2014 Şubat Anneleri

daha benim ki belli degil ya

:) Allah gönlüne göre versin, aslında benim de ultrasonda çıkmazdı ama biz cvs yaptırınca kromozon sayısından xx i öğrendik aslıbda en sağlıklısı en erken 4 aydan önce dr un söylememesi hatta benimki ben 5. Aydan önce söylemem diyordu ama bazı dr lar dayanamayıp tahminlerini söylüyorlar:)

bende yaptırıcam galiba ama çok korkuyorum çok rabbim ne olur bebğimde bende sağlıkla çıkalım doğumdan

Amin canım hepimiz inşallah..hiç kotkma bişey çıkacağını sanmıyorum ki genelde çıkmıyor..

Bilmiyorum canım çok şükür böyle bir karar almak zorunda kalmadım, umarım hiç birimiz kalmayız.. Ama eğer bebeğimde böyle bir sorun varsa ben öğrenmeyi seçtim..

rabbim hiçbirimizi böle sınamaz inşallah canım benim maşallah inşalalh bende rahat bir nefes alırım

inşallah canım önce saglık sonra dilegimiz olsun

içini ferah tut canım allahın iznınle cıkmaz bişey

inşallah canım bakalım bulantılarımız geçecekmi:) göreceğiz aklıma gelen şeylerden bile öğürüyorum öğürüncede karnım çok ağrıo yani bebeğin olduğu yer çıkartamıorumda afedersiniz:) oyyyyyyyyyy anasının kuzusu pek nazlı bu benim yavrum bi doğsun ısıracam onu:)

Ankete bir erkek bebek daha eklenmiş annesi kim acaba?Biri benim diğeri beray27'ün üçüncü kim?

Son düzenleme:

insallah canım hepimiz saglık bişekilde alırız kucamıza

Son düzenleme:
normalde kocişko hiç yatmazdı bu saatte bugün uyuyakladı yatim bari bende:) napim kızlar yarın görüşürüz hayırlı geceler olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…