- 30 Nisan 2012
- 164
- 55
- 318
Hoşgeldin
hoşbuldum canım seninde ilk gebeliğin mi
arkadaşlar cinsiyetini kaçınca haftada öğrendiniz
hoşgeldin canım aramıza ben 14 haftaligim ama ogrenemedim daha canim
hoşgeldin canım aramıza ben 14 haftaligim ama ogrenemedim daha canim
hoşbuldum canım sağol. bu annelerin merakları hiç bitmiyor. benim tüp bebekle oldu. ilk zamanlar tutundumu diye merak ediyordum. sonra kalbimi attımı diye şimdide cinsiyeti ne diye. çokmu meraklıyım ne :)
12+2 de söyledi doktor
canım benimde tahmini doğum tarihim 02*02 şuanda ama 14 haftalık değilim bu hesaplama bana çok ilginç geliyor
hoşbuldum canım sağol. bu annelerin merakları hiç bitmiyor. benim tüp bebekle oldu. ilk zamanlar tutundumu diye merak ediyordum. sonra kalbimi attımı diye şimdide cinsiyeti ne diye. çokmu meraklıyım ne :)
son adet tarihin kac canim ona göre değişiyor heralde
sede sonra yok canim bende çok merakligim valla
28 NİSAN son adetim. yarın yine aşağı düşecek doğum tarihim ocak sonuna gelir büyük ihtimalle kk göre gitsem her an doğurabilirim
28 NİSAN son adetim. yarın yine aşağı düşecek doğum tarihim ocak sonuna gelir büyük ihtimalle kk göre gitsem her an doğurabilirim
adally senin fotonu gördüm biraz önce bayıldım kız ne kadar güzel bir hatunsun öyle sen
dünmü avatarındı o ben ünlü birinin resmi falan sandıydım
oya küçümen var bilirmisin bilmiyorum benim çocukluğumun şarkıcısı yüzün ona çok benziyor ben benzettim yada
selam şubat anneleri aranıza benide alın nasipse bende 20 şubatta o güzel duyguyu tadıcam
benim 24 nisan canım gun gun değişiyor heralde canim
benim 24 nisan canım gun gun değişiyor heralde canim
benim de sat:28 nisan.muhtemel doğ. t:2 şubat. speedy cim hakkaten senin niye farklı.
Bir erkek de benden :))
Arkadaşım ben acaba huylanıyor muyum diye düşünüyordum ama ben galiba bir takım şeyler hissediyorum seyirme gibi pıt pıtlama gibi. kesinlikle gaz olmadığını biliyorum. özellikle tatlı şeyler yedikten sonra kasığımda pır pır pır seyirme oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?