2014 Şubat Anneleri

ben daha hiç birşey hissetmiyorum ya kızım bol bol içimde yüzüyor ama daha hissettiremedi kendini ufaklık o bir doğsun ısıracam heryerini
aynen kuzum
valla kuzum bizimkine benzerse doktorun 16 da bile öğrenemessin
2li test sonucum çıkmış. birazdan hazırlanıp gidicem dua edin güzel haberlerle döneyim..

güzel haberle inşallah kuzum

cannım ne güzel söyledin .ne güzel yalnız değilim .biz prenseslerimizle mutluyuz.peki babanın tepkisi ne oldu .2.kızı olacağı için.

Kızlar weet sprey kullann kimdi? Bi suru psrs verfim aldm malum yer icin bikini bolgesine kullnilabilir diyordu sonra uyarilarda bikini bolgesine genital bölgeye kullnmayin diyor bişi anlamadim bu isten napsam ki:)

ben geçen hafta yaptırdım bu gün aldım sonucu doktor yüksek çıktı dedi amniyosentez istedi ben yaptırmak istemiyorum aklım karıştı

geçmiş olsun öncelikle hiç korkma. iş arkadaşım 40 yaşında doğum yaptı, yaş faktörü sebebiyle risk yüksek çıkabiliyormuş.uzmanına amniyosentez yaptırdı ve sağlıkla doğurdu bebeğini.

bizim topikteki arkadaşların birçoğu 16-17 haftalık canım o yüzden 4'lü testleri yeni yaptırdık.sonucunu öğrenen pek olmadı.istersen 2014 ocak annelerine bir sor derim.

benim yüksek çıktı moralim bozuldu.. ama ne olursa olsun doğurcam ALLAH tan gelen bişey yüksek çıksa bile doğurcam

Canım hemen bozma moralini.Değeri yüksek çıkıpta sağlıklı bebek doğuran çok.Hem ne olursa olsun doğuracağım diyorsun om zaman üzülmenin alemi ne?
Bak ben daha ne 2li ne 3lü hiç bir testi yaptırmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…