daha benim ki belli degil ya
bende yaptırıcam galiba ama çok korkuyorum çok rabbim ne olur bebğimde bende sağlıkla çıkalım doğumdan
Bilmiyorum canım çok şükür böyle bir karar almak zorunda kalmadım, umarım hiç birimiz kalmayız.. Ama eğer bebeğimde böyle bir sorun varsa ben öğrenmeyi seçtim..
Kızlar 2 gündür sarı ve kokulu akıntım başladı. çok korkuyorum
allah sana ve bebegine saglık versin canım
:) Allah gönlüne göre versin, aslında benim de ultrasonda çıkmazdı ama biz cvs yaptırınca kromozon sayısından xx i öğrendikaslıbda en sağlıklısı en erken 4 aydan önce dr un söylememesi hatta benimki ben 5. Aydan önce söylemem diyordu ama bazı dr lar dayanamayıp tahminlerini söylüyorlar:)
Amin canım hepimiz inşallah..hiç kotkma bişey çıkacağını sanmıyorum ki genelde çıkmıyor..
Canım ben de vardı idrar kültüründe biley çıkmadı dr 2 hafta sonra tekrarlayalım dedi.. Senin de devam ederse idrar tahlili yaptır derim..
Canım ben de vardı idrar kültüründe biley çıkmadı dr 2 hafta sonra tekrarlayalım dedi.. Senin de devam ederse idrar tahlili yaptır derim..
sanırım yaptırıcam zaten. bir anda başlayınca tedirgin oldum ne bileyim. inşallah önemli birşey değildir.
sanırım yaptırıcam zaten. bir anda başlayınca tedirgin oldum ne bileyim. inşallah önemli birşey değildir.
içini ferah tut canım allahın iznınle cıkmaz bişey
Ankete bir erkek bebek daha eklenmiş annesi kim acaba?Biri benim diğeri beray24'ün üçüncü kim?
inşallah canım bakalım bulantılarımız geçecekmi:) göreceğiz aklıma gelen şeylerden bile öğürüyorum öğürüncede karnım çok ağrıo yani bebeğin olduğu yer çıkartamıorumda afedersiniz:) oyyyyyyyyyy anasının kuzusu pek nazlı bu benim yavrum bi doğsun ısıracam onu:)
24 yazmışım 27 olacak beray27
Yok sadece merak ettim ama neden olmasın güzel fikirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?