2014 Şubat Anneleri

Kizkar benimkininde cinsiyeti belli olduu % 70 erkekmiss masaallahh ... cok sukur allahima bugunleride gordum. Allahimin izniyle sag salim kucagima aldigimida bir gorsem.

Ohh ohh iyi iyi ankette korktum bi an bir taneerkek görünce desene oğluma arkadaş geliyor
Hayırlı olsun gözünüz aydın..

Benimde içimden hep erkek geçiyo kızlar . İlk bebeğimiz hiç fark etmez cinsiyeti ama kızım olsun istiyor bi tarafım süslüucem ama erkek çocuklarına karşı hep ilgim var . Allahım hayırlısını versin sağlıklı olsun hiç fark etmez cinsiyetini öğrenince kesin olarak bebişime bişiler alıcam ufak tefek ...

istisna olabiliyor demekki canım. tabi bu seyirmeleride herkes hissedemiyor. mesela eltim 3. çocuğuna hamile hiç hissetmemiş bana pek inanası gelmiyor:)

kızlar çok kafam karıştı biliyorsunuz daha tam bir doktorum yok.samimi bir arkadaşımız var o da kayseride bir doktora gidiyor kadın eğitimini almanyada tamamlamış şimdiye kadarda yaklaşık on yıl almanyada çalışmış ve bu 2li 3lü hiç bir testi yaptırmamış onlar para tuzağı hiçbir anlamı yok demiş kesin bir sonuçta yok napcaksınız şüphe var diye bebeğimi öldüreceksiniz demiş.şimdi ayın 5 inde ikili test zamanım ama kafam çok karıştı bu doktor konusuda çok önemli ama arkadaşım çok memnun kadın öle her kontrole para falan istemiormuş direk kabul edeiyormuş para hiç umrumda değilde kadının tavrını anlatıyorum

Canım medikal park izmirdeki mi fiyatlar çok iyi ben kent hastanesine gidiyorum normal doğuma 4000 lira dediler doktorumdan memnunum ama sizin yazdığınız fiyatlara göre yüksek baya
kuzucummm samsun medical park
Arkadaşcağızlarım ne güzel erkencikten belli olmuş bebişlerinizin cinsiyetleri... Ben de daha tık yok :) Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah... :)
sorma çiçem yaaa.bendede tık yok
aynı ağrıdan bendede mevcut tatlım
bence yanlış kuzum .dünayada yapılan testler bunlar.tabi herkesin kararı farklıdır

kuzucummm samsun medical park

sorma çiçem yaaa.bendede tık yok

aynı ağrıdan bendede mevcut tatlım

bence yanlış kuzum .dünayada yapılan testler bunlar.tabi herkesin kararı farklıdır

hayırlısı canım bilemedim ya of amannnnnnnnn hep takıntı hep takıntı

Merhaba kızlarr, annem ben de , çok sık giremiyorum döktürmüşsünüz tüm geçmişi okuyamadım:)) test sonucu temiz çıkan ve cinsiyeti belli olan arkadaşlar hayırlı olsun

meraba ben varım bende ikiz annesi olcam (inş.)
ne tesadüf benimde tüp bebek ve çift yumurta ikizi çok memnun oldum benimle aynı durumda olan birini gördüğüme

Merhaa kızlar, benim de tüp bebek benimki tek oldu, ben de ikiz olsun diye epey heves yapmıştım, sonra da başka şehirde ailemden uzağım zor olurdu tek olsun benim olsun diye avuttum kendimi Rabbim hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuştursun..çift yumurta olmaları hem sağlık hem cinsiyet bakımından çok daha iyi, hayırlı olsun:)

Canım aslında dr bu şekilde yorum yapması hiç etik değil.. Seçenekleri durumu anlatır seçimi sana bırakır.. O direk yorumunu söylemiş.. Evet 2 li testin kan testi tarafı tamamen istatiki bilgi verir ama ultrason tarafında ense kalınlığı veburun kemiği bebiğin sağlığı konusunda bilgi verir.. Evet kesin sonuç için mutlaka cvs yada sıvı alımı yapılmalıdır ama bu işlemlerin de tercihini ve sonucu sonrası kararı aile verir..
Yani eğer ben bebeğim de trizomi bozukluğu olsa bile- ki tedavisi yok- kesinlikle aldırmayı düşünmüyorum dersen bu testleri hiç yaptırmamayı seçebilirsin.. Ben hem test hem cvs yaptırdım ve dr un bunu para için yapması mümkün değil 5 kuruş vermedim, ayrıca her dr vakti geldiğinde hastaya testler hakkı da bilgi vermek zorundadır..

hayırlısı canım bilemedim ya of amannnnnnnnn hep takıntı hep takıntı

herkez farklı düşünüyo canım sen nasıl yapmak ıstıyorsan öyle yap içine sineni yap bende çok kararsızdım ama yaptırdım en azından içim rahatladı sonoçlar iyi çıkınca canım

Kızlar bu arada ben rüyamda hep erkek bebek gördüm, hep sağ kasığım ağrıdı, burda yazan meme ağrısına göre de erkekti, çin takvimi erkek dedi, fallarımda pipi çıktı ama kızım oluyor:))

Size şöyle bir ipucu verebilirim hcg değeri yüksekse ve bebek biraz önde gidiyorsa genelde kız oluyormuş- ki benim öyle-ayrıca annem şuan minicik olan karnımın yanlara doğru büyüdüğünü iddia ediyor:))

sana katılıyom canım haklısın bencede oyle olmak zorunda

Ohh ohh iyi iyi ankette korktum bi an bir taneerkek görünce desene oğluma arkadaş geliyor
Hayırlı olsun gözünüz aydın..

Aminn canim tesekkurler seninde gozunaydin. ..
Canım gözün aydın allah kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza

Aminn hepimiz nasip etsin yaradanim inşallah...

hayılısı olsun canım

canım sorun çıksa aldıracakmıydın peki.asıl sorun bu işte aslında doktorda bunu sölüyor aldırmıycaksan hiç gerek yok die

bende yaptırıcam galiba ama çok korkuyorum çok rabbim ne olur bebğimde bende sağlıkla çıkalım doğumdan

canım sorun çıksa aldıracakmıydın peki.asıl sorun bu işte aslında doktorda bunu sölüyor aldırmıycaksan hiç gerek yok die

Bilmiyorum canım çok şükür böyle bir karar almak zorunda kalmadım, umarım hiç birimiz kalmayız.. Ama eğer bebeğimde böyle bir sorun varsa ben öğrenmeyi seçtim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…