OFFF bide o yağmur da ıslandımama yağmur güzeldi şimdi bu hava da sakince uyumak var
bikini giyme mayo giy bende öyle yapcam hiç utanmıyorum valla vucudumdan ben zaten normaldede var kilo bende sorun değil yaniya ben de tatile gitmek istiyorum ama selülitlerim azdııı bir de göbeğimin kılı erkeklerden beter:)))) tenha bir yer bulmam lazım:)))
kan ilacını aç karnına mı alıyorsun tok karnına mı??? doktorum aç dedi ama eczacı tok yazmış üzerine sen napıyorsun???? bu arada benim sağ kalçamın üzerinde böyle bir kas ağrısı var bazen eğilip kalkamıyorum bile ama bacağım ağrımıyor ben de çok yatmaya yordum siyatiğin ne olduğunu bilmiyorum bilee..
ayyy ben de aşağı inip ıslansam mı diye düşündüm ama anca üst komşuma çıkıp çamaşırlarını topla diyebilidim:)))) ayy uyumayı planlıyorum açıkçasıı çalışanlara nispet gibi olmasın ama bazen keşke ben de işe gitsem diyorum belki mide bulantımı unuturum....
Aç karnına alıyorsun canım... Bu eczacı kalfalarının yazdığına pek güven olmuyor....
bikini giyme mayo giy bende öyle yapcam hiç utanmıyorum valla vucudumdan ben zaten normaldede var kilo bende sorun değil yani
ben henüz kan ilacına başlamadım ama geçmişteki deneyimlerinden biliyorum
ilacı aç karnına alacaksın ve üstüne yine en az yarım saat bişi yemiceksin ve kan ilacını içerken su yerine portakal suyuyla alman önerilir ki etkisi daha iyi olsun emilimi daha çok olsun
ayrıca kan ilacını alırken olaki bişiler yadin sonrasında bu süt ve süt ürünleri olmasın calsiyum demirin emilimini engeller çünkü
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
dün inanılmaz yoğundum ve çokta yoruldum geçen gebeliğimden bana yadigar siyatik ağrım tuttu birde akşam üstü
kalçamdan başlıyor var topuğuma kadar giden bacak ağrısı akşam şirketin iftar yemeğine gittik eşimle ordada çok kötüydü bacağım gece uyuyup dinlenince şükürki geçti
sizler nasılsınız ???
bakıyorumda erkekler kızları geçmiş cinsiyet öğrenenlerimiz çoğalmış
bugünde benim için yine yoğun bir gün olacak kendime saat koydum 10 na doğru başlıcam işlere zaten henüz ayılmadımda
ekinci sonuçlarına sevindim canım erkeğimizede maşallah
sanırım ödem var ewet:)
ayyy 10 dk sonra pohaça yedim komşu yapmıştı az peynirli umarım birşey olmaz....bir dahasına daha dikkatli olurum ve hemen portakal suyu alayım ozaman....
aman yat uyu evde olunca daha iyi oluyor yatıp dinlenip daha az mide bulantısı çekiyorsun
Bilimcim gecmis olsun. Siyatik tam olarak ne oluyor benimde sag popomun hemen ustunde batma gibi bir agri oluyor. Bir ara ayagimin uzerine zor bastimdoktorada sormadim.
Sedcel tuzsuz ye o zaman yemeklerini ve bol bol su ic
tabiki bişi olmaz bişi olacağından değil ilacın az etki göstermesi söz konusu yoksa napabilirki
yada ilacı aldıktan sonra limon suyu iç bi kaç damla ha pırtakal suyu ha limon ikiside C vitamini
hepinize cok teşekkürler kızlar..inş sizlerinde sonuçları güzel cıkar.elevitte kullanmıcam ben en cokda ona sevindim her sabah 2kaşık doğal pekmez içiyorum.16.haftada demir başlıcaz dedi dr.
birde bikini mayo muhabbeti gecmişde ben de ne alsam bilmiyorum
bende hamıleyım :) bilimmmmmmm
anammmmmmmmmmm cute
kız mayayı tutturdunmu sonundahadi hayırlı olsun demekki reglinin 8.günüde tutuyormuş senin maya
ama nasıl daha 3 haftalık oluyorki ???
benım perıyodlrım kısa canım 26 gunde bır adet goruyorum
dahada adete 4 gun var
dün aksam ogrendım
evet ya tutu maya :26:
Günaydın şekerler
elevit veya decavit kullanan varmı aranızda.ben doktara sordumgumda gereksiz kilo yapar .Afrikada yaşamıyoruz ki herşeyi bulabiliyoruz yiyecek olarak.1-2 hafta sonra demir hapı veririm dedi.sizce gereklimi elevit başka doktora mı gitsem ?
hepinize cok teşekkürler kızlar..inş sizlerinde sonuçları güzel cıkar.elevitte kullanmıcam ben en cokda ona sevindim her sabah 2kaşık doğal pekmez içiyorum.16.haftada demir başlıcaz dedi dr.
birde bikini mayo muhabbeti gecmişde ben de ne alsam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?