:)))) yok soğuyacağını zannetmiyorum sonuçta mazaretimiz var:))) libidolarım biraz duruldu malum mide bulantım rahat bırakmamaya başladı halsiz kalıyorum....memnunum hayatımdan hem kocam kokuyor bana yaaa,evimizde çok sıcak öyle tenlerimizin değmesine katlanamam gibi geliyor....tabi libidolarım tavan yapsaydı yapışık olmaya bile razı olurdum ama şimdi bahane üretiyorum:)))) ama şu mide bulantım bir geçsin ucundan azıcık olduğu kadar deneyecem ehueh:))))
merhaba ben de aranıza yeni katıldım. 2. bebeğime hamileyim. 22 aylık bir oğlum var ve şimdi 10 haftalık hamileyim. 32 yaşındayım. muhtemel doğum tarihimiz 25 şubat
selam güzel annişlerrrrrbugün sağlık ocağına gidip kayıt oldum sizler ne yaptınız bakalım
merhaba kızlarr uzuuuunn bı aradan sonra sizlerle buluşmak gerçekten güzel... geçmişi okuyamadımmm çünkü yazmışınızda yazmışınızzz... bugun ıtıbarı ile 10 hafta 5 günlük bebeğim dun gece ceviz buyuklugunde bı kanama yaşadım hemen acile koştummmm ultrasonda bakıldı bebeğimi gördüm çok şükürrrrr... doktor yatış istedi ve 2 tup serum progestan ve kan uyuşmazlıktan solayı ığne vuruldummmm idrar yolumda çok yüksek sevıyede iltihaplanma olduğunu bu ıltıhaplanmadan dolayı kanamada olduğunu ama yınede tedbirli olmak içinn progestann bulantı gidericii elevit ve iltihap için antibiyotik yazdııı şuan evdeyim 1 hafta dinlenmeden sonra tekrar kontrolüm olacak sizler nasılsınızzzzzz???????? benım gibi idrar yolu sorunu olan varmııı yada kanama yaşayan bu haftalrında?
benim evim çok serin hiç yanmıyorum hatta dün öksürmeye başaldım kocam kızdı bugün polar eşofman falan giydim canım.ama kokuları geçtim artık aklıma gelen şeylerden bile midem bulanıyor:)
canım çok geçmiş olsun umarım bir daha böyle korkular yaşamazsın...açıkçası böyle birşey yaşamadım ama idrar yollarındaki iltihabın düşüğe yol açtığını duymuştum Allahtan erkenden tedbirini alıyorsun....hiç korkma o bebişin sana tutunmaya niyeti varsa rabbim ona bu dünyada yiyecek ekmek verecekse ne olursa olsun sapasağlam durur....canını sıkma tedbir senden taktir Allahtan...bol su iç benim arada bir yanmam oluyor ve kusacak olsam bile hemen 1 litre su içiyorum sonra geçiyor bu yüzden bol su iç,ayaklarını sıcak tut ve belini açıkta koyma:))) anne tavsiyesi gibi oldu ama ne varsa eskilerde var:)
ayy aynen yaaa aklıma geldikçe midem bulanıyor acaba doğurduktan sonra da bazı şeylere psikolojik olarak tiksinti duyacak mıyız???? ohh ne güzel essin evin polar eşofman neymiş yaa yuhh ben burda kocamın boxerı ile duruyorum:))))bu arada göğüslerim patlayacak gibi şiştiler....
