kızlar günaydın kadir geceniz günüyle gecesiyle mübarek olsun inşallah
bugün bebeklerini görecekler var sanırım ne mutlu görüş günü gelmiş:))
Arkadaşlar sizden birşey rica etcem
benim bi arkadaşım var gene kk'dan tanıdığım,
pkolu kendisi eşinde de sıkıntı var
şimdi tüp bebek deneyecekler nasipse inşallah
benden ayetelkürsi okumamaı rica etti
41 adet hamileden toplamak istiyor tabi sayı önemli değil ama nekadar çok olursa okadar hamileden dua almış olur
sizden ricam birer ayetel küsri okuyup arkadaşım için dua edermisiniz
adı burcu arkadaşımın
zamanında ben de toplamıştım bilmem işe yaradımı ama arkasından bebeğim geldi ona da aynısı olur inşallah
okuyan okumayan herkesden Allah razı olsun
Yaa birşey diyim mi bu doktorların hepsi de görüyor biliyor,bilerek söylemiyorlar cinsiyetleri bence..Arkadaş 4. ayımızdayız artık şimdi belli olmayacak da ne zaman olacak...
Allahtan benim ki her sorduğumda cevap veriyor 2 defa sordum ikisinde de pipi görüyorum dedi ama gelecek ay kesinleşir diyo arkadaş pipinin de 1 ay için de törpülenecek hali yok heralde
serseriye bak banada eylül dedi vicdansız dohtorum
seninki yine iyi demiş
ben bi tahmin alsam cinsiyet için dedim
daha erken dedi
sonra gitti bebeğin tepeden ultrasoununa baktı bebeğin bacaklar fora
ama ben bişey anlamıom tabi
bi kelime etmedi kıza erkeğe benzio falan diye
temmuz sonu gittim ağustor sonu gel dedi bana
aminnn kuzummmmmerhaba kızlar nasılsınız kandiliniz mubarek olsun dualarınız kabul olsun
aynen kuzum ilk bebek hiç farketmez ama meraklanıyorum.salı günü gidicem başka doktorakızlar yaaa cinsiyet çok heycanlandırıyor insanı ama kesin değil bence bizim bir arkadaş eşimin yani adam 6 ay oğlum olcak diye sevindirik dolaştı sonra kız dediler kız doğdu:) üzüldü baya klasik erkek.o yüzden eşim hiç merak bile ettirmiyor bana kesin değil die
kuzum bende hala hissetmedimhareketlerini hissetmeye başladın mı. benim bedenimde kilo dışında hiçbir değişiklik olmadı 12 haftadayım şimdiden 3 kilo almışım. ama bebeğimin hareketlerini hiç hissetmiyorum. sence normal mi
hemde ne vicdansız geğur nolacakkkBenim ki kadın bi de güler yüzlü bişey de diyemiyorum valla gülü veriyor ben kendimden geçiyorum
Senin doktor tam sopalıkmış ama vicdansızzz
aynen ya bende dün gittim 2li test için cinsiyetini sordum şimdi söleyemem dedi 16. haftada söylicem dedi sölese ölcek sanki sinir şey mutlaka görmüştür bizimki sereserpe yatıyodu
sölemezzzzzlerrr
sanırım sonradan değişirse karizmalarının çizileceğinden korkuyorlar
vay beeee 20 kişi anketi cevaplamış bizde tık yok
heralde ondan ya bişey sorcam bu cinsiyetini öğrenenler nelere aşermiş merak ediyorum kızlar ekşi oğlanlar tatlımıki doğrumu acaba bu inanış yaşayanlara sorayım bariii
sizin heyecanlarınızı bende yaşadım ve sırf meraktan arada sayfanızı okuyorum.yardım edebilmişsem ne mutlu bana.merak ettiğiniz sormak istediğiniz bişey olursa yardım etmeye hazırım.bu gece kadir gecesi gecemiz mübarek dualarımız kabul olsun.2013 nisan annesi
teşekkürler canım Allah razı olsun senden decanım bende okudum duasını ettim allahım kabul eder inşallah :))
Ben en son burada muhabbet ediyordum ne ara koltuğa uzanıp öküz gibi uyudum anlamadım :44:
Sanki üç gündür uyuyor gibiyim ya piiii
heralde ondan ya bişey sorcam bu cinsiyetini öğrenenler nelere aşermiş merak ediyorum kızlar ekşi oğlanlar tatlımıki doğrumu acaba bu inanış yaşayanlara sorayım bariii
Canım bu duyguyu hepimiz yaşıyoruz.. Ben cvs den beri dr a gitmedim taa 3 hafta sonra gidicemkızlar bugün bana bir korkudur geldi bebeğe bişimi oldu diye yaniye böyle oldu bilmiyorumki nerden anlıycam iii olduğunu
kızlar bugün bana bir korkudur geldi bebeğe bişimi oldu diye yaniye böyle oldu bilmiyorumki nerden anlıycam iii olduğunu
veee araştırmacı lepi iş başında,
bu benim pantolonlar nasıl çözüm bulurum derken iki tane kafama yatan şey oldu
kesip biçme yok
fotoları koyuyorum
Eki Görüntüle 771187
Eki Görüntüle 771188
bana mantıklı geldi evdeki kullanmadığım bodylerle denenebilir yada ucuz yollu bpdy alınıp yapablirim
üstteki de zaten bildiğin kalın nastiğin bi ucuna düğme deliği diğerine de düğme takmış o da kolay bişi
Duymuştum bunlarıben bildiğin lastikli saç tokasını aynı şekilde kullanarak bir süre idare edebilmiştim
manyuk
kızlar bugün bana bir korkudur geldi bebeğe bişimi oldu diye yaniye böyle oldu bilmiyorumki nerden anlıycam iii olduğunu
Bugün birazcık temizlik yaptım hemen yoruldum:) eskiden saatlerce ayakta durabilirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?