2014 Şubat Anneleri

hoşgeldin canım aramıza ben 14 haftaligim ama ogrenemedim daha canim

hoşbuldum canım sağol. bu annelerin merakları hiç bitmiyor. benim tüp bebekle oldu. ilk zamanlar tutundumu diye merak ediyordum. sonra kalbimi attımı diye şimdide cinsiyeti ne diye. çokmu meraklıyım ne :)

hoşbuldum canım sağol. bu annelerin merakları hiç bitmiyor. benim tüp bebekle oldu. ilk zamanlar tutundumu diye merak ediyordum. sonra kalbimi attımı diye şimdide cinsiyeti ne diye. çokmu meraklıyım ne :)

12+2 de söyledi doktor

canım benimde tahmini doğum tarihim 02*02 şuanda ama 14 haftalık değilim bu hesaplama bana çok ilginç geliyor

son adet tarihin kac canim ona göre değişiyor heralde

Çok sağol canım saç makyaj yapınca birşeye benziyorum işte
Evet dün avatar yaptım ama sonra kaldırdım bebiş daha güzel durdu orada.Oya borada ki oyadan mı bahsediyorsun canım valla doğrudur bilemedim şimdi.

selam şubat anneleri aranıza benide alın nasipse bende 20 şubatta o güzel duyguyu tadıcam

arkadaşlar cinsiyetini kaçınca haftada öğrendiniz

Hoşgeldin canım hayırlı olsun bebeğin
Ayrıca ben 14ü bitiricem 3 gün sonra henüz öğrenemedim cinsiyeti

benim 24 nisan canım gun gun değişiyor heralde canim

OLabilir canm

benim de sat:28 nisan.muhtemel doğ. t:2 şubat. speedy cim hakkaten senin niye farklı.

12 mayısta hamile kalmışım.

13+5 günlük hamileyim şuanda sanırım 3*4 gün fark ediyor

internetten falan da hesaplayınca 12+5 çıkıyor senin mi normal benim mi hahahaha

aman sağlıklı olsunlar da nasılsa söylenen tarihte gelmeyecekler

Son düzenleme:

Hoşgeldin canım hayırlı olsun bebeğin
Ayrıca ben 14ü bitiricem 3 gün sonra henüz öğrenemedim cinsiyeti
[/QUOTE

Hoşbuldum canım hamileyim ama daha çok küçük olduğu için o duyguyu tam olarak hissedemiyorum.
Biran önce büyüseler doğsalar keşke çok özledim yavrumu tam 4 sene bekledim ama 6 ay daha beklemek çok zor geliyor

merhaba akşam güzelleri:)

sizler beşikten bebiş giysisinden bahsededurun
ben hala kendi derdimdeyim:))
watsonda %50 indirim başlamış
gittim pudra allık neyim aldım
kocam ses çıkarmasın diye ona da deodorant aldım geldim
inşallah yakında bebek eşyalarındaki indirimleri öğrenip burdan söylerim
ama henüz 0 bilgideyim

Son düzenleme:
Anaaaam ne çok yazmışsınız kızlar yaa. Oku oku bitiremedim vallahi. Bazı sayfaları da atlayarak geçtim. Umarım herkes iyidir. Ohh beşik muhabbetleri yapılmaya başlanmış bile..
Amanın topiği pipililer basmış. Kız anneleri elinizi çabuk tutun da öğrenin cinsiyetleri..Yoksa bu oğlanlar bizim kızları yerler ona göre
Evet 10 puanlık uzmanlık sorusu. Krem kullanmaya başlayan var mı ? Benim 2-3 gün önce göğsüm, dünden beri de karnım acaip kaşınmaya başladı. Hafta sonu alayım istiyorum. Hangi marka krem kullanıyorsunuz kızlar ??

bende aynen göz seyirmesi gibi şeyler hissediyorum midemde gaz bağırsağımın hareketi diyip duruyordum ama dün en son eşim yanımda uzanırken dokun dedim o da hissetti ama hala emin değilim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…