Benim de muhtemel tarihim 25 şubat
Ben de dün gittim ama hemşire yokmuş sabah erken gelin dediler bayramdan sonraya kaldı
kız soğuk buralar hep yayla gibi evde güneş almıo eeee sonuç böle:)
ohhh ne güzel acaba sana mı gelsem:))))))))))) neyse güzelim ben çıkıyorum şimdi eşim gelmek üzere adamı karşılayayım bare:)) çokkk öpüyorum seni...üşütme kendini hadi görüşürüz nasipse...gerçi ben bu aralar anneme çok gidiyorum orada daha rahatım az görüşme durumumuz olabilir....hadi iyi akşamlar canımm
merhaba bende 9 haftalık hamileyim.üç bucuk yasında bir oglum var.benim tahmini dogum tarihim 5mart ancak sezeryan olacağım için hemen hemen aynı tarihlerde doğum yapacağız anlaşıkan..
canım hoşgeldin aramıza,umarım sağlıklı bir hamilelik geçirirsin hem bize tecrübelerini de anlatırsın malum bir bebişin var:) inşallah sağlıklı sıhhatli dünyaya getirirsin karnındaki bebişi de....
ohooo ben çoktaaannn yaptım o işi:))) çok sıcak havalar yaaa dışarı çıkamıyorumbol bol yattım bugün midem benimle konuşup durdu:)
inşallahh canım yaa allah biliyo kuldan niye saklayım kız istiyorum ya bende 7 .haftalarda cıkmıştı hep yüzümde çok üzülmüştüm ama gecti sonra:)meraktan çatlıyorum zatenkızlar hamilelikte sivilcileri çıkanların kızı oluyormuşşşşş sizce öyle bişey varmııı?
bende tam tersi kilo alanlardanım canım ya artıyorum hergün mide bulantısından uzun bi süre yiyememiştım bulantım azalınca iştahım arttı:)bende bi gariplik var bende özeli bıraktım devlete gectim özeldede aynı şeyi yaptı doktor devlettede hatta bana kalp atışlarını devlet dinletti özel demedi bile üstüne para alıyolar sinirlendim bende devlete gidiyorum:)slmlar
Hamile kaldığımdan bu yana 3 kilo verdim biraz endişelendim doktor da bebeğin gelişimi normalse sorun yok dedi devlet hastanesine gidiyorum ama hiç ilgilenmiyolar artık özel hastaneye gitmeye karar verdim. Benim gibi kilo kaybı yaşayan var mı?
lütfen herkes cevaplasın
sevgili şubat anneleri bir haftalık beslenme menünüz nasıl
benim mide bulantılarım yavaş yavaş geçiyor 12 olmak üzereyiz ve şimdi nasıl beslensem derdine düştüm..
bende tam tersi kilo alanlardanım canım ya artıyorum hergün mide bulantısından uzun bi süre yiyememiştım bulantım azalınca iştahım arttı:)bende bi gariplik var bende özeli bıraktım devlete gectim özeldede aynı şeyi yaptı doktor devlettede hatta bana kalp atışlarını devlet dinletti özel demedi bile üstüne para alıyolar sinirlendim bende devlete gidiyorum:)
slmlar
Hamile kaldığımdan bu yana 3 kilo verdim biraz endişelendim doktor da bebeğin gelişimi normalse sorun yok dedi devlet hastanesine gidiyorum ama hiç ilgilenmiyolar artık özel hastaneye gitmeye karar verdim. Benim gibi kilo kaybı yaşayan var mı?
canım hoşgeldin aramıza,umarım sağlıklı bir hamilelik geçirirsin hem bize tecrübelerini de anlatırsın malum bir bebişin var:) inşallah sağlıklı sıhhatli dünyaya getirirsin karnındaki bebişi de....
çok teşekkür ederim. umarım hepimizin sağlıklı bir hamileliği olur. tecrübeliyim evet ama ilk hamileliğimde şimdi yaşadıklarımın hiçbirini yaşamamıştım. mide bulantıları yüzünden çok rahatsızım. oğlumda çok rahattı herşey. hiçbirşey anlamamışım hamilelik adına. inş 3 ay dolunca geçer. çok zor bişeymiş başa gelince anladım:)
kızlar hamilelikte sivilcileri çıkanların kızı oluyormuşşşşş sizce öyle bişey varmııı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?