2014 Şubat Anneleri

okudum canım Allah kabul eder işallah ...o da bizim yaşadığımız bu duyguları en kısa zamanda tadar....

Maşallah ya son fotoda nasılda uzatmış bacakları yavrum

önce poposu dönüktü sonra bize döndü....ağzını açıp kapadı bi kaç kez çok heyecanlıydım doktorun odasına girerken düşecektim....çağla hanım tepetaklak oluyodu dedi gülüştük falan heyecanlı olmadığın an mı var dedi bi de

seninkini de bekliyorum sabırsızlıkla.....

belki bi hafta sonra başka bi dr a giderim eşimden habersiz

kızlar yorumun altındaki küçük ticker ları nasıl yapıyorsunuz ben de yapmaya çalıştım kodu alıp kopyalıyorum çizelge bölümüne ama kk uygun değil diye kabul etmiyor​

ohoo ben dayanamdım gittim valla 25inde 31 inde gittim 7 sinde ve 13 ünde tekrar randevum var

diğer bebeişlerimin ultrason fotosu azıcık buna koca bir albüm yapacam

Anladı tabi baktığınızı canım benim ya
Bakalım benim de muayeneme 45 dk kaldı çıkarım yarım saate evden çok aşırı meraklandırmamaya çalışıyorum kendimi ama nerdee
Ben de başka bi doktora gitsem mi diye düşünüyorum aslında ne kadar çok görüntü o kadar değişik fotolar

Kızlar size doyum olmaz bebeğim ve doktorum beni bekler hemen gelip olanları size yazıcam hadi öpüldünüz.

ohoo ben dayanamdım gittim valla 25inde 31 inde gittim 7 sinde ve 13 ünde tekrar randevum var

diğer bebeişlerimin ultrason fotosu azıcık buna koca bir albüm yapacam

maşallah canım yaaa....ama dünya para gidiyo her seferinde.en dandik yer bile 20 alıyo....para dayanmıyor öle olunca zaten baya sıkıştık o yüzden gidersek eşimden habersiz giderim....

hadi hayırlısı canım.....inş gösterir...sağlıklı haberlerini al da gerisi bos

haklısın canım benim bu randevularımın 2 si özel de 2 si devletteydi farklı doktor olunca niye geldin diyemiyorlar
asıl doktorum duyarsa ne der acaba adam ayda bir çağırıyor e bi gidiyorsun kese bi gidiyorsun elli ayaklı bebiş bu sefer öyle olmasın diye ben araları da doldurdum

Merhaba kizlar. Ben de wubatda dogum yapacam Allah nasib ederse. bu arada topiginiz cooook guzel. Beni de eklerseniz sevinirim. Opucukler

mrb güzeller hayırlı bir gün olsun dualarda buluşmak üzere en azından bugün oruç tutsam çok iyiydi ama olmıycak şunu farkettimki eğer saat başı bişi yemezsem hemen şekerimmi tansiyonummu bişiler düşüyor ki ben oruçtan hiç etkilenmezdim hayırlısı

aman iyi yapmışsın...bosverrrrr

Merhaba kizlar. Ben de wubatda dogum yapacam Allah nasib ederse. bu arada topiginiz cooook guzel. Beni de eklerseniz sevinirim. Opucukler

merhaba canım.sosyoloji arkadaşımıza bilgilerni yazarsan özel mesaj olarak seni de ekler listeye.

günaydın güzel anneler,bu gün bebişimizi görmeye gidicez teyzeleri, umarım herşey yolundadır,bu gün edeceğiniz tüm dualarımız kabul olur inşallah, rabbim hepimize hayırlı doğumlar yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah

Kendini saklayan bir bebeğim ve ketum bir doktorum var ''1 ay sonra cinsiyetini söyleyeceğim'' dedi de.
Allah'ım bu mübarek günde bebeğimi kalp atışlarını sağlıkla görmemi nasip etti çok şükür.
Her türlü pozisyonda poz vere bebeğim bir tek bacaklarını açmadı sağolsun
Artık 1 ay boyunca ya sabredip bekleyeceğim ya da başka bir doktora kontrol amaçlı gidip göreceğim

aaaa ben senden kesin haber vardır diyodum
canımın içi benimde doktorum taaa eylülde gel dedi.ama ben salı günü başka doktora gidip cinsiyete baktırcam yetti canıma yaa

aaaa ben senden kesin haber vardır diyodum
canımın içi benimde doktorum taaa eylülde gel dedi.ama ben salı günü başka doktora gidip cinsiyete baktırcam yetti canıma yaa

Ben de öyle düşünmüştüm ama göstermedi işte çekmiş bacakları karnına kapatmış kendini doktor ne yaptıysa açmadı o bacakları

Eylülde mi yok artık daha neler bizi meraktan çatlatacaklar bu doktorlar valla

Kaderdaşım hogeldin.öncelikle bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim....az da olsa bi ihtimal var benimki için ama hiç bişi demeseydi daha iyiydi sanki.böyle daha cok merak ediyo insan.

Kaderdaşım hogeldin.öncelikle bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim....az da olsa bi ihtimal var benimki için ama hiç bişi demeseydi daha iyiydi sanki.böyle daha cok merak ediyo insan.

Hoşbuldum canım.Sağolasın sağlıklı olduğunu görmek yeterli oluyor çok şükür ki..Tahmin yapmayı sevmezdi benim doktor arkadaşımdan biliyorum o yüzden sormadım bile oluruna bıraktım zaten biliyorsun 2li testte yaptırmıyorum artık hayırlısı herşeyin.

la tıp fakültesi kısa sürede bitse tıp okucam

jakooo sende öğrenemedinmi kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…