selam arkadaşlar yardıma ihtiyacım var.ben şu an 14+0ım bugüne kadar hiç kusmam olmadı.bugün ne yediysem yarım saat içinde çıkarıyorum.bulantım ,tiksinmem olmuştu ama bu hft da olması korkuttu beni.ateşim felan da yok,kabus bir gün benim için.normal mi kızlar birşeyler söyleyin.
sağol canım.ne bileyim ilk iki hamileliğimde kusma nedir bilmedim.bulantı,tiksinme o kadar.birde başlarda değilde bu hft. da olması endişelendirdi.bu hft bulantılarım geçer iştahım açılır derken korkunç istifarla sarsıldım valla.kuzum bu hamilelikte herşey olabilir.bence sıkıntı yok tatlım içini rahat tut
selam arkadaşlar yardıma ihtiyacım var.ben şu an 14+0ım bugüne kadar hiç kusmam olmadı.bugün ne yediysem yarım saat içinde çıkarıyorum.bulantım ,tiksinmem olmuştu ama bu hft da olması korkuttu beni.ateşim felan da yok,kabus bir gün benim için.normal mi kızlar birşeyler söyleyin.
Merhaba arkadaslar basim catliyor napicam bilmiyorumm bir fikri olan varmi.ne guzel sahura kalkmiyorsunuz.benim esim saati kurup kalkamadim diye sinirlendi bana o yuzden basagrim tuttu sinirden agladim durdum
anneler nasılsınız? ben bugun feci yorgunum eşimle yüzmeye gittik pek bir atraksiyon yaşayamadım ama güneşlenip yüzdüm :) çok iyi hissettim kendimi göbüş biraz bikiniye fazla geldi ama:) eşim çok sevimli olduğumu söyleyip içimi rahatlattı.. bende daha da büyüsemde giyicem bikinimi:) kilodan bahseden arkadaşlar olmuş ben geçen sene ilaç tedavisi gördüm kortizonlu 69 kilo olmuştum boyum 164 düşünü topacık.. bebiş öncesi 60 kiloya indim ..12. haftam bitio şimdilik bir buçuk kilo aldım sadece.. umarım abartıp çoşmayız sonradan:) ilk üç ay aldığın kilo kendine kalan bebeğe denmişti doktor. ilk üç ay fazla alma zaten bebeğe yararı yok sonra her ay alacaksın kilo dedi..en zor verilen kilo ilk başta alınan kiloymuş bide bir arkadaşım 45 kilo ile hamile kalıp yanlış beslenmeyle 76 kilo ile doğuma girdi.. ama suan 49 kilo ve bebeği sadece 2 yaşında..verilio demekki...:)gerçi ben ilk üç ayı 2 kilo ile bititrirsem iyi gibi diorum..amann fazlada dert etmemek gerekio
günaydın kızlarr,
lepiciğim okurum ben .rabbim yüzüne güler inşallah
Elbette canım Allah kabul etsin şimdiden
Günaydınnnnmeraktasınız dimi.valla tam olarak merakım benim de gitmiş değil....ense kalınlığı normal dedi....bi sıkıntımız yok çok şükür.ikili test sonucumuz 10 gün sonra çıkacak
2 kez açtı bacağını ama bişi göremedik.doktor 2 kez pipi göremiyorum dedi gülerek...galiba kızım olacak bi değişiklik olmazsa bi ay sonra kesinleşir
pipi göremedik kuzum...kız olma ihtimalini arttırdı bu da.hayırlısı bi ay daha beklicezzzz
saol canım benim.sizlerinde kadir gecesi mübarek olsun
tabiki okurum hemen arkadasın içinAllah yardımcısı olsun
Canım ben okudum. Allah kabul etsin inşallah. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine.
Günaydın kızlar
kadir gecemiz hayırlı dualarımız kabul olsun inşallah
bende arkadaşın için okudum canım kabul olsun dualar inşallah hayırlısıyla oda kavuşsun yavrusuna
okudum canım Allah kabul eder işallah ...o da bizim yaşadığımız bu duyguları en kısa zamanda tadar....
canım bende okudum duasını ettim allahım kabul eder inşallah :))
okudum Rabbim kabul etsin
Ben de okudum, Allah kabul etsin inşallah.
okudum. rabbim kabul etsin. allah yardımcısı olsun inş.
Canım okudum ben de Allah kabul etsin..biz de yaşadık zor bir süreç, Rabbim çok bekletmeden tez zamanda kavuştursun bebeğine inşallah..
merhaba arkadaşlar lepinin bahsettiği arkadaşı benim benim için dua eden etmeyen bütün herkese sonsuz teşekkürler allah hepinizden razı olsun kızlar umarım bende sizle gibi o güzel duyguyu tadarım.inş. rabbim dularımız kabul eder allah omaya herkese nasip etsin bu güzel duyguyu sizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin çok teşekkür ederim kızlar allah sizlerden razı olsun
çiçemmm buralardasın
kız çiçem öldüm bugün sıkıntıdan hep burdayım çoğunda kendi kendime konuştum hepiniz kocalarla romantik pazarlar mı yaptınız bilmiyorum valla:)
Selam kizlarrr.evdeyim yatiyorum ve sıkıntıdan patlamak uzereyim.bi sizlere bakiyim dedim.hava cok sicak.disari cikilacak gibi degil.belki aksam ustu bebise biseyler bakmaya giderim
Bu arada hala su icemiyorum.bi litreyi gecmiyo yani.zorluyorum
Spse gecmis olsun canim.umarim onemli birsey degildir
ahahah gezdik tozduk bugün kuzumeşin gelmeidmi işten
çok şanlslıyız cidden.prensese isim düşündünüzmüAynen canım yaaa valla adana korkunçç.. Hele akşamları nem % 90 lara çıkıyor.. İstanbulun sıcağına kurban olurum..hamileliğimizin son ayları yaza gelse napardık bilmiyorum..
yok be gülüm bu günde çalıştı gelsede gezemeyizkiarabayla bile çok kötü oluyorum ahhhhhhhhhh benim yaz planlarım ah:)
Annem istanbula döndü bugün( biz taa kurbanda gidicez.. Çok özledim hepsini..başka şehirde yaşamak ne zormuşş.. Bebeğimle başbaşa kaldık bi de babamız tabi
çok şanlslıyız cidden.prensese isim düşündünüzmü
sorma yaaa tatil planlarımız seneye kaldı.kesin gidicem seneye kuzum
uçakla gidebilirsinaslında...
hayırlısı olsuncnm cinsiyetisende öğrenmişim...
olmaz cnm için rahat olsun...
canım sivilce gibi bişide olabilir mi acaba...
çok şanlslıyız cidden.prensese isim düşündünüzmü
sorma yaaa tatil planlarımız seneye kaldı.kesin gidicem seneye kuzum
Adanadayım canım, birkaç isim var aklımda.. Ben cinsiyet belli olmadan önce rüyamda gürül gürül akan bir ırmak görmüştüm.. Sabah uyanınca eşime kızım olursa adını ırmak koyucam dedimo yüzden öncelik ırmakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?