2014 Şubat Anneleri

lütfen herkes cevaplasın

sevgili şubat anneleri bir haftalık beslenme menünüz nasıl

benim mide bulantılarım yavaş yavaş geçiyor 12 olmak üzereyiz ve şimdi nasıl beslensem derdine düştüm..

Bacağımıda bişi yemiş:) sivri gbide değil baya okkalı emmiş kanımı eşimde yok bişi pimpirklenme diyip kızıo

ayy şuan başka bir bebek düşünemiyorum yaaa ama eşime sorarsan asıl hamilelik yaşayan oymuş:))) evi süpürüyormuş,yemek yapıyormuş ben yatıyormuşum çok rahatmışım:)))

canım çok sevindim yaaaaaaaaa:) boylu poslu gelin seninki olcak desene:) ayyyyyyyyy bende çok merak ediyorum benim yavrum nasıl yaaaaaaaa:) ya laurana kuuzm seninki çok mu iiii gelişiyor yoksaaa erken mi döllenme oldu yavrum

canım benim yavrun iyidir senin de:))) valla iyi mi gelişiyor yoksa erken mi döllendi bilmiyorum çünkü düne kadar gelişimi sadece 2 gün ilerdeydi şimdi bir hafta ileri atmış anlamadım yaradı galiba dicem de inan hiçbirşey yiyemiyorum ve kusuyorum ne protein alıyorum ne kalsiyum Allahın bir hikmetii....

diyaloğa koptum canım yaaa....

ben de şok oldum yaaa:))) adam pipi manyağı çıktı....

hıh al benden de okadar bir uykusuz kalsın görürüm onu ben ayy ayyy rabbim şu mide bulantımı al benden....

valla bana yeni kan ilacı ve vitamin verdi öyle zayıf kilolu muhabbeti yapmadı....daha içmeye başlamadım gerçi buradaki yorumlar da mide bulandırdığı yönünde rabbim yardım etsin yaaa((

merhaba ben de aranıza yeni katıldım. 2. bebeğime hamileyim. 22 aylık bir oğlum var ve şimdi 10 haftalık hamileyim. 32 yaşındayım. muhtemel doğum tarihimiz 25 şubat

lütfen herkes cevaplasın

sevgili şubat anneleri bir haftalık beslenme menünüz nasıl

benim mide bulantılarım yavaş yavaş geçiyor 12 olmak üzereyiz ve şimdi nasıl beslensem derdine düştüm..

canımm benim mide bulantılarım geçmediği için beslenemiorum(( ama şöyle yazayım sana;

sabah
domates,salatalık,peynir ve zeytin haaa bazen de yumurta....

öğlen
Allah ne verdiyse ve genellikle makarna,ekmek arası peynir,hurma varsa çorbaa...

akşam
köfte ama bir ya da iki tane az birşey de salata...mesela bugün kuru fasulye yicem.....yani parlak değilim ara öğün hiç yok bende....

canımmm seni gördüğüme sevindimmm...hoşgeldinnn....pimpiriklenme benim yenmeyen yanım kalmadı gibi birşey:))

ay aynen canım eşime dedim beni kuaföre götür bi fön bi bıyık arabyala 2 dak mesafe yani ama ondan bile o kadar yoruldumki kopuyor belim tansiyonumda düştü oy ben nasıl ana olucam

merhaba ben de aranıza yeni katıldım. 2. bebeğime hamileyim. 22 aylık bir oğlum var ve şimdi 10 haftalık hamileyim. 32 yaşındayım. muhtemel doğum tarihimiz 25 şubat

canım hoşgeldin aramıza,umarım sağlıklı bir hamilelik geçirirsin hem bize tecrübelerini de anlatırsın malum bir bebişin var:) inşallah sağlıklı sıhhatli dünyaya getirirsin karnındaki bebişi de....

