2014 Şubat Anneleri

Son düzenleme:
sen zaten hep adally ye sor bize soran yokk :) birinci çok güzel canım ben bir sitede 599 tl ye gördüm sen kaça buldun o civardaysa alalım ben de çok beğendim :)

Ay alemsin be canım ben buralardayım diye bana sormuştur kesin zaten şimdi kendi de kayboldu baksana

Bir kaç yerde gördüm fiyatları hep 600-800 arası değişiyordu

Aman kuzum komiklik olsun diye dedim:) beğendim ben arabayı walla güzelmiş. sen napıyon iyisin mi:)

iyiyim ve tatlım nasıl olayım az önce hissettiğim şeyin ne olduğunu anlamaya çalışıyorum.Sanki karnımın altında bir şey oldu böyle vurdu kaçtı cinsi ilk histi sanırım bu onun heyecanındayım :44::44::44::44:
Ben de beğendim arabayı ama gereksiz derecede pahalı geldi bana
Sen nasılsın seminerler falan göremiyoruz seni pek bitsede kurtulsan

kızlar incelediğiniz bebek arabaya baktım çok hoş . bencede ilki güzel 2. olan düşecek gibi duruyor . fiyatlar yüksek biraz ama .

kızlar incelediğiniz bebek arabaya baktım çok hoş . bencede ilki güzel 2. olan düşecek gibi duruyor . fiyatlar yüksek biraz ama .

Eveeet bak sana da aynı hissi vermiş canım bana da düşecekmiş gibi geldi
Güzelliğine güzel ama ben tedirgin tedirgin kullanırdım onu kullanmak zorunda olsaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…