2014 Şubat Anneleri

Binanızda boş daire var mı. Doktora ilk defa gidicem :44::44::44: Evet doğuma kadar bekleyeceklerdi. Eşyaları nasıl alıyorsunuz diye sormuştum sadece bir kaç parça beyaz giyecek almışlardı

Şimdilik yok ama çıkarırız birini sen gelmek iste
İlk defa mı gideceksin ay ne heyecanlı
Kusura bakma ama onlar da pek gamsızmış piiii

Şimdilik yok ama çıkarırız birini sen gelmek iste
İlk defa mı gideceksin ay ne heyecanlı
Kusura bakma ama onlar da pek gamsızmış piiii

Bu doktora ilk defa gidicem bakalım beğenirsem bu doktorda devam edicem Gamsızlar dimi Bende öyle düşünüyorum

benim bebiş göstermedi doktor benden meraklıydı valla git biraz bişeyler ye bi daha bakalım die yolladı durdu 3. denememizde gösterdi yavrum =) bide doktorum dedi ki bebeğin korddonu rahmini kapatıo senin dogumun büyük ihtimalle normal olmaz dedi. şimdidedn belli olur mu öle ilk defa duydum

Merhaba kizlar
Ben de 2 gun once ikili taramaya gittim ama cinsiyet belli degil biz de cok merak etmiyoruz artik kismet bakalim:)
Benim 2. Bebek nasil olsa 4 -4,5 ay gibi kesin belli oluyor :) bir oglumuz var ama kiz erkek hic farketmez
12. Haftada gorunenlere hayret ediyorum valla o da bir sans demek ki:)
Herkese hayirli haberler olsun insallah...

kızlar günaydın kadir geceniz günüyle gecesiyle mübarek olsun inşallah

bugün bebeklerini görecekler var sanırım ne mutlu görüş günü gelmiş:))

Arkadaşlar sizden birşey rica etcem
benim bi arkadaşım var gene kk'dan tanıdığım,
pkolu kendisi eşinde de sıkıntı var
şimdi tüp bebek deneyecekler nasipse inşallah
benden ayetelkürsi okumamaı rica etti
41 adet hamileden toplamak istiyor tabi sayı önemli değil ama nekadar çok olursa okadar hamileden dua almış olur

sizden ricam birer ayetel küsri okuyup arkadaşım için dua edermisiniz
adı burcu arkadaşımın
zamanında ben de toplamıştım bilmem işe yaradımı ama arkasından bebeğim geldi ona da aynısı olur inşallah
okuyan okumayan herkesden Allah razı olsun​

günaydın kızlarr,
lepiciğim okurum ben .rabbim yüzüne güler inşallah

Elbette canım Allah kabul etsin şimdiden

selam kızlar cinsiyet en erken nezaman belli oluyor ya çatlıcam ben meraktan. arkadaşımın 13. haftalıkken bildi doktor, bayramdan sonra gidicem doktora 13 haftalık olacak inşallah belli olur...

arkadaşlar cinsiyetini kaçınca haftada öğrendiniz

hoşgeldin canım aramıza ben 14 haftaligim ama ogrenemedim daha canim

ben hala öğrenemedim yahuuu
gidicem başka doktora cinsiyet için

Günaydınnnnmeraktasınız dimi.valla tam olarak merakım benim de gitmiş değil....ense kalınlığı normal dedi....bi sıkıntımız yok çok şükür.ikili test sonucumuz 10 gün sonra çıkacak

2 kez açtı bacağını ama bişi göremedik.doktor 2 kez pipi göremiyorum dedi gülerek...galiba kızım olacak bi değişiklik olmazsa bi ay sonra kesinleşir

Günaydın arkadaşlar

Jack cinsiyeti öğrendin mi

pipi göremedik kuzum...kız olma ihtimalini arttırdı bu da.hayırlısı bi ay daha beklicezzzz

saol canım benim.sizlerinde kadir gecesi mübarek olsun

tabiki okurum hemen arkadasın içinAllah yardımcısı olsun

Canım ben okudum. Allah kabul etsin inşallah. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine.

Günaydın kızlar
kadir gecemiz hayırlı dualarımız kabul olsun inşallah
bende arkadaşın için okudum canım kabul olsun dualar inşallah hayırlısıyla oda kavuşsun yavrusuna

Canım bebeğe çok fazla zararı olacağını sanmıyorum sonuçta zorlanmadan kaynaklanıyor ama bir de sürekli ıkınıyorsun bunu da düşünmek lazım Dahiliyeye gitmiştim zorlanmadan olmuştur demişti...Böyle bir durumda zorlamamak bence en iyisi ilaçları vardır eminim kadın doğumcunla bi görüş derim ben benim çok şükür bu bebeğimde bi sorunum yok...
Heheh niye .ekiyorsun canım boşver sen hamilesin benim hiç göbeğim olmadı hayatımda elbiselerimi giyince azıcık çıkıyor şimdi amaann diyorum hamileyim ben insanlar ne sanırsa sansın göbek değil bebiş o bebiş diyorum kendime

kızlar hepinizin mübarek kadir gecesi ve bu mübarek gününü kutluyor,sağlık sıhhat,bolluk bereket,hayır ve güzelliklere vesile olmasını yüce allahtan niyaz ediyorum..bu güzel gecede allah herkesin ne muradı varsa versin,evlat sahibi olmak isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah..yüce rabbim hepimizi sağlıklı hayırlı kolay bir doğumla yavrularımıza kavuştursun inşallah..

bendede kabizlik sorunu var doktorum maflor diye bi ilac verdi dogal probiyotikmis cok etkili bi ilac ssk karsilamiyo yanliz 16 liraya aldim tavsiye ederim

Özel erkek doktor

Jack ben kesin öğrenirsin diyordum ama olmamış inş bir dahaki görüşe Bebişinede

sorma canım ya.kesin bişey demedi.gülerek pipi yok dedi sadece.....hayırlısı olsun artık

ama daha erken millet 7 aydan sonra farklı bi cinsiyet olduğunu ögreniyo

Son düzenleme:
Jack maşallah bebeğine uzun uzun bacakları var gbi görüno:)
demek kız olma ihitmali yüksek he
hadi bakalım sağlıklasıhhatle gelsin

duasını esirgemeyenlere çok teşekkürler arkadaşıma dicem okuyan sayısını oda sevinir canım benim
bugün sağ kasığımda sızlamalar oluo rahmin yukarı çıkmasına yoruyorum inşallah öyledir:)
ilk defa bu kadar sık aralıkla oluo hayırdır inşallah
benim de yakında göbüşüm olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…