- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
Günaydın kızlarrrr
GünaydınNasılsın jack benim bulantılarım geçiyor sanırım artık Dün hiç bulanmadı bugünde çok az bulanıyor
canım benim de hafifledi.yemek falan yiyebiliyorum artık.meyve yiyorum...sadece sudan tiksiniyorum hala....su an biraz vardı ama tost yaptım yiyorum bastırsın diye
aksam da oluyo azcık bulantım ama uyumaya calısıyrm hemen öyle olunca
günaydın annişler:) bugun keyfler nasıl bakalım??
ya kızlar 1 haftadır falan giymediğim bir babaetimi giydim bugun ve ayagımı biraz sıktısizdede şişkinlkler basladı mı??
Bende başlamadı henüz tuzlu mu yiyorsun acaba yemekleri :26::26::26: Ya da az su mu içiyorsun :44::44::44:
ay bilmiorm kituzu sevmem cok fazla 2 lt de su içiyorum.. dün ama toplasan 4 bardak içmişimdir. ama bir günde olmaz diyede düşünüyorum. doktora gittiğimde bunu soracağım..
ay bilmiorm kituzu sevmem cok fazla 2 lt de su içiyorum.. dün ama toplasan 4 bardak içmişimdir. ama bir günde olmaz diyede düşünüyorum. doktora gittiğimde bunu soracağım..
Ay inşallah geçmiştir artık yaDün akşam yemek yaptım uzun aradan sonra Bende midem bulanmıyor diye yemek tatlı meyve ne bulduysam yedim sonra karnımın şişkinliğinden uyuyamadım
günaydın annişler:) bugun keyfler nasıl bakalım??
ya kızlar 1 haftadır falan giymediğim bir babaetimi giydim bugun ve ayagımı biraz sıktısizdede şişkinlkler basladı mı??
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
dün inanılmaz yoğundum ve çokta yoruldum geçen gebeliğimden bana yadigar siyatik ağrım tuttu birde akşam üstü
kalçamdan başlıyor var topuğuma kadar giden bacak ağrısı akşam şirketin iftar yemeğine gittik eşimle ordada çok kötüydü bacağım gece uyuyup dinlenince şükürki geçti
sizler nasılsınız ???
bakıyorumda erkekler kızları geçmiş cinsiyet öğrenenlerimiz çoğalmış
bugünde benim için yine yoğun bir gün olacak kendime saat koydum 10 na doğru başlıcam işlere zaten henüz ayılmadımda
ekinci sonuçlarına sevindim canım erkeğimizede maşallah
ben 4 kilo verdim canım ve bebeğim bir hafta önden gidiyormuş birşey demedi ve ben de şok oldum ama artık almak istiyorum...slmlar
Hamile kaldığımdan bu yana 3 kilo verdim biraz endişelendim doktor da bebeğin gelişimi normalse sorun yok dedi devlet hastanesine gidiyorum ama hiç ilgilenmiyolar artık özel hastaneye gitmeye karar verdim. Benim gibi kilo kaybı yaşayan var mı?
anammmm benim de acaip sivilcelerim var göğüslerime kadar hem de....boynumda da isilik gibi ve doktor da kıza benzetti acaba???benim ilk hamileliğimde boynumdan itibaren göğsüme kadar sivilcelerle doluydu neredeyse 6 ay boyunca sonra geçti tabiki zamanla kızım oldu.şimdide alnımda boş ver yok minik minik ama kırmızı değiller sadece kabartı şeklinde sivilcelerim var bakalım cinsiyeti ne olacak
belli olunca hemen paylaşırım
ya sorma kocaaaa topik nerelere gidiyor bilmiyorum,face etkisi galiba...bana daha link göndermediler galiba burayı yeğlediğimi defalarca söylediğim için olsa gerek:))) napim ben bu topiğin öksüz kalmasını istemiyorum burada başladık burada devam edelim istiyorum...Tee koca Şubat anneleri topiğin de tek başımayım neyse efm sabah gelenlere slm yollayım bari :)) Hayırlı sahurlar...
Günaydın şubat anneleri
günaydııınnn canımmm,benim cinsiyetim kesinleşsin mutlaka birşey alacam ama sadece bir şey gerisini sonra alcam inşallah:)))Kızlar alışveriş listesi yaptınız mıBen dünden beri bakıyorum biraz neler alınması gerektiğine ama her sitede farklı farklı şeyler yazıyor :44::44::44:
günaydıınnnnn:))))Günaydın kızlarrrr
günaydın güzelim,bazı bünyelerde olurmuş böyle şeyler korkma canım tuz tüketimine dikkat et....günaydın annişler:) bugun keyfler nasıl bakalım??
günaydın sana da güzel anneeegünaydınnn güzel annelerr
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
dün inanılmaz yoğundum ve çokta yoruldum geçen gebeliğimden bana yadigar siyatik ağrım tuttu birde akşam üstü
kalçamdan başlıyor var topuğuma kadar giden bacak ağrısı akşam şirketin iftar yemeğine gittik eşimle ordada çok kötüydü bacağım gece uyuyup dinlenince şükürki geçti
sizler nasılsınız ???
bakıyorumda erkekler kızları geçmiş cinsiyet öğrenenlerimiz çoğalmış
bugünde benim için yine yoğun bir gün olacak kendime saat koydum 10 na doğru başlıcam işlere zaten henüz ayılmadımda
ekinci sonuçlarına sevindim canım erkeğimizede maşallah
offff amma yazmışım haaaa:))))))) bugün yağmurlu bir istanbul sabahına uyandım ve erken uyandım yaaa offffffffff(((((((((((
benim gebelik tickerımdaki yazıyı okudunuzmu kemiklerimi genişletiyormuş kerata ondan ağıyor bugünlerde demekki siyatiğim
oğlumda 5.ayımda başlamıştı ama karnım büyüktü çünkü bunda erken başladı
bu sıpa eziyetli olacak galiba baksanıza şimdiden başladı
gunaydın evdesin tatlım birazdan uykun gelince tekrar uyu
bende hevesleniyorum bayram geliyor sonrasında bir hafta çalışıp tatile gideceğim inş.
offff amma yazmışım haaaa:))))))) bugün yağmurlu bir istanbul sabahına uyandım ve erken uyandım yaaa offffffffff(((((((((((
Şöyle yapalım bacağına parmağınla bastır bir kaç saniye daha sonra kaldır elini çöküntü oluşacakmı bak bakalım.Eğer oluşuyorsa vücudunda ödem vardır oluşmuyorsa ayakların şişmiştir.
kan ilacını aç karnına mı alıyorsun tok karnına mı??? doktorum aç dedi ama eczacı tok yazmış üzerine sen napıyorsun???? bu arada benim sağ kalçamın üzerinde böyle bir kas ağrısı var bazen eğilip kalkamıyorum bile ama bacağım ağrımıyor ben de çok yatmaya yordum siyatiğin ne olduğunu bilmiyorum bilee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?