2014 Şubat Anneleri

günaydın canım.
benim dokroum geçen hafta verdi decavit ve demir hapını bir de magnnezyum.
ben içiyorum hapımı zaten çalışıyorum evdeki gibi herşeyi yiyemiyorum takviye olsun bari
ama demir hapı midemi bulandırmıştı
doktora dedim ısrarla akşam iç ozaman dedi:)
ama
eğerki beslenmenden eminsen alma doktorun vermemiş henzü zaten

cok fazla şişlik ve rahatsızlık verdi doktorumda kullanma bi çok gebemde kullanamıyor zaten dedi.e herseyde yolunda olunca cok şükür gerek kalmadı.zaten sevmiyordum içmeyi

o zaman benimde kesinlikle uzak durmam lazım çünkü şişkinlik gaz fazlasıyla mevcut bende çok rahatsız ediyor.

hatunlar günaydın,

nasılsınız bakalım:)
bilim demişti sanırım hamile pantolonu yapıyorlar diye
kafama yattı sanırım
var bi pantolonum fermuarı bozuk kot:) onu gözden çıkardım terzi ile konuşmam gerek sadece.

doktora demir ilacı midemi bulandırdı bıraktım dedim
gece yatmadan iç ozaman dedi
ne acımasız yahu illa içicen diyo
aslında korkum beni kabız yapması ondan da içmiodum ama içicez galba seve seve

Son düzenleme:

ben evdeyim beslenmem de sorun yok şuanlık öyle görünüyor.peki magnezyumu kraplar için mi verdi?

benim doktor da declavit için 2 bardak süt ile aynı değer de dedi vermedi
şimdi ise kan ilacı içiyorum bu gittiğim de söyleyeceğim kabızlık yapyor midem bulanıyor dicem
hatta değiştirsin diye daha da abartabilirim başka bişey versin

ben evdeyim beslenmem de sorun yok şuanlık öyle görünüyor.peki magnezyumu kraplar için mi verdi?
sanırım kramplar için verdi benim zaten çok krambım olur.
bi de benim kabızlık sorunum var
şurup falan vermek istemedi
magnezyumun bu yondede yararı varmış o amaçlada iç hatta kabızlığın artarsa günde 3 iç dedi
şimdilik kabızlığa iyi geldi tadıda güzel:)

benimki yemedi mide bulandırıyor demedi akşam iç dedi
bakalım seninki ne dicek

benimki yemedi mide bulandırıyor demedi akşam iç dedi
bakalım seninki ne dicek

bizim zaten daha önceden böyle muhabbetimiz var dr sürekli notlar yazıyor kağıda benimle ilgili
en sonunda şey dedi kızım sen neden her geldiğinde kan ilacından şikayet ediyorsun mecbur içeceksin dedi :2:
meğer onu da yazmış her gittiğim de kan ilacını söylüyormuşum
bu kez damardan girmem lazım

kızlar sız daha tercubelısınız ben ılk muayneye 6 hafatda gıtmeyı dusunuyorum kese ve kalp atıslarınıg orelım dıye

kan testlerı yapılacakmı?
sadece usg yapılıyor

kızlar sız daha tercubelısınız ben ılk muayneye 6 hafatda gıtmeyı dusunuyorum kese ve kalp atıslarınıg orelım dıye

kan testlerı yapılacakmı?
sadece usg yapılıyor

keseyi görebilirsin ama kalp atışı için 1-2 hafta sonrasına çağırablir belki
ultrason ile bakar keseyi göremezsek alttan muayene edebilir

keseyi görebilirsin ama kalp atışı için 1-2 hafta sonrasına çağırablir belki
ultrason ile bakar keseyi göremezsek alttan muayene edebilir

ben stres olurum dırek 3 hafta sonra dr gıtmeyı dusunuyorum
kan testlerı yapılmıcakmı benım gebelık tsh vardı mesela ona bakmaları lazım 6 hafta gecmı olurkı

günaydınlaarrr
hayırlısı olsun cutemom ne güzel erkenden öğrenmişsin ama şimdi ilk görüşü beklemek zor gelir
şuan her gittiğimde bir sonraki randevuya gün sayıyorum

kızlar benim kociş dün babalıkla ilgili ilk falsosunu verdi
akşam biraz bulgur yiyince benim göbek oldu taş gibi ve şişti
şişince göbeğin altında sert bi şekilde rahimi hissedebiliyorum elime geliyor
bende cin ya, dedimki aşkıııım gel bak dedim göbeğime resmen ele geliyor bebişi hissetmek ister misin
daha karşı koltuktan kendini arkaya çevirdi "yok aşkım yaaaaa korkarım ben " demez mi
o karın ağrısıyla var ya yarım saat güldüm
dedim 1,90lık adam sen kalk 5cm lik bebeişten kork
çocuk bunlar ya napıcaz biz bunlarla
dedim tekme atsa artık sen yanıma yanaşmazsın heralde
Allah biliyoda bu kutsal görevi bize veriyo walla :)

günaydın kızlar 2 gün önce kontrolüm vardı anca yazabiliyorum buraya..2li testimizi yaptırdık ense kalınlığı ve burun gelişimi çok iyi dedi doktor..test sonuçlarımız çıktı sabah konuştum doktorumla gayet iyi herşey yolunda dedi çok şükür..bebeğim kıpır kıpırdı girmeden önce çikolata yemiştim yemeseydim keşke doktoru çok uğraştırdı miniğim 15 dakika bakmak zorunda kaldı ense kalınlığı için..hem alttan hem üstten baktı 3 sefer buarada cinsiyetimizide öğrendik hayırlısıyla kızım oluyor teyzeleri doktor direk dedi hayırlı olsun kızımız geliyo diye..bakalım cinsiyet değişirmi bilmem ama güveniyorum doktoruma..buarada folikasiti bıraktım elevit verdi onu içmeye başladım..

hatunlar ben şimdilik kaçar daha sonra tekrar gelirim inşallah...biraz uykum geldi canlarım....spse ve sincap ben yokken gelirsenizzzz selam çakın bana:))))))))

günaydın güzeller:) ayyyyyyy artık yanda yatılmıyor yahu sırt üstü uykusuz geceler bekliyor beni:)

seninki yine iyiymiş be canım yaaa... benimkini söylesem için acır. (

kilo verme mi, biri benden mi bahsetti... :) doktoruma sorarsan fazla kiloyu naapıcan dedi bana ben de ayakta duramıyorum ama deyince soluğu serumda aldık. ama hala kilo alabilmiş değilim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…