iyi geceler kızlarrr
slm kızlar
maşallah valla geçmişi okuyayım dedim ama ne mümkün yazmışınızda yazmışınız
neyse benim ikili tarama sonuçları güzel çıktı çok şükür
çok merak ettim kimlerin cinsiyeti belli oldu ben daha 12+3 deyim ve 1 ay sonra çağırdı dr gidince öğrenebilecekmiyim daha çok erken kızımda 6. ayda ancak öğrenebilmiştim öyle bir yere oturmuştuki her seferinde yerinden oynatamadılar inatçıı inşallah bu öyle olmaz
gözün aydın canım daha benimki belli degil ya cinsiyeti
teşekkür ederim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalımda gerisi boş kız olmuş erkek olmuş
ama ne yalan söyleyim kızım olsun istiyorum ben
merhaba kızlarr uzuuuunn bı aradan sonra sizlerle buluşmak gerçekten güzel... geçmişi okuyamadımmm çünkü yazmışınızda yazmışınızzz... bugun ıtıbarı ile 10 hafta 5 günlük bebeğim dun gece ceviz buyuklugunde bı kanama yaşadım hemen acile koştummmm ultrasonda bakıldı bebeğimi gördüm çok şükürrrrr... doktor yatış istedi ve 2 tup serum progestan ve kan uyuşmazlıktan solayı ığne vuruldummmm idrar yolumda çok yüksek sevıyede iltihaplanma olduğunu bu ıltıhaplanmadan dolayı kanamada olduğunu ama yınede tedbirli olmak içinn progestann bulantı gidericii elevit ve iltihap için antibiyotik yazdııı şuan evdeyim 1 hafta dinlenmeden sonra tekrar kontrolüm olacak sizler nasılsınızzzzzz???????? benım gibi idrar yolu sorunu olan varmııı yada kanama yaşayan bu haftalrında?
Benim de muhtemel tarihim 25 şubat
Ben de dün gittim ama hemşire yokmuş sabah erken gelin dediler bayramdan sonraya kaldı
Benim 25 şubat görünüyor ama muhtemelen bende sezeryan olurum daha erken olur
kızlar hamilelikte sivilcileri çıkanların kızı oluyormuşşşşş sizce öyle bişey varmııı?
gecmiş olsun bende de kasık vajına ağrısı oldu bugun bıraz daha rahatım kanama gelmedi ..herhalde kı ıyı duşunmeye çalışıyorum inşallah benım de ters bırseyım yoktur..progestanı alttan alıyorum ben de.gunde 3 kere .elevit alıyorum elevıt bulantı gıderıcı mı bilmiyordum canım..
ben de gıdıcem de 13.haftamda gıtsem çok gec olur mu
kızlar benım de 25 şubat...Allahım inşallah bebekklerimizi kucağımıza almayı nasıp eder.
benım de yuzumde 3 5 tane var hayırlısı bakalım
ne üç beş cnm benim suratım isilik gibi bir sürü küçük sivilcelerle doldu:18:aynalara küstüm yaaa çok fena oldu yüzüm
Günaydın şubat anneleri
günaydın kızlarr.gün dr gittik 2li tarama testi yapıldı ense kalınlığı ölçüldü.2li sonuçları pazartesi cıkacakmış ama ense kalınlığı ve burun gayet iyi dr.cok mutlu oldum dün bebeğimi görünce gözyaşlarımı tutamadım.bize el salladı bissürü hareket yaptı sıpam sani onu izlediğimizi hissetmiş gibi.bi erkek daha geliyor dr büyük ihtimal erkek dedi
:89::111::131:
Günaydın benim güzel hamişlerim gününüz bal tadında geçsin inşallah
Günaydın canım
Günaydın canım sevindim paşanın sonuçlarının iyi çıkmasına
Ne güzel bir günaydın bu böyle yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?