iyiyim ve tatlım nasıl olayım az önce hissettiğim şeyin ne olduğunu anlamaya çalışıyorum.Sanki karnımın altında bir şey oldu böyle vurdu kaçtı cinsi ilk histi sanırım bu onun heyecanındayım :44::44::44::44:
Ben de beğendim arabayı ama gereksiz derecede pahalı geldi bana
Sen nasılsın seminerler falan göremiyoruz seni pek bitsede kurtulsan
canımm ya iyiyim ama yoruldum artık yaz tatilinde de seminer fena oluyormuş gönüllü olarak yazdırmıştım adımı isteğe bağlıydı yani ama sıcakta çok zor. bir de başvururken gebeliğimi bilmiyordum:) yaa ben de hissetmek istiyorum neye benziyor tam olarak:) bir de normal bir gaz durumundan ayırt edebiliriz demi :)
Eki Görüntüle 783056
arkadaşlar bu harika şeyi görüyomusunuz ben bunu istiyoyummmmmmmmmmmmmmmmmm hemde 30 tl :)) cuma cinsiyetini öğreniyim erkekse hemen alırım
hahhahha tipe baaaak
Çok güzelmiş bunun bence kız için olanınıda yapmalılar şöyle hizmetçi giysisi gibi olanlarından çok komik olur
kızlar ben de bebeğimin hareketlerini hiç hissetmiyorum.duyarsız mıyım acaba?
baktığınız arabalar çok güzelmiş.benim farklı bir fikrim var.doğum şubat ayında gerçekleşeceği için ben yazın kullanabileceğim araba tercih edeyim diyorum.kışın pek dışarı çıkılmaz diye düşünüyorum.chicco'nun çift yönlü baston pusetlerinden falan alayım diyorum.sizce nasıl fikir?
ben de geçen hafta ikili test için gittim 12.haftamdı tam büyük ihtimal erkek dedi :) sen de öğrenirsin umarım[/saol canım tesekkur ederım ınsallah :) 12. haftada gıtıgınde kac cm dı bebek pekı :)
bilemiyorum ki cnm pek anlamıyorum ultrason kağıdındaki yazılardan ama tam haftasıyla uyumlu gelişimi dedi ultrason çekti ve kan tahlili yaptılar
Eki Görüntüle 783056
arkadaşlar bu harika şeyi görüyomusunuz ben bunu istiyoyummmmmmmmmmmmmmmmmm hemde 30 tl :)) cuma cinsiyetini öğreniyim erkekse hemen alırım
Sorma ya sonra okuyunca kendi yazdığıma kendim güldüm
Ama sende nereden buluyorsun bunları bilmem ki annemle bayıldık burda
nerde satılıyo canım bu ben de istiyorummm çok şeker
geçen hafta %90 dı bu hafta %100 dedi doktor benim prensesim oluyooooooo
Fiyatları nasıl canım?
sen zaten hep adally ye sor bize soran yokk :) birinci çok güzel canım ben bir sitede 599 tl ye gördüm sen kaça buldun o civardaysa alalım ben de çok beğendim :)
benim istedigim modelde bu allah nasip ederse kesin kararlıyım hem bunu alınca puset ana kucagınada gerek yok :))bende hepsi buradadan 650ye görmüştüm
haha ne fantezi kurdun heeeeeeeeeeeeeEki Görüntüle 783060
Günaydın canım dün komiklik olsun gülelim diye yazdım öyle sitem etmedim yanlış anlama :) kürksüz de güzelsin yavrumEee hadi uyanın gelin ya sıkıldım benSizler için kürkümü çıkardım bir süre görünmez değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?