2014 Şubat Anneleri

ben başladım canım eczaneden aldım bio-oil diye ben memnunum canım

canım bana geçen gidişimde doktor lierac verdi
bir kaç tane kullanılacak ürün var diye biliyorum zaten biri de lierac.
aldım ama üşendiğimden henüz başlamadım kullanmaya
internetten aldım ikili paket 75 tl
eczanaler bu tip şeyleri pahalı satıo bilgin olsun

selam kızlar....ne güzel cinsiyetler öğrenilmeye başlamış gözünüz aydın ....burda 11 haftalık haftaya kontrole gidecem 12+2 olacak bize de söylese keşke doktorumuz:18::18::18::18::18::18:

Son düzenleme:

ben bıorıchı aynısefa merhemi kullanıyorum 44 tl. ...kullanan herkes memnundu yağlı yapısı tüm kaşıntıyı ve gerginliği alıyormuş bu gebeliğimde ilk defa kullanacam

diğer gebeliklerim de özel krem almamıştım badem yağı gibi doğal yağlar kullanmıştım ama maalesef son ayda kaçınılmaz bi şekilde çatladım

umarım bu krem var olan çatlaklarımı daha da arttırmaz diye düşünüyorum:26:

çatlicağın varsa herşekil oluyor diyorlar ama işte önlem de almak istiyor insan.
ben o dediğini duymamıştım hiç
valla işte aldık denicez
beğenmezsek marka değişcez napalım :)
bi tane kadın yap karışımı yapmış kendince sürüp eski bi tişörtüyle üstünü ortomuş
bu şekilde hep nemli tuttum ve çatlamadım diyordu ama kadının cinsinden mi yaptğı işin doğruluğundan mı bilemedim

Merak etme anlamayacaksın bile 6 ay nasıl geçmiş ben de 6 yıl bekledim sonunda kavuştum meleğime sağlıkla gelsinler inşallah

şubat 2014 te bende anne olucam insallahhh:)

Hoşgeldin canım hayırlı olsun

mothercare de her ayın yanlış hatırlamıyorsam 14-15-16-17. günleri %50 indirim günleri
idilbaby arada indirim yapar netten takip edebilirsin
e bebek indirim günleri var netten takip edebilirsin(tam bende bilmiyorum)
unnado bebek alışveriş sitesi güvenilirdir
butikbebe bu sitede güvenilir
birde bişeyler almak için acele etmeyin önünüzde uzun bi zaman var fiyat araştırın en uygunu bulunca alın.
şimdiden hayırlı doğumlar 2013 nisan annesi

ay teşekkür ederim zahmet edip yazmışsınız
herkese de fikir olmuştur
en azından benim gibilere:)
ben zaten acele etmiyorum ben etsem eşim durdurur beni
bi altı ayı devirelim havalar soğumadan yaparız alışverşi
oarada da öğrenirim nerede ne var ne alınmalı
anca daha öğreniyoruz herşeyi:)

selam kızlar cinsiyet en erken nezaman belli oluyor ya çatlıcam ben meraktan. arkadaşımın 13. haftalıkken bildi doktor, bayramdan sonra gidicem doktora 13 haftalık olacak inşallah belli olur...

Yaaa kızlarrrr yaz ortasında canım nasıl portakal istiyoooo delircem ağlıcam şimdi çocuk gibi yaaaaaa offfff

selam kızlar cinsiyet en erken nezaman belli oluyor ya çatlıcam ben meraktan. arkadaşımın 13. haftalıkken bildi doktor, bayramdan sonra gidicem doktora 13 haftalık olacak inşallah belli olur...
aynen catlamak üzereyim benim içimden kız geçiyo çok merak ediyorum ya cinsiyeti öğrenen annişler içinizden gecenmi cıktı yoksa süpriz yumurtamı yazın lütfeeenn

canım portakal suyu iç yada portakal suyu sıkan yerden al ye:))marketlerde ben hiç görmedim artık satan yok manavda faan bulabilirsin.

ay kıyamam ya canım eğer bulamazsan aşeriyorum diye bir site var sipariş ver hem taze oluyor hemde bir gün dolmadan yolluyorlar..

Ya benim koca bu konuda biraz öküz gidip bulmaz etmez offff. Suyuyla idare etmeye çalışıcam yerini tutmaz ama offffffffff. Şu siteye bi bakiyim ben

Ya benim koca bu konuda biraz öküz gidip bulmaz etmez offff. Suyuyla idare etmeye çalışıcam yerini tutmaz ama offffffffff. Şu siteye bi bakiyim ben

ben malatyada manavlarda bulduysam sen de bulursun.suyu kendisinin yerini tutmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…