kızlar günaydın kadir geceniz günüyle gecesiyle mübarek olsun inşallah
bugün bebeklerini görecekler var sanırım ne mutlu görüş günü gelmiş:))
Arkadaşlar sizden birşey rica etcem
benim bi arkadaşım var gene kk'dan tanıdığım,
pkolu kendisi eşinde de sıkıntı var
şimdi tüp bebek deneyecekler nasipse inşallah
benden ayetelkürsi okumamaı rica etti
41 adet hamileden toplamak istiyor tabi sayı önemli değil ama nekadar çok olursa okadar hamileden dua almış olur
sizden ricam birer ayetel küsri okuyup arkadaşım için dua edermisiniz
adı burcu arkadaşımın
zamanında ben de toplamıştım bilmem işe yaradımı ama arkasından bebeğim geldi ona da aynısı olur inşallah
okuyan okumayan herkesden Allah razı olsun
Maşallah ya son fotoda nasılda uzatmış bacakları yavrum
önce poposu dönüktü sonra bize döndü....ağzını açıp kapadı bi kaç kezçok heyecanlıydım doktorun odasına girerken düşecektim....çağla hanım tepetaklak oluyodu dedi gülüştük falan heyecanlı olmadığın an mı var dedi bi de
seninkini de bekliyorum sabırsızlıkla.....
belki bi hafta sonra başka bi dr a giderim eşimden habersiz
önce poposu dönüktü sonra bize döndü....ağzını açıp kapadı bi kaç kezçok heyecanlıydım doktorun odasına girerken düşecektim....çağla hanım tepetaklak oluyodu dedi gülüştük falan heyecanlı olmadığın an mı var dedi bi de
seninkini de bekliyorum sabırsızlıkla.....
belki bi hafta sonra başka bi dr a giderim eşimden habersiz
ohoo ben dayanamdım gittim valla 25inde 31 inde gittim 7 sinde ve 13 ünde tekrar randevum var
diğer bebeişlerimin ultrason fotosu azıcık buna koca bir albüm yapacam
Anladı tabi baktığınızı canım benim ya
Bakalım benim de muayeneme 45 dk kaldı çıkarım yarım saate evden çok aşırı meraklandırmamaya çalışıyorum kendimi ama nerdee
Ben de başka bi doktora gitsem mi diye düşünüyorum aslında ne kadar çok görüntü o kadar değişik fotolar
maşallah canım yaaa....ama dünya para gidiyo her seferinde.en dandik yer bile 20 alıyo....para dayanmıyor öle oluncazaten baya sıkıştık o yüzden gidersek eşimden habersiz giderim....
hadi hayırlısı canım.....inş gösterir...sağlıklı haberlerini al da gerisi bos
Kızlar size doyum olmaz bebeğim ve doktorum beni bekler hemen gelip olanları size yazıcam hadi öpüldünüz.
haklısın canım benim bu randevularımın 2 si özel de 2 si devletteydi farklı doktor olunca niye geldin diyemiyorlar
asıl doktorum duyarsa ne der acaba adam ayda bir çağırıyor e bi gidiyorsun kese bi gidiyorsun elli ayaklı bebiş bu sefer öyle olmasın diye ben araları da doldurdum
Merhaba kizlar. Ben de wubatda dogum yapacam Allah nasib ederse. bu arada topiginiz cooook guzel. Beni de eklerseniz sevinirim. Opucukler
Kendini saklayan bir bebeğim ve ketum bir doktorum var ''1 ay sonra cinsiyetini söyleyeceğim'' dedi de.
Allah'ım bu mübarek günde bebeğimi kalp atışlarını sağlıkla görmemi nasip etti çok şükür.
Her türlü pozisyonda poz vere bebeğim bir tek bacaklarını açmadı sağolsun
Artık 1 ay boyunca ya sabredip bekleyeceğim ya da başka bir doktora kontrol amaçlı gidip göreceğim
aaaa ben senden kesin haber vardır diyodum
canımın içi benimde doktorum taaa eylülde gel dedi.ama ben salı günü başka doktora gidip cinsiyete baktırcam yetti canıma yaa
Kendini saklayan bir bebeğim ve ketum bir doktorum var ''1 ay sonra cinsiyetini söyleyeceğim'' dedi de.
Allah'ım bu mübarek günde bebeğimi kalp atışlarını sağlıkla görmemi nasip etti çok şükür.
Her türlü pozisyonda poz vere bebeğim bir tek bacaklarını açmadı sağolsun
Artık 1 ay boyunca ya sabredip bekleyeceğim ya da başka bir doktora kontrol amaçlı gidip göreceğim
Kaderdaşım hogeldin.öncelikle bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim....az da olsa bi ihtimal var benimki için ama hiç bişi demeseydi daha iyiydi sanki.böyle daha cok merak ediyo insan.
la tıp fakültesi kısa sürede bitse tıp okucamBen de öyle düşünmüştüm ama göstermedi işte çekmiş bacakları karnına kapatmış kendini doktor ne yaptıysa açmadı o bacakları
Eylülde mi yok artık daha neler bizi meraktan çatlatacaklar bu doktorlar valla
Kaderdaşım hogeldin.öncelikle bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim....az da olsa bi ihtimal var benimki için ama hiç bişi demeseydi daha iyiydi sanki.böyle daha cok merak ediyo insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?