selam kızlar cinsiyet en erken nezaman belli oluyor ya çatlıcam ben meraktan. arkadaşımın 13. haftalıkken bildi doktor, bayramdan sonra gidicem doktora 13 haftalık olacak inşallah belli olur...
Bunlar biraz özel konular ama neysee amann bence ıkınma canım o çok zararlı bekle kendiliğinden yap yoksa da kayısı ye yoksa suyunu iç bol bol çünkü ben önceki hamileliğim de kabız olmuştum kürtaj oldum hala devam ettim kendimi paralıyordum artık sonra kanamam olmaya başladı her yapmaya çalıştığımda zorladığımdan olmuş o yüzden dikkat et bence sen yine de..
Anaaaam ne çok yazmışsınız kızlar yaa. Oku oku bitiremedim vallahi. Bazı sayfaları da atlayarak geçtim. Umarım herkes iyidir. Ohh beşik muhabbetleri yapılmaya başlanmış bile..
Amanın topiği pipililer basmış.Kız anneleri elinizi çabuk tutun da öğrenin cinsiyetleri..Yoksa bu oğlanlar bizim kızları yerler ona göre
Evet 10 puanlık uzmanlık sorusu. Krem kullanmaya başlayan var mı ? Benim 2-3 gün önce göğsüm, dünden beri de karnım acaip kaşınmaya başladı. Hafta sonu alayım istiyorum. Hangi marka krem kullanıyorsunuz kızlar ??
Ben 13 haftalıgım bugün büyük bi ihtimalle oğlum olacağını öğrendimmmmm.. darısı tüm merak edenlerin basına =))))
Yaaa kızlarrrr yaz ortasında canım nasıl portakal istiyoooo delircem ağlıcam şimdi çocuk gibi yaaaaaa offfff
Yaaa kızlarrrr yaz ortasında canım nasıl portakal istiyoooo delircem ağlıcam şimdi çocuk gibi yaaaaaa offfff
aynen catlamak üzereyim benim içimden kız geçiyo çok merak ediyorum ya cinsiyeti öğrenen annişler içinizden gecenmi cıktı yoksa süpriz yumurtamı yazın lütfeeenn
ayy gercekten miii bunu okuyunca cok korktum ben yaaa. ben de afedersiniz surekli bi kabizlik halindeyim, ve de yani 10-20 dakika da otursam kendimi sikmazsam cikmiyor kiyani doktora sorum dedim ben boyle boyle, zaten bi rahat doktor oo yok yok bi sey olmaz diyip duruyor her seye. ayyy Allahim ins bebisime bi sey olmamistir. dun de nerden estiyse boyle gobegin cikmasin diye karnini icine cekersin ya oyle cektim salak kafam, sonra napiyorum ben dedim. esim de bi sey olmaz, ultrason cihaziyla da bastryor ya doktor filan dedi. of Allahim ya ins hicbi sey olmaz
canim ben turkiye de degilim, ama yine de yazaym. tummy rub oil mama mio diye bi marka aldim, kokusuna bayildimmm... esim yaglama islemini memnuniyetle ustlendi ben de sikayet etmiyorum
Eki Görüntüle 770760
hayirli ugurlu olsun canim,gercekten de ogluslar onde gidiyor, bakalim bizim ne olcak :26:
Canım korkma ıkınma basur yapar diye zararlı yoksa ıkınmayla bebeğine bişey olmaz..karnını çekmeyle de..rahat ol..
saolasin canimmm.. icimi rahatlattin, ins bi sey olmaz ay Allahim ne zor zamanlarmis, heralde bebegin hareketlerini hissetmeye baslayinca daha rahat edices, bakalim ona da daha var gerci...
ayy gercekten miii bunu okuyunca cok korktum ben yaaa. ben de afedersiniz surekli bi kabizlik halindeyim, ve de yani 10-20 dakika da otursam kendimi sikmazsam cikmiyor kiyani doktora sorum dedim ben boyle boyle, zaten bi rahat doktor oo yok yok bi sey olmaz diyip duruyor her seye. ayyy Allahim ins bebisime bi sey olmamistir. dun de nerden estiyse boyle gobegin cikmasin diye karnini icine cekersin ya oyle cektim salak kafam, sonra napiyorum ben dedim. esim de bi sey olmaz, ultrason cihaziyla da bastryor ya doktor filan dedi. of Allahim ya ins hicbi sey olmaz
:
Günaydın cancağızlarım
Bu gün büyük gün kısmetse saat 12:35 civarı prens mi prenses mi öğreneceğiz bakalım
Allah bize sabretmeyi öyle güzel öğretiyor ki şaşırıyorum bazen
Haberlerini bekliyoruzBen de salı günü gidicem doktora
İlk işim geliip buraya yazmak olacak zaten doktorum karşı binamda direk uçabilirim
Senin de az kalmış canım ben bu merakla nasıl dayandım bilemiyorum :44:[/COLOR][/FONT]
Ne kadar yakınmış hastaneBenimde salı günü 12. haftam oluyor acaba dr söylermi ki :18::18::18: Bende çok merak ediyorum.Bir müşterim vardı yurtdışından gelen kadın cinsiyetini öğrenmemişti. Doğumda öğrenceklerdi ben çatlarım kesin doğurana kadar
Önceden bir kaç bina iledideydi geçenlerde karşıma taşındı yakında bizim binaya taşınırsa şaşırmam
Doktorum cinsiyet söylemeyi seviyorsa ve meleğin gösterirse neden söylemesin canım.
Ben de mesela göstermeyecek diye biraz tedirginim yoksa doktorum söyler benim sağolsun da doğuma kadar beklemek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?