Neden eleviti bıraktın ? bende pekmez içiyorum hergün.
Günaydın şekerler
elevit veya decavit kullanan varmı aranızda.ben doktara sordumgumda gereksiz kilo yapar .Afrikada yaşamıyoruz ki herşeyi bulabiliyoruz yiyecek olarak.1-2 hafta sonra demir hapı veririm dedi.sizce gereklimi elevit başka doktora mı gitsem ?
cok fazla şişlik ve rahatsızlık verdi doktorumda kullanma bi çok gebemde kullanamıyor zaten dedi.e herseyde yolunda olunca cok şükür gerek kalmadı.zaten sevmiyordum içmeyi
günaydın canım.
benim dokroum geçen hafta verdi decavit ve demir hapını bir de magnnezyum.
ben içiyorum hapımı zaten çalışıyorum evdeki gibi herşeyi yiyemiyorum takviye olsun bari
ama demir hapı midemi bulandırmıştı
doktora dedim ısrarla akşam iç ozaman dedi:)
ama
eğerki beslenmenden eminsen alma doktorun vermemiş henzü zaten
Günaydın şekerler
elevit veya decavit kullanan varmı aranızda.ben doktara sordumgumda gereksiz kilo yapar .Afrikada yaşamıyoruz ki herşeyi bulabiliyoruz yiyecek olarak.1-2 hafta sonra demir hapı veririm dedi.sizce gereklimi elevit başka doktora mı gitsem ?
sanırım kramplar için verdi benim zaten çok krambım olur.ben evdeyim beslenmem de sorun yok şuanlık öyle görünüyor.peki magnezyumu kraplar için mi verdi?
benim doktor da declavit için 2 bardak süt ile aynı değer de dedi vermedi
şimdi ise kan ilacı içiyorum bu gittiğim de söyleyeceğim kabızlık yapyor midem bulanıyor dicem
hatta değiştirsin diye daha da abartabilirim başka bişey versin
benimki yemedi mide bulandırıyor demedi akşam iç dedi
bakalım seninki ne dicek
kızlar sız daha tercubelısınız ben ılk muayneye 6 hafatda gıtmeyı dusunuyorum kese ve kalp atıslarınıg orelım dıye
kan testlerı yapılacakmı?
sadece usg yapılıyor
keseyi görebilirsin ama kalp atışı için 1-2 hafta sonrasına çağırablir belki
ultrason ile bakar keseyi göremezsek alttan muayene edebilir
ben stres olurum dırek 3 hafta sonra dr gıtmeyı dusunuyorum
kan testlerı yapılmıcakmı benım gebelık tsh vardı mesela ona bakmaları lazım 6 hafta gecmı olurkı
hatunlar ben şimdilik kaçar daha sonra tekrar gelirim inşallah...biraz uykum geldi canlarım....spse ve sincap ben yokken gelirsenizzzz selam çakın bana:))))))))
canımm benim mide bulantılarım geçmediği için beslenemiorum(( ama şöyle yazayım sana;
sabah
domates,salatalık,peynir ve zeytin haaa bazen de yumurta....
öğlen
Allah ne verdiyse ve genellikle makarna,ekmek arası peynir,hurma varsa çorbaa...
akşam
köfte ama bir ya da iki tane az birşey de salata...mesela bugün kuru fasulye yicem.....yani parlak değilimara öğün hiç yok bende....
slmlar
Hamile kaldığımdan bu yana 3 kilo verdim biraz endişelendim doktor da bebeğin gelişimi normalse sorun yok dedi devlet hastanesine gidiyorum ama hiç ilgilenmiyolar artık özel hastaneye gitmeye karar verdim. Benim gibi kilo kaybı yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?