minik patlamalar şeklinde ise gaz sancısıdır..
sadece karnımda olsa gaz sancısı dicem ama rahimdede oluyor korktum bir anda
benimde öyle oluyor hatta sanki bazen yumrutalıklarımdan başlıyor ve baloncuklar patlıyor arada kasılmalar gibi oluyordu doktoruma sordum gaz dedi bunlar normal dedi
Amin kuzum amin.kendi adıma iyiyim atıştırıyorum bugünlerde meyve falan iyiyim yani
kıza mı benzetti yeni okudum valla daha önce yazdıysan görmedim.hayırlısı olsun.eşim 2 istiyo en fazla..ben bu bulantılı anlarımda 2. mi...istemiyorummmmmmmmmmmmmmmm diyorum tabi
canım çok sevindim yaaaaaaaaa:) boylu poslu gelin seninki olcak desene:) ayyyyyyyyy bende çok merak ediyorum benim yavrum nasıl yaaaaaaaa:) ya laurana kuuzm seninki çok mu iiii gelişiyor yoksaaa erken mi döllenme oldu yavrum
diyaloğa koptum canım yaaa....
Benim ki de kız-erkek farketmiyor bu olunca hemen 2.sini yapalım diyoDerdin ne az bekle dedim yok birlikte büyüsünler diyor bir de benimkine bıraksan 6ya kadar yolu var istiyor napcaksa o kaa çocuğu gerçi bekara kız boşamak kolay gelirmiş yarın bi doğsun sabahlara kadar bebek pışpışlasın görürüm onu ben
selam kızlar, size birşey danışıcam doktorum bana vitamin vermedi, sordum 12. haftada kan ilacı vereceğini söyledi, vitamin kilo aldırıyormuş onu zayıflara veriyoruz dedi, arkadaşım kafamı karıştırdı ona ilk gittiğinde vermiş 4 haftalıkken vermesi gerekirdi diyor.
siz kullanıyor musunuz?
Bacağımıda bişi yemiş:) sivri gbide değil baya okkalı emmiş kanımıeşimde yok bişi pimpirklenme diyip kızıo
lütfen herkes cevaplasın
sevgili şubat anneleri bir haftalık beslenme menünüz nasıl
benim mide bulantılarım yavaş yavaş geçiyor 12 olmak üzereyiz ve şimdi nasıl beslensem derdine düştüm..
merhaba ben de aranıza yeni katıldım. 2. bebeğime hamileyim. 22 aylık bir oğlum var ve şimdi 10 haftalık hamileyim. 32 yaşındayım. muhtemel doğum tarihimiz 25 şubat
canımmm seni gördüğüme sevindimmm...hoşgeldinnn....pimpiriklenme benim yenmeyen yanım kalmadı gibi birşey:))
merhaba ben de aranıza yeni katıldım. 2. bebeğime hamileyim. 22 aylık bir oğlum var ve şimdi 10 haftalık hamileyim. 32 yaşındayım. muhtemel doğum tarihimiz 25 şubat
selam güzel annişlerrrrrbugün sağlık ocağına gidip kayıt oldum sizler ne yaptınız bakalım
ay aynen canım eşime dedim beni kuaföre götür bi fön bi bıyık arabyala 2 dak mesafe yani ama ondan bile o kadar yoruldumki kopuyor belim tansiyonumda düştü oy ben nasıl ana olucam
laurana bu seferde memoriale gidcem ikili test için bakalım bu kesecek mi beni:) doktor doktor gezecemmiki acaba.bizim arkadaşların bu ay doğacak bebği onlarda başka bir hastanede almanyadan gelmiş bir doktora gidiyorlar çok memnun en az yarım saat ilgleniyormuş ama ikili teste falan gerek duymamış istemmei eğer bir sorun varsa bebği aldırmycaksanız gerek yok demiş onadamı gitsem bilemiorum
ayy inşallah gönlüne göre bir doktorla karşılaşırsın,şöyle seni aydınlatacak birileri olmalı.....eğer aldırmayı hiçbir şartla düşünmüyorsan gerçekten ikili veya üçlü teste gerek yok....ama aksi halde düşünüyorsan içini kurcalayacaksa yaptır....tabi rabbim herşeyin iyisini bilir sonuçta ikili testte %100 garanti vermiyorlar anca amniyosentez yapılması lazım ama o da düşük riski taşıyor....rabbim yardımcımız olsun....
hakkımızda hayırlısı olsun canım ama insan kıyamazki yavrusuna yavrummmmmmmmmmmm rabbim korusun hastalıklardan annem benim ya:) kız ben çok saldım kendimi kocam soğumaz inşalalh öle biriside değil kocam ama genede üzülüyorum yaaa.senin libido ne alemde bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?