selam güzel annişlerrrrr bugün sağlık ocağına gidip kayıt oldum sizler ne yaptınız bakalım

ohooo ben çoktaaannn yaptım o işi:))) çok sıcak havalar yaaa dışarı çıkamıyorum bol bol yattım bugün midem benimle konuşup durdu:)

laurana bu seferde memoriale gidcem ikili test için bakalım bu kesecek mi beni:) doktor doktor gezecemmiki acaba.bizim arkadaşların bu ay doğacak bebği onlarda başka bir hastanede almanyadan gelmiş bir doktora gidiyorlar çok memnun en az yarım saat ilgleniyormuş ama ikili teste falan gerek duymamış istemmei eğer bir sorun varsa bebği aldırmycaksanız gerek yok demiş onadamı gitsem bilemiorum

ay aynen canım eşime dedim beni kuaföre götür bi fön bi bıyık arabyala 2 dak mesafe yani ama ondan bile o kadar yoruldumki kopuyor belim tansiyonumda düştü oy ben nasıl ana olucam

yaa sorma yaaa amazondan kaçmış gibiyim ben de....acaba biz kendimizi biraz fazla mı salıyoruz??? iyiyiz yok birşeyimiz diye empoze etsek düzelirmiyiz??? hipnoz mu yaptırsam mideme:)))) off offf şu midem bulanmasa hamileliğin tadını çıkaracam ama bulanıyorr....düzeleceği günü bekliyorum...

ayy inşallah gönlüne göre bir doktorla karşılaşırsın,şöyle seni aydınlatacak birileri olmalı.....eğer aldırmayı hiçbir şartla düşünmüyorsan gerçekten ikili veya üçlü teste gerek yok....ama aksi halde düşünüyorsan içini kurcalayacaksa yaptır....tabi rabbim herşeyin iyisini bilir sonuçta ikili testte %100 garanti vermiyorlar anca amniyosentez yapılması lazım ama o da düşük riski taşıyor....rabbim yardımcımız olsun....

hakkımızda hayırlısı olsun canım ama insan kıyamazki yavrusuna yavrummmmmmmmmmmm rabbim korusun hastalıklardan annem benim ya:) kız ben çok saldım kendimi kocam soğumaz inşalalh öle biriside değil kocam ama genede üzülüyorum yaaa.senin libido ne alemde bu arada

:)))) yok soğuyacağını zannetmiyorum sonuçta mazaretimiz var:))) libidolarım biraz duruldu malum mide bulantım rahat bırakmamaya başladı halsiz kalıyorum....memnunum hayatımdan hem kocam kokuyor bana yaaa,evimizde çok sıcak öyle tenlerimizin değmesine katlanamam gibi geliyor....tabi libidolarım tavan yapsaydı yapışık olmaya bile razı olurdum ama şimdi bahane üretiyorum:)))) ama şu mide bulantım bir geçsin ucundan azıcık olduğu kadar deneyecem ehueh:))))

merhaba kızlarr uzuuuunn bı aradan sonra sizlerle buluşmak gerçekten güzel... geçmişi okuyamadımmm çünkü yazmışınızda yazmışınızzz... bugun ıtıbarı ile 10 hafta 5 günlük bebeğim dun gece ceviz buyuklugunde bı kanama yaşadım hemen acile koştummmm ultrasonda bakıldı bebeğimi gördüm çok şükürrrrr... doktor yatış istedi ve 2 tup serum progestan ve kan uyuşmazlıktan solayı ığne vuruldummmm idrar yolumda çok yüksek sevıyede iltihaplanma olduğunu bu ıltıhaplanmadan dolayı kanamada olduğunu ama yınede tedbirli olmak içinn progestann bulantı gidericii elevit ve iltihap için antibiyotik yazdııı şuan evdeyim 1 hafta dinlenmeden sonra tekrar kontrolüm olacak sizler nasılsınızzzzzz???????? benım gibi idrar yolu sorunu olan varmııı yada kanama yaşayan bu haftalrında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…