2014 Şubat Anneleri

diyaloğa koptum canım yaaa....

öncelikle günaydın güzel anneler..

bende çok güldüm diyaloğa ya çok hoşdu..benim eşimde öyle diyo eğer bu kız olursa ikinci o da kız olursa üçüncü diyodu başlarda sonra mide bulantısı halsizlik herşeyin kokması onu yanıma yaklaştırmamam sonucu şimdi ki düşüncesi Bu sağlıklı doğsunda kız erkek fark etmez bi tane yeter hehe hehe

ayrıca dün doktorumuza gittik ikili için şimdilik herşey normal gürünüyor boyuda 4,72 cm yazıyor ultrosanda ama kaç mm olduğunu söylemişti de heyecandan duymadım.. parmağını emiyodu yaa hala gözümün önünde bi doğsun hayırlısıyla koparcam onun o parmağını ısıra ısıra

oyyy oy çok zor, hele de çalışırken.. Gerçi evde kalsam belki o daha zor, yemek yap çcoukla ilgilen, çocuklar anlamıyor çünkü anneyi hep dimdik ayakta görmek istiyor.
Canım ben artık bulantı ilacı kullanıyorum her gün olmasa da...beni toparlıyor, senin nasıl çok mu kusmalar? öyle ise doktorunla konuş bir dene derim.

Haklısın benimde aklımdan geçmedi değil, salatalık iyi gelmiyo bana midemi bulandırıyo (( salatalar da öyle..
ilk aklıma muz geldi magnzeyum olan ama o da kabızlık meyvası neyse ben biraz araştırayım.
Dün bebeklere verilen nurse harvey's ten içtim 2 kaşık biraz işe yaradı gibi. O da kimyon özlü filan bişey.

şimdi ben de sordum doktora o da öyle dedi hep ölçmüyoruz oluşup oluşmadığına bakıyoruz dedi. sorun yokmuş
amaa ben huylu bi tip olduğumdan dibine iniyoru herşeyin içime laf geçiremiyorum

Günaydın canım.Sevindim sonuçların iyi olmasına ben henüz test yaptırmadım bilemiyorum ama sanmıyorum bi sorun olduğunu

yokmuş çok şükür

bu konu da mothercare yi tek geçerim çıldırıyorum baktığım da ama fiyatları da öyle
1 kez giyilecek şey için değmez

Her ürün değil için ama yine de çeşidine göre değişir, oranın ay ortasında indirimleri oluyor çok uygun bir fiyata kızıma prenses elbisesi gibi birşey almıştım geçen sene 35 lira filandı baya uzun elbise.
Bir de yeni bebekler için tulum setlerini önerebilirim, 5li 7li paketlerde olanlar, belki biraz pahalı ama yumuşacık çok güzel dayanıklıydı. Onlar çok indirime de girmiyordu sanki ama belli de olmaz belki onlar da giriyordur. Dedğiim gibi bir de ay ortası bakarsın cnm

Acayip hıçkırık tuttu ya beni

Yuhahhahahahhaha

kızlar ben dün hiç sağ tarafıma ayatmsadım resmen kese orda galiba bebeği hissetmek değil ama bebk orda sanki o tarafa yatamıyorum sol tarafla çok farklı yani

Sağ tarafa yatmak rahatsızlık verebilirmiş canım kan akışı o taraftan oluyormuş sanırım ama bebeğinin olma ihtimali de var tabi

yok cnm ya kusma değilde sürekli yanma bulantı içimde köpürtü var sadece bir defa kustum o oldu drlara söylüyorum ilaç yazdılar 2 ilaç var elimde ama daha beter yaptı soğuk süt içiyorum azcık rahatlatıyor birde bende ağızda feci acı tat var o geçse belki hepsi düzelir

meraba kızlar nasılsınız bugün ben kızımı uyuttum geçtim net başına :) 2 tane halım var yıkanıcak kaldırdım 2 oda yer çıplak oh süper geldi serin serin pelin gidip oralara yatıyo çok sıcak havalar aradım bugün yarın gelip alıcaklar 2 gün evden çıkamam artık ne zaman gelirler acaba

merhaba taze anneler..bende 2011 ağustos annesıyım.burada 85 arkadasımla bu heyecanı sızler gıbı yasadım.sımdı mınık canavar buyudu de 2.yasını kutlamaya hazırlanıyoruz.Ben oğlumdan aldığım ılhamla ;
Evimin bütçesine katkıda bulunmak için ağırlığı keçe olmak üzere kişiye özel tasarımlar hazırlıyorum.Bebek şekeri,nikah şekeri,loğusa tacı,kapı süsü,özel gün hediyelikleri..

Selince Tasarım web adresım.sitemde beğendiğiniz yada sizlerin aklında kalan baska tasarımları gerçeğe dönüştürebilirim."kadınlar Klubü üyelerine özel %10 indirim imkanı" sunuyorum.bu çalısmaları yakın cevreme yapıyordum.ama sımdı buyutup web sıtesını yenı actıgım ıcın fıyatlarımda diğer çalısanlara göre 1-2 tl farkedıyor.umarım zevkınıze gönLüze hıtap eden bırseyler bulabılırsınız sızceç
Buradan mesaj atabılırsınız yada Maille ulaşmak sipariş yada bilgi almak için mail adresim : .......................

Selince Tasarım
hepınızın sağlıkla yavrularını kucagına almasını dılıyorum.

Benim ki de kız-erkek farketmiyor bu olunca hemen 2.sini yapalım diyo Derdin ne az bekle dedim yok birlikte büyüsünler diyor bir de benimkine bıraksan 6ya kadar yolu var istiyor napcaksa o kaa çocuğu gerçi bekara kız boşamak kolay gelirmiş yarın bi doğsun sabahlara kadar bebek pışpışlasın görürüm onu ben

merhaba hanımlar hapşurduğum zaman kasıklarıma ağrı giriyor bıçak gibi 10 saniye falan geçmiyor bu mevsimlerde
bana kötü alerjik nezlem var sürekli hapşuran birisiyim çocuğa bi şey olucak diye korkuyorum

Buğün hepimizin temizliği geldi sanırım.Aynı durumdayım ev çıplak kaldı halıları topladım sabah gönderdim yıkamaya... Haftasonuna kadar böyle artık...

selam kızlar, size birşey danışıcam doktorum bana vitamin vermedi, sordum 12. haftada kan ilacı vereceğini söyledi, vitamin kilo aldırıyormuş onu zayıflara veriyoruz dedi, arkadaşım kafamı karıştırdı ona ilk gittiğinde vermiş 4 haftalıkken vermesi gerekirdi diyor.
siz kullanıyor musunuz?

inşallah olmamıştır canım ya....sen de yaptır bır an önce

aynı gunumuzdeyiz ağağı yukarı bana gore 10 hafta 0 gunluğum de doktor daha az söyledi..asagıya baskı değıl de vajına ve kasık ağrım var sende de oluyor mu

bana da ilk gittiğimde vitamin verdi elevit verdi kombine bir vitamin kan tahlili yaptırdı kan değerim düşük olduğu için kan hapına da erken başladı üç ayı beklemedi 5 haftalıktı kan hapı verdiğinde son gittiğimde tekrarladı kan tahlilini değerlerimi gene beğenmedi günde iki sefere çıkardı kan ilacını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…