2014 Şubat Anneleri

aynen canım şehirden şehire değişiyor valla

iviiit kk sürekli tedavi görüyor bende az bişey uyuz oldum
Dans show yaptı demek bebiş vay be bizimki orasını burasını döndü tamam bitti maşallah size

Banada uğrasaydın o kadar gelmişin buralara

Bilseydim illa ki ses ederdim ama öğrenmiş oldum ne demişler bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp

Nerde yaşıyordun sen jack :26::26: Ben muayene için 50 tl ödüyorum Bizim civardaki hastaneler çok pahalı

Beklerim her zaman

yok tatlım cok bişey yemedim.bi kasık pilav sadece.o da yemek kasıgıyla....aksamları yemek yiyemiyorum pek

Kaçta yedin yemeğini geç yemiş olabilir misin? Hamilelik ile ilgili kitap aldım en son akşam 6 da yemeğinizi yemiş olun yazıyor biz akşam 20:30 da yiyoruz ramazandan dolayı çok rahatsız ediyor beni

muayene ye girmeden çikolata yedim ilk kez oturuyordu ve oynadı durdu aklında olsun sende dene

Onu arkadaşta söylemişti çikolata ya da şerbetli tatlı ye o zaman kıpır kıpır oluyor diye ama ben ogün oruç tutmuştum malesef yiyemedim artık bir sonrakine kısmet canım

Gunaydın kızlar 2 gündür kk ya giremedim malum hafta sonu, sabahta nedense açılmadı site bakımda dedi şimdi girebildim daha geçmişi okuyamadım açıkcası zaten işlerim yoğun yine

jack birz bakındım ama göremedim nasıl geçti kontorlün tatlım ? Cinsiyetiniz belli oldumu ?

Başka başka nehaberler var kızlar
bizler iyi sayılırız iyi diyim iyi olum iş yeri açısından moraller biraz bozuk ama

Son düzenleme:
Onu arkadaşta söylemişti çikolata ya da şerbetli tatlı ye o zaman kıpır kıpır oluyor diye ama ben ogün oruç tutmuştum malesef yiyemedim artık bir sonrakine kısmet canım

Evet çok işe yarıyor gerçekten bende artık her defasında yerim.

bugün işler yine yoğun ya biraz işe döneyim sonra geleceğim tekrar

arife günü bile çalışıyorum

muayene ye girmeden çikolata yedim ilk kez oturuyordu ve oynadı durdu aklında olsun sende dene

merhaba bebek programında da söylediler.bi dahakine bende yicem.bi ay sonra yani

Nerde yaşıyordun sen jack :26::26: Ben muayene için 50 tl ödüyorum Bizim civardaki hastaneler çok pahalı

Adanadayım tatlım ben.ucuz memleketim benim

Kaçta yedin yemeğini geç yemiş olabilir misin? Hamilelik ile ilgili kitap aldım en son akşam 6 da yemeğinizi yemiş olun yazıyor biz akşam 20:30 da yiyoruz ramazandan dolayı çok rahatsız ediyor beni

sanırım 6'yı çeyrek geciyodu yediğimde.

günaydın bbilimcim.hosgeldin.nasılsın?

gittik her şey yolunda cok şükür..ense kalınlığı faln normal dedi....sırtı dönüktü önce sonra döndü bize

ağzını açıp kapadı bi kaç kez.bi kac kez de bacağını araladı sanki ama dr kesin bişey söyleyemem henüz dedi...sadece pipi göremiyorum dedi

elevit e devam dedi.bide kan ilacı verdi.o da hap...bögkkkk.....daha içmedim 3 gün oldu

ikili test sonucu da on gün sonra dedi

Son düzenleme:
güzeller günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım herkes iyidir umarım.ben artık bulantıları geçtim direk çıkartıyorum aman bu daha rahat valla.içinde kayanyıp duracağına.şu doktora giderken çikolata işini ende yapmak istiyorum ama birisi yazmıştı sanki ikili test için gittiğinde hareketlerinden doktor ense kalınlıgını zor ölçtü diye.sizce yiyim mi yemeyimmi:)

garanti olsun ölçüm canımbu seferlik yeme sen en iyisi.bi dahakine yersin

Son düzenleme:
garanti olsun ölçüm canımbu seferlik yeme sen en iyisi.bi dahakine yersin

öle olsun bakalım bir iyi göreyimde ayyyyy daha bayramdan sonra gidicem arası çok uzadı korkuyor insan.bir hissetsekte rahatlasak canım benim ya.gerçi bu seferde yok oynadı yok oynamadı:) hakkımızda hayırlısı:)

için ferah tut canım ya....sakınan göze çöp batar diye boşuna dememişler.ben nenelerimizi falan düsünüyorummm.rahatlatıyorum kendimi.

vitamin yoktu kan ilacı yoktu ikl,i test yoktu.çok şükür bugünlerimize tabi de ne bilim.veren de rabbim alan da....elbette üzülürüm bir şey olursa canımdan can gider ama elden bi şey de gelmez.Rabbimize emanet yavrularımızzz

şu uyku hali geçicekmi acaba :44:
yoksa 9 ay böyle devam mı edecek :26:
yeni müdür gelmek üzere ben uyku halindeyim toparlanamıyorum

öle canım rabbime emanet inşallah diyorum ne diyelim.

tersliğe bak sen çalışıyorsun uykun var ben evdeyim uyusam vakit geçse diyorum uyuyamıyorummm

hemde nasıl uykum var sersem gibiyim canım , baş dönmesi gibi.
kafayı koysam derin rüyalara dalıcam :44:
sende uyumasanda uzanıp dinlen , valla evde olmak için neler vermezdim şuan

hemde nasıl uykum var sersem gibiyim canım , baş dönmesi gibi.
kafayı koysam derin rüyalara dalıcam :44:
sende uyumasanda uzanıp dinlen , valla evde olmak için neler vermezdim şuan

eve girip hemen kendimi koltuğa atıyorum.....5 dk da olsa uzanmadan duramıyorum.nereye gitsem totom yer arıyo....kv annemler halamlar hemen uzanıyorum

uykun hep olacak maalesef.uyku hali geçse bile uzanmak isteyeceksin hep

Ben yazmıştım cnm doktor çok uğraştı ense kalınlığı için çikolatadan kıpır kıpır olmuştu 2li test için gidiyosan çikolata veya tatlı bişey yeme tavsiye etmem..yinede sen bilirsin tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…