2014 Şubat Anneleri

kuzum bu hamilelikte herşey olabilir.bence sıkıntı yok tatlım içini rahat tut

kuzum bu hamilelikte herşey olabilir.bence sıkıntı yok tatlım içini rahat tut
sağol canım.ne bileyim ilk iki hamileliğimde kusma nedir bilmedim.bulantı,tiksinme o kadar.birde başlarda değilde bu hft. da olması endişelendirdi.bu hft bulantılarım geçer iştahım açılır derken korkunç istifarla sarsıldım valla.

geçmiş olsun canım benimde salı çarşamba sürekli kusmam olmuştu ama ilk değildi ben belli aralıklarla kusuyorum, hemen doktor randevusu aldım birşey olmuş mu diye allaha şükür sağlıklı idi. o iki gün kolumu kaldıracak halim bile yoktu artık. sen devam ederse yine de bir görün istersen canım. geçmiş olsun.

Merhaba arkadaslar basim catliyor napicam bilmiyorumm bir fikri olan varmi.ne guzel sahura kalkmiyorsunuz.benim esim saati kurup kalkamadim diye sinirlendi bana o yuzden basagrim tuttu sinirden agladim durdum

canım hergün ağrıyor aynen migrenim var ağlıyarak yatıyorum benimkini malesef hiçbirşey geçirmiyor ama araştırdım bazılarına buzla kompres yapmak iyi gelebiliyormuş ılık duş yarım saat rahatlatıyor başkada hiçbişi malesef.eşinde çok anlayışsızmış gerçi hamileliğin iyi geçiyorsa bilmemde ama hamile olmasan bile olabilir yani keşek biraz anlayışlı olsaymış.ama belki anlık olmuştur üzme kendini ttalım

hiçbir fikrim yok tatlım ama belki midem bozulmuştur üşütmüş olabilirsin herşey olabilir ama bebekle yani onun zarar görmesiyle ilgili bir durum olduğunu sanmıyorum inşallah

ay ttalım en tombiks benim o zaman boyum 172 kilomda malesef 78 hiç çok ince olmadım ama bu da fazla oldu biz küçük bi yerdeyiz tek ekşınım eşime harika sofralar kurmak oldu 1 yılı doldurucaz bu ay ve malesef bende götürdüm o yemekleri sonuç da böle oldu .şişko hamile kaldım düşün sen benim sonumu ama yavrum sağlıklı olsunda hiç umrumda olmaz inş veririm doğumdan sonra.zaten çabuk alıp veren bir bünyem var

günaydın kızlarr,
lepiciğim okurum ben .rabbim yüzüne güler inşallah

Elbette canım Allah kabul etsin şimdiden

Canım ben okudum. Allah kabul etsin inşallah. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine.

Günaydın kızlar
kadir gecemiz hayırlı dualarımız kabul olsun inşallah
bende arkadaşın için okudum canım kabul olsun dualar inşallah hayırlısıyla oda kavuşsun yavrusuna

okudum canım Allah kabul eder işallah ...o da bizim yaşadığımız bu duyguları en kısa zamanda tadar....

canım bende okudum duasını ettim allahım kabul eder inşallah :))

okudum Rabbim kabul etsin

Ben de okudum, Allah kabul etsin inşallah.

okudum. rabbim kabul etsin. allah yardımcısı olsun inş.

Canım okudum ben de Allah kabul etsin..biz de yaşadık zor bir süreç, Rabbim çok bekletmeden tez zamanda kavuştursun bebeğine inşallah..

merhaba arkadaşlar lepinin bahsettiği arkadaşı benim benim için dua eden etmeyen bütün herkese sonsuz teşekkürler allah hepinizden razı olsun kızlar umarım bende sizle gibi o güzel duyguyu tadarım.inş. rabbim dularımız kabul eder allah omaya herkese nasip etsin bu güzel duyguyu sizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin çok teşekkür ederim kızlar allah sizlerden razı olsun

bende okudum canım rabbim muradını versin

Aynen canım yaaa valla adana korkunçç.. Hele akşamları nem % 90 lara çıkıyor.. İstanbulun sıcağına kurban olurum..hamileliğimizin son ayları yaza gelse napardık bilmiyorum..

Annem istanbula döndü bugün( biz taa kurbanda gidicez.. Çok özledim hepsini..başka şehirde yaşamak ne zormuşş.. Bebeğimle başbaşa kaldık bi de babamız tabi

Aynen canım yaaa valla adana korkunçç.. Hele akşamları nem % 90 lara çıkıyor.. İstanbulun sıcağına kurban olurum..hamileliğimizin son ayları yaza gelse napardık bilmiyorum..
çok şanlslıyız cidden.prensese isim düşündünüzmü
yok be gülüm bu günde çalıştı gelsede gezemeyizki arabayla bile çok kötü oluyorum ahhhhhhhhhh benim yaz planlarım ah:)

sorma yaaa tatil planlarımız seneye kaldı.kesin gidicem seneye kuzum

tatili geçtim şöle bi terlemedim bile ya.yazdan bişi anlamadım ben:) bi sokağa çıkabilsem oda yeterdi kızmet yavrum iii olsunda

uçakla gidebilirsinaslında...

hayırlısı olsuncnm cinsiyetisende öğrenmişim...

olmaz cnm için rahat olsun...

canım sivilce gibi bişide olabilir mi acaba...

bilemiyorumki canım şikayet devam ederse doktora gidicem hafta içi inş. bişey yoktur

Adanadayım canım, birkaç isim var aklımda.. Ben cinsiyet belli olmadan önce rüyamda gürül gürül akan bir ırmak görmüştüm.. Sabah uyanınca eşime kızım olursa adını ırmak koyucam dedim o yüzden öncelik ırmakta

ırmak süper isimmiş kuzumm.aadanada 3 yılım geçti çok sever ve özlerim adanayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…