diyaloğa koptum canım yaaa....
kızında düzelme oldu bundada olur inşallah diyosun inşallah hatta birden kaybolur gider benim 22 aylık kızım var onda süperdi ya ne bulantı ne yanma iştahta süper vardı bunda neden bulantı var ya :18: hiç umudum yok geçer gibime gelmiyor
magnesine calsin içeriğinde bol magnezyum olan bir ilaç
sende bol bol magnezyum bulunan yiyecekler tüketmeye çalışsan magnezyum bağırsak dostu çünkü ve dışkı düşmanı içerde durmalarına izin vermiyor
salatalık gibi mesela, ve tüm yeşil yapraklı sebzeler gibi netten bulabilirsinde içerisinde magnezyum bulunan yiyecekler diye bi arat istersen yiyebileceğin bişiler çıkar muhakkak
İkili testte amaç ense kalınlığı ölçümü ve nazal burun kemiği oluşmuş mu diye bakıyorlar. Birde kan veriyorsun ikisini oranlıyorlar risk varmı diye canım. Sadece burun kemiği oluşmuş mu ona bakılıyor bir ölçüm yapılmıyor ona zaten endişelenme..
Günaydın canım.Sevindim sonuçların iyi olmasına ben henüz test yaptırmadım bilemiyorum ama sanmıyorum bi sorun olduğunu
bu konu da mothercare yi tek geçerim çıldırıyorum baktığım da ama fiyatları da öyle
1 kez giyilecek şey için değmez
kıslaarrr tünaydınlar tam ne güzel buraya gelmişim yazışırız diyordum kii annem aradı bana gelecekmiş:)))) halbuki ben daha dün ondaydım ama naparsın doyamıyor bana ne kadar tatlı bir kızsam artıksizler nasılsınız???? millette yok ortada offf...akşam da ben giremiyorum uykucu olduğum için ama sizden ayrı kalınca meraklanıyorum...rabbim ayırmasın bizleri ve peşpeşe doğum haberleri almayı nasip etsin....neyse ben kaçar annem gelip beni pc başında görürse oyarrrr:))))) birer birer cinsiyetler de öğrenilmiş darısı başıma gerçi kıza benziyor dedi ama net olmadığı için oylama yapmıyorum....haaaaaaaaaaaaaa birşeyi daha anlatmadan gidersem çatlarım:))))
eşimle akşam konuşuyoruz diyaloğu yazıyorum...
ben: hayatım doktor kıza benzetti...
eşim: hayırlısı olsun hayatım sağlıklı olsun da ikincisi erkek olur inşallah onun da tadına bakarız...
ben: ya kız olursa gerçi ben sevinirim çünkü benim kızkardeşim yok kızımın olur inşallah..
eşim: e o zaman üçüncüyü denerizz...
ben: ( şok geçirdim eşim karşı çok çocuğa çünkü) ne ne neeeeee üçüncü müüü??? naptın sen benim yaşımın farkındamısın??? peşpeşe mi doğuracam???
eşim: e beraber büyürler işte ama üçüncü de kız olursa başka düşünmem hayırlısı....
ayyy ben şoklardayım hatunlar eşim 3 çocuğa acaip karşıydı ama erkek evlat isteği ne hale getirdi:))))
kızlar ben dün hiç sağ tarafıma ayatmsadım resmen kese orda galiba bebeği hissetmek değil ama bebk orda sanki o tarafa yatamıyorum sol tarafla çok farklı yani
oyyy oy çok zor, hele de çalışırken.. Gerçi evde kalsam belki o daha zor, yemek yap çcoukla ilgilen, çocuklar anlamıyor çünkü anneyi hep dimdik ayakta görmek istiyor.
Canım ben artık bulantı ilacı kullanıyorum her gün olmasa da...beni toparlıyor, senin nasıl çok mu kusmalar? öyle ise doktorunla konuş bir dene derim.
kıslaarrr tünaydınlar tam ne güzel buraya gelmişim yazışırız diyordum kii annem aradı bana gelecekmiş:)))) halbuki ben daha dün ondaydım ama naparsın doyamıyor bana ne kadar tatlı bir kızsam artıksizler nasılsınız???? millette yok ortada offf...akşam da ben giremiyorum uykucu olduğum için ama sizden ayrı kalınca meraklanıyorum...rabbim ayırmasın bizleri ve peşpeşe doğum haberleri almayı nasip etsin....neyse ben kaçar annem gelip beni pc başında görürse oyarrrr:))))) birer birer cinsiyetler de öğrenilmiş darısı başıma gerçi kıza benziyor dedi ama net olmadığı için oylama yapmıyorum....haaaaaaaaaaaaaa birşeyi daha anlatmadan gidersem çatlarım:))))
eşimle akşam konuşuyoruz diyaloğu yazıyorum...
ben: hayatım doktor kıza benzetti...
eşim: hayırlısı olsun hayatım sağlıklı olsun da ikincisi erkek olur inşallah onun da tadına bakarız...
ben: ya kız olursa gerçi ben sevinirim çünkü benim kızkardeşim yok kızımın olur inşallah..
eşim: e o zaman üçüncüyü denerizz...
ben: ( şok geçirdim eşim karşı çok çocuğa çünkü) ne ne neeeeee üçüncü müüü??? naptın sen benim yaşımın farkındamısın??? peşpeşe mi doğuracam???
eşim: e beraber büyürler işte ama üçüncü de kız olursa başka düşünmem hayırlısı....
ayyy ben şoklardayım hatunlar eşim 3 çocuğa acaip karşıydı ama erkek evlat isteği ne hale getirdi:))))
hamilelerde oldu tatlımmmyihuuuu resmen çarpıntım var
hadeeeee.... akşam bende de vardı, sıcaktan diye düşündüm ama doktor bi abim var ona sordum artık kanı ikiniz paylaşıyorsunuz ondan kalbin bu duruma alışmaya çalışıyor, geçecek dedi.
meraba kızlar nasılsınız bugün ben kızımı uyuttum geçtim net başına :) 2 tane halım var yıkanıcak kaldırdım 2 oda yer çıplak oh süper geldi serin serin pelin gidip oralara yatıyo çok sıcak havalar aradım bugün yarın gelip alıcaklar 2 gün evden çıkamam artık ne zaman gelirler acaba
aman allah korusun cnm olmamıştır bişey inşallah...beni iki ay önce sokak kedisi tırmalamıştı ondan tedirginim biraz bide bizimkiler ete düşkün ister istemez mutfakta dokunuyorum ete.yaptırimde içim rahat etsin..
merhaba herkese,
Bende hamileyim. :) 2. bebeğimizi bekliyoruz. Allah sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip eder inşallah hepimize. Bugün 10+0. günüm. 26-27 mart gibi görünüyor doğum tarihim. son birkaç gündür aşağıya doğru baskı hissediyorum yürürken, ilk gebeliğimde yoktu diye hatırlıyorum. aynı durumu yaşayan var mı?
selam kızlar, size birşey danışıcam doktorum bana vitamin vermedi, sordum 12. haftada kan ilacı vereceğini söyledi, vitamin kilo aldırıyormuş onu zayıflara veriyoruz dedi, arkadaşım kafamı karıştırdı ona ilk gittiğinde vermiş 4 haftalıkken vermesi gerekirdi diyor.
siz kullanıyor musunuz?
şu anda karnım ve rahmim de acayip bir guruldama oluyor neden olabilir bilen varmı?
şu anda karnım ve rahmim de acayip bir guruldama oluyor neden olabilir bilen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?