2014 Şubat Anneleri

OFFF bide o yağmur da ıslandım ama yağmur güzeldi şimdi bu hava da sakince uyumak var

ayyy ben de aşağı inip ıslansam mı diye düşündüm ama anca üst komşuma çıkıp çamaşırlarını topla diyebilidim:)))) ayy uyumayı planlıyorum açıkçasıı çalışanlara nispet gibi olmasın ama bazen keşke ben de işe gitsem diyorum belki mide bulantımı unuturum....

ya ben de tatile gitmek istiyorum ama selülitlerim azdııı bir de göbeğimin kılı erkeklerden beter:)))) tenha bir yer bulmam lazım:)))
bikini giyme mayo giy bende öyle yapcam hiç utanmıyorum valla vucudumdan ben zaten normaldede var kilo bende sorun değil yani

ben henüz kan ilacına başlamadım ama geçmişteki deneyimlerinden biliyorum
ilacı aç karnına alacaksın ve üstüne yine en az yarım saat bişi yemiceksin ve kan ilacını içerken su yerine portakal suyuyla alman önerilir ki etkisi daha iyi olsun emilimi daha çok olsun

ayrıca kan ilacını alırken olaki bişiler yadin sonrasında bu süt ve süt ürünleri olmasın calsiyum demirin emilimini engeller çünkü

aman yat uyu evde olunca daha iyi oluyor yatıp dinlenip daha az mide bulantısı çekiyorsun

Aç karnına alıyorsun canım... Bu eczacı kalfalarının yazdığına pek güven olmuyor....

teşekkür ederim güzelim....yeni başladım almaya ve elevit te yazdı doktor tok karnına al dedi ama buradaki yorumlar mide bulandırdığı ve pis koktuğu yönünde daha almadım bugün içicem nasipse...ben mide bulantımı geçirmesini bekliyorum hayırlısı.....

ayyy 10 dk sonra pohaça yedim komşu yapmıştı az peynirli umarım birşey olmaz....bir dahasına daha dikkatli olurum ve hemen portakal suyu alayım ozaman....

sanırım ödem var ewet:)

Bilimcim gecmis olsun. Siyatik tam olarak ne oluyor benimde sag popomun hemen ustunde batma gibi bir agri oluyor. Bir ara ayagimin uzerine zor bastim doktorada sormadim.

Sedcel tuzsuz ye o zaman yemeklerini ve bol bol su ic

ayyy 10 dk sonra pohaça yedim komşu yapmıştı az peynirli umarım birşey olmaz....bir dahasına daha dikkatli olurum ve hemen portakal suyu alayım ozaman....

tabiki bişi olmaz bişi olacağından değil ilacın az etki göstermesi söz konusu yoksa napabilirki
yada ilacı aldıktan sonra limon suyu iç bi kaç damla ha pırtakal suyu ha limon ikiside C vitamini

hepinize cok teşekkürler kızlar..inş sizlerinde sonuçları güzel cıkar.elevitte kullanmıcam ben en cokda ona sevindim her sabah 2kaşık doğal pekmez içiyorum.16.haftada demir başlıcaz dedi dr.
birde bikini mayo muhabbeti gecmişde ben de ne alsam bilmiyorum

aman yat uyu evde olunca daha iyi oluyor yatıp dinlenip daha az mide bulantısı çekiyorsun

öyle zannet sennn ben yatınca daha fena oluyorum bir de açlık cabası...mümkün mertebe anneme gitcem artık çünkü orada onunla konuşurken vakit geçiyor ve kendimi daha iyi hissediyorum bir de ortam değişikliği de iyi geliyor....heee bir deee yemekler cabasıı:)))))))

Bilimcim gecmis olsun. Siyatik tam olarak ne oluyor benimde sag popomun hemen ustunde batma gibi bir agri oluyor. Bir ara ayagimin uzerine zor bastim doktorada sormadim.

Sedcel tuzsuz ye o zaman yemeklerini ve bol bol su ic

canım böyle kalçanın ortasından veya az yukarısından başlıyor arka tarafta ama topuğuna kadar bir ağrı ama böyle ani ağrılar oluyor siyatik ağrısı çekenler bunu elektirik çarpması gibi diye tanımlar ayağının üstüne kısa süreliğine basmada zorlanırsın ve genelde ağrı oturduğun yerden yeni kalktığında artar biraz yürüyünce azalma eğlimi gösterir

tabiki bişi olmaz bişi olacağından değil ilacın az etki göstermesi söz konusu yoksa napabilirki
yada ilacı aldıktan sonra limon suyu iç bi kaç damla ha pırtakal suyu ha limon ikiside C vitamini

ayyy sağoolll,ben pimpirikliyim:))) bazen diyorum ki iyiki ilk bebeğimi düşürmüşüm yoksa bu kadar kıymetli olmazdı bebişim çünkü ben bir kadın hamile kalırsa doğurur diye düşünüyordum...şimdi aslında bunun Allahın bir lutfu olduğunu ve evladın kıymetini bilmemiz gerektiğini öğrendim.....rabbim hepimize sağlıklı bebekler versin....

ayy benim bikinim var...göbeğim yok ama tüğlerim var alırım artık onları ağdayla felan....ama selülitlerimi alamıyorum ühüüüüüüüüüü((((((((((((( mayo da giysem selüliti kapatmıyor...şort giymek istemem altına da artık pareyoyla girerim denize:)) tabi doktora da sormam lazım yüzebilirmiyim diye.....

anammmmmmmmmmm cute
kız mayayı tutturdunmu sonunda hadi hayırlı olsun demekki reglinin 8.günüde tutuyormuş senin maya
ama nasıl daha 3 haftalık oluyorki ???

benım perıyodlrım kısa canım 26 gunde bır adet goruyorum
dahada adete 4 gun var
dün aksam ogrendım

evet ya tutu maya :26:

benım perıyodlrım kısa canım 26 gunde bır adet goruyorum
dahada adete 4 gun var
dün aksam ogrendım

evet ya tutu maya :26:

maşallah cute
hayırlısıyla kucağındada görürsün inş.
ay benim işler beni bekler 2 dakkada geyikte takılımda gideyim ya saat 10nu geçmiş

Günaydın şekerler

elevit veya decavit kullanan varmı aranızda.ben doktara sordumgumda gereksiz kilo yapar .Afrikada yaşamıyoruz ki herşeyi bulabiliyoruz yiyecek olarak.1-2 hafta sonra demir hapı veririm dedi.sizce gereklimi elevit başka doktora mı gitsem ?

hatunlar ben şimdilik kaçar daha sonra tekrar gelirim inşallah...biraz uykum geldi canlarım....spse ve sincap ben yokken gelirsenizzzz selam çakın bana:))))))))

senin doktorun gibi düşünen doktorlar da var ama benim dokotrum hemen verdi....bir de ben çok yiyemiyorum midem bulanıyor onun da etkisi olabilir....

Neden eleviti bıraktın ? bende pekmez içiyorum hergün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…