çok memnun oldum benimle aynı durumda olan birini gördüğüme
canım eğer kremi sürdüğüm bölge ıslak yada nemli olursa olmuyor ..https://www.google.com.tr/search?q=...-sprey-kampanyadayiz-13-90tl-46133386;700;937 bak buda sprey şeklinde olanı canım bunu sıkıp bekletiyosun bu biraz daha etkili bundan sonra çıkan tüylerde daha yumuşak çıkıyo . spatulası çıkıyo içinden ama 5 8 dakka kadar bekleyince spatulaya gerek kalmıyo akıp gidiyor.
6 haftalık hamileyken canım amasraya gittil 2 günlüğüne doktorum izin verdi idrarımı yaparken yanma vardı doktor git bi sorun olmaz dedi havuza az gir dedi çıkınca genital bölgeyi yıkarsan mikrop kamazsın dedi denize girmende bi sakınca yok dedi tuzlu su iyi gelir demişti denize girdikten sonra yanmam geçmişti havuza hiç girmedik orda tabi. bayram sonrası gitmeyi çok istiyoruz ama maddi durumumuz şuan biraz sıkışık gibi kaynanamla oturuyorduk ayrı eve çıktık biraz sıkıştık kendimizi toparlarsak çıkmayı düşünüyoruz inşallah çıkarız ..selam canım geçmiş olsun inşallah bidaha olmaz. benimde randevum çarş. bende sabırsızım. tatilin ne sakıncası olacak canım ne güzel stres atarsın bizde bu hafta içi adanaya gidecez inşallah annemleri çok özledim:) fakat tailden kastın denize girmekse dikkat et enfeksiyon kapma allah korusun
öyle miiii???? ben 8 dk bekletmiştim almamıştı işte hatta markayı da söyleyeyim avonun du iyidir diye para baymıştım sonra attım iğrenç kokuyordu hattaa.....
bende memnun oldum ... tecrübelerimizi paylaşalım burdan o zaman .... benim 1 ağustosta 2 li tarama testim olucak nasip olursa .. internetten baktığım da ikiz gebelerde 2 li ve 3 li tarama testini önermiyorlarmış ultrasonda ense kalınlığı önemliymiş .. kan tahlili çoğul gebeliklerde yanılma payı çokmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?