2014 Şubat Anneleri

slm kızlar
maşallah valla geçmişi okuyayım dedim ama ne mümkün yazmışınızda yazmışınız
neyse benim ikili tarama sonuçları güzel çıktı çok şükür
çok merak ettim kimlerin cinsiyeti belli oldu ben daha 12+3 deyim ve 1 ay sonra çağırdı dr gidince öğrenebilecekmiyim daha çok erken kızımda 6. ayda ancak öğrenebilmiştim öyle bir yere oturmuştuki her seferinde yerinden oynatamadılar inatçıı inşallah bu öyle olmaz

gözün aydın canım daha benimki belli degil ya cinsiyeti

gecmiş olsun bende de kasık vajına ağrısı oldu bugun bıraz daha rahatım kanama gelmedi ..herhalde kı ıyı duşunmeye çalışıyorum inşallah benım de ters bırseyım yoktur..progestanı alttan alıyorum ben de.gunde 3 kere .elevit alıyorum elevıt bulantı gıderıcı mı bilmiyordum canım..

Benim de muhtemel tarihim 25 şubat

Ben de dün gittim ama hemşire yokmuş sabah erken gelin dediler bayramdan sonraya kaldı

ben de gıdıcem de 13.haftamda gıtsem çok gec olur mu

Benim 25 şubat görünüyor ama muhtemelen bende sezeryan olurum daha erken olur

kızlar benım de 25 şubat...Allahım inşallah bebekklerimizi kucağımıza almayı nasıp eder.

kızlar hamilelikte sivilcileri çıkanların kızı oluyormuşşşşş sizce öyle bişey varmııı?

benım de yuzumde 3 5 tane var hayırlısı bakalım

Tee koca Şubat anneleri topiğin de tek başımayım neyse efm sabah gelenlere slm yollayım bari :)) Hayırlı sahurlar...

ne üç beş cnm benim suratım isilik gibi bir sürü küçük sivilcelerle doldu:18:aynalara küstüm yaaa çok fena oldu yüzüm

ne üç beş cnm benim suratım isilik gibi bir sürü küçük sivilcelerle doldu:18:aynalara küstüm yaaa çok fena oldu yüzüm

aynnı ben:)
tek değilsin merak etme
ben de ergen gibiyim
bi ara daha da fenaydı çıban gibi dokunduğunda acıyan yanardağ cinsi şeylerdi:)
şimdi biraz toparladı ama alnım hala perişan durumda sağ yanak iyi sol da enkaz vaziyetinde:)
bu ay geçer diye umuyorum internette öyle diyor
fazla yakından bakma aynaya ben oyle yapıom
valla bebeğim kız mkı erkek mi bilmeme ama ben de kıllanama da var daha doğrusu kollarımdan birinde tüyler uzadı ayrıca göbüştekilerde uzadı ve kalınlaştı
kocamı geçicem yakında

günaydın kızlarr.gün dr gittik 2li tarama testi yapıldı ense kalınlığı ölçüldü.2li sonuçları pazartesi cıkacakmış ama ense kalınlığı ve burun gayet iyi dr.cok mutlu oldum dün bebeğimi görünce gözyaşlarımı tutamadım.bize el salladı bissürü hareket yaptı sıpam sani onu izlediğimizi hissetmiş gibi.bi erkek daha geliyor dr büyük ihtimal erkek dedi

Günaydın benim güzel hamişlerim gününüz bal tadında geçsin inşallah

Günaydın şubat anneleri

Günaydın canım

Günaydın canım sevindim paşanın sonuçlarının iyi çıkmasına

Ne güzel bir günaydın bu böyle yahu

Kızlar alışveriş listesi yaptınız mı Ben dünden beri bakıyorum biraz neler alınması gerektiğine ama her sitede farklı farklı şeyler yazıyor :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…