2014 Şubat Anneleri

selam kızlar cinsiyet en erken nezaman belli oluyor ya çatlıcam ben meraktan. arkadaşımın 13. haftalıkken bildi doktor, bayramdan sonra gidicem doktora 13 haftalık olacak inşallah belli olur...

Papatya, kişiden kişiye değişiyor diyeceğim ama bence doktordan doktora değişiyor, her doktor söylemiyor erkenden.Benim doktorum 11. haftada söylemişti:)

Ben 13 haftalıgım bugün büyük bi ihtimalle oğlum olacağını öğrendimmmmm.. darısı tüm merak edenlerin basına =))))

ayy gercekten miii bunu okuyunca cok korktum ben yaaa. ben de afedersiniz surekli bi kabizlik halindeyim, ve de yani 10-20 dakika da otursam kendimi sikmazsam cikmiyor ki yani doktora sorum dedim ben boyle boyle, zaten bi rahat doktor oo yok yok bi sey olmaz diyip duruyor her seye. ayyy Allahim ins bebisime bi sey olmamistir. dun de nerden estiyse boyle gobegin cikmasin diye karnini icine cekersin ya oyle cektim salak kafam, sonra napiyorum ben dedim. esim de bi sey olmaz, ultrason cihaziyla da bastryor ya doktor filan dedi. of Allahim ya ins hicbi sey olmaz

canim ben turkiye de degilim, ama yine de yazaym. tummy rub oil mama mio diye bi marka aldim, kokusuna bayildimmm... esim yaglama islemini memnuniyetle ustlendi ben de sikayet etmiyorum

Ben 13 haftalıgım bugün büyük bi ihtimalle oğlum olacağını öğrendimmmmm.. darısı tüm merak edenlerin basına =))))

hayirli ugurlu olsun canim, gercekten de ogluslar onde gidiyor, bakalim bizim ne olcak :26:

Yaaa kızlarrrr yaz ortasında canım nasıl portakal istiyoooo delircem ağlıcam şimdi çocuk gibi yaaaaaa offfff

nerde yaşadığını bilmiyorum arkadaşım ama büyük marketlerde var
samsundayım ben geçen hafta metrodan aldık 1 kasa bende aynı durumdaydım
migrostada var ama sıkmalık olanlardan bak mutlaka

Kızlar döktürmüşsünüz bugün yine:)
Cinsiyetleri öğrenen arkadaşlar hayırlı olsunn..
Benim ilk bebiş ama bol miktarda yiğen var maşallah bizim kızlar 1 yaşına kadar bebekleri yanlarından ayırmadılar, emzirdikleri için rahat oluyor tabi, çocukların psikolojileri gayet sağlam bu arada yanınıza koymak için tekerlekli ve sallanam beşik tavsiye ederim.. Bizim ailede var bir tane,sepet şeklinde epey büyük bebek 1 yaşına kadar sığıyor, bütün aileyi dolaştı sıra bana geldi bizim 1 /1,5 sene sonra şehir değişikliği durumu var,hiç oda yapmayıp sadece beşik ve şifonyerle idare edebilir miyim diyorum ama bir yandan da odaya çok özeniyorum

Canım korkma ıkınma basur yapar diye zararlı yoksa ıkınmayla bebeğine bişey olmaz..karnını çekmeyle de..rahat ol..

Canım korkma ıkınma basur yapar diye zararlı yoksa ıkınmayla bebeğine bişey olmaz..karnını çekmeyle de..rahat ol..

saolasin canimmm.. icimi rahatlattin, ins bi sey olmaz ay Allahim ne zor zamanlarmis, heralde bebegin hareketlerini hissetmeye baslayinca daha rahat edices, bakalim ona da daha var gerci...

saolasin canimmm.. icimi rahatlattin, ins bi sey olmaz ay Allahim ne zor zamanlarmis, heralde bebegin hareketlerini hissetmeye baslayinca daha rahat edices, bakalim ona da daha var gerci...

Rica ederim canım.. Bana dr tüp bebek transferinden sonra kabız olmamaya dikkat et 2 hafta demişti olursan da stres yapma kayısı suyu falan iç demişti ki o zaman embriyo idi daha, bizimkiler artık fetüs oldular çok şükür.. Sen yine yediklerine içtiklerine dikkat et ama stres yapma..inş ben de dört gözle onu bekliyorumm..

kızlar acilden geldim, kanda az miktar enfeksiyon (lökosit), ve idrarda kan cıktı.. dr ilaç yazmadı kadın dogum doktorun görsün haftaya dedi.. basına böyle bişey gelen, duyan var mı

Günaydın cancağızlarım

Bu gün büyük gün kısmetse saat 12:35 civarı prens mi prenses mi öğreneceğiz bakalım

Allah bize sabretmeyi öyle güzel öğretiyor ki şaşırıyorum bazen

eğerki kabızlık çok zorluyorsa seni
doktoruna söyle sana magnezyum yazsın canım
benim de kabılzık sorunum var(dı)
doktor şurup falan vermedi
magnezyum yazdı eğer kabızlığın ileri derece olup rahatsz ederse günde üçe kadar içebilirsin dedi
ki gerek kalmadı bi tanesi iş görüo
hem de gebelik de kullanılan bişey bu

Haberlerini bekliyoruz Ben de salı günü gidicem doktora

İlk işim geliip buraya yazmak olacak zaten doktorum karşı binamda direk uçabilirim

Senin de az kalmış canım ben bu merakla nasıl dayandım bilemiyorum :44:

Son düzenleme:
İlk işim geliip buraya yazmak olacak zaten doktorum karşı binamda direk uçabilirim

Senin de az kalmış canım ben bu merakla nasıl dayandım bilemiyorum :44:[/COLOR][/FONT]

Ne kadar yakınmış hastane Benimde salı günü 12. haftam oluyor acaba dr söylermi ki :18::18::18: Bende çok merak ediyorum.Bir müşterim vardı yurtdışından gelen kadın cinsiyetini öğrenmemişti. Doğumda öğrenceklerdi ben çatlarım kesin doğurana kadar

Önceden bir kaç bina iledideydi geçenlerde karşıma taşındı yakında bizim binaya taşınırsa şaşırmam
Doktorum cinsiyet söylemeyi seviyorsa ve meleğin gösterirse neden söylemesin canım.
Ben de mesela göstermeyecek diye biraz tedirginim yoksa doktorum söyler benim sağolsun da doğuma kadar beklemek mi

Binanızda boş daire var mı. Doktora ilk defa gidicem :44::44::44: Evet doğuma kadar bekleyeceklerdi. Eşyaları nasıl alıyorsunuz diye sormuştum sadece bir kaç parça beyaz giyecek almışlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…