2014 Şubat Anneleri

canım bu arada senin sadece tuvaletini yaparken mi agrın oluyordu, benim sürekli orada bi tıkanıklık var gibi, idrar yollarımda.. yani hep agrı var ama dayanılmaz değil ince ince:/

okudum Rabbim kabul etsin

heralde ondan ya bişey sorcam bu cinsiyetini öğrenenler nelere aşermiş merak ediyorum kızlar ekşi oğlanlar tatlımıki doğrumu acaba bu inanış yaşayanlara sorayım bariii

canım bana büyük ihtimal erkek bayramdan sonra kesinlesir dedi ama ben hep ekşi tuzlu yedim tatlı agzıma bile sürmedim. hic canım istemedi

dar kotlara olmayabilir belki zamanla ama geniş paçalı pantolonlarda en az 3 4 ay iş yapar bu yöntem bence
heleki şuan tam zamanı
ben evde buldum bi straplez badi çok güzel kapatıo
o lastik olayını da yapcam kalın lastik alıp
yapınca çeker koyarım foto albüme:)

İyiyim cnm sen nasılsın? Ben de 7 şinde gidiyorum. Bu Çarşamba ikili test için, hem belki cinsiyet te öğreniriz

işallah Rabbim sağlıklı hayırlı gönlümüzdekini nasip etmiştir bu gece kadir gecesi dua edelim birbirimize ultrason fotonu yüklemeyi unutma topiğe

Son düzenleme:

okudum. rabbim kabul etsin. allah yardımcısı olsun inş.

sonunda başardımmm ticker yaptım henüz cinsiyeti bilmiyorum bebişim kızsa zemin yine mavi olur bebişi pembe tavşanlı yaparım...maviyi seviyorummmm...kışın doğacak ..kış temalı ticker

Canım okudum ben de Allah kabul etsin..biz de yaşadık zor bir süreç, Rabbim çok bekletmeden tez zamanda kavuştursun bebeğine inşallah..

bende de aynı şey oldu lökosit 15 çıktı doktor antibiyotik verdi sakın ihmal etme bol bol su iççç sarımsı turunumsu bı akıntında varmııı kokusuzzz?

geçmiş olsun canım ya, benim 11 çıktı lökosit, pazartesi kontrole gidicem, agrım var canım akıntım olmuyor benim hiç, çok nadir gelse de beyaza dönük ve kokusuz oluyor.. zaten idrarda kanı ben görmedim, tahlilde kan hücreleri görülmüş.. dr dan artık ilaç isticem, bana hep su iç gecer dediler, inan içiyorum ama geçmemiş işte idrar yollarımda agrılarım arttı 2 haftadır , dr ilaç yazmazsa değiştircem dr umu, 3 kez istedim ilaç, gerek yok dedi!

sonunda başardımmm ticker yaptım henüz cinsiyeti bilmiyorum bebişim kızsa zemin yine mavi olur bebişi pembe tavşanlı yaparım...maviyi seviyorummmm...kışın doğacak ..kış temalı ticker

çok güzel olmuş suzancım,inşallah sonuna kadar değişmez mavi kalır

benim idrarda lökosit 6 eritrosit de 6 çıkmıştı epitel 12 idi
doktor okadar önemli değil demişti
sizinki de çok büyük sayılar değil ama şimdi ben de endişe ettim
idrar rengi buara gözüme baya koyu gelio
en iyisi ben tekrarlatiyim testi 1 ay evveldi yaptırdığımda
buarad ihmal etmeyin daha sonra daha sancılı bi süreç olabilir geçmiş olsun canım

gününüz aydın olsun hatunlar

kurulu saat gibiyim ya hiç farketmiyor yattığım saat:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…