2014 Şubat Anneleri

2li test yaptırmayacağını şimdi öğrendim canım.hayırlısı olsun....

hiç başka dr a gitmeyip sabretsem mi bi ay diyorum.....bi kıyafet alacak olursam da unisex alırım zaten...hastane çıkışını krem istiyorum erkek de olsa kız da olsa.....niyeyse pempe kıyafet bile cok almayı düşünmüyorum kız olsa da....pembeyi ben sevmiyorum ya...bi ka parça bişi alırım ona da

mavi-yeşil-krem- üç renk ilgimi cekiyo....kız olsada mavi giyer zaten

la tıp fakültesi kısa sürede bitse tıp okucam

jakooo sende öğrenemedinmi kuzum

yok kuzum yaaaa dr baktı baktı ve pipi göremiyorum dedi sadece.bi ay sonra kesinleşir dedi

yeeeevrum seniin doktor en azından teşebbüs etmiş benimkinde hiççç gam kasavet yok cinsiyet konusunda

yeeeevrum seniin doktor en azından teşebbüs etmiş benimkinde hiççç gam kasavet yok cinsiyet konusunda

kıoz bizimki de deli etti gülerek diyo bi de.....eşim diyo ki kesin erkek...eşime sen öyle diyosan öyledir dedi

bende diyorum ki kız bu pipi görünmüyor...eşime döndü anne de kız diyo dedi..... hiçbişi sölemiyodu biz üsteleynce ben pipi göremiyorum dedi sadece

Kızlar kadir gecemiz mübarek oldun, Rabbim sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin, isteyen herkese de nasip etsin inşallah..

Hayırlı olsunn Ben de ilk kez duydum canım, senin dr çoğu gibi sezeryancı altyapı hazırlıyor bence

Gözün aydın canım üzülme çoğu dr 16. Haftadan önce kesinleşmeden söylemiyor, bir de erken belli olanlar genelde erkek oluyor..

evet canım perşembe günü 2li test randevum vardı ben iptal ettim.Allah büyük diyor ona bırakıyorum her şeyi.
Sanırım ben başka doktora da gitmeyeceğim şimdi teknoloji gelişti diye hep göresimiz var ama daha çok tedirgin oluyoruz ne bileyim benim kişisel fikrim sürekli olmadan olmasaydı bizler nasıl olduk

Pembeye karşı benimde bi antipatim var alasım yok bir parça aldım o da üçlü setti.Diğerleri hep unisex dediğin gibi ama mavi kıza da çok yakışıyor hele ki turkuaz

kısss cidden deli etti beni adam.teeeee eylülde görüşürmüşüz.bide bunu geçen hafta söyledi geğur

Benim ki kadın bi de güler yüzlü bişey de diyemiyorum valla gülü veriyor ben kendimden geçiyorum
Senin doktor tam sopalıkmış ama vicdansızzz

:)) canım bence sanada prenses geliyor, pipi göremiyorımun açılımı kız olabilir demek bence

Amin canım sizinde kadir geceniz mübarek olsun tüm müslüman aleminin kadir gecesi kutlu olsun.
Üzülmedim aslında biliyor musun çünkü orada sağlıkla varolduğunu görmek bana yetti de arttı bile varsın göstermesin cinsiyetini ama erken gösterenlerin erkek olması genellemesi hoşuma gitmedi değil

Yaa birşey diyim mi bu doktorların hepsi de görüyor biliyor,bilerek söylemiyorlar cinsiyetleri bence..Arkadaş 4. ayımızdayız artık şimdi belli olmayacak da ne zaman olacak...
Allahtan benim ki her sorduğumda cevap veriyor 2 defa sordum ikisinde de pipi görüyorum dedi ama gelecek ay kesinleşir diyo arkadaş pipinin de 1 ay için de törpülenecek hali yok heralde

seninki yine iyi demiş
ben bi tahmin alsam cinsiyet için dedim
daha erken dedi
sonra gitti bebeğin tepeden ultrasoununa baktı bebeğin bacaklar fora
ama ben bişey anlamıom tabi
bi kelime etmedi kıza erkeğe benzio falan diye
temmuz sonu gittim ağustor sonu gel dedi bana

sizin heyecanlarınızı bende yaşadım ve sırf meraktan arada sayfanızı okuyorum.yardım edebilmişsem ne mutlu bana.merak ettiğiniz sormak istediğiniz bişey olursa yardım etmeye hazırım.bu gece kadir gecesi gecemiz mübarek dualarımız kabul olsun.2013 nisan annesi

canım sana vajinal olarakmı yoksa karındanmı bakıyorlar. ben ikisiylede baktırdım vajinal daha net görünüyor. 14. haftasında tekrar vajinal baktırıcam inşallah yavrucum gösterir cinsiyetini

kızlar yaaa cinsiyet çok heycanlandırıyor insanı ama kesin değil bence bizim bir arkadaş eşimin yani adam 6 ay oğlum olcak diye sevindirik dolaştı sonra kız dediler kız doğdu:) üzüldü baya klasik erkek.o yüzden eşim hiç merak bile ettirmiyor bana kesin değil die

canım sana vajinal olarakmı yoksa karındanmı bakıyorlar. ben ikisiylede baktırdım vajinal daha net görünüyor. 14. haftasında tekrar vajinal baktırıcam inşallah yavrucum gösterir cinsiyetini

Karından bakıyorlar canım evet vajinal daha net ve doğru bilgiler veriyor ama benim bebişin bacaklar hep açık oluyor zaten 2 defasında da pipiyi ben bile gördüm doktor gösterdi hatta bak burda diye küçük bir uzantı var sadece çok küçük ama artık bu tarihte görünmesi gerekiyor doktorlar işte hep garantici oluyorlar

Son düzenleme:

hareketlerini hissetmeye başladın mı. benim bedenimde kilo dışında hiçbir değişiklik olmadı 12 haftadayım şimdiden 3 kilo almışım. ama bebeğimin hareketlerini hiç hissetmiyorum. sence normal mi

hareketlerini hissetmeye başladın mı. benim bedenimde kilo dışında hiçbir değişiklik olmadı 12 haftadayım şimdiden 3 kilo almışım. ama bebeğimin hareketlerini hiç hissetmiyorum. sence normal mi

Hareketlerini hissetmek için bence daha erken ama deneyimli annelerin bu ayların da hissedebileceklerini söylüyorlar annem de 4. ayda hissetmeye başlamış ama bazen seyirme gibi birşeyler oluyor ama bebekten mi yoksa başka birşey mi bilmiyorum...Yani gayet normal burada 14. haftada olanların bile bebeklerini hissettiklerini hiç duymadım....
Ben aksine kilo verdim ama daha almadım bebişim iyi beslensin karnı tok olsun da benim kilo alıp vermem önemli değil diye düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…