2014 Şubat Anneleri

Günaydın Nasılsın jack benim bulantılarım geçiyor sanırım artık Dün hiç bulanmadı bugünde çok az bulanıyor

canım benim de hafifledi.yemek falan yiyebiliyorum artık.meyve yiyorum...sadece sudan tiksiniyorum hala....su an biraz vardı ama tost yaptım yiyorum bastırsın diye

aksam da oluyo azcık bulantım ama uyumaya calısıyrm hemen öyle olunca

Ay inşallah geçmiştir artık ya Dün akşam yemek yaptım uzun aradan sonra Bende midem bulanmıyor diye yemek tatlı meyve ne bulduysam yedim sonra karnımın şişkinliğinden uyuyamadım

günaydın annişler:) bugun keyfler nasıl bakalım??
ya kızlar 1 haftadır falan giymediğim bir babaetimi giydim bugun ve ayagımı biraz sıktı sizdede şişkinlkler basladı mı??

ya kızlar 1 haftadır falan giymediğim bir babaetimi giydim bugun ve ayagımı biraz sıktı sizdede şişkinlkler basladı mı??

Bende başlamadı henüz tuzlu mu yiyorsun acaba yemekleri :26::26::26: Ya da az su mu içiyorsun :44::44::44:

Bende başlamadı henüz tuzlu mu yiyorsun acaba yemekleri :26::26::26: Ya da az su mu içiyorsun :44::44::44:

ay bilmiorm ki tuzu sevmem cok fazla 2 lt de su içiyorum.. dün ama toplasan 4 bardak içmişimdir. ama bir günde olmaz diyede düşünüyorum. doktora gittiğimde bunu soracağım..

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
dün inanılmaz yoğundum ve çokta yoruldum geçen gebeliğimden bana yadigar siyatik ağrım tuttu birde akşam üstü
kalçamdan başlıyor var topuğuma kadar giden bacak ağrısı akşam şirketin iftar yemeğine gittik eşimle ordada çok kötüydü bacağım gece uyuyup dinlenince şükürki geçti

sizler nasılsınız ???
bakıyorumda erkekler kızları geçmiş cinsiyet öğrenenlerimiz çoğalmış
bugünde benim için yine yoğun bir gün olacak kendime saat koydum 10 na doğru başlıcam işlere zaten henüz ayılmadımda

ekinci sonuçlarına sevindim canım erkeğimizede maşallah

ay bilmiorm ki tuzu sevmem cok fazla 2 lt de su içiyorum.. dün ama toplasan 4 bardak içmişimdir. ama bir günde olmaz diyede düşünüyorum. doktora gittiğimde bunu soracağım..

sedcel tatlım
bazı gebebin bünyesi yapıyor şişliği umarım öyle olmassın ama benim eşimin kuzeni 3 aylıkta şişmeye başlıyor ama ne şişlik öyle böyle değil, 3 aylıkta ayabbısını bir numara büyütüyor son aylarda artık 3 no büyük giyiyor ayakkabıyı ellerdeki yüzdeki şişlikte cabası ama sürekli kontrol altındaydı oda yinede albüm değildi ondakide ama vucudu çok su tutuyormuş totalde 25 kilo kadar alıyor ama doğum sonrası çoğu şiş olduğu için 20 kilo kadar veriyor 3 ayda

şuan oğlu 10 aylık oldu inan halen bir numara büyük ayakkabı giyiyorum diyor şişleri kolay kolay inmiyorda onun

Şöyle yapalım bacağına parmağınla bastır bir kaç saniye daha sonra kaldır elini çöküntü oluşacakmı bak bakalım.Eğer oluşuyorsa vücudunda ödem vardır oluşmuyorsa ayakların şişmiştir.

Ay inşallah geçmiştir artık ya Dün akşam yemek yaptım uzun aradan sonra Bende midem bulanmıyor diye yemek tatlı meyve ne bulduysam yedim sonra karnımın şişkinliğinden uyuyamadım

dün bende de gaz ve şişkinlik oldu ya.gece rahat uyuyamadım bi kaza olmasın diye

günaydın canım....bende henüz yok ama eşimin kuzeni 3 ay bitiminde ayaklarında falan şişme olmuştu baya....bünyeye göre değişiyor demek ki.sen bol su iç tuzlu da yeme artık tatlım

geçmiş olsun bbilimcim....şimdi iyisin inşallah

ekinciii sonuçların iyi cıkmıs cok sevindim canım darısı bizlere.inşallah testin sonucu da tertemiz çıkar....

ben 4 kilo verdim canım ve bebeğim bir hafta önden gidiyormuş birşey demedi ve ben de şok oldum ama artık almak istiyorum...

anammmm benim de acaip sivilcelerim var göğüslerime kadar hem de....boynumda da isilik gibi ve doktor da kıza benzetti acaba???

Tee koca Şubat anneleri topiğin de tek başımayım neyse efm sabah gelenlere slm yollayım bari :)) Hayırlı sahurlar...
ya sorma kocaaaa topik nerelere gidiyor bilmiyorum,face etkisi galiba...bana daha link göndermediler galiba burayı yeğlediğimi defalarca söylediğim için olsa gerek:))) napim ben bu topiğin öksüz kalmasını istemiyorum burada başladık burada devam edelim istiyorum...

Günaydın şubat anneleri

Kızlar alışveriş listesi yaptınız mı Ben dünden beri bakıyorum biraz neler alınması gerektiğine ama her sitede farklı farklı şeyler yazıyor :44::44::44:
günaydııınnn canımmm,benim cinsiyetim kesinleşsin mutlaka birşey alacam ama sadece bir şey gerisini sonra alcam inşallah:)))

Günaydın kızlarrrr
günaydıınnnnn:))))

günaydın güzelim,bazı bünyelerde olurmuş böyle şeyler korkma canım tuz tüketimine dikkat et....

günaydınnn güzel annelerr
günaydın sana da güzel anneee

günaydın güzelim,çok geçmiş olsun öncelikle.....hayırlısıyla bizler de öğreniriz cinsiyeti inşallahhh:))

benim gebelik tickerımdaki yazıyı okudunuzmu kemiklerimi genişletiyormuş kerata ondan ağıyor bugünlerde demekki siyatiğim

oğlumda 5.ayımda başlamıştı ama karnım büyüktü çünkü bunda erken başladı
bu sıpa eziyetli olacak galiba baksanıza şimdiden başladı

offff amma yazmışım haaaa:))))))) bugün yağmurlu bir istanbul sabahına uyandım ve erken uyandım yaaa offffffffff(((((((((((

offff amma yazmışım haaaa:))))))) bugün yağmurlu bir istanbul sabahına uyandım ve erken uyandım yaaa offffffffff(((((((((((

gunaydın evdesin tatlım birazdan uykun gelince tekrar uyu

bende hevesleniyorum bayram geliyor sonrasında bir hafta çalışıp tatile gideceğim inş.

kan ilacını aç karnına mı alıyorsun tok karnına mı??? doktorum aç dedi ama eczacı tok yazmış üzerine sen napıyorsun???? bu arada benim sağ kalçamın üzerinde böyle bir kas ağrısı var bazen eğilip kalkamıyorum bile ama bacağım ağrımıyor ben de çok yatmaya yordum siyatiğin ne olduğunu bilmiyorum bilee..

gunaydın evdesin tatlım birazdan uykun gelince tekrar uyu

bende hevesleniyorum bayram geliyor sonrasında bir hafta çalışıp tatile gideceğim inş.

ya ben de tatile gitmek istiyorum ama selülitlerim azdııı bir de göbeğimin kılı erkeklerden beter:)))) tenha bir yer bulmam lazım:)))

Aç karnına alıyorsun canım... Bu eczacı kalfalarının yazdığına pek güven olmuyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…