- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
ben doktora gidince sorucam aslında dogal olsun badem yagı isterdim ama kıllar zaten sinirimi bozuyogöbegimi tanıyamıyorum ya tamam biraz vardı ama resmen belirlengeçti sarılar bile farkedilir ölçüde siyah oldu ( çok moralim bozuk bu konuda kendimi çok çirkin hissediyorum hiç süslenemiyorum banyo yapmak saçımı tarmak bile zor geliyo ki sıcaktan duramadıgım için gecenin bi yarısında bile banyoya atıyorum kendimi saçımı düzleştiremiyorum öyle canım hiç bişey istemiyo (
ama şey bizim şey işleri yoluna girdi yani geçen bi kere yaptık sonra 2-3 gün sonra yine oldu yani planlı değil :))eşime diyorumj olmaz yeni oldu yok yok baya oldu 1 haftayı geçti diyo daha saçım kurumadı aslında neyse anneme kaçıcam cuma günü biraz özlesin
Kizlar oturunca bile tansiyonum düşüyordışarı cikmak hayal oldu siz nasıl çalışıyor nasıl tatile gidiyorsunuz
Kizlar oturunca bile tansiyonum düşüyordışarı cikmak hayal oldu siz nasıl çalışıyor nasıl tatile gidiyorsunuz
Kızlar,
Bence bizim topiğe nazar değdi. Bu ne bea. Geçen hafta hızınıza yetişemezdim.
Herkes inzivaya çekildi herhalde
bir kısmı tatil de bir kısmı yatıyor 1-2 aya kadar herkes çoğunlukta gelir
Valla pipiyi kukuyu gören alışverişe koştu herhalde kimseler kalmadı
oda olabilir
Bu gördükçe "" veledime bişeyler öresim geliyo ama her başladığımı yarım bırakıyorum annem bitirmek zorunda kalıyor. Ondan korkuyorum.
bende örgü örmeyi seviyorum ama bebeğe öremem ananem örüyor zaten bana gerek kalmıyor
gögsüne bence badem yağı sürme badem yağını hatta saçından başka bi yerine de sürme kıllar daha çok çoğalır ben saçıma çok kullanırdım gürleşsin diye
göbeğime de bebek yağı sürüyorum gögsüme o dediğim kremden aldım silmeye bile gerek olmadan emzirebiliniyor çok hoşuma gitti.
cinsel konu bizden uzaklaşmadı ilk zamanlar hariç o zamanda hep uyuyordum
Benim de annem ve kayınvalidem habire örmüşler. En az 10 tane yelek var şimdiden. Ben battaniye örmek istiyorum ama bakalım biraz daha gaza gelmem lazım. Kışın inşallah, bu sıcakta çekilmez..
Geçmiş olsun canım aman dikkat et hele ki sıcaklarda Allah korusun fenalaşırsın yat güzelce dinlen.Bende halsiz hissediyorum sanki çıksam biryere düşüverecekmişim gibi geliyor.Arkadaşların maaşallahı var
Kızlar,
Bence bizim topiğe nazar değdi. Bu ne bea. Geçen hafta hızınıza yetişemezdim.
Herkes inzivaya çekildi herhalde
2li test sonucumuz temiz çıktı kızlarbi sorun yok dedi doktorum bi dahaki randevumuz 16 eylül o zaman kesin cinsiyeti belli olur heralde:26:
Ay evet canım onlara maşallah bizede inşallah:) ben evde bile bayilicam sanırım:)tatil die ölüyorummümkün değil
Napacaksın canım ben ve benim gibiler netin başından kalkamıyor cinsiyet öğrenenler kafaları rahat gezip tozuyor
Umarım bir sorun yoktur gelirler yakında
Maşallah ne kadar güzel temiz çıkmasına sevindim
16 Eylüle kadar nerden baksan 3 hafta ar rahat belli olur ama tabi gösterirse
İnşallah ki ne inşallah ordan kalk oraya yat ordan kalk oraya devril pozisyonundayım
merak ediyorsun ama kesin olmadan da aldığın bilgi bir işe yaramıyor. aslında 16. haftadan önce cinsiyet olayına hiç girmemek lazım, 12+4 te biz hiç bir şey sormadan doktor " % 80 kız" dedi.sonra da "erkek de olabilir, erkekse cinsiyet 16.haftaya kadar oluşuyor" dedi. dolayısıyla kafalar karıştı, hiç söylemese daha iyiydi...
bu cumartesi günü doktora gideceğiz hayırlı sonuçlarla birlikte cinsiyet de belli olur herhalde. ayy belli olsa da ben de kurtulsam etraftakiler de kurtulsa diyorum artıkk...bir de hareketlerini hissetmek istiyorum artık, ama 20. haftadan önce hissetmemek normaldir, deniliyor. bekleyeceğiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?