2014 Şubat Anneleri

selam kızlaaar nasılsınız...herşey ınşallah ıyıdır başı ağrıyan ve kanamadan korkanlar olmuş gecmiş olsun kızlarr
benım de çook kasık ağrım oldu 15 gundur doktora gıtmıyorum endişeliyim inşallah bebeğim yaşıyor ve buyuyordur..
herkesin bebeğini sağlıklı eline almasınıdiliyorum Allahtan
. aminn...

merhaba arkadaslar.Bugun farkinda olmadan bir işki tane ici cok iyi pismemis ve pemve bir iki kofte yedim.Ondanmi yedigim baska birseydenmi bilmiyorum eve geldince midem agridi.Demin ishal olmusum.Cok korkuyorum bebegime birsye olmusmudur diye( Yarinda bayram nedeniyle memlekete yola cikiyoruz diken ustundeyim ne olur bana dua edin ne yapicam ben birsye olduysa (

Günaydın benim güzeller güzeli anne adaylarım hepinize harika bir gün diliyorum

Dün maşallah sultanahmet sizin eminönü benim bir gezmişim daha ancak kendime gelebildim.

Bu gün bir de pazar var gidip gitmemkte kararsız olsamda sanırım gideceğim

Günaydın ;

doktor kontrolümüze gittik cumartesi güni resmen dans show yaptı kuzucuk harikaydı kendine hayran bıraktı
cinsiyet için yorum yapmadı iyi geçinmek için cinsiyet sorma dedi. sonra bu kesin dansöz falan olacak dedi.

kk problemli ya

Günaydın canımmm
Haftasonu gittik bebişimizi gördük
2,5 cm olmuş sıpa
kalp atışlarınıda gördük,dinledik.Sonunda içime sinen bi doktor buldum

oyyy cok şükür....cok sevndm valla...

bende ayın 22 sinde gidicem ikili teste.Fiyatı sanırım İncirli Ethicada 150 TL gibi bişey :26:

nasıl ya.sigortalıya mı o fiyat.cok pahalı mügemm....dısarda bile daha ucuz sigortan olmasa bile

Banada uğrasaydın o kadar gelmişin buralara

günaydin canım sen nasılsın

su an iyi gibiyim canım...gece kötüleştim biraz.....göğsüme midemin üstüne bi şey oturdu sanki.bi ağırlık.ateş bastı nefes alıp verişim değişti....elim kolum istem dışı atıp durdu...dus aldım soğuk sonra uykuya dalmışım..gece uyandıkça aynı seyleri tekrar yasadım ama

Ağır mı yedin akşam acaba jack. Benimde sol kaburgamın altı ağrıyor bir kaç gündür

Sigorta özelde yapılan ikili testi karşılamıyor jack Medicana da bana 180 dedi

kuzum bende özel hastaneye gidiyorum.her gittiğimde muayene ücreti 40 tl ödüyorum....ikili test için de sigortalı olduğum için 20 tl aldılar

arkadaşım sigortası olmadığı için 80-100 gibi bi fiyata yaptırdı

belki de sehirden sehire değişiyodur ama soygunculuk resmen yaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…