2014 Şubat Anneleri

Merhaba bol bulantılı onun dışında iyi gibi cumayı bekliyorum sabırsızlıkla senin nasıl gidiyor

benim bulantılar çok azaldı artık rahatça yemek yiyebiliyorum inşallah hep böyle gider bulantı fenaymış

cumamı randevun var benimde çarşamba umarım bi sorun yoktur her randevudan önce korkuyom bide benimkiler ikiz tedirginlik daha fazla

kızlar ilk başlarda jilet ile her banyoda temizleniyor sorun olmuyor ama karın büyüyünce göremiyosn malum yeri ve alamıyorsun bu dönemde eczanede satılan kimyasal maddeleri azaltılmış tüy dökücü kremler var . göremesen bile elinle sürüyosun ayıp oldu azcık azcık bekleyince duruluyosun geçip gidiyo . daha başka cözüm bulanlar olursa yazsın tecrübe olur bizede kızlar :))

merhaba arkadaşlar bu topiğe ilk defa yazıyorum

benimde ikizlerim olacak nasip olursa çift yumurta ikizi tüp bebek ile hamile kaldım ... umarım hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip eder rabbimm...

ikiz annesi olan varmı aranızda

Yav ben emekli olmak istiyorum artııııııııık.. Hiç çalışasım yok. Ama maşallah ışığı gören geliyor. Bitmedi bir türlü işler yaa

meraba ben varım bende ikiz annesi olcam (inş.)
ne tesadüf benimde tüp bebek ve çift yumurta ikizi çok memnun oldum benimle aynı durumda olan birini gördüğüme

ayyy öyle sürüp bekleyince ve durulayınca geçen tüğ dökücüler var mı???? ben bir keresinde almıştım öyle piyasadaki tüğ dökücülerden sonra spatulasıyla temizlemeye çalıştım ama krem geldi tüğ gelmedi:)))) tüğler aynen duruyordu yerinde ve sonra duşa girip iyice keselemek zorunda kalmıştım da anca hallettim,hatta tam halledemedim de böyle raptiyeli mantar tabloları gibi saçma bir görüntüsü olmuştu(( acaba benim tüğlerim mi çok inatçı ve sert?

nasılsınız kızlar yazdıklarınızı anca bitirebildim :)) benim 3 gün önce kahve akıntım olmuştu çok korkmuştum . ama şuan hiç yok sadece 1 kere oldu ve bitti . inşallah bidahada olmaz . perşembe gününü iple çekiyorum randevumuz var bebeişimi görmeye gidiceğim . inşallah mutlu haberler alırız hepimiz bu arada sormak istediğim bişey var.bayram sonrası tatile çıkmayı düşünüyoruz sizce bi sorun olurmu ki ?

canım benim hoş geldin ikiz annesi olmak bana hep ayrıcalıklıymış gibi geliyor çok güzl bişy olmalı :) benimki ikiz değil. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

geçmiş olsun öncelikle umarım bir daha yaşamazsın böyle korkuları....doktoruna sor güzelim tatil planı için biz de düşünüyoruz ama açıkçası biraz göbeğim tüğlendi ve selülitlerim azdı diye gitmek istemiyorum((( öyle teknem olacakkiiii rahatça istediğim yerde atlayayım suya ama nerdeeeeeee bulamadım bir adnan ziyagil:))))

canım eğer kremi sürdüğüm bölge ıslak yada nemli olursa olmuyor ..https://www.google.com.tr/search?q=...-sprey-kampanyadayiz-13-90tl-46133386;700;937 bak buda sprey şeklinde olanı canım bunu sıkıp bekletiyosun bu biraz daha etkili bundan sonra çıkan tüylerde daha yumuşak çıkıyo . spatulası çıkıyo içinden ama 5 8 dakka kadar bekleyince spatulaya gerek kalmıyo akıp gidiyor.

selam canım geçmiş olsun inşallah bidaha olmaz. benimde randevum çarş. bende sabırsızım. tatilin ne sakıncası olacak canım ne güzel stres atarsın bizde bu hafta içi adanaya gidecez inşallah annemleri çok özledim:) fakat tailden kastın denize girmekse dikkat et enfeksiyon kapma allah korusun

meraba ben varım bende ikiz annesi olcam (inş.)
ne tesadüf benimde tüp bebek ve çift yumurta ikizi çok memnun oldum benimle aynı durumda olan birini gördüğüme

bende memnun oldum ... tecrübelerimizi paylaşalım burdan o zaman .... benim 1 ağustosta 2 li tarama testim olucak nasip olursa .. internetten baktığım da ikiz gebelerde 2 li ve 3 li tarama testini önermiyorlarmış ultrasonda ense kalınlığı önemliymiş .. kan tahlili çoğul gebeliklerde yanılma payı çokmuş..

öyle miiii???? ben 8 dk bekletmiştim almamıştı işte hatta markayı da söyleyeyim avonun du iyidir diye para baymıştım sonra attım iğrenç kokuyordu hattaa.....

6 haftalık hamileyken canım amasraya gittil 2 günlüğüne doktorum izin verdi idrarımı yaparken yanma vardı doktor git bi sorun olmaz dedi havuza az gir dedi çıkınca genital bölgeyi yıkarsan mikrop kamazsın dedi denize girmende bi sakınca yok dedi tuzlu su iyi gelir demişti denize girdikten sonra yanmam geçmişti havuza hiç girmedik orda tabi. bayram sonrası gitmeyi çok istiyoruz ama maddi durumumuz şuan biraz sıkışık gibi kaynanamla oturuyorduk ayrı eve çıktık biraz sıkıştık kendimizi toparlarsak çıkmayı düşünüyoruz inşallah çıkarız ..

selam kızlar yarın kontrolüm var bebeğimi çok özledim inşallah iyidir..yarın 2li testimiz var inşallah herşey yolunda gider sonuçlarım temiz çıkar..buarada bugün sol kasığımda sürekli bir ağrı var sizde de varmı bu tür bir ağrı :26:

öyle miiii???? ben 8 dk bekletmiştim almamıştı işte hatta markayı da söyleyeyim avonun du iyidir diye para baymıştım sonra attım iğrenç kokuyordu hattaa.....

avon mu :S avon pek iyi değil en iyisi veet bide eczanede satılan bi marka var adını çıkaramadım :)

canım ben bu 2li 3lü tarama konusunda bişey bilmiyom bizimde çarşamba randevumuz var doktorum testle ilgili bişey demedi ....çarşamba gittiğimde yapmaz heralde demi :44::44::44:

araştırıcam bakalım yeni yeni öğreniyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…