eyvah eyvah benimki 140 tı, ne olcak şimdi bebişim :))
nasıl bahsetmez hayrett....en erken haftaya yaptırman lazım en geç ise 2 hafta sonra...kan vereceksin ve ultrasonda bebeğin ense kalınlığını burun kemik ölçülerine bakacaklar böylece Allah korusun herhangi bir sendrom var mı yokmu ona bakacaklar....umarım aydınlatabilmişimdir...ama bazıları 2li yaptırmayıp direk 3lü ya da 4lü yaptırıyorlar tabi ben çatlarım hepsini yaptırmak isterim:)))) anlaşılan baya kademelerden geçicezzzz....
kızlar ya dr. vitamin ve ya demir hapı verdi mi size bana vermedi daha. bazen elim ayağım buz gibi oluyor yaz günü üşüyorum resmen yarın doktora dicem acaba bu haplarla bir ilgisi var mı?
Anammmm koskoca topikte bir erkek annesi ben miyimKız anneleri yandınız valla oğluşumun elinden çekeceğiniz var ehuehu
Anammmm koskoca topikte bir erkek annesi ben miyimKız anneleri yandınız valla oğluşumun elinden çekeceğiniz var ehuehu
bende sormuştum doktora canım ilk 3 folikasit dışında bir şey vermiyoruz dedi ilk çocuğumda ilk ay hemen vitamin kan hapı
verilmişti işler değişmiş artık hasta olmamaya dikkat et hamilelikte zor oluyor
evet canım haklısın bana da ilk üç ay gereksiz dedi ama veren dr.da oluyormuş
ayyyyyyyyyy canım inşalalh ikimizde sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza kafam onda sadece.benim evimin önüde başka bir apartmanla kapalı o yüzden dıaşarıya hasretim ama şu an tek önemli olan şey yavrum.seninki ne kadarlık annesi
kızlar aldı başını gidior canım valla bilmiorum bakalım sonuçta ne olcak
cinsiyeti ne zaman belli oldu? allah tamamına erdirsinbenim ilkim erkek
Amin canım benim şu an 10+1 de teyzesi cuma günü randevum var çok merak ediyorum en son üç hafta önce gördüm özledim yavrumu bide sağlıklımı çok merak ediyorum malum bulantıdan bişey yiyemiyorum besleyeniyorum gibi geliyor annelik çok değişikmiş kendimizden çok bebek önemli geliyor rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasp etsin bugünlerde geçicek
benimde bugün 10+6 ama genelde geride kalıyor hiçbirgün folik asitimi üç kere içemedimki bulantıdan ağrıdan yavrum ALLAHA emanet inşallah.inşallah yarın 11+0 olmayı bekliyorum bende korkuyorum genelde bir gün geride kalıyorum .ama şu dönemde yemeğimizle alakası yokmuş doktorum dediki kendini yemek için sakın zorlama dedi folik asiti içersek şu an bebeği biim yemmeiz içmemiz pek etkilemiyor bu dönemde
Hayırlısıyla inşallah iki gün oynar diyorlar tarihler o yüzden üzülmebenimkinin kalp atışı ilk 128 di ne oluyor ?
Hayırlısı ben hiç hissedemiyorum kız mı erkek mi ? Sağlıklı olsunda önemli olan o
Kizkar benimkininde cinsiyeti belli olduu % 70 erkekmiss masaallahh ... cok sukur allahima bugunleride gordum. Allahimin izniyle sag salim kucagima aldigimida bir gorsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?