aynen kuzumben daha hiç birşey hissetmiyorum ya kızım bol bol içimde yüzüyor ama daha hissettiremedi kendini ufaklık o bir doğsun ısıracam heryerini
valla kuzum bizimkine benzerse doktorun 16 da bile öğrenemessinArkadaşlar ben geçen hafta çarşamba günü ikili test için muayeneye girdim ve kan verdim. Bu hafta cumartesi sonucu alıp doktora göstercem. Cinsiyetini ne zaman öğrenebilirim. Bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi ??
2li test sonucum çıkmış. birazdan hazırlanıp gidicem dua edin güzel haberlerle döneyim..
Günaydın kızlar, birkaç sayfa geçmişe göz attım ama bu alıntı cinlerimi tepeme çıkardı
canım milletin ne dediğini boşver. herkesin elindeyse oğlanı yaratıp verseydiler sana. ne manyak insanlar var yaa.. Benimde büyük ihtimalle 2. prensesim geliyor ve benim çevremde de oğlan muhabbeti çok fazla. tek bir kaynım var onunda 2 kızı var, Allah nasip ederse benimde 2. kızım geliyor.. neymiş soyumuz burada bitecekmiş.. dengesiz yorum yapanın lafını ağzına sokmaya hazır ve nazır bi şekilde bekliyorum :) ilk gebeliğimde bile kız deyince " olsun bi dahakine de oğlan olur. kızda lazım oğlanda" diye teselliye kalkışıyorlardı. birine" bir daha doğurmaya kalkarsam sipariş için sana gelecem, oğlanı yaratıp koyarsın karnıma oldu mu" dedim.kalakaldı olduğu yerde.. ama benim bacım yok tek kız çocuğuyum evlendikten sonra bacının yerini çok aradım ve Rabbim gönlümü biliyor hep kızım için bir bacı geçti gönlümden.. rabbim bana hangisini layık gördüyse ben yinede onu istiyorum. sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin hepimize inşallah.. etrafı kafaya takacak olursak evin yolunu bulamayız.. sakın seni üzmelerine izin verme
speedyim şu çilekli tulumlardan alayım diyorum birde yaz için bayılıyorum bunlara ben yaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 786513 Eki Görüntüle 786514
merhaba 4 lü testin sonucu yüksek çıkan var mı
nasılsınız tatlışlar az önce çiğ köfte yaptım bi paket isotu döktüm ohh
ben haftasonu 4'lü test için kan verdim ama sonuçlar 10 gün sonra çıkıyormuş.
ohhh afiyet olsun canım..benim için de yeee
ben geçen hafta yaptırdım bu gün aldım sonucu doktor yüksek çıktı dedi amniyosentez istedi ben yaptırmak istemiyorum aklım karıştı
teşekkürler canım olur yerim tabikiikram edebilme şansım olsa keşke
ben geçen hafta yaptırdım bu gün aldım sonucu doktor yüksek çıktı dedi amniyosentez istedi ben yaptırmak istemiyorum aklım karıştı
benim de düşük çıktı ne saçmalık ya
benim yüksek çıktı moralim bozuldu.. ama ne olursa olsun doğurcam ALLAH tan gelen bişey yüksek çıksa bile doğurcam
Canım hemen bozma moralini.Değeri yüksek çıkıpta sağlıklı bebek doğuran çok.Hem ne olursa olsun doğuracağım diyorsun om zaman üzülmenin alemi ne?
Bak ben daha ne 2li ne 3lü hiç bir testi yaptırmadım.
ister istemez insanın morali bozuluo
İlla ki bozulacaktır ama çokta yıpratma kendini lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?