2014 Şubat Anneleri

canım çok teşekkür ederim ayın 5inde randevun var gittiğim zaman istiycem bende fazlasıyla meraklıyım 1.çocuğundan beri
herşey çok değişmiş aydınlattığın için teşekkürler

Anammmm koskoca topikte bir erkek annesi ben miyim Kız anneleri yandınız valla oğluşumun elinden çekeceğiniz var ehuehu

kızlar ya dr. vitamin ve ya demir hapı verdi mi size bana vermedi daha. bazen elim ayağım buz gibi oluyor yaz günü üşüyorum resmen yarın doktora dicem acaba bu haplarla bir ilgisi var mı?

bende sormuştum doktora canım ilk 3 folikasit dışında bir şey vermiyoruz dedi ilk çocuğumda ilk ay hemen vitamin kan hapı
verilmişti işler değişmiş artık hasta olmamaya dikkat et hamilelikte zor oluyor

özelden nasıl mesaj atıcağımı bilemedim 25 yaşında istanbulda yaşıyorum 2. gebeliğim tahmini doğum tarihi 12.02.2014 cinsiyeti belli değil Allah herkesinkini sağ salim tamamına erdirsin

Amin canım benim şu an 10+1 de teyzesi cuma günü randevum var çok merak ediyorum en son üç hafta önce gördüm özledim yavrumu bide sağlıklımı çok merak ediyorum malum bulantıdan bişey yiyemiyorum besleyeniyorum gibi geliyor annelik çok değişikmiş kendimizden çok bebek önemli geliyor rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasp etsin bugünlerde geçicek

kızlar aldı başını gidior canım valla bilmiorum bakalım sonuçta ne olcak

Valla görünce şaşırdım iyi iyi oğluma gelin kolay bulcam hihhii kız anneleri düşünsün artık kapımda sıra oluyorlarmış ahahah anasına babasına çekerse pek zampara olmaz yavrum ama dayıya hele hele de amcaya çekerse(alah korusun :))) Çok zampara olur...şimdi erkek diyorum da yarın doktora gidiyomuşum kız diyomuş ne dumur olurum eheueu

cinsiyeti ne zaman belli oldu? allah tamamına erdirsin benim ilkim erkek

12+1 de belli oldu ama tam kesin değil lakin olasılık yüksek bakalım..Amin senin de canım erkek bebekler biraz yaramaz oluyor ama napalım katlancaz artık..

benimde bugün 10+6 ama genelde geride kalıyor hiçbirgün folik asitimi üç kere içemedimki bulantıdan ağrıdan yavrum ALLAHA emanet inşallah.inşallah yarın 11+0 olmayı bekliyorum bende korkuyorum genelde bir gün geride kalıyorum .ama şu dönemde yemeğimizle alakası yokmuş doktorum dediki kendini yemek için sakın zorlama dedi folik asiti içersek şu an bebeği biim yemmeiz içmemiz pek etkilemiyor bu dönemde

Hayırlısıyla inşallah iki gün oynar diyorlar tarihler o yüzden üzülme benimkinin kalp atışı ilk 128 di ne oluyor ?

ayyyy kızlar hep rüyalarımda kanamam oluyor o kadar yerleşmişki düşük korkusu bilinçaltıma hep gergin uyuyorum sonra uyanıncada hop migren :) rabbim ne olur yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almamızı nasip et inşallah

yaa kızlar dr bana 3d fotosunu verdi..kuzumun bacakları açık alın bakın der gibi...dr erkek gibi ama emin değilim dedi..resimde bacak arası tam ortada bi çıkıntı var ama burda net çekemedim fotoyu..sizce ne yorum yapın lütfeeeeenn..meraktan çatlamak biyana yırtılcam nerdeyse

Ben de yarın 11. Haftaya gireceğim. Doktorum cuma günü gel dedi 2 li tarama testi için. Cinsiyet için daha erken ama ben erkek gibi hissediyorum en başından beri. İnşallah sağlıklı olsunlar da. Tek önemli olan şey o.

Kizkar benimkininde cinsiyeti belli olduu % 70 erkekmiss masaallahh ... cok sukur allahima bugunleride gordum. Allahimin izniyle sag salim kucagima aldigimida bir gorsